Kahvaltı
1 yumurtalı menemen
2 dilim ekmek
Tel peynir
Öğlen
1 rendelenmiş sotelenmis kabak
4kasik yoğurt
Haşlanmış tavuk
Ara
10-15 tane badem. Eşim badem kırdı ben çıkardım bu arada yedim biraz. Küçük bademler.
Yeşil çay
Akşam yemeği yiyemedim. Yoğundum biraz. Baktım çok acta degilim, kızımla pudingli pasta yaptık, onun tenceresine de birlikte siyirdik kalanı, 2 kaşık yemisimdir herhalde.
Şimdide soda limon iciyorum
Evet canım anlatmistin o diyetisyeni.
Diyetisyene mı gittin tahlil mi yaptırdın ?
Sağlıklı besleniyorsun, neden kolestrol çıkmış acaba ?
Canim evet o bahsettigim diyetisyen tahlil yaotrmistim bir de ona gosterdim sagolsun cok yardimci oldu ucretsiz ustelikKahvaltı
1 yumurtalı menemen
2 dilim ekmek
Tel peynir
Öğlen
1 rendelenmiş sotelenmis kabak
4kasik yoğurt
Haşlanmış tavuk
Ara
10-15 tane badem. Eşim badem kırdı ben çıkardım bu arada yedim biraz. Küçük bademler.
Yeşil çay
Akşam yemeği yiyemedim. Yoğundum biraz. Baktım çok acta degilim, kızımla pudingli pasta yaptık, onun tenceresine de birlikte siyirdik kalanı, 2 kaşık yemisimdir herhalde.
Şimdide soda limon iciyorum
Canim isten bu hafta mi ayriliyordunGayet guzelanne kiz etkinligide yapilmis afiyet olsun
Nadlcim yeni beslenme piramidine gore karbonlar en basta yer aliyormus hadi cok sanslisinSabah
Çay tabağı büyüklüğünde krep
Öğle
Kabak az pirinçli
3 kaşık yoğurt
2 küçük kabak dolması
1 bardak soğuk sütlü nescafe
1 yerli muz
Akşam
3 tane pide
1 bardak ayran
Birkaç dilim domates
1 fincan kantaron çayı
Canım kendime özel birşeyler yapmadım dünkü oyduğum kabakların içine yine dolma içinden kalan içi koydum öğlen onu yedim sabahta çocuklara krep yapmıştım ondan kalan 2 yudum krebi yedim akşamda biliyon zaten ev için yaptığım pideler işte yarın yine zamanım olmayacak sabahtan safra kesesi taşları için doktora gideceğim öğleden sonra da kızın kontrolü ve aşısı var onu götüreceğim yarına dolmalar var vaktim olursa çorba yapacağım kp doktora götürecek belki akşama bize geçelim der onuda bilemiyorum yarın yoğun bir gün bekliyor akışına bıraktımNadlcim yeni beslenme piramidine gore karbonlar en basta yer aliyormus hadi cok sanslisinama tabiki saglikli olanlar
Annen gelmiş gözün aydın ne kadar kalacak geçmiş olsun kolesterol çıkmış sende de kolesterol çıkıyorsa ben kendimden tırstım kimbilir neler çıkar ama haberim yokBnde yazayim menuyu yarindan itibaren biraz kolestrol dusurucu beslencem sanirim bugun haric
Sabah ac gtmistim snradan diyey biskuvi yedim sadece
Oglen
Hellim pwynirli salata
Ara
2 kare cikolata
Aksam
3 kasik makarna
1 yunurtali menemen
2 kasik yogurt
Annem.geldi bugun onunla 2 kare cikolata yedim 2 isirik da kek
yogunluk varken diyet yapilmiyor zaten cnm insallh hayirlisiyla gecer gununCanım kendime özel birşeyler yapmadım dünkü oyduğum kabakların içine yine dolma içinden kalan içi koydum öğlen onu yedim sabahta çocuklara krep yapmıştım ondan kalan 2 yudum krebi yedim akşamda biliyon zaten ev için yaptığım pideler işte yarın yine zamanım olmayacak sabahtan safra kesesi taşları için doktora gideceğim öğleden sonra da kızın kontrolü ve aşısı var onu götüreceğim yarına dolmalar var vaktim olursa çorba yapacağım kp doktora götürecek belki akşama bize geçelim der onuda bilemiyorum yarın yoğun bir gün bekliyor akışına bıraktım
sagolasin cnm 3 gun kalip doncek bayramustu diyeAnnen gelmiş gözün aydın ne kadar kalacak geçmiş olsun kolesterol çıkmış sende de kolesterol çıkıyorsa ben kendimden tırstım kimbilir neler çıkar ama haberim yok
canım . bizimle de paylaşır mısın . nasil bi program hazırladı sana.Esim coo mutlucoluyor kurbanda et yemegi cok seviyir bn ondan dolayi alistim ama.kolestrolum cikti cnm azaltacagim peyniri eti vs
Yurtsidi turunda bir kizla tanistik diyetsyen demistim hatta sagolsun kolestrol dusurucu bir beslenme hazirladi
canım ben de baya baya yoga ya başladım .Evde spor yapanlar icin youyobe da bodyproject baslangic seviyesini onerdi henuz bakmadim ama dileyener bakablir kizlar
canım benim saçma bulmamalısın .Dun neflix te bir belgesel vardi saglikla ilgili orada etin tavugun ozellikle islenmis olanin yumurtanin kanseri arttirdgini soyledi cok sacma bulup kapattim ama.bugun eti ve yumurtayi azaltmam.gerektigini ogrenince saka mi dedim kendime
evet cnm dun gorustuk ona sonuclarimi goturdum bir olcum yapti yiyecekkerimi.canım . bizimle de paylaşır mısın . nasil bi program hazırladı sana.
tur sonrası görüşme imkanı bulabildiniz mi.
evet canim haklisin smdi zaten dun arkadasim anlatinca hemen kalani izleyecegim belgeselin buguncanım benim saçma bulmamalısın .
işimize gelmeyince saçma buluyoruz hep zaten . insan olmanın özelliği bu .
yürüyen , sürüren , kıvrılan her canlıdan uzak dur demişti aynı öyle bi belgeselde doktor .
beslenme üzerine olan bi tane vardı .
onu izlemiştim .
kıtlık zamanlarında insanların daha sağlıklı olduğu ama et , yumurta ürünlerine dönüldüğünde insanların daha sağlıksız oldukları , daha çok hastalıkla karşılaştırlarını farketmişler ilk olarak . taaa 1940 -1950 lerde . savaş zamanı kıtlıkta insanlar bitki , sebze ve meyve yemişler . o dönemde sağlık çizelgesinde hastalıklarda büyük oranda düşüş yaşanmış . vs vs .
belgeseli yazmıştım daha önce.
çatal bıçaktan üstündür .
izle netfiliss te.
20 dilim karpuz muuuuui vay caninaaaadün akşam yemeğim
20 dilim karpuz . belki daha fazla. buz gibiydi iyi gitti.
2 dilim ekmek
1 bardak türk kahvesi
tv izlerken 1 küçük haşlanmış mısır
bu sabah
gözümü mutfakta açtım . tencerede haşlanmış mısırları görünce 1 tane yedim .
işe de getirdim 1 tane onu da birazdan yerim .
5 dilim karpuz da yiycem öğlenden önce.
öğlen yemeği
10 dilim karpuz
4-5 dilim peynir
1 küçük kase yoğurt
2 küçük şeftali
4 -5 adet kayısı
1 domates
2 dilim ekmek
bunları yiycem ama ne kadarını yerim bilmiyorum .
akşam bol domatesli lorlu 1 yumurtalı omlet düşünüyorum . dolaptakeleri tükettik sayılır . kalanlar bunlar . onları da tüketmek lazım .
ve bol karpuz yerim yine.
çanta hazırlıyorum . dün akşam dışarı çıkarmadım çocukları
bu akşam da çıkmam . son eksikler . ütüler yapılır .
Şimdi çatal bıçak tanıtıcı üstündür belgeselinin 33 dk sini izledim.dün akşam yemeğim
20 dilim karpuz . belki daha fazla. buz gibiydi iyi gitti.
2 dilim ekmek
1 bardak türk kahvesi
tv izlerken 1 küçük haşlanmış mısır
bu sabah
gözümü mutfakta açtım . tencerede haşlanmış mısırları görünce 1 tane yedim .
işe de getirdim 1 tane onu da birazdan yerim .
5 dilim karpuz da yiycem öğlenden önce.
öğlen yemeği
10 dilim karpuz
4-5 dilim peynir
1 küçük kase yoğurt
2 küçük şeftali
4 -5 adet kayısı
1 domates
2 dilim ekmek
bunları yiycem ama ne kadarını yerim bilmiyorum .
akşam bol domatesli lorlu 1 yumurtalı omlet düşünüyorum . dolaptakeleri tükettik sayılır . kalanlar bunlar . onları da tüketmek lazım .
ve bol karpuz yerim yine.
çanta hazırlıyorum . dün akşam dışarı çıkarmadım çocukları
bu akşam da çıkmam . son eksikler . ütüler yapılır .
Ewet canim yarin sonCanim isten bu hafta mi ayriliyordun
ne yapmayı düşünüyorsun .Ewet canim yarin son
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?