Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bnde sabah 1 dilim ekmek
1 kasik lor
1 salatalik
Ara incir ve icine 1 cay kasigi kaymak
Oglen lorlu ve dereotlu.yumurta
Ara
1.hurma 2 dilim.seftali
Aksam.3 kaisk eriste makarna 3 kasik yogurt ve 3 kasik kabak
Birazdan azcik leblebi yerim
Hesapladim.tum.gun yediklerimo.900 kalori cibarinda regle 5 gun var bisey yemiorum.pek ama yine de fazla ciktim.az.once nedense

Canim yediklerim az gorunuyor ne.guzel.pide cok miydu
Canım yarım pideyi akşam yemeği için ekmekleri dikine kestim üzerine sadece kıyma ve baharatla büyük köfteler yaptım ve fırının üste en yakın yerinde pişirdim köfteler tüm yağını ekmeğin üzerine bıraktı pişince ters çevirdim biraz daha pişirdim çok güzel oldu mangalda pişmiş gibiydi ama mideme çok ağır geldi şuan hala kıvranıyorum

günaydın,

dün akşam gene çok yedim maalesef. gene elim ayağım parmaklarım şişti.

yavaş yavaş bırakıyorum sağlıksız beslenme düzenimi. bir anda bırakacak kadar motive değilim anlaşılan. sizden aldığım motivasyonla ufak ufak başladım işte. bugün gene bitki çayı ve bol su tüketeceğim

Canım bizim asıl sorunumuzda bu zaten bir gün az bir gün çok yiyoruz vucudumuzda düzen oturtamıyoruz inşallah düzene gireriz

günaydın kızlar
ben döndüm
bugün iş başı
işler yoğun
biraz hallettim .
biraz bakayım dedim . araya başka şeyler sokunca kafam daha iyi çalışıyor

sabah kahvaltı yapamadan çıktım .
ilk gün olunca zorlandım
çocuklara pankek . az un kalmıştı. yarı yarıya çiğ karabuğday unu ile yapmak zorunda kaldım . umarım severler , yerler
kuskus pişirdim biraz
ve kayınpeder kestiği horozlardan vermişti. genç horoz . onu kaynattım sabah sabah
kendime mamalar hazırladım . ama çantayı almadan çıktım evden
ilk gün normaldir
aşağı kantine indim . bi şey kalmamış .
daha öğrenci gelmesine 1 ay var . sanıyorum ondan boş .
bi arkadaşta dünden kalma simit varmış . yiyecek bi şey var mı diye sormaya gittim odasına.
yarısını yedim . çay içtim .
ama midem kazınıyor .
canım başka başka mamalar istiyor .
öğlen markete gideceğim .

dün yolculuk uzun sürdü biraz .
otobanda bile sıkışıklık vardı bazı yerlerde
yoğundu yollar .
gece 1 buçukta yattım .
sabah 6 buçukta kalktım .

Hoşgeldin canım o kadar güzel tatilden sonra eminim zor gelmiştir bugün pazartesi sendromunu atlat sonra düzene koyarsın

Kahvaltım
1 domates
1 salatalık
1 biber
1 dilim beyaz peynir
1 dilim ekmek
4 siyah zeytin

Kahvaltının ardından bir fincan sade nescafe

Öğle yemeği
1 kase mercimek çorbası
1 küçük kase yoğurt
1 dilim ekmek
1 dilim kaşar
1 dilim salam
2 kuru incir

Hamdolsun çok güzel doydum şimdi de sade nescafe mi yaptım

Bugün 5 kilo domatesi rondodan geçirdim kaynattım soğuyunca buzdolabı poşetlerine koyacağım konserve yapacaktım ama eşim yaptırtmıyor dolaba koyarsan koy dedi birazda domatesli biberli doğrayıpta yapacağım ama çocuklar uyandı o iş yarına kaldı akşama turşu yapacağım

sağol canım . Allah hepimizin gönlüne kalbine göre versin. üzüntüleri bırakıp hayatımda çeşitli yeni başlangıçlar yapmaya çalışıyorum: spora, sanata, kendimi geliştirmeye dair yenilikler.

Öğlen

Sade soda

Derdanel hindi füme sandviç ( çavdar ekmekli)

Ara

Şekersiz sade Nescafe

Arkadaş cokomel verdi yemedim akşam da inşallah kaçamaksiz geçecek

canm cok gecmis olsun yalniz yemegin kulaga harika geliyor
Hosgeldin cnm bnde bugun basladm cok yorugunm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…