Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Çok.gecmis olsun.canim. baya ilerlemiş senin o kadar ilaç yazdığına göre Dr.

Allah ağız tadıyla yemeyi nasip etsin canım. Geçmiş olsun

Tam 10 gün önce 63,2 kiloydum. Şimdi tam 59,7 kiloyum kızlar. Yağdan gitmiş hepsi.
Tek ama tek yaptığım saat 17:00dan sonra hiçbir şey yememek. Kahvaltı ve akşam yemeği olarak sadece 2 öğün yaptım, evde ne piştiyse ondan yedim. Günde 1 dilim tam buğday ekmeği yedim bir de.
Yani zor diyetlere hiç ama hiç gerek yok. Bu süreçte hiç açlık hissetmedim, çünkü sebze yemekleriyle gayette karnımı doyurdum. Mühim olan sağlıklı beslenmek. Diyet yapıyorum diye düşünmemek lazım.

ewet baya ilerleemis bugun de kan tahlili werdim sonuclar pazartesi cikcak bakalim kanda da mikrop war mi hem de degerlerim nasil bu halsizliklerim faalan bisiler mi dusuk bakalim dedi dr sagolsun

hepimiz agiz tadiyla yiyelim insallah ablana da afiyet olsun elinden tutmussun ne guzel allah karsina cikarsin

Kizlar 48 saatir yokmuyuz
Ben ara sıra gelip gittim ama yazmaya pek elim değmiyor çocuğun tuvalet eğitimi beni fena yordu hiçbir işime bakamıyorum sabahtan akşama kadar gün banyoda geçiyor banyoda geçmeyen zamanlarda balkonda çamaşır topla ser ile geçiyor
Dün arkadaş bir aileyle kahvaltı pikniğine gittik evden çıkarken bez bağladım evde söylemeyen çocuk orada çişini söyledi ama yakında wc yoktu eve gelincede 2 defa söyledi emeklerimin karşılığını almaya başladığımı hissettim bugün çok ilgilenemedim misafirlerim vardı

Resmen hepimiz girip cikmisiz neyse bu da guzel birbirimizi hissetmisiz ozlemisiz en azindan
Keske misafir denk gelmeseymis baksana tam duzen tutmaya baslamis olur canim olur bi kac gundaha zorlar sonra tamam dir hic modunu dusurme icini ferah tut allah yar we yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…