Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Merhabalar

Sabah kahvaltim az yağlı kıymalı yumurta
1 dilim ekmek

Çok erken uyandım, ve hava çok sıcak. Tansiyonum çok düşük sanırım hep bir uyku hali.

Şimdi türk kahvesi içtim, bir kare bitter çikolata ile.

A aaadddaaa bitter bitter diye diye markette bittere gitti elim, çikolata krizleri için aldım.

Günaydın kızlar
Uzun süre gelmeyince ister istemez bir kopukluk oluyor diyet falan yaptığım yok ama sağolsun jandarma gibi kp var sağlıksız şeyler yiyince nasihatlere tenkitlere başlıyor sırf onları duymamak için sağlıklı besleniyorum ama porsiyonlar daha büyük oluyor meyve daha fazla yeniyor ekmek kahvaltıda güzel gidiyor falan filan işte yani diyetlik değil ama sağlıklı şeyler yiyorum

Harikasin canim

Dün biraz benim beslenme duzenim karıştı.
Öğlen teyzemlerin yaşadığım yere düğüne geleceği haberi aldım. Öğlen kabak yemeği yoğurt yeyip hemen onlar için yemek hazırlığı yaptım.

Onlarla 4 gibi kavurma yedim, yanında pilav ve ayran aşı çorbası da vardı ama onlardan yemedim.

Gittiğimiz düğün de yemekliydi. Orda da kavurma pilav vardı. Ben yine sadece kavurma ve biraz ekmek yedim, üstüne de küçük bir salkım üzüm yedim.

Bugün ise kahvaltim

1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
1 kk peynir
1 dilim ekmek

Şimdi üstüne türk kahvemi içiyorum..

Bende diyet için değil ama yediklerimi görmek ve kontrol altında tutmak için menü bildirimi yapacağım
Sabah
5 günkurusu kayısı
2 kuru incir

Öğle
1 közlenmiş patlıcan ve rendelenmiş kaşar
Birkaç dilim domates
Birkaç dilim salatalık
Bir dilim beyaz peynir
2 zeytin

1 fincan sade nescafe

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
1 kk peynir
1 dilim ekmek

Öğlen
1 tabak kabak yemeği bulgurlu

Ara
Dereotlu poğaça ( kızıma simit almak.ifin girdim, çok güzel kokuyordu yedim)

Akşam
1 tabak etli patlıcan yemeği
1 dilim beyaz ekmek
1 bardak ayran

Bundan sonra sıvı tüketirim sadece insallah

Bnde sabah 1 hurma ve ceviz findik yedim
Oglen 1 adet wasa az cokelek 4 zeytin
ara
1 avuc leblebi ve 1 adet seftali
aksam
1 yumurta kirdim cokelekli bir adet wasa ve kajve ixtim hurmanin icine sekersiz fistik ezmesi surdum

Bende diyet için değil ama yediklerimi görmek ve kontrol altında tutmak için menü bildirimi yapacağım
Sabah
5 günkurusu kayısı
2 kuru incir

Öğle
1 közlenmiş patlıcan ve rendelenmiş kaşar
Birkaç dilim domates
Birkaç dilim salatalık
Bir dilim beyaz peynir
2 zeytin

1 fincan sade nescafe

1 bardak kola
3 dilim kavun

Ekmeğin köşesi içine 1 kaşık karnıyarık içi

Akşam
1 fırında yağsız karnıyarık
2 kaşık pirinç pilavı
1 kase yoğurtlu semizotu

2 kaşık dondurma

Slm kizlar sabah kendime 1 kasik yulafli 1 yumurtadan omlet yaptim yanina da cokleek
Oglen ton balikli salata
Ara
2 oarca bitter bikac findik ve kahve smdi de arkadaslarla bizim cokk meshur cikolataciya gidiyorum ama.cnm tatli istemiyor acikcasi bir parca cikolata ve kahve ixerim sanirsam

Kızlar ben bugün oturarak ne kahvaltı yaptım ne Öğle yemeği yedim herşeyi ayaküstü atıştırdım
4 tane kuru incir
3 tane günkurusu kayısı
200 cc kola
1 dilim kavun
1 kase kısır

Akşam
1 kase mercimek çorbası
1 kase kısır
1 kase cacık

1 sade Türk kahvesi

Kahvaltı
Az yağlı kıyma ile omlet
1 dilim ekmek.

Öğlen
1 tabak etli.patlican yemeği
3 kaşık yoğurt

Ara
3 burçak bisküvi
Baktım regl krizi daha da yiyeceğim, kuru dut ve fıstık yedim biraz.

Akşam
Çeyrek somun ekmek.arasi kızarmış patates patlıcan biber
Ekmeğin içini cikarttim

Cok mu yogundun canim

Cok mu yogundun canim
Canım sözde tatildeyiz ama çocuklar canımızı okuyor 3 tane bende var 2 tane kuzenimde var tüm gün birbirlerini yiyorlar bunu ciddi anlamda söylüyorum benim ortanca ile onun ki arasında 5 ay var onunki her sıkıştırdığında benimkini ısırıyo benim büyük olana yapma etme demekten canımız çıkıyor bebeklerinde arasında 1 ay var onlar durmuyor kv ameliyatlıyım deyip hiçbirşeye elini sürmüyor 3 katın işi hiç bitmiyor yaşlı anane var nazından geçilmiyor kocalarda yok kp herşeye karışıyor soran olursa tatildeyiz düşün işte birşey yemeye bile elim değmedi

of Allah kolaylik versin nadal cigum.
cok yorucu . sabır. az daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…