Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bayramın ikinci günü gidecem canım. 10-15 gün sonra eşim gelecek. O da 22 gün kalacak. 1 aydan fazla evde olamayacağım.

Canım Allah kolaylık versin.
3 çocukla vdr çok zor. Enerji atmak için park bahçe gibi birşey olsa keşke, ama olsa da sıcakta çıkmak zor, çıkabilsen de 3 unu de zapdetnek zor 3 çocuğu

Herşey yoluna girer inşallah canım.
Kızla.biraz evde vakit geçirirseniz, rabbim başka bir kapı açar inşallah.

Ödediğiniz kredi felan mi.var ?
Kızın da büyüdü aslında, yarım gün çok sorun çıkarmaz ananeye. Gözünde mi büyütüyor çocuk bakmayı acaba
hepsi çözülür inşallah .
iş konusu çözüme bağlandı . ama gerisi karışık geldi bana . anlayamadım tam .
işten mi çıkıyorsun canım .

Ewet isten cikiyorum
Walla yarim gunde degil kizi isyeri tam gun krese wercekti o sadece hafta sonlari bakicakti o bile zor geldi biraktim artik dusunmeyi.

Ewet isten cikiyorum
Walla yarim gunde degil kizi isyeri tam gun krese wercekti o sadece hafta sonlari bakicakti o bile zor geldi biraktim artik dusunmeyi.
hafta sonları sadece cumartesi günü anladığım kadarıyla. üzüldüm . oysa sen de çalışırdın . iyi olurdu.

Nadalcim seni merak ettim bnde bu ara yazacaktim hatta nerdeein diye
Sicaklar ciddi bunaltici cnm hele ki orada cok haklisin yani
sağol canım benim sıcak çok fena çocuklar evde çok sıkılıyor bunalıyor ve beni bunaltıyorlar sağolsunlar
Bayramın ikinci günü gidecem canım. 10-15 gün sonra eşim gelecek. O da 22 gün kalacak. 1 aydan fazla evde olamayacağım.
oooo ne tatil be ne güzel keyfinize bakın kışlıkları yapın akraba eş dost ziyaretleri olur ama bizide unutma ara sıra slm at bari
evet canım kemiklere çok et varmış onları kazıdım minik minik doğradım kuşbaşılı pide içi yapacaktım az kıyma vardı onuda içine karıştırmaya karar verdim ortaya karışık birşey olacak şimdi çocukları uyutuyorum 5 gibi götürürüm
Canım Allah kolaylık versin.
3 çocukla vdr çok zor. Enerji atmak için park bahçe gibi birşey olsa keşke, ama olsa da sıcakta çıkmak zor, çıkabilsen de 3 unu de zapdetnek zor 3 çocuğu
ahh nerdeee akşamları bile çok sıcak oluyor gündüzleri adanada hayat duruyor yollarda pek insan göremezsin akşam gece bile 33 dereceydi

Benim okurken ağzım sulandı güzel bir pide olur bence

Komşum kavurmadan pide yaptırırdı, tadı harika olurdu.

Benim okurken ağzım sulandı güzel bir pide olur bence

Komşum kavurmadan pide yaptırırdı, tadı harika olurdu.
İçini yaptım şimdi güzel oldu fırında kurumazsa güzel olur inşallah buda kavurmalı pide gibi olacak işte ama bulaşık çok çıkardım şimdi mutfağı halletmem lazım hazır çocuklar uyumuşken yapmam lazım mutfak cehennem gibi gözümde iş büyüyor

Esim coo mutlucoluyor kurbanda et yemegi cok seviyir bn ondan dolayi alistim ama.kolestrolum cikti cnm azaltacagim peyniri eti vs
Yurtsidi turunda bir kizla tanistik diyetsyen demistim hatta sagolsun kolestrol dusurucu bir beslenme hazirladi

Esim coo mutlucoluyor kurbanda et yemegi cok seviyir bn ondan dolayi alistim ama.kolestrolum cikti cnm azaltacagim peyniri eti vs
Yurtsidi turunda bir kizla tanistik diyetsyen demistim hatta sagolsun kolestrol dusurucu bir beslenme hazirladi
Evet canım anlatmistin o diyetisyeni.
Diyetisyene mı gittin tahlil mi yaptırdın ?
Sağlıklı besleniyorsun, neden kolestrol çıkmış acaba ?

Kahvaltı

1 yumurtalı menemen
2 dilim ekmek
Tel peynir

Öğlen
1 rendelenmiş sotelenmis kabak
4kasik yoğurt
Haşlanmış tavuk

Ara
10-15 tane badem. Eşim badem kırdı ben çıkardım bu arada yedim biraz. Küçük bademler.
Yeşil çay

Akşam yemeği yiyemedim. Yoğundum biraz. Baktım çok acta degilim, kızımla pudingli pasta yaptık, onun tenceresine de birlikte siyirdik kalanı, 2 kaşık yemisimdir herhalde.

Şimdide soda limon iciyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…