Canım hayırdır inşallahHayir olsun icimde bir sikinti ne gittidim yerde mutluyum ne yedigim ictigim den 1 hafta daha kalicak tik yazlik ta.Gidelim dedim yarin cumadan sonra gidicez cok aricam bu keyfi ama icim ruhum sikildi
Sabah peynirli yumurta salatalik
Oglen simit
Aksam yarim kumru
Full denizdeydik bugun meywe falan da hazirlayamadim bugunu bole kapadik yapcak bisi yok
Devamlı evde olmaktan sanırım.canim.Bnm de bu ara heo yiyesim var tokken bile yiyesim var nedense bazen cok skiliorum.bazi seylerden blmiorum neden durduk yere yani
Canım hayırdır inşallah
Bu iş olayları, ödemede sıkıntı yaşamadım durumunuz felan seni bunaltti, rabbim feragat kavuştursun inşallah.
evet cnm sanirim ondan seminerler 1 eylukdeDevamlı evde olmaktan sanırım.canim.
Okul semineri ayın kaçında başlayacak ?
Iyi yaomissin eger icinden geldgiyse cnm ama.cok.acele.etmeseydin de iyi olurdu evde bos kalmak belki bir zaman snra iyi gelmeyeblirWalla inanmicaksiniz ama ben ewe dondum esime dedim icim euhum sikilio ewimize gidelim kalk toplan dedi oda
evet cnm sanirim ondan seminerler 1 eylukde
Sarfancim bir de duzen tutttamiyorum.yani klasik.diyetleri yaomaya basladigimda surekli ac hissediiyorum migrenim tutuyor 4. Gunde
Karatay tarzi beslensem guzel.doyuyorum ama.devami gelmiyor bu donguden skildim sanirsam.spor da yapasim.yok.hic
Iyi yaomissin eger icinden geldgiyse cnm ama.cok.acele.etmeseydin de iyi olurdu evde bos kalmak belki bir zaman snra iyi gelmeyeblir
Çok geçmiş olsun canım.Oda dogru bakalim hep birlikte gorucezneler yasicagimizi.bu arada ayak parmagimi kestim rahatladim icimdeki sikinti gecti mutfak cantalarinin icinde babam yeni bileyletmis kasap bicagi hic guzel bicagim yok benim olsun baba didim aldim gazeteye sardim ewde gazeteden tutuncahop icinden lank ayagima dus iki parmagimi kesti ama cok degil az kanadi allahtan ama yukardan dusunce canim yandi walla esim gelene kadar gozumu acmadim
Canım dün dolunay vardı.evet cnm sanirim ondan seminerler 1 eylukde
Sarfancim bir de duzen tutttamiyorum.yani klasik.diyetleri yaomaya basladigimda surekli ac hissediiyorum migrenim tutuyor 4. Gunde
Karatay tarzi beslensem guzel.doyuyorum ama.devami gelmiyor bu donguden skildim sanirsam.spor da yapasim.yok.hic
Iyi yaomissin eger icinden geldgiyse cnm ama.cok.acele.etmeseydin de iyi olurdu evde bos kalmak belki bir zaman snra iyi gelmeyeblir
aman aman cnm gecmis olsun cok gecmis olsun acaba dikis falan ister miydi kiOda dogru bakalim hep birlikte gorucezneler yasicagimizi.bu arada ayak parmagimi kestim rahatladim icimdeki sikinti gecti mutfak cantalarinin icinde babam yeni bileyletmis kasap bicagi hic guzel bicagim yok benim olsun baba didim aldim gazeteye sardim ewde gazeteden tutuncahop icinden lank ayagima dus iki parmagimi kesti ama cok degil az kanadi allahtan ama yukardan dusunce canim yandi walla esim gelene kadar gozumu acmadim
sarfancm cok gecmis olsun insallah daha iyidir smdiÇok geçmiş olsun canım.
Bende kurban için eşimin bileylettigi bıçakla, kurban öncesi parmağımı kestim, 2 gün zorladı beni şimdi iyi şükür.
ayy evett kesin ondandir kesinCanım dün dolunay vardı.
Dolunay öncesi çok iştah acıklı oluyor diye bir takip ettiğim bayan dolunay takvimini yayınlıyor hep, aman dikkat edin diye.
Benim de istahim çok açıktı, ona bağladım
cok guzel bak korumussun yani diyet yaomak da zor korumak da bu ne iskence yaaKilom 61.5
Yani diyetisyeni bıraktığım kilomdayim. 1 aydır verememisim, almadigima da sukrettim.
Memleketten gelince tekrar diyetisyene başlayacağım.
Demirleke tatil dönüşü gelebilir artık.Kizlar bayram bitti artik gelin gari yani
Yok canim ya hafif kesti allhtan tesekkur ederim canimaman aman cnm gecmis olsun cok gecmis olsun acaba dikis falan ister miydi ki
sarfancm cok gecmis olsun insallah daha iyidir smdi
ayy evett kesin ondandir kesin
cok guzel bak korumussun yani diyet yaomak da zor korumak da bu ne iskence yaa
Bnde arkadasim var dedim ya tyrda tanistigim 1 haftalik diyet yazmisti mantigini anlatti gercekten de cok guzel ama diyet pskolojisinden midir neden siyet deyince aninda acikiorum ya
Canım iyi tatillerMerhaba kızlar çok yoğun bir bayram telaşesinden sonra çarşamba günü yazlığa geldik yazlık çok pisti gelir gelmez paspas attık usulden oldu akşama menemen makarna yaptık dün terası temizledik terastaki mutfağı hallettik ikindide çocukları havuza götürdük akşam kp mangal balık yaptı bol salata vardı bugün de kahvaltıdan sonra balkonları yıkadım eşimde cumadan gelince kuzenimle kızıyla birlikte eşim aşı için mersine götürdü akşam yemeğinde ciğerli tirit vardı 1 tabak ondan yedim kızlar burda işim hiç bitmiyor 3 çocukla tatil falan yapılmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?