Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Walla kizlar bir uyumusum bugun 1 di uyandim saka gibi neden cok uyur insan acil bulmam lazim gece cok gec yatmiyorum en en fazla 12 bucuk 1 ya 12 lerde uyaniyorum hep fikri ve onersi olan war mi

Birazcik psikolojik tarafida war tabi annem 3 ay bende kalmisti ayagini kirdi parca parca amilyat gecirdi ozaman gelen giden falan bi bunalima girdim o gittikten sonra dedim ki yaslanincada sana kalcaklar gunun tadini cikar ani yasa 3 gunluk dunyada sanirim ... cikardim tadini cikarayim derken

Sabah
1 kase mercimek çorbası

1 fincan sade nescafe

Öğle
1 tabak tavuklu pilav
1 bardak ayran

1 sade soda

Akşam
1 yoğurtlu kabak
2 kaşık pilav
Birkaç tane patates kızartması

1 sade Türk kahvesi

Gün içinde 4 l su
Yarım saat leslie

Uyuduğun uyku saatini duyunca çok imrendim ben günlük 5 saatten fazla uyumaya vakit bulamıyorum tabi seninde biraz azaltman gerekiyor kız nasıl sana o kadar uyumaya fırsat veriyor benim çocuklarda uykusuz

baya baya fazla uyuyorsun .
ben de izinde 2 de yattım . sabah 8 buçuk -9 buçuk arası uyandım hep . yeterli de geldi .
evdeki herkes uyuyordu ben dolanıyordum .
kendini psikolojik olarak şartlama. yorgunluğun olmuş . ondan olma ihtimali yüksek . bi kaç gün böyle olur kimbilir . sonra yine eski düzenine dönüyorsan sıkıntı yok
kızın da çok mu uyuyor . kreşe başladı mı.

annene geçmiş olsun .
Allah sağlık versin hepsine.

Erken kalkmaya birkaç gün başla vücut alisiyor bende kış boyu geçte yatsam 8 de uyandım ve çok dinctim geç uyanınca islerde sarkiyor yemek zamanida birde şey derler "uyku uykunun mayasidir "

Hoşgeldin pamukçum bizi çok ihmal ediyorsun kuzum okullar açılınca affetmem ha
Gunaydiinnn cnmmm
Evimde değilim cnm son haftayı da annemde geçirelim dedik burdayiz cumadan beri bu aksam donucez malum anaokulları 2 günlük alıştırma yapicaklar ya p.tesi start veririm artik burada ne yediğine ne sporuma dikkat edemedim

Olsun canım herşey yemek spor değil konumuz diyet olsada çok güzel arkadaşlık sohbet muhabbet eden güzel bir grubuz hamdolsun güzel hoş sohbetinizi özledim

Tez zamanda alışır inş.zor bir donem benim oglanda zor alıştı ördek denilen lazimliga yapıyordu cisini büyüğünü de lazimliga yapıyordu her yerde yapmış ligi var lazimligi nereye istiyorsa oraya tasiyordum benimkide
Büyük tuvaletini yikamayi ogrense iyi olucak okulda napicak bensiz bilmiyorum temizlemeyi biliyor ama yapmıyor bana güveniyor alışır inş.
Olsun canım herşey yemek spor değil konumuz diyet olsada çok güzel arkadaşlık sohbet muhabbet eden güzel bir grubuz hamdolsun güzel hoş sohbetinizi özledim
Cnm vaktim olmuyordu yazmaya fırsat buldukça yazarım inş.kış boyu ne güzel sohbetlerimiz oldu

Merhabalar kızlar
Tatildeyiz malum. Kaynanam da günler çok yoğun geçti. Misafirler çok fazla. 2 gündür annemdeyim. Yorgunluk atıyorum.

Buraya menumu hep yazacaktım bu tatilde güya ama o kadar yoğun ki hiç giremiyorum..

15 inde eve döndüğümüzde yazmaya başladım inşallah.

Sabah

Büyük kupa şekersiz Nescafe
Yarım paket form
Üçgen peynir
Haşlanmış yumurta
4 zeytin şekersiz çay
10 dk sonra
Sade soda

Yine arada şekersiz Nescafe içtim

Öğlen
2 dolu kepçe yeşil mercimek
Çeyrek kase kadr salata.

afiyet olsun

güzel menüler. kilo vereceksin . öyle görünüyor.

benim sabah kahvaltım .
10 adet fındık
1 adet pankek
3 büyük mürdüm erik

öğlen
1 dilim ekmek
1 tabak kabak yemeği
1 şeftali
2 büyük mürdüm erik
4 kare bitter
4-5 adet kuru erik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…