Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Gayet guzel anne kiz etkinligide yapilmis afiyet olsun

Evet canım anlatmistin o diyetisyeni.
Diyetisyene mı gittin tahlil mi yaptırdın ?
Sağlıklı besleniyorsun, neden kolestrol çıkmış acaba ?
Canim evet o bahsettigim diyetisyen tahlil yaotrmistim bir de ona gosterdim sagolsun cok yardimci oldu ucretsiz ustelik
Sarfancim yumurta en cok kolestrol olani kirmizi et ve hatta peynirde bile ben baya proteine yukle iyoreum doymak icin ondan oomis olablir yani yumurtayi haftada 2 ye indirdi. Sagolsun hereeyi de uzun uzun anlatti

Bnde yazayim menuyu yarindan itibaren biraz kolestrol dusurucu beslencem sanirim bugun haric
Sabah ac gtmistim snradan diyey biskuvi yedim sadece
Oglen
Hellim pwynirli salata
Ara
2 kare cikolata
Aksam
3 kasik makarna
1 yunurtali menemen
2 kasik yogurt
Annem.geldi bugun onunla 2 kare cikolata yedim 2 isirik da kek

Evde spor yapanlar icin youyobe da bodyproject baslangic seviyesini onerdi henuz bakmadim ama dileyener bakablir kizlar

Nadlcim yeni beslenme piramidine gore karbonlar en basta yer aliyormus hadi cok sanslisin ama tabiki saglikli olanlar

Dun neflix te bir belgesel vardi saglikla ilgili orada etin tavugun ozellikle islenmis olanin yumurtanin kanseri arttirdgini soyledi cok sacma bulup kapattim ama.bugun eti ve yumurtayi azaltmam.gerektigini ogrenince saka mi dedim kendime

Nadlcim yeni beslenme piramidine gore karbonlar en basta yer aliyormus hadi cok sanslisin ama tabiki saglikli olanlar
Canım kendime özel birşeyler yapmadım dünkü oyduğum kabakların içine yine dolma içinden kalan içi koydum öğlen onu yedim sabahta çocuklara krep yapmıştım ondan kalan 2 yudum krebi yedim akşamda biliyon zaten ev için yaptığım pideler işte yarın yine zamanım olmayacak sabahtan safra kesesi taşları için doktora gideceğim öğleden sonra da kızın kontrolü ve aşısı var onu götüreceğim yarına dolmalar var vaktim olursa çorba yapacağım kp doktora götürecek belki akşama bize geçelim der onuda bilemiyorum yarın yoğun bir gün bekliyor akışına bıraktım

Annen gelmiş gözün aydın ne kadar kalacak geçmiş olsun kolesterol çıkmış sende de kolesterol çıkıyorsa ben kendimden tırstım kimbilir neler çıkar ama haberim yok

yogunluk varken diyet yapilmiyor zaten cnm insallh hayirlisiyla gecer gunun
Ayy nadalcm adanayi ozledim valla sanirim ekim gibi gelecegiz biz de pide falan deyince aklima.kebaplar.geldi
Annen gelmiş gözün aydın ne kadar kalacak geçmiş olsun kolesterol çıkmış sende de kolesterol çıkıyorsa ben kendimden tırstım kimbilir neler çıkar ama haberim yok
sagolasin cnm 3 gun kalip doncek bayramustu diye
Bn heralde.et peynir vs fazla yedim ondan oldu mesela esim de yer ama ona olmadi cnm belki bunye meselesidir

Esim coo mutlucoluyor kurbanda et yemegi cok seviyir bn ondan dolayi alistim ama.kolestrolum cikti cnm azaltacagim peyniri eti vs
Yurtsidi turunda bir kizla tanistik diyetsyen demistim hatta sagolsun kolestrol dusurucu bir beslenme hazirladi
canım . bizimle de paylaşır mısın . nasil bi program hazırladı sana.
tur sonrası görüşme imkanı bulabildiniz mi.

Evde spor yapanlar icin youyobe da bodyproject baslangic seviyesini onerdi henuz bakmadim ama dileyener bakablir kizlar
canım ben de baya baya yoga ya başladım .
esneme yapıyordum 7-8 aydır . vucudum artık o esnekliğe ulaştı.
söylediğin bodyproject e de bakacağım mutlaka. sağ ol .

Dun neflix te bir belgesel vardi saglikla ilgili orada etin tavugun ozellikle islenmis olanin yumurtanin kanseri arttirdgini soyledi cok sacma bulup kapattim ama.bugun eti ve yumurtayi azaltmam.gerektigini ogrenince saka mi dedim kendime
canım benim saçma bulmamalısın .
işimize gelmeyince saçma buluyoruz hep zaten . insan olmanın özelliği bu .

yürüyen , sürüren , kıvrılan her canlıdan uzak dur demişti aynı öyle bi belgeselde doktor .
beslenme üzerine olan bi tane vardı .
onu izlemiştim .
kıtlık zamanlarında insanların daha sağlıklı olduğu ama et , yumurta ürünlerine dönüldüğünde insanların daha sağlıksız oldukları , daha çok hastalıkla karşılaştırlarını farketmişler ilk olarak . taaa 1940 -1950 lerde . savaş zamanı kıtlıkta insanlar bitki , sebze ve meyve yemişler . o dönemde sağlık çizelgesinde hastalıklarda büyük oranda düşüş yaşanmış . vs vs .
belgeseli yazmıştım daha önce.
çatal bıçaktan üstündür .
izle netfiliss te.

dün akşam yemeğim

20 dilim karpuz . belki daha fazla. buz gibiydi iyi gitti.
2 dilim ekmek
1 bardak türk kahvesi

tv izlerken 1 küçük haşlanmış mısır

bu sabah
gözümü mutfakta açtım . tencerede haşlanmış mısırları görünce 1 tane yedim .
işe de getirdim 1 tane onu da birazdan yerim .
5 dilim karpuz da yiycem öğlenden önce.

öğlen yemeği
10 dilim karpuz
4-5 dilim peynir
1 küçük kase yoğurt
2 küçük şeftali
4 -5 adet kayısı
1 domates
2 dilim ekmek

bunları yiycem ama ne kadarını yerim bilmiyorum .

akşam bol domatesli lorlu 1 yumurtalı omlet düşünüyorum . dolaptakeleri tükettik sayılır . kalanlar bunlar . onları da tüketmek lazım .
ve bol karpuz yerim yine.

çanta hazırlıyorum . dün akşam dışarı çıkarmadım çocukları
bu akşam da çıkmam . son eksikler . ütüler yapılır .

canım . bizimle de paylaşır mısın . nasil bi program hazırladı sana.
tur sonrası görüşme imkanı bulabildiniz mi.
evet cnm dun gorustuk ona sonuclarimi goturdum bir olcum yapti yiyecekkerimi.
Diyet su sekilde sabah 2 dilim oeynir 2 dikim ekmek semizotu dereotu
Ara bir tane meyve meyveyi bu saatte ve burada yemek lazimis
Oglen
2 dilim ekmek azcik et olablir ton baligi ya da peynir veya baklagil
Yogurt 2 kasik ama
Ara
Leblebi veya galeta
Aksam 1 dilim ekmek sebze veya bir oarca etli bisey 2 kaisk yigurt
Gece 15 findik

evet canim haklisin smdi zaten dun arkadasim anlatinca hemen kalani izleyecegim belgeselin bugun
Italyan bir doktor amerikaya gtmis italyada hic kalp krizi olmamis o donem o nedenle akde iz beslenme tarzini benimsemek gerekliymis dedi kendileri
20 dilim karpuz muuuuui vay caninaaaa

Şimdi çatal bıçak tanıtıcı üstündür belgeselinin 33 dk sini izledim.

Gerçekten çok güzel, kızlar fırsat bulunca mutlaka izleyin. Özellikle A aaadddaaa bu süreçte sen izle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…