Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ay kizlar wah kizlar 74.5 olmusum ya iyi ce balina ya dogru gider durumdayim walla 5 kat oldum acil toparlanmamiz lazim
Bende şuan balinayım ama 70 küsürleri görünce daha bi motive olacam sanırım şimdilik 4 ayda verdiğim 12 kiloyla kendimi avutuyorum bu hafta evdeyim ama temizlik ve düzen oturtmaya çalışıyorum bide dün regl oldum cuma günü bildirim yapıp daha sıkı diyete başlayacam nasıl bir yol çizsem henüz karar veremedim sen nasıl bir diyet yapacaksın birbirimize destek olalım hep birlikte eğlenerek zayıflayalım

Henuz hic bi fikrim yok napsam nasil yapsam bilemiyorum belki heaftada 3 gun yuruyus eklerim su ara su icmeyi bile unutmus moddayim. Ne yaparsam bundan iyi olacagi kesin senin fikrin ne

Canım bazen bizi yıkan şeyler bizim hayrımıza olduğunu göremiyoruz seninde öyle olmuştur inşallah rabbim bundan sonra hayatında sağlık huzur mutluluk versin

bu sabah. birazdan oturacagiz kahvaltiya
benim tabaklar
hepsini yerim
ekmek 2 dilim yeterli gelir
altinoluk tan girdik dun denize
bugun de oyle dusunuyoruz
cok yurumedim dun
esim geldi
her yere araba ile gittik
plaj cantasi vs de tasıtmadı tabi
öyle olunca az hareket oldu
deniz yeterince yoruyormuş .sabah erken uyandim. gece 2 de yattim
eşimin alarmi 7 de caldi.
bi daha uyuyamadim.sinirlendim çünkü

Eklentiler

• FB_IMG_1566977462641.webp
    57,8 KB · Görüntüleme: 32
Henuz hic bi fikrim yok napsam nasil yapsam bilemiyorum belki heaftada 3 gun yuruyus eklerim su ara su icmeyi bile unutmus moddayim. Ne yaparsam bundan iyi olacagi kesin senin fikrin ne
Ben hergün yarım saat leslie yapacağım günlük mutlaka en az 5 l su içeceğim ekmeği sadece kahvaltıda yiyeceğim akşam yemeğinden sonra katı yemeyeceğim başka ne olabilir bilmiyorum bunların bir kısmını yapıyorum ama kesin çizgilerim olmalı daha ciddiye almalıyım hazır kız emerken biran önce vereyim sonra işim daha zor olacak

Ewet bunlari bende yapabilirim mantikli bizim de kizin 1 disinde sikinti war yarin yine disciye gidicez.

Ewet bunlari bende yapabilirim mantikli bizim de kizin 1 disinde sikinti war yarin yine disciye gidicez.
Ayy kıyamam yavrum ya benim oğlanında 1 tane süt dişi düştü ikincide sallanıyor düşmek üzere yeni dişler alttan çıkmaya başladı çarpık çıkıyorlar sanırım ağızda yer bulamıyorlar umarım zamanla düzelirler düzelmezse ilerde bizede dişçi görünür çok erken oldu 6 yaştan sonra olsaydı daha iyi olacaktı henüz çene kemiği genişlemedi bide benimki fazla zayıf

günaydın

yarın çalışmıyorum çok şükür. bugün (daha doğrusu günlerdir) her yerim ağrıyor. sağlıksız beslenmekten oldu sanırım. bol su ve bitki çayı içerek detoks yapacağım.

sabah:
filtre kahve ve nescafe
çok sıcaktı bir de kol içtim

ne yalan söyleyeyim kolayı içince ferahladım. soğuk su falan kesmiyordu.

bir kola daha var. belki içerim. ondan sonra eve almam da içmem de.

Harikasın cnm maşallah erimissin başlarken aramızda 10 kilo vardı simdi 3 kilo tebrikler

Bende başlangıç bildireyim
Rumuz: pamuk92
Boy: 158 cm
Başlangıç kilo : 79.5
Başlangıç tar: 30 Ağustos 2019
Diyet : karatay+ şaşırtma(artik daha ciddi olucam)
Spor : h.içi 1 saat spor(leslie-yuruyus bunu 2 haftadır yapıyorum)
Günlük en az 2 lt su
Cay,kahve,soğuk cay serbestlerim

Sabah
1 fincan sade Türk kahvesi

Öğle
Yarım tırnak pide (çok ince oluyor)
Kaşar
Çeçil peyniri
2 çatal soğanlı yumurta
2 parça turunç reçeli
3 siyah zeytin
Çay

Bizim kiz da cirpi resmen 5 bucuk yasinda 3 curuk wardi 3 ude azi 1 inde sikinti war dolgusunu yeniledi bakalim idare eder insallah birazdaha

Buun reglim in 1.gunu olmakla birlikte bildirimleri mi yapim..

Ilk baslangic kilom 63 du sanirim
Sonra bi 72 lere dustum
Suan ki guncel 74.5 rezilim resmen
Bugun ilk adim limonlu su icerek dikkat etmege basliyorum bismilah bakalim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…