Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Uyuduğun uyku saatini duyunca çok imrendim ben günlük 5 saatten fazla uyumaya vakit bulamıyorum tabi seninde biraz azaltman gerekiyor kız nasıl sana o kadar uyumaya fırsat veriyor benim çocuklarda uykusuz
Saol canim malesef kiz sabah 7 de uyanik uykuyu hic sewmez sabah onun kahwaltisini sutunu weriorum yatiorum tekrar o hep tepemde ama uykumu kacirmaya yetmio malesef
Deneyimli olmana rahmen panik olmussun sen stres yaparsan daha zor gecirirsin zamani bian da alisir hic merak etme gece de baglama bez falan sonra gece cisi ni kacirir hep derler

Cnm benm allah kolaylik.versin

İnşallah canım

Arada

Şekersiz Nescafe içtim yine. Toplantı vs derken başka bir şey yiyip içme fırsatım olmadı
Akşam da çok açtım önce enginar ile başladım sonra baktım enginar fazla salatayı bitirip midemi bastirdim ardından enginardan yedim

Akşam

Enginardan da kalmış oldu

Eklentiler

• IMG_20190904_192533.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 135
  • IMG_20190904_191544.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 135
afiyet olsun .
güzel mamalar . enginar kaldı mı ki.
buzluktan mı yaptın .

dün akşam yarım lahmacun yedim . salata. ayran . yarım lahmacun da olsa kocamandı. şimdiki lahmacunlar niye böyle bilmiyorum . uzun yapıyorlar . eskiden yuvarlak olurdu.

30 tane kawonoz aldim domates biber sosluklar receller yapicam yarin pazardan alip sicakda is cikardim yaw basima
kolay gelsin canım .
az az yaptım ben .
haftalık olarak 5 kg aldım pazardan . iş yerimin karşısına kuruluyor . akşam iş çıkışı aldım . pişirdim .
öyle olunca 20 kg domatesten yapmış oldum .
yeter sanıyorum .
sen de az az yaparsan belki daha az yorulursun .

öğlen yemeğim .
1 tabak kabak yemeği
6 kaşık yeşil mercimek yemeği
1 dilim ekmek
2 küçük elma
yine bitter yerim. ve kuru erik .

sabah kahvaltım .
5 dilim ekmek
4 adet mürdüm erik , büyük .
2 kare bitter
1 avuç kuru erik

bugün niye böyle oldu bilmiyorum . çok açtım .
hala da açım . bi şeyler daha atıştırabilirim .
Maşallah canım bugün iştahın açılmış ama söz konusu sen olunca farketmez hemen telafi ediyorsun yedikçe sonraki öğünde yine çok yemiyorsun bu konuda seni tebrik ediyorum

Sabah
1 yk lor peyniri
Birkaç dilim domates
2 tk tahin pekmez
Biraz pide
Çay çay çay

Öğle
5*5 cm boyutunda pide arası Nutella

Birazdan kahve içecem çocuklar erken kalktı gün bugün erken başladı akşama kv ye gidebiliriz yemek falan ayarlamadım ama gitmezsek yumurtasız menemen yapabilirim

Halam geldi cnm buzlukta vardı oradan yaptı

Bem 3 gundur kosusturmdan bir duzen oturtamadim genelde karbon olarak gidiyorum hic sevmiyorum karbona batmayi batmadim da genelde o sekilde

Selam kizlar 5kg onceden yaptmistim bi 5 kg daha yaptim biberli domatesli sos 2 kg da cilek aldim sekere bastim sabah kaynaticam
Bu arada sinuzitim azmis waziettemis dr 10 tane ilac werdi sabaha kadar oksurmekten uyuyamiyorum insallah ii gelir ilaclar.uyku ve halsizlik icin de yarin sabah teste cagirdi pazartesi okul baslio yuruyus we caylar baslio bomba gibi baslamam lazim

Kawonozu bilerek cok aldim belki tursuda yaparim biraz wakit gecirmece amac olmadan gunler zor zewksiz gecio hareketlenmeme wesile oluo bunlar galiba cok yemezsem olunca sikinti yok

30 tane kawonoz aldim domates biber sosluklar receller yapicam yarin pazardan alip sicakda is cikardim yaw basima
Kolay gelsin canım.
Ben de ablama yapıyorum annemde.
Ablam.hamile ve taşınma.surecinde. Erzurum'da yaşıyor.
Annem.tasinma için yardıma gittiğinde götürecek.
Bir gün 12 kavanoz menemen yaptım.
Bu gün 8 kavanoz domates sosu yaptım.
Yarın da 6 kavanoz kahvaltılık sos yaptım. Memlekete geldim.gelelim elim. Domates içinde.

Yorucu ama kışın güzel oluyor yemesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…