Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

var cnm bldirim.hep yapiyoruz biz kendi aramizda yeni bir liste sirasi hazirlayalim olmazsa
Canim benim ayy ayy cok ama cok gecmis olsun nadalcim cok perisan olmussunuzr eminim.eve donme sansin yok mu keske kendi evine donebilsen esin nerde

Kizlar dun sabah uz azcik badem suti ve 1 kasik sekersiz fistik ezmesi yedim.bikac zeytinle 1 wasa
Oglen de 2 wasa zeytin yedim aksam didardaydik 4 kofte yedim 2 kasik meze az salata en son da dondurma sade

Çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun hepinize
Canım fırsat bul sende git mutlaka , sen iyi ol ki çocuklara iyi bakarsın. Sütten de geçer hem, bir kaç gün alıyorsa mama ver minik kuzuya.

var cnm bldirim.hep yapiyoruz biz kendi aramizda yeni bir liste sirasi hazirlayalim olmazsa

Canim benim ayy ayy cok ama cok gecmis olsun nadalcim cok perisan olmussunuzr eminim.eve donme sansin yok mu keske kendi evine donebilsen esin nerde
Bir kaç hafta sonra canım listeleri yapmaya başlayalım. Herkes toplanmış olur.
Yarın bildirim yapalım sadece

eşim adanada ama bugün cuma akşama gelecek inşallah
Çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun hepinize
Canım fırsat bul sende git mutlaka , sen iyi ol ki çocuklara iyi bakarsın. Sütten de geçer hem, bir kaç gün alıyorsa mama ver minik kuzuya.
canım tahlil sonuçları çocuklarında kuzeniminde temiz çıktı kanda herhangi bir mikrop yok mide bozuk dediler ben anlamadım herkes mi aynı anda mideyi üşüttü benim minik sıpa mamaya ve biberona karşı annesi yanında yoksa ortalığı ayağa kaldırıp herkesi etrafında pervane ediyorama mama yemiyor anne sütünü bile biberondan verirken 40 takla atıyorum akşam hiç sütüm yoktu bütün gece oturdu mamayla bakıştılar sadece

Canım mideye dokunmuş demek, kani zehirleyecek kadar bozuk değilmiş şükür.

Pazara eve dönüyorsunuz değil mi ?

Kahvaltı
1 dilim peynir
4 zeytin
1 dilim ekmek

Ara
Kahve

Öğlen

1 tabak kabak yemeği az bulgurlu
3 kaşık yoğurt
Yarım dilim ekmek

Ara
Kahve
1 mini brownie

Akşam
1 tabak kabak yemeği
3 kaşık yoğurt

Şimdi yeşil çay içiyorum

Akşam bol.maydoniz yemeği planliyorum.

E aksam olmus kimse kilo bildirimi yapmamis

Sabah yumurta cay 1dilim ekmek
Aksam yarim tabak domatesli makarna enginar
Turk kahwesi
Bugun hic su icemedim kargolara falan gittim
Ha bide ikindide incir yedim ustunede biz gibi su sanirrim circir olmak uzereyim

Kardesimin hikayesini bitirdim bende inanilmaz guzeldi 2 gunde okudum bitirdim duru olmasa 1 gunde okuyabilirdim
Zülfü Livaneli kitabı demi canım ?
Ben 3-4 kitabını okudum ama bunu okumadım, filmi vardı sanırım onu seyrettim.

Bende 1984 isimli kitabı okuyorum ama.kendimi veremedim hala, ara mecburiyet kitabını sıkıştırdım, akıcı güzel gidiyor hikaye.

Uyumadan önce kitap okuma huyum var
Uykuya daha kolay gecmemi sağlıyor.
Yoksa biz bayanlar düşün dur sabaha kadar, şu bana şöyle.dedi, böyle.yapti diye

Eşim.kafasini koyduğu an yastığa uyuyor, kızıyorum hiç mi derdin taşan yok hemen uykuya geçiyorsun diye

Canım ben bugün Perşembe sanırım
Öğlen ayiktim cuma olduğunu
Ben reglim ++ çıkıyorum zaten.
Bugün azıcık ucundan kabak detoksu yaptım.
Pazartesi memlekete gidiyoruz inşallah 20 günlüğüne
Orada mümkün olduğunca dikkat etmeye çalışacağım.
Vermek mümkün değil de, almam inşallah .

Günaydınlar

Sabah yulaf lapası yaptım. İçine buzluktaki elma kuru üzüm, kuru incir den koydum.

Üzerine türk kahvemi içtim.
Öğlen kabak yemeğini yerim sanırım.

Akşam da düğün var, yemekli bir düğün. Düğüne karnım tok giderim yememek için.

A aaadddaaa canim netfilix te outlander isimli bir dizi izliyorum.
Çok güzel.
İzlemediysen tavsiye ederim.
izlemedim cnm ama izlerim tabiki sagolasin
Boaver bagrsaklarn temizlenir

Bnde sabah az zeytin 2 wasa yemistim ogleni de muz ve fistik ezmesiyle gecistirdim snra sebze yedm 3 gbi aksam da az kavurma yagsiz salata ekmek 1 dilim bu arada sekersiz.fistik ezmesi bal ve yulaf kepegiyle.efsane bir kurabiye yaptim agizda dagilan 3 tane minik.yedim
En son da 3 parca cikokata

Şekersiz fıstık ezmesini sen mi yaptın canım ?

Kızlar bugün adı tatil olan eziyet sona erecek inşallah akşam üzeri eve döneceğiz yarından sonra aranızda daha aktif olacağım inşallah @demirleke de bugün mü dönüyordu haftaya mı
Safransari canım senin gideceğin zaman belli mi
BESTEKIZ burda A aaadddaaa burda
Eee başka kimler var burda

Canım demirleke 2 sinde dönecek sanırım.
Ben yarın gidiyorum insalah. 20 gün yokum. Ama günlük buraya beslenmemi yazacagim. Tatildeyken de. Daha düzenli olurum insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…