Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Hayir olsun icimde bir sikinti ne gittidim yerde mutluyum ne yedigim ictigim den 1 hafta daha kalicak tik yazlik ta.Gidelim dedim yarin cumadan sonra gidicez cok aricam bu keyfi ama icim ruhum sikildi

Sabah peynirli yumurta salatalik
Oglen simit
Aksam yarim kumru

Full denizdeydik bugun meywe falan da hazirlayamadim bugunu bole kapadik yapcak bisi yok

Canım hayırdır inşallah

Bu iş olayları, ödemede sıkıntı yaşamadım durumunuz felan seni bunaltti, rabbim feragat kavuştursun inşallah.

Devamlı evde olmaktan sanırım.canim.
Okul semineri ayın kaçında başlayacak ?
evet cnm sanirim ondan seminerler 1 eylukde
Sarfancim bir de duzen tutttamiyorum.yani klasik.diyetleri yaomaya basladigimda surekli ac hissediiyorum migrenim tutuyor 4. Gunde
Karatay tarzi beslensem guzel.doyuyorum ama.devami gelmiyor bu donguden skildim sanirsam.spor da yapasim.yok.hic
Walla inanmicaksiniz ama ben ewe dondum esime dedim icim euhum sikilio ewimize gidelim kalk toplan dedi oda
Iyi yaomissin eger icinden geldgiyse cnm ama.cok.acele.etmeseydin de iyi olurdu evde bos kalmak belki bir zaman snra iyi gelmeyeblir

Oda dogru bakalim hep birlikte gorucez neler yasicagimizi.bu arada ayak parmagimi kestim rahatladim icimdeki sikinti gecti mutfak cantalarinin icinde babam yeni bileyletmis kasap bicagi hic guzel bicagim yok benim olsun baba didim aldim gazeteye sardim ewde gazeteden tutuncahop icinden lank ayagima dus iki parmagimi kesti ama cok degil az kanadi allahtan ama yukardan dusunce canim yandi walla esim gelene kadar gozumu acmadim

Çok geçmiş olsun canım.
Bende kurban için eşimin bileylettigi bıçakla, kurban öncesi parmağımı kestim, 2 gün zorladı beni şimdi iyi şükür.

Canım dün dolunay vardı.
Dolunay öncesi çok iştah acıklı oluyor diye bir takip ettiğim bayan dolunay takvimini yayınlıyor hep, aman dikkat edin diye.

Benim de istahim çok açıktı, ona bağladım

Kilom 61.5

Yani diyetisyeni bıraktığım kilomdayim. 1 aydır verememisim, almadigima da sukrettim.

Memleketten gelince tekrar diyetisyene başlayacağım.

aman aman cnm gecmis olsun cok gecmis olsun acaba dikis falan ister miydi ki
Çok geçmiş olsun canım.
Bende kurban için eşimin bileylettigi bıçakla, kurban öncesi parmağımı kestim, 2 gün zorladı beni şimdi iyi şükür.
sarfancm cok gecmis olsun insallah daha iyidir smdi
Canım dün dolunay vardı.
Dolunay öncesi çok iştah acıklı oluyor diye bir takip ettiğim bayan dolunay takvimini yayınlıyor hep, aman dikkat edin diye.

Benim de istahim çok açıktı, ona bağladım
ayy evett kesin ondandir kesin
Kilom 61.5

Yani diyetisyeni bıraktığım kilomdayim. 1 aydır verememisim, almadigima da sukrettim.

Memleketten gelince tekrar diyetisyene başlayacağım.
cok guzel bak korumussun yani diyet yaomak da zor korumak da bu ne iskence yaa
Bnde arkadasim var dedim ya tyrda tanistigim 1 haftalik diyet yazmisti mantigini anlatti gercekten de cok guzel ama diyet pskolojisinden midir neden siyet deyince aninda acikiorum ya

Menuyu yazayim sabah muz yigurt ve ceiz ile findik koyup kajveyle yedim
Oglen kavurma yedim salatayla
Ara
1 adet vasaya 1 cay kasigi dolusu sekersiz fistik ezmesi surdum 2 dilim seftali ile
Aksam da ton baliklo salata olablir veya lor peynirli bilemeiorum tam

Yok canim ya hafif kesti allhtan tesekkur ederim canim

Kahvaltı

1 domates 4 biberle menemen
1 dilim ekmek
1 kk peynir

Ara
Türk.kahvesi

Öğlen
2 kaşık kavurma li yumurta
1 dilim ekmek

Ara
1bardak kayısı suyu ( 1 kaşık kayısı marmelati yaptım)

Akşam
Çeyrek ekmek içi çıkarılmış
4 köftes
Salata
1 bardak ayran

Akşam parkta komşularla otirduk, tuzsuz kavrulmamış çekirdek vardı. Biraz ondan citledim.

Merhaba kızlar çok yoğun bir bayram telaşesinden sonra çarşamba günü yazlığa geldik yazlık çok pisti gelir gelmez paspas attık usulden oldu akşama menemen makarna yaptık dün terası temizledik terastaki mutfağı hallettik ikindide çocukları havuza götürdük akşam kp mangal balık yaptı bol salata vardı bugün de kahvaltıdan sonra balkonları yıkadım eşimde cumadan gelince kuzenimle kızıyla birlikte eşim aşı için mersine götürdü akşam yemeğinde ciğerli tirit vardı 1 tabak ondan yedim kızlar burda işim hiç bitmiyor 3 çocukla tatil falan yapılmıyo

Canım iyi tatiller
Çocukların eğlendiği bir tatil.olur inşallah
Değişik mekan onlara da iyi gelir
Çok işe girişme, çocukların tatilden tat almasına bak, sen zaten bir tat alamayacaksin onlar eglensin bari.

Günaydın hanımlar
Kahvaltımı yulaf lapası yola yaptım. İçine buzlukta bir kurabiye için hazırladığım kuru üzüm incir rendelenmiş elma vardı, bir kaşık onun kattim yedim.

Şimdi kahvemi içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…