var cnm bldirim.hep yapiyoruz biz kendi aramizda yeni bir liste sirasi hazirlayalim olmazsaSelam kizlar nasilsiniz tatil kosusturmalari bitmek uzere...bende ew temizligini bitirdim artik ew moduna gectim gezmek yeri ariyorum
Kiz anaokiluna baslasin yuruyuse baslamam lazim simdi onunla iskence olucak.yeni herbelife cay da aldim yag yakimina yardim etsin.
Yarin kilo bildirim war dimi
Canim benim ayy ayy cok ama cok gecmis olsun nadalcim cok perisan olmussunuzr eminim.eve donme sansin yok mu keske kendi evine donebilsen esin nerdeKızlar biz hala yazlıktayız ve hepimiz çok kötü durumdayız dün akşam tavuk yedik evde hepimiz zehirlendik dün gece ortanca sabaha kadar kustu sabah kp çıkarmış öğlenden önce ben öğleden sonra kuzenim çıkardı doktora gittik ben çocukla uğraştığım için doktora çıkmadım kuzenim serum yedi benim oğlan serumu taktırmamak için hastaneyi yıktı 2 defa 6 kişi tutarak serum taktık anında çıkardı sonunda ilaçları aldık eve geldik ama onlarıda verdiğim anda çıkarıyor hastaneden eve gelirkenbüyük oğlanda çıkarmaya başladı saatlerdir uğraşıyorum şimdi kp i kaldırdım onunla hastaneye gönderdim sanıyorum onda serum verirler ben ortancayı bırakıp gidemedim kendimde kötüyüm ama çocuklar kötü olunca kendimi unuttum bize dua edin kızlar eşimde yanımda olmayınca kendimi çok çaresiz hissettim
Çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun hepinizeKızlar biz hala yazlıktayız ve hepimiz çok kötü durumdayız dün akşam tavuk yedik evde hepimiz zehirlendik dün gece ortanca sabaha kadar kustu sabah kp çıkarmış öğlenden önce ben öğleden sonra kuzenim çıkardı doktora gittik ben çocukla uğraştığım için doktora çıkmadım kuzenim serum yedi benim oğlan serumu taktırmamak için hastaneyi yıktı 2 defa 6 kişi tutarak serum taktık anında çıkardı sonunda ilaçları aldık eve geldik ama onlarıda verdiğim anda çıkarıyor hastaneden eve gelirkenbüyük oğlanda çıkarmaya başladı saatlerdir uğraşıyorum şimdi kp i kaldırdım onunla hastaneye gönderdim sanıyorum onda serum verirler ben ortancayı bırakıp gidemedim kendimde kötüyüm ama çocuklar kötü olunca kendimi unuttum bize dua edin kızlar eşimde yanımda olmayınca kendimi çok çaresiz hissettim
Bir kaç hafta sonra canım listeleri yapmaya başlayalım. Herkes toplanmış olur.var cnm bldirim.hep yapiyoruz biz kendi aramizda yeni bir liste sirasi hazirlayalim olmazsa
Canim benim ayy ayy cok ama cok gecmis olsun nadalcim cok perisan olmussunuzr eminim.eve donme sansin yok mu keske kendi evine donebilsen esin nerde
eşim adanada ama bugün cuma akşama gelecek inşallahvar cnm bldirim.hep yapiyoruz biz kendi aramizda yeni bir liste sirasi hazirlayalim olmazsa
Canim benim ayy ayy cok ama cok gecmis olsun nadalcim cok perisan olmussunuzr eminim.eve donme sansin yok mu keske kendi evine donebilsen esin nerde
canım tahlil sonuçları çocuklarında kuzeniminde temiz çıktı kanda herhangi bir mikrop yok mide bozuk dediler ben anlamadım herkes mi aynı anda mideyi üşüttü benim minik sıpa mamaya ve biberona karşı annesi yanında yoksa ortalığı ayağa kaldırıp herkesi etrafında pervane ediyorama mama yemiyor anne sütünü bile biberondan verirken 40 takla atıyorum akşam hiç sütüm yoktu bütün gece oturdu mamayla bakıştılar sadeceÇok üzüldüm canım çok geçmiş olsun hepinize
Canım fırsat bul sende git mutlaka , sen iyi ol ki çocuklara iyi bakarsın. Sütten de geçer hem, bir kaç gün alıyorsa mama ver minik kuzuya.
Canım mideye dokunmuş demek, kani zehirleyecek kadar bozuk değilmiş şükür.eşim adanada ama bugün cuma akşama gelecek inşallah
canım tahlil sonuçları çocuklarında kuzeniminde temiz çıktı kanda herhangi bir mikrop yok mide bozuk dediler ben anlamadım herkes mi aynı anda mideyi üşüttü benim minik sıpa mamaya ve biberona karşı annesi yanında yoksa ortalığı ayağa kaldırıp herkesi etrafında pervane ediyorama mama yemiyor anne sütünü bile biberondan verirken 40 takla atıyorum akşam hiç sütüm yoktu bütün gece oturdu mamayla bakıştılar sadece
İnşallah dönecez canım evimi düzenimi çekirdek ailemi özledim yoğunluktan kalabalıktan yoruldum 15 gün oldu koloni halinde yaşıyoruzCanım mideye dokunmuş demek, kani zehirleyecek kadar bozuk değilmiş şükür.
Pazara eve dönüyorsunuz değil mi ?
Zülfü Livaneli kitabı demi canım ?Kardesimin hikayesini bitirdim bende inanilmaz guzeldi 2 gunde okudum bitirdim duru olmasa 1 gunde okuyabilirdim
Canım ben bugün Perşembe sanırımE aksam olmus kimse kilo bildirimi yapmamis
Sabah yumurta cay 1dilim ekmek
Aksam yarim tabak domatesli makarna enginar
Turk kahwesi
Bugun hic su icemedim kargolara falan gittim
Ha bide ikindide incir yedimustunede biz gibi su sanirrim circir olmak uzereyim
izlemedim cnm ama izlerim tabiki sagolasin
Boaver bagrsaklarn temizlenirE aksam olmus kimse kilo bildirimi yapmamis
Sabah yumurta cay 1dilim ekmek
Aksam yarim tabak domatesli makarna enginar
Turk kahwesi
Bugun hic su icemedim kargolara falan gittim
Ha bide ikindide incir yedimustunede biz gibi su sanirrim circir olmak uzereyim
Şekersiz fıstık ezmesini sen mi yaptın canım ?Bnde sabah az zeytin 2 wasa yemistim ogleni de muz ve fistik ezmesiyle gecistirdim snra sebze yedm 3 gbi aksam da az kavurma yagsiz salata ekmek 1 dilim bu arada sekersiz.fistik ezmesi bal ve yulaf kepegiyle.efsane bir kurabiye yaptim agizda dagilan 3 tane minik.yedim
En son da 3 parca cikokata
Hayir canim satilanlardan aldim ben daha oncr yapmistim ama robotu baya fazla calistirmak gerekiyor ugrastiriciydiŞekersiz fıstık ezmesini sen mi yaptın canım ?
Canım demirleke 2 sinde dönecek sanırım.Kızlar bugün adı tatil olan eziyet sona erecek inşallah akşam üzeri eve döneceğiz yarından sonra aranızda daha aktif olacağım inşallah @demirleke de bugün mü dönüyordu haftaya mı
Safransari canım senin gideceğin zaman belli mi
BESTEKIZ burda A aaadddaaa burda
Eee başka kimler var burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?