- 30 Ocak 2013
- 29.465
- 43.953
- 798
Canim yediklerim az gorunuyor ne.guzel.pide cok miyduSabah
2 dilim kaşar
Yarım domates
Soğanlı yarım yumurta
1 kaşık tahin pekmez
Pide
Çay çay çay
2 kuru incir
1 fincan sade nescafe
Canım yarım pideyi akşam yemeği için ekmekleri dikine kestim üzerine sadece kıyma ve baharatla büyük köfteler yaptım ve fırının üste en yakın yerinde pişirdim köfteler tüm yağını ekmeğin üzerine bıraktı pişince ters çevirdim biraz daha pişirdim çok güzel oldu mangalda pişmiş gibiydi ama mideme çok ağır geldi şuan hala kıvranıyorumCanim yediklerim az gorunuyor ne.guzel.pide cok miydu
Bu dönem yokum canım ben.BAŞLANGIÇ KİLOLARIMIZ
@nnnadal 82,2
@izole 59,3
@Pamuk92 79,5
@BESTEKIZ 74,5
@aaadddaaa 59,5
@sarfansari @demirlekehayal_hatun @okuyucuu @sersum sizleride aramızda görmekten mutluluk duyarız
Canım benim sadece kilo için demedim senin hoş sohbetin yeterBu dönem yokum canım ben.
Umarım dönüşüm muhteşem olur:)
gene de buralarda bizimle ol lütfenBu dönem yokum canım ben.
Umarım dönüşüm muhteşem olur:)
Canım bizim asıl sorunumuzda bu zaten bir gün az bir gün çok yiyoruz vucudumuzda düzen oturtamıyoruz inşallah düzene girerizgünaydın,
dün akşam gene çok yedim maalesef. gene elim ayağım parmaklarım şişti.
yavaş yavaş bırakıyorum sağlıksız beslenme düzenimi. bir anda bırakacak kadar motive değilim anlaşılan. sizden aldığım motivasyonla ufak ufak başladım işte. bugün gene bitki çayı ve bol su tüketeceğim
Hoşgeldin canım o kadar güzel tatilden sonra eminim zor gelmiştir bugün pazartesi sendromunu atlat sonra düzene koyarsıngünaydın kızlar
ben döndüm
bugün iş başı
işler yoğun
biraz hallettim .
biraz bakayım dedim . araya başka şeyler sokunca kafam daha iyi çalışıyor
sabah kahvaltı yapamadan çıktım .
ilk gün olunca zorlandım
çocuklara pankek . az un kalmıştı. yarı yarıya çiğ karabuğday unu ile yapmak zorunda kaldım . umarım severler , yerler
kuskus pişirdim biraz
ve kayınpeder kestiği horozlardan vermişti. genç horoz . onu kaynattım sabah sabah
kendime mamalar hazırladım . ama çantayı almadan çıktım evden
ilk gün normaldir
aşağı kantine indim . bi şey kalmamış .
daha öğrenci gelmesine 1 ay var . sanıyorum ondan boş .
bi arkadaşta dünden kalma simit varmış . yiyecek bi şey var mı diye sormaya gittim odasına.
yarısını yedim . çay içtim .
ama midem kazınıyor .
canım başka başka mamalar istiyor .
öğlen markete gideceğim .
dün yolculuk uzun sürdü biraz .
otobanda bile sıkışıklık vardı bazı yerlerde
yoğundu yollar .
gece 1 buçukta yattım .
sabah 6 buçukta kalktım .
Sohbete gelirim o konuda sıkıntı yok:)Canım benim sadece kilo için demedim senin hoş sohbetin yeter
Ah çok duygulandımgene de buralarda bizimle ol lütfen
sağol canımAh çok duygulandım
Tabii gelirim.
Umarım kilo dışındaki sorunlarını da bir an evvel çözersin. Mesajlarını takip ediyorum ama bir şey diyemiyorum. Çünkü ben sıkıntılar karşısında en iyi “üzülmeyi” biliyorum galiba...
canm cok gecmis olsun yalniz yemegin kulaga harika geliyorCanım yarım pideyi akşam yemeği için ekmekleri dikine kestim üzerine sadece kıyma ve baharatla büyük köfteler yaptım ve fırının üste en yakın yerinde pişirdim köfteler tüm yağını ekmeğin üzerine bıraktı pişince ters çevirdim biraz daha pişirdim çok güzel oldu mangalda pişmiş gibiydi ama mideme çok ağır geldi şuan hala kıvranıyorum
Hosgeldin cnm bnde bugun basladm cok yorugunmgünaydın kızlar
ben döndüm
bugün iş başı
işler yoğun
biraz hallettim .
biraz bakayım dedim . araya başka şeyler sokunca kafam daha iyi çalışıyor
sabah kahvaltı yapamadan çıktım .
ilk gün olunca zorlandım
çocuklara pankek . az un kalmıştı. yarı yarıya çiğ karabuğday unu ile yapmak zorunda kaldım . umarım severler , yerler
kuskus pişirdim biraz
ve kayınpeder kestiği horozlardan vermişti. genç horoz . onu kaynattım sabah sabah
kendime mamalar hazırladım . ama çantayı almadan çıktım evden
ilk gün normaldir
aşağı kantine indim . bi şey kalmamış .
daha öğrenci gelmesine 1 ay var . sanıyorum ondan boş .
bi arkadaşta dünden kalma simit varmış . yiyecek bi şey var mı diye sormaya gittim odasına.
yarısını yedim . çay içtim .
ama midem kazınıyor .
canım başka başka mamalar istiyor .
öğlen markete gideceğim .
dün yolculuk uzun sürdü biraz .
otobanda bile sıkışıklık vardı bazı yerlerde
yoğundu yollar .
gece 1 buçukta yattım .
sabah 6 buçukta kalktım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?