Geçmiş olsun canımEwet tahlil sonuclarim ortada kizlar doktorun soylediklerini ileteyim
Kan degerim de bitane dusukluk war
Witamin cok dusuk
Seker sinirda
Trioid ve kolestrol cok yuksek
Yarin dahiliceye sewk etti 3bucukta randewum war
Canm bak demekki 9 medenle.sorum yasiyormussum senEwet tahlil sonuclarim ortada kizlar doktorun soylediklerini ileteyim
Witamin cok dusuk
Seker sinirda
Kolay gelsin güzel hazırlıklar çileği pahalı aldın eminim mevsimi geçti çünkü bugün pazarda mini çileklerin kilosu 15 ti olsun ama ev yapımı gibisi varmı bende 3 kavanoz şeftali yaptım annemde ben seviyorum diye 2 kiloluk incir reçeli yapmış kisin güzel oluyorSelam kizlar 5kg onceden yaptmistim bi 5 kg daha yaptim biberli domatesli sos 2 kg da cilek aldim sekere bastim sabah kaynaticam
Bu arada sinuzitim azmis waziettemis dr 10 tane ilac werdi sabaha kadar oksurmekten uyuyamiyorum insallah ii gelir ilaclar.uyku ve halsizlik icin de yarin sabah teste cagirdi pazartesi okul baslio yuruyus we caylar baslio bomba gibi baslamam lazim
Kawonozu bilerek cok aldim belki tursuda yaparim birazwakit gecirmece amac olmadan gunler zor zewksiz gecio hareketlenmeme wesile oluo bunlar galiba cok yemezsem olunca sikinti yok
Kız eline sağlık maşallah sana hamarat hatun yapması da yemesi de güzel oluyor bende bugün domatesli kapyalı kahvaltılık sos yaptım epey uğraştım kapyanın kabukları için kevgirden geçirdim fln hafif tuzlu yapmışim yalniz çocuklar beğendiKolay gelsin canım.
Ben de ablama yapıyorum annemde.
Ablam.hamile ve taşınma.surecinde. Erzurum'da yaşıyor.
Annem.tasinma için yardıma gittiğinde götürecek.
Bir gün 12 kavanoz menemen yaptım.
Bu gün 8 kavanoz domates sosu yaptım.
Yarın da 6 kavanoz kahvaltılık sos yaptım. Memlekete geldim.gelelim elim. Domates içinde.
Yorucu ama kışın güzel oluyor yemesi.
Geçmiş olsun inşallah normale döner sonuclarinEwet tahlil sonuclarim ortada kizlar doktorun soylediklerini ileteyim
Witamin cok dusuk
Seker sinirda
oğluşunun yeni okulu hayırlı uğurlu olsun .Kolay gelsin güzel hazırlıklar çileği pahalı aldın eminim mevsimi geçti çünkü bugün pazarda mini çileklerin kilosu 15 ti olsun ama ev yapımı gibisi varmı bende 3 kavanoz şeftali yaptım annemde ben seviyorum diye 2 kiloluk incir reçeli yapmış kisin güzel oluyor
Kız eline sağlık maşallah sana hamarat hatun yapması da yemesi de güzel oluyor bende bugün domatesli kapyalı kahvaltılık sos yaptım epey uğraştım kapyanın kabukları için kevgirden geçirdim fln hafif tuzlu yapmışim yalniz çocuklar beğendi
Geçmiş olsun inşallah normale döner sonuclarin
Kızlar okullar bugün start verdi oğlum ilk kez bensiz uzun sure bir yerde durdu alışma sürecinde sağlamıştı bugünde direndi sende gel diye öğretmenimiz izin vermedi üzülerek eve geldim kahvaltı yapmamistim önce ev işlerini 1 saate bitirdim sonra kahvaltı
2 yumurta tereyağda,domates, salam,avuç içim kadar kete 2 çatal şeftali reçeli,cay
Az uyudum aklım okulda kala kala öğlen namazdan sonra okula gittim oğlum alışmış bilerek geldi yanıma sevmiş okulunu muz yemiş,yemek yemiş,parkta oynamışlar,öğretmeni kapının yaninda oybanayin üzerinize birşey düşer demiş,anlattı da anlattı suyunu azcik içmiş,wcye hic gitmemiş yani eglenmis inşallah çok sever okulunu birlikte pazara gittik kızımın çıkmasına 1 saat vardı alışveriş yapıp döndük
Akşamı 17;30 da yedim 1 pors.soğanlı ciğer ,yeşil salata
Aralarda çocuklardan kalan meyveleri yedim 1 dilim elma,birkac uzum,yarim mürdüm
Sabah türk kahvesi aksam nescafe içtim 2 lt su bol hareket li gündü zaten tarımda uğramaya calisacagim
randevu kaçta. haber et bize de.Tesekkur ederim kizlar bakalim yarinida atlatalim dahiliyeci ne dicek ilac baslicak mi ona gore bi yok cizicez artik
canım peynir istiyorsa canın yemelisin tabi.@demirleke canım bende seni merak etmiştim ahh keşke senin gibi beslenebilsem 2 gündür canım değil vücudum deli gibi peynir istiyor dün tüm gün peynir ekmek yedim bugün de sabah peynir domates ekmek yedim akşam yemeği fazla kaçırdım birkaç tane soğan halkasıda yedim o beni mahvetti istifra ederek kendime gelebildim
Dün okula gittik bizimki okulun sahibi gibi dolaşıyor ağlayanlarla dalga geçiyor bana gitsene deyip duruyordu inşallah bu sene bari akıllı durur diyecem ama çok zor akşam dudağı patlatıp eve geldi dk 1 gol 1
Bugün de ilk defa servisle gitti dünde okul dönüşünü servisle geldi gelene kadar servisi coşturmuş
Ohh hazırlıklar tamamlanmış nerdeysesabah ortancaya beslenmeye tost yaptım . fındık , 1 mini kek koydum .
pankek pişirdim .
kısır yaptım . öğlen yerler . dün de kısır yapmıştım sabahtan . akşama bitmişti. kavga çıktı ben yiycektim vs diye.
bugün yeniden yaptım o yüzden .
dün akşam gidince makarna mantısı yaptım .
o biraz kaldı.
bu akşam dışarıda olacağız .
ortancayı bilsem e kayıt ettirmek için 2 foto lazım .
onu çektirmek lazım.
okul formalarında eksiklikler var . onlar alınacak .
akşam kitaplar gelmişti . onları kaplatım .
11-12 tane kitap
defterleri daha kaplamadım .
çoğunun kapı plastik fosforlu olanlardan . o yüzden gerek olmayacak sanıyorum kaplamaya.
karton kapak olanları kaplarım .
oh oh . mis .Ohh hazırlıklar tamamlanmış nerdeyse
Kızımın okulu dün açıldı ama biz haftaya baslayabilecegiz.
Biz 400 lira kırtasiye parası verdik krese, onlar alacaklar herkesininki bir.
Menü.paylasmaya utanıyorum, otelde A aaadddaaa gibi.tutamiyorum kendimi.
Hamur işi yemiyorum.ama bol.et peynir.yiyorum.
Yüzüyorum, umarım.yakiyorumdur yediklerimi
Canım.netfilikte miydi önerdiğini bir belgesel vardı, onu izledim. Çatal.kasiktan üstündür du sanırım.benim avantajım et sevmiyor olmam
bu da benim için avantaj. vucuduma haksızlık etmiyorum diye düşünüyorum .
et sevmediğim için herkesi kendim gibi düşünüyor olabilirim .
ev sevenler beni topa tutmasın .
süt , yoğurt , peynir seviyorum , yiyorum.
evet o . çatal bıçaktan üstündür.Canım.netfilikte miydi önerdiğini bir belgesel vardı, onu izledim. Çatal.kasiktan üstündür du sanırım.
Bence sen tam belgeselde ki gibi sağlıklı besleniyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?