Amin sanada ii bayramlar canimkızlar ben çıkıyorum birazdan . hayırlı bayramlar .
güzel geçiririz inşallah . sağlıkla , huzurla .
Cok guzel masallahhhSabah
Yarım ekmek yağsız kaşar-sucuk tost
2 bardak ayran
1 fincan sade Türk kahvesi
1 fincan soğuk kahve
Birkaç çubuk kraker
Akşam
1 kabak 1 patlıcan dolma
2 kaşık yoğurt
3 incir
1 bardak şalgam suyu
Bekci biz mi kaldik diosunBayram geliyor buralar bisalir bikac gun
Liste olmasa da 1.miz sensin canım bizim topik genelde yazın boş oluyor eylülde yine dolar okullarla başlıyoruzListemiz olmadi galiba kg werince listeyi merak edersin tabi desenize
Bugun ki menum
Sabah yumurta domtes salatalik
Oglen kofte salata
Aksam sucuk ekmek ceyrek yola cikicaz die sandewic yaptim iki dk.
2 turk khwesi sabah aksam
1 litre su
Bende varımmBekci biz mi kaldik diosun
oyle gibi simdilik tatil bitince gelir kizlarBekci biz mi kaldik diosun
bnde simdi ictim kahvemi afiyet olsun ikimzie de resimler harikaSabah yuzduk simdi iki patates kizarttim biraz da makarna alisweris yapamadik daha aksami kurtaralim yeter dedim.kahwe de bize gelsin ozman A aaadddaaa Eki Görüntüle 2297679 Eki Görüntüle 2297680
Ben demedim nadal dedi demkki bu hafta sen 1. Sin cnm aman dikkat sakin alma
Ayy bende.varrim. bayramın 2. Günü memlekete.gidecektim ama eşim.gitme sonraki.hafta birlikte gidelim.dedi. benim de canıma minnet, ben gitsem 10-15 gün kalacaktır.esim öyle gelecekti onla da 22 gün kalacaktim 1 aydan.fazla evden uzakta olacaktım. Çok.duzensiz oluyor öyle. Sanırım 1 hafta 10 gün sonra gideriz bu sürede diyete devamBekci biz mi kaldik diosun
Ne güzel resimler canım için acildiSabah yuzduk simdi iki patates kizarttim biraz da makarna alisweris yapamadik daha aksami kurtaralim yeter dedim.kahwe de bize gelsin ozman A aaadddaaa Eki Görüntüle 2297679 Eki Görüntüle 2297680
Ikinizinde aa lari cok sanirimoyle gibi simdilik tatil bitince gelir kizlar
bnde simdi ictim kahvemi afiyet olsun ikimzie de resimler harika
Ben demedim nadal dedi demkki bu hafta sen 1. Sin cnm aman dikkat sakin alma
Aa daha iyi olmus cnm o sekilde 1 ay evden uzak kalmak cidden cok zor haklisin heme sinle gidersinizAyy bende.varrim. bayramın 2. Günü memlekete.gidecektim ama eşim.gitme sonraki.hafta birlikte gidelim.dedi. benim de canıma minnet, ben gitsem 10-15 gün kalacaktır.esim öyle gelecekti onla da 22 gün kalacaktim 1 aydan.fazla evden uzakta olacaktım. Çok.duzensiz oluyor öyle. Sanırım 1 hafta 10 gün sonra gideriz bu sürede diyete devam
Bizde de yok canm esimle gezdik istanbulu azcik bosalmisti ama gun icinde xok skiliorum sarfancim bir de cok mayisiyorum disari ciktim.cikacagim derken bir turlu cikamiyorum umarim.bugun cikarimİyi günler kızlar
Dün sabah sucuk akşam kavurma yedim.
1 er dilim ekmekle
Bugün sabah peynirli omlet bir dilim ekmek salatalık.
Şimdi taze süt kaynattim, kendime de hemen sütlü kahve yaptım onu içiyorum.
Bizde bayram havası yok, ilk gün kurban kesildi, diğer günler evdeyiz. Dün kızımı açık alan büyük bir parka götürdüm hem bende yürüyüş yaptım.
Bugün akşam da kapalı alan oyun parkına götüreceğiz ben yine yürüyüş yaparım inşallah.
Evde kabak var, öğlen kabak.yemegi planlıyorum akşam da haslama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?