- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
Bayramın ikinci günü gidecem canım. 10-15 gün sonra eşim gelecek. O da 22 gün kalacak. 1 aydan fazla evde olamayacağım.Merhaba kızlar bu ara hep yoğunluk var girip okuyup çıkıyorum genelde herkes herşey üstüme üstüme geliyor sıcaktan bayılacak gibi oluyorum çocuklarda evde bunalıyor nasıl kuduracaklarını şaşırıyorlar akşama kadar hiç oturmuyorum pertim çıkıyor
@demirleke canım ben pide yaptıracam akşamdan dolmalarda var bide bol etli kemikler çıkardım onları kaynatacam suyuna çorba yaparım
Safransari canım sen memlekete gidiyon dimi bayramda
Canım Allah kolaylık versin.Merhaba kızlar bu ara hep yoğunluk var girip okuyup çıkıyorum genelde herkes herşey üstüme üstüme geliyor sıcaktan bayılacak gibi oluyorum çocuklarda evde bunalıyor nasıl kuduracaklarını şaşırıyorlar akşama kadar hiç oturmuyorum pertim çıkıyor
@demirleke canım ben pide yaptıracam akşamdan dolmalarda var bide bol etli kemikler çıkardım onları kaynatacam suyuna çorba yaparım
Safransari canım sen memlekete gidiyon dimi bayramda
Herşey yoluna girer inşallah canım.
Kızla.biraz evde vakit geçirirseniz, rabbim başka bir kapı açar inşallah.
Ödediğiniz kredi felan mi.var ?
Kızın da büyüdü aslında, yarım gün çok sorun çıkarmaz ananeye. Gözünde mi büyütüyor çocuk bakmayı acaba
hepsi çözülür inşallah .
iş konusu çözüme bağlandı . ama gerisi karışık geldi bana . anlayamadım tam .
işten mi çıkıyorsun canım .
Allah kolaylık versin canım.Ewet ew aldik kredi oduyoruz kizlar
hafta sonları sadece cumartesi günü anladığım kadarıyla. üzüldüm . oysa sen de çalışırdın . iyi olurdu.Ewet isten cikiyorum
Walla yarim gunde degil kizi isyeri tam gun krese wercekti o sadece hafta sonlari bakicakti o bile zor geldi biraktim artik dusunmeyi.
sağol canım benim sıcak çok fena çocuklar evde çok sıkılıyor bunalıyor ve beni bunaltıyorlar sağolsunlarNadalcim seni merak ettim bnde bu ara yazacaktim hatta nerdeein diye
Sicaklar ciddi bunaltici cnm hele ki orada cok haklisin yani
oooo ne tatil be ne güzel keyfinize bakın kışlıkları yapın akraba eş dost ziyaretleri olur ama bizide unutma ara sıra slm at bariBayramın ikinci günü gidecem canım. 10-15 gün sonra eşim gelecek. O da 22 gün kalacak. 1 aydan fazla evde olamayacağım.
evet canım kemiklere çok et varmış onları kazıdım minik minik doğradım kuşbaşılı pide içi yapacaktım az kıyma vardı onuda içine karıştırmaya karar verdim ortaya karışık birşey olacak şimdi çocukları uyutuyorum 5 gibi götürürümafiyet olsun kuzum .
kemikli et ben de çok yapıyorum . eşim ve çocuklar çok seviyor .
ama et bitti evde .
yeniden almamız lazım . eşim alır . koyar dolaba artık biz yokken .
pide içini kendin mi hazırlıyorsun .
ahh nerdeee akşamları bile çok sıcak oluyor gündüzleri adanada hayat duruyor yollarda pek insan göremezsin akşam gece bile 33 dereceydiCanım Allah kolaylık versin.
3 çocukla vdr çok zor. Enerji atmak için park bahçe gibi birşey olsa keşke, ama olsa da sıcakta çıkmak zor, çıkabilsen de 3 unu de zapdetnek zor 3 çocuğu
Üzme canını rabbim bir kapı kapatır başka kapı açar kolaylığını verir inşallah boşver seninde sınavın bu olsun da rabbim sağlıkla evlatla sınamasın tez vakitte iş olur inşallahEwet ew aldik kredi oduyoruz kizlar
Benim okurken ağzım sulandı güzel bir pide olur bencesağol canım benim sıcak çok fena çocuklar evde çok sıkılıyor bunalıyor ve beni bunaltıyorlar sağolsunlar
oooo ne tatil be ne güzel keyfinize bakın kışlıkları yapın akraba eş dost ziyaretleri olur ama bizide unutma ara sıra slm at bari
evet canım kemiklere çok et varmış onları kazıdım minik minik doğradım kuşbaşılı pide içi yapacaktım az kıyma vardı onuda içine karıştırmaya karar verdim ortaya karışık birşey olacak şimdi çocukları uyutuyorum 5 gibi götürürüm
ahh nerdeee akşamları bile çok sıcak oluyor gündüzleri adanada hayat duruyor yollarda pek insan göremezsin akşam gece bile 33 dereceydi
İçini yaptım şimdi güzel oldu fırında kurumazsa güzel olur inşallah buda kavurmalı pide gibi olacak işte ama bulaşık çok çıkardım şimdi mutfağı halletmem lazım hazır çocuklar uyumuşken yapmam lazım mutfak cehennem gibi gözümde iş büyüyorBenim okurken ağzım sulandı güzel bir pide olur bence
Komşum kavurmadan pide yaptırırdı, tadı harika olurdu.
Esim coo mutlucoluyor kurbanda et yemegi cok seviyir bn ondan dolayi alistim ama.kolestrolum cikti cnm azaltacagim peyniri eti vsanladım canım . ama çocukların kimisi yer kimisi yemez . yeşil mercimek ıslasaydım iyiydi.
ortanca yemez ama bize iyi olurdu.
akşam mercimek çorba yapacağım .
yanına cacık
makarna öğlende yiyecekler . köfteli.
akşama pilav ya da makarna yapmayacağım o yüzden
kurban kesince biz de önce eti 7 ye bölüyor eşim . 6 sını dağıtıyor .ya da 8 e bölüp 7 sini dağıtıyor . kalan az olsa da benim gözümde büyüyor . et sevmediğimden .
bu yıl kesmeyip yine kurban bağışı yapacağız inşallah .
Allah kolaylık versin canım.
İş bakmaya başlayacak misin ?
Yok sanirim aramam artik aldik agzimizin payiniÜzme canını rabbim bir kapı kapatır başka kapı açar kolaylığını verir inşallah boşver seninde sınavın bu olsun da rabbim sağlıkla evlatla sınamasın tez vakitte iş olur inşallah
Evet canım anlatmistin o diyetisyeni.Esim coo mutlucoluyor kurbanda et yemegi cok seviyir bn ondan dolayi alistim ama.kolestrolum cikti cnm azaltacagim peyniri eti vs
Yurtsidi turunda bir kizla tanistik diyetsyen demistim hatta sagolsun kolestrol dusurucu bir beslenme hazirladi
Walla bence bu kolestrol seker triod hic bi hastalik yemekten degil sikintidan cikioEvet canım anlatmistin o diyetisyeni.
Diyetisyene mı gittin tahlil mi yaptırdın ?
Sağlıklı besleniyorsun, neden kolestrol çıkmış acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?