bu boy bırakırsan daha hoş . kısa tırnak moda son bir kaç yıldır .Teşekkürler canım toparlansin diye kisalttirdim :)
Uyuduğun uyku saatini duyunca çok imrendim ben günlük 5 saatten fazla uyumaya vakit bulamıyorum tabi seninde biraz azaltman gerekiyor kız nasıl sana o kadar uyumaya fırsat veriyor benim çocuklarda uykusuz
Saol canim malesef kiz sabah 7 de uyanik uykuyu hic sewmez sabah onun kahwaltisini sutunu weriorum yatiorum tekrar o hep tepemde ama uykumu kacirmaya yetmio malesefbaya baya fazla uyuyorsun .
ben de izinde 2 de yattım . sabah 8 buçuk -9 buçuk arası uyandım hep . yeterli de geldi .
evdeki herkes uyuyordu ben dolanıyordum .
kendini psikolojik olarak şartlama. yorgunluğun olmuş . ondan olma ihtimali yüksek . bi kaç gün böyle olur kimbilir . sonra yine eski düzenine dönüyorsan sıkıntı yok
kızın da çok mu uyuyor . kreşe başladı mı.
annene geçmiş olsun .
Allah sağlık versin hepsine.
Deneyimli olmana rahmen panik olmussun sen stres yaparsan daha zor gecirirsin zamani bian da alisir hic merak etme gece de baglama bez falan sonra gece cisi ni kacirir hep derlerKızlar bugün çok zor bir işe başladım hepinizin yardımına ihtiyacım var oğluma çiş eğitimi ne başladım tüm önerilerinize açığım sanki daha önce bu dönemi büyükte yaşamamış gibiyim çok sabıra ihtiyacım var
Cnm benm allah kolaylik.versinKızlar bugün çok zor bir işe başladım hepinizin yardımına ihtiyacım var oğluma çiş eğitimi ne başladım tüm önerilerinize açığım sanki daha önce bu dönemi büyükte yaşamamış gibiyim çok sabıra ihtiyacım var
İnşallah canımafiyet olsun
güzel menüler. kilo vereceksin . öyle görünüyor.
benim sabah kahvaltım .
10 adet fındık
1 adet pankek
3 büyük mürdüm erik
öğlen
1 dilim ekmek
1 tabak kabak yemeği
1 şeftali
2 büyük mürdüm erik
4 kare bitter
4-5 adet kuru erik
Ben bir tık daha uzun seviyorum :)bu boy bırakırsan daha hoş . kısa tırnak moda son bir kaç yıldır .
afiyet olsun .Arada
Şekersiz Nescafe içtim yine. Toplantı vs derken başka bir şey yiyip içme fırsatım olmadı
Akşam da çok açtım önce enginar ile başladım sonra baktım enginar fazla salatayı bitirip midemi bastirdim ardından enginardan yedim
Akşam
Enginardan da kalmış oldu
kolay gelsin canım .30 tane kawonoz aldim domates biber sosluklar receller yapicam yarin pazardan alip sicakda is cikardim yaw basima
Maşallah canım bugün iştahın açılmış ama söz konusu sen olunca farketmez hemen telafi ediyorsun yedikçe sonraki öğünde yine çok yemiyorsun bu konuda seni tebrik ediyorumsabah kahvaltım .
5 dilim ekmek
4 adet mürdüm erik , büyük .
2 kare bitter
1 avuç kuru erik
bugün niye böyle oldu bilmiyorum . çok açtım .
hala da açım . bi şeyler daha atıştırabilirim .
Halam geldi cnm buzlukta vardı oradan yaptıafiyet olsun .
güzel mamalar . enginar kaldı mı ki.
buzluktan mı yaptın .
dün akşam yarım lahmacun yedim . salata. ayran . yarım lahmacun da olsa kocamandı. şimdiki lahmacunlar niye böyle bilmiyorum . uzun yapıyorlar . eskiden yuvarlak olurdu.
Kolay gelsin canım.30 tane kawonoz aldim domates biber sosluklar receller yapicam yarin pazardan alip sicakda is cikardim yaw basima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?