canim herkesin bildigi bir cumle vardir her iste bir hayir var diye heo soyleriz ama anlamini cogu zaman unuturuz bnce anlamini dusunerek isi zamana biraktigimizda daha iyi hissedeceksin tabiki cokk uzukuyoruz elimizde degil ve haklisin da ama.evlilik ciddi bir konu gercekten hayirlisigünaydın
bir türlü istediğim disiplini sağlayamadım hanımlar. buraya da çok gelemedim. hayatımda kötü gelişmeler oldu. moral sıfır. yaşama enerjisi sıfır. mutsuzken yiyen biriyim. kilo 58-59 civarı bir aydır.
hayatımda bazı şeylerin asla düzelmeyeceğini kabullendim. bunu 36 yaşımda bir kez daha kabullenmek durumunda olmak gücüme giden... toparlanmaya çalışıyorum. (kısaca yazmak gerekirse; tam hayatım yolunda gidiyor derken, tam aile kuruyorum derken ayrılık yaşadım)
bu toparlanma evresinde, fazladan aldığım kilolardan da kurtulmayı hedefliyorum. hep birlikte inşallah
smdi eylul olmak uzere toplaniriz insallah cnimAy kizlar wah kizlar 74.5 olmusum ya iyi ce balina ya dogru gider durumdayim walla 5 kat oldum acil toparlanmamiz lazim
evet kesin cizgiler onemloBen hergün yarım saat leslie yapacağım günlük mutlaka en az 5 l su içeceğim ekmeği sadece kahvaltıda yiyeceğim akşam yemeğinden sonra katı yemeyeceğim başka ne olabilir bilmiyorum bunların bir kısmını yapıyorum ama kesin çizgilerim olmalı daha ciddiye almalıyım hazır kız emerken biran önce vereyim sonra işim daha zor olacak
bnde bigun sebze meyve detoks gibi bisey yapiyorum dun kacirmistim dagünaydın
yarın çalışmıyorum çok şükür. bugün (daha doğrusu günlerdir) her yerim ağrıyor. sağlıksız beslenmekten oldu sanırım. bol su ve bitki çayı içerek detoks yapacağım.
ayyy pamuk sanki onumizdeki yaza kadar 69 olacaksin gibi hissettim cok heycanlandim ben senin yerineBende başlangıç bildireyim
Rumuz: pamuk92
Boy: 158 cm
Başlangıç kilo : 79.5
Başlangıç tar: 30 Ağustos 2019
Diyet : karatay+ şaşırtma(artik daha ciddi olucam)
Spor : h.içi 1 saat spor(leslie-yuruyus bunu 2 haftadır yapıyorum)
Günlük en az 2 lt su
Cay,kahve,soğuk cay serbestlerim
Nasil yani cnm sen buraya 63 ile baslayip 74 mu oldunBuun reglim in 1.gunu olmakla birlikte bildirimleri mi yapim..
Ilk baslangic kilom 63 du sanirim
Sonra bi 72 lere dustum
Suan ki guncel 74.5 rezilim resmen
Bugun ilk adim limonlu su icerek dikkat etmege basliyorum bismilah bakalim..
Yanlis yazmisim 73 olacakticanim herkesin bildigi bir cumle vardir her iste bir hayir var diye heo soyleriz ama anlamini cogu zaman unuturuz bnce anlamini dusunerek isi zamana biraktigimizda daha iyi hissedeceksin tabiki cokk uzukuyoruz elimizde degil ve haklisin da ama.evlilik ciddi bir konu gercekten hayirlisi
smdi eylul olmak uzere toplaniriz insallah cnim
evet kesin cizgiler onemlo
bnde bigun sebze meyve detoks gibi bisey yapiyorum dun kacirmistim da
ayyy pamuk sanki onumizdeki yaza kadar 69 olacaksin gibi hissettim cok heycanlandim ben senin yerine
Nasil yani cnm sen buraya 63 ile baslayip 74 mu oldunyoksa o 63 baska bir zamanko baslanhicin mi
çok da dikkat etmedim ama tatlı yememeye ve bol su içmeye çalıştım.günaydın
yarın çalışmıyorum çok şükür. bugün (daha doğrusu günlerdir) her yerim ağrıyor. sağlıksız beslenmekten oldu sanırım. bol su ve bitki çayı içerek detoks yapacağım.
Oh masallah cnm ya harikasinçok da dikkat etmedim ama tatlı yememeye ve bol su içmeye çalıştım.
2 günde 2,5 kilo ödem gitti
kollarımın bacaklarımın ağrısı bayağı geçti. parmaklarım şiş değil artık.
ne güzel, çok sevindim. doğal beslenip tuz ve kimyasalları daha az aldık diye böyle ödem attık benceKizlae bnde dun sebze meuve ve kuruyemis diyeti gbi bisey yaptm bnde odem attim baya
Bende çok merak ediyorum noldu acaba uzun zamandır gelmiyorAh bensersum u oyle merak.ediyorum ki belki de kizinim yerlestirme.isleriyoe.ilgileniyordur
Çok iyi canım maşallahçok da dikkat etmedim ama tatlı yememeye ve bol su içmeye çalıştım.
2 günde 2,5 kilo ödem gitti
kollarımın bacaklarımın ağrısı bayağı geçti. parmaklarım şiş değil artık.
Eline sağlık cnm daha az kilolarla yazılmak ümidiyleBAŞLANGIÇ KİLOLARIMIZ
@nnnadal 82,2
@izole 59,3
@Pamuk92 79,5
@BESTEKIZ 74,5
@aaadddaaa 59,5
Safransari @demirleke hayal_hatun okuyucuu @sersum sizleride aramızda görmekten mutluluk duyarız
evet cnm kimyasallardan uzak durmak.gerekline güzel, çok sevindim. doğal beslenip tuz ve kimyasalları daha az aldık diye böyle ödem attık bence
Olsun cnm alni da bu yil versen yaza kadae harik olur inanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?