Alışacaksın inşallah canım yeni dönem sanada bizede hayırlı uğurlu olsun okulların açılmasını iple çekiyorumKizlar bnde bugun balsim toplantiya bir basladik 4 5 saat surdu acliktan elim.ayagim.titredi valla bir de sicak eve anca gekdim 1 saat once dus aldim.arkadas icli kofte getrmis bana sgolsun onu yedim geberiorum yorgunluktan suanda
sagolasin cnm.benm acilacak az kaldi sabret kuzum bu arada biz 29 ekim civari insallah adanaya gelioruzAlışacaksın inşallah canım yeni dönem sanada bizede hayırlı uğurlu olsun okulların açılmasını iple çekiyorum
Cnm karbon agirlikli olmis ama bnce kalori olarak cok olmamisAbuk bir menu ile karsinizdayim canlar
Sabah nutella ekmek
Oglen 1 pogoca
Aksam 1 tabajk makarna
Baska da bisi yok su bile icmedim desem yeri war bitsin bugun artik
kıyamam canım .Kizlar bnde bugun balsim toplantiya bir basladik 4 5 saat surdu acliktan elim.ayagim.titredi valla bir de sicak eve anca gekdim 1 saat once dus aldim.arkadas icli kofte getrmis bana sgolsun onu yedim geberiorum yorgunluktan suanda
ay yine harika resimle karşımızdasın .
akşamları bu isteğin artıyor galiba . daha kalorili yiyorsun sanki akşam .Kahvaltım
1 domates
1 salatalık
1 biber
1 dilim beyaz peynir
1 dilim ekmek
4 siyah zeytin
1 fincan sade nescafe
Öğle yemeği
1 kase mercimek çorbası
1 küçük kase yoğurt
1 dilim ekmek
1 dilim kaşar
1 dilim salam
2 kuru incir
1 fincan sade nescafe
Akşam
4 kaşık tavuklu pilav
1 köfte
Tabak sıyıracak kadar ekmek
1 bardak ayran
2 dilim kavun
Birşeyler yeme ihtiyacı duyuyorum sanırım bir bardak ayran içerim birazdan
Abuk bir menu ile karsinizdayim canlar
Sabah nutella ekmek
Oglen 1 pogoca
Aksam 1 tabajk makarna
Baska da bisi yok su bile icmedim desem yeri war bitsin bugun artik
Amin cnm sana da ikimiz de basladik vallakıyamam canım .
Allah kolaylık versin . sizin temponuz da başladı.
geçen yıl olduğu gibi tatil yüzünden simit . ekmek vs gibi karbonhidrata başladım . orada deniz vs ile fazlasını yakıyordum . şimdi ise sabah 8 den akşam 5 e kadar totomun üstünde oturuyorum .Ben de bu sabah tahilli simit ve ayran
Ben yapıyorum canım bizimkiler yazlikta idi :) ama dönüyorlar inşallah bugünay yine harika resimle karşımızdasın .
bayılıyorum senin az az mamalarına. ama illa salatalı. harikasın.
halan mı yapıyor yemekleri. sen mi.
Onu son iki aydır bende yapıyordumgeçen yıl olduğu gibi tatil yüzünden simit . ekmek vs gibi karbonhidrata başladım . orada deniz vs ile fazlasını yakıyordum . şimdi ise sabah 8 den akşam 5 e kadar totomun üstünde oturuyorum .
canım çalışıyorsun değil mi.Onu son iki aydır bende yapıyordumama hafta sonları yüzme yürüme vs Allah'tan dengeledi de ne aldım ne verdim. Ki İzmir'de iken daha çok yiyorum iş oldugu için erken kalkıyorum yazlikta.mesela geç kalkıyorum ama iki öğün seklinde yetiyor birde arada atıştırmalık vs işte
Aynı yerdeyim maalesef camimcanım çalışıyorsun değil mi.
hala aynı yerde misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?