Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canım kolay gelsin
Daha ne kadar ordasiniz ?

kızlar .
ben geldim

tatil cok güzel gecti
.geciyor
esim pazartesi dondu.
bizi babama birakti
kv de cok rahattim
hazir kahvaltiya oturdum.
kv erken kalkmaya baslamis
oglende denize gittik
aksam üstü balik tutmaya gittik.cocuklar da eşim de cok sever oltayı
aksam 8 gubi eve döndük
hazir yemek
cocuklar yattiktan sonra eşimle cunda ya geçtik .
gece 2-3 gibi döndük
her gün harika geçti
arada esim bizi denize götürüp dalmaya gitti
biz cocuklarla aksam 6 gibi yine cundaya gittik
eltim birakti
tost dondurma ezinti
aksam 8 gibi yine eve dönüs
bu kez daha güzeldi tatil

dün yine babamla kahvalti vs. öğlen 2 de denize gittik
su soguktu
6 da denizden ciktik
parka girdik .1 saat orada saklanbaç oynadilar.baya büyüktü
eve donduk. yemek .çay .
tekrar cıktık cocuklarla. kitap fuari var akçay da . kitao aldık
yine park.
gece 1-2 gibi yatış
esim 1 hafta sonra yine dönecek.
babamda kalıp altınoluk tarafında denize gitmeyi planlıyoruz.arada eşim ayvalık a geçer . dalmak için.
biz burda denjze gireriz.
kv ye bi daha gitmem.
bi hoscakal demek için giderken uğrarım diye düsşünüyorum.

kilomu bilmiyorum ama öyle cok yüzdüm ki
bel inceldi. az simitler vardı yanlarda. 3 doğum yapınca zayıf da olsan kalıyordu. onlar gitti.
iç bacak vardı. onlarda gitti. manken oldum heee. hahhaha. emoji de koyamıyorum . kendime gülecektim.
safran sen biliyordun tel den emoji yi

Güzel.gecmesine çok sevindim canımcocuklara da yeni sezon öncesi baya motive olmuştur
Ohh senin de fazlaliklar gitmiş.

nadalcm cok iyi anliyorum yani benm kuzenlerin de cocugu var tatiode bir araya geldiler ben yoruldum inanki anne icin cok cok zor cocuklar evleri diisnda bir yerlerde gercekten simariyorlar bnce ektradan cocuklar tabi haklilar
Cnm sende simit falan yok bnce on nuramasin masallah sana ama.tabiki yuzmek cok iyi gelmistir bana da iyi gelmisti

Güzel.gecmesine çok sevindim canımcocuklara da yeni sezon öncesi baya motive olmuştur
Ohh senin de fazlaliklar gitmiş.

Güzel geçmesine sevindim canım sen zaten hep bizim mankenimizsin maşallah sana

sağ olun kızlar
kahvalti yapmak 11.i 12 yi buluyor
kahvaltim babamda dahaözgürce.ben hazirlıyorum.
kv demde kv ne hazirlarsa
kahvaltim. 1 buyuk incir.1 seftali.10 cilek.1 buyuk dilim ekmek yada 1 simit.1 dilim peynir.2 domates .birkac dilim kavun.
ikinci öğun aksam 7 de.denizden ancak dönüyoruz.
yine meyve bolca. makarna. yada ekmek.
dün kabak spagetti şeysi aldim.onunla yaptim.
arkadasta yemiştim bi sey
ondan tarif almistim.ciğden kabak.üzerine sarimsakli yogurt.pul biber. köylü pazarinden sumaklı karisim almistim ondN da kattim.sumağin ot halini gördüm. onu öğütüyormuş.
hic market sumahina benzemiyordu öğütülmüşü. daha cok toz hali vardi. ve cok ekşiydi

Selam kizlar nasilsiniz tatil kosusturmalari bitmek uzere...bende ew temizligini bitirdim artik ew moduna gectim gezmek yeri ariyorum

Kiz anaokiluna baslasin yuruyuse baslamam lazim simdi onunla iskence olucak.yeni herbelife cay da aldim yag yakimina yardim etsin.
Yarin kilo bildirim war dimi

Kızlar biz hala yazlıktayız ve hepimiz çok kötü durumdayız dün akşam tavuk yedik evde hepimiz zehirlendik dün gece ortanca sabaha kadar kustu sabah kp çıkarmış öğlenden önce ben öğleden sonra kuzenim çıkardı doktora gittik ben çocukla uğraştığım için doktora çıkmadım kuzenim serum yedi benim oğlan serumu taktırmamak için hastaneyi yıktı 2 defa 6 kişi tutarak serum taktık anında çıkardı sonunda ilaçları aldık eve geldik ama onlarıda verdiğim anda çıkarıyor hastaneden eve gelirkenbüyük oğlanda çıkarmaya başladı saatlerdir uğraşıyorum şimdi kp i kaldırdım onunla hastaneye gönderdim sanıyorum onda serum verirler ben ortancayı bırakıp gidemedim kendimde kötüyüm ama çocuklar kötü olunca kendimi unuttum bize dua edin kızlar eşimde yanımda olmayınca kendimi çok çaresiz hissettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…