Bende şuan balinayım ama 70 küsürleri görünce daha bi motive olacam sanırım şimdilik 4 ayda verdiğim 12 kiloyla kendimi avutuyorum bu hafta evdeyim ama temizlik ve düzen oturtmaya çalışıyorum bide dün regl oldum cuma günü bildirim yapıp daha sıkı diyete başlayacam nasıl bir yol çizsem henüz karar veremedim sen nasıl bir diyet yapacaksın birbirimize destek olalım hep birlikte eğlenerek zayıflayalımAy kizlar wah kizlar 74.5 olmusum ya iyi ce balina ya dogru gider durumdayim walla 5 kat oldum acil toparlanmamiz lazim
Canım yarım kalan menünü tamamla hadi bekliyorumişler yoğun. öğlen size menümü yazıyordum. ekranda öylece yarım kalmış.
akşama yazarım napayım
Henuz hic bi fikrim yok napsam nasil yapsam bilemiyorum belki heaftada 3 gun yuruyus eklerim su ara su icmeyi bile unutmus moddayim. Ne yaparsam bundan iyi olacagi kesin senin fikrin neBende şuan balinayım ama 70 küsürleri görünce daha bi motive olacam sanırım şimdilik 4 ayda verdiğim 12 kiloyla kendimi avutuyorum bu hafta evdeyim ama temizlik ve düzen oturtmaya çalışıyorum bide dün regl oldum cuma günü bildirim yapıp daha sıkı diyete başlayacam nasıl bir yol çizsem henüz karar veremedim sen nasıl bir diyet yapacaksın birbirimize destek olalım hep birlikte eğlenerek zayıflayalım
Canım bazen bizi yıkan şeyler bizim hayrımıza olduğunu göremiyoruz seninde öyle olmuştur inşallah rabbim bundan sonra hayatında sağlık huzur mutluluk versingünaydın
bir türlü istediğim disiplini sağlayamadım hanımlar. buraya da çok gelemedim. hayatımda kötü gelişmeler oldu. moral sıfır. yaşama enerjisi sıfır. mutsuzken yiyen biriyim. kilo 58-59 civarı bir aydır.
hayatımda bazı şeylerin asla düzelmeyeceğini kabullendim. bunu 36 yaşımda bir kez daha kabullenmek durumunda olmak gücüme giden... toparlanmaya çalışıyorum. (kısaca yazmak gerekirse; tam hayatım yolunda gidiyor derken, tam aile kuruyorum derken ayrılık yaşadım)
bu toparlanma evresinde, fazladan aldığım kilolardan da kurtulmayı hedefliyorum. hep birlikte inşallah
inşallah öyledir canım. amin. hepimize sağlık huzur mutlulukCanım bazen bizi yıkan şeyler bizim hayrımıza olduğunu göremiyoruz seninde öyle olmuştur inşallah rabbim bundan sonra hayatında sağlık huzur mutluluk versin
Ben hergün yarım saat leslie yapacağım günlük mutlaka en az 5 l su içeceğim ekmeği sadece kahvaltıda yiyeceğim akşam yemeğinden sonra katı yemeyeceğim başka ne olabilir bilmiyorum bunların bir kısmını yapıyorum ama kesin çizgilerim olmalı daha ciddiye almalıyım hazır kız emerken biran önce vereyim sonra işim daha zor olacakHenuz hic bi fikrim yok napsam nasil yapsam bilemiyorum belki heaftada 3 gun yuruyus eklerim su ara su icmeyi bile unutmus moddayim. Ne yaparsam bundan iyi olacagi kesin senin fikrin ne
Ewet bunlari bende yapabilirim mantikliBen hergün yarım saat leslie yapacağım günlük mutlaka en az 5 l su içeceğim ekmeği sadece kahvaltıda yiyeceğim akşam yemeğinden sonra katı yemeyeceğim başka ne olabilir bilmiyorum bunların bir kısmını yapıyorum ama kesin çizgilerim olmalı daha ciddiye almalıyım hazır kız emerken biran önce vereyim sonra işim daha zor olacak
Ayy kıyamam yavrum ya benim oğlanında 1 tane süt dişi düştü ikincide sallanıyor düşmek üzere yeni dişler alttan çıkmaya başladı çarpık çıkıyorlar sanırım ağızda yer bulamıyorlar umarım zamanla düzelirler düzelmezse ilerde bizede dişçi görünür çok erken oldu 6 yaştan sonra olsaydı daha iyi olacaktı henüz çene kemiği genişlemedi bide benimki fazla zayıfEwet bunlari bende yapabilirim mantiklibizim de kizin 1 disinde sikinti war yarin yine disciye gidicez.
Harikasın cnm maşallah erimissin başlarken aramızda 10 kilo vardı simdi 3 kilo tebriklerEvet gelelim asıl konuyaa
Haftanın ilk bildirimini yapıyorum
Başlangıç tarihi 30 ağustos zafer bayramı
Başlangıç kilom 82,2
Bugünden itibaren daha ciddiye alıyorum mümkün olduğunca menü bildirimi yapacağım
Bizim kiz da cirpi resmen 5 bucuk yasinda 3 curuk wardi 3 ude azi 1 inde sikinti war dolgusunu yeniledi bakalim idare eder insallah birazdahaAyy kıyamam yavrum ya benim oğlanında 1 tane süt dişi düştü ikincide sallanıyor düşmek üzere yeni dişler alttan çıkmaya başladı çarpık çıkıyorlar sanırım ağızda yer bulamıyorlar umarım zamanla düzelirler düzelmezse ilerde bizede dişçi görünür çok erken oldu 6 yaştan sonra olsaydı daha iyi olacaktı henüz çene kemiği genişlemedi bide benimki fazla zayıf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?