- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
Akıllı saatti demi bu ?Eki Görüntüle 2306361 Eki Görüntüle 2306362
saatin kalanı
orijinal hali aşağıdakiydi
Eki Görüntüle 2306363
ilac iatiyordun oyle hatirladim ama gerekli takviyeleri i yaotiktan snra insallah vereecksin kilo cnmDahiliye dr.nada gittim kizlar ilac yazmicam yuruyus ve diyet dedi aman ne tesaduf cinim bende ayni seyi dusundum dedim
herkes oyle olur cnm ama belli bir kiloyu tuttirduktan snra bir ileri bir geri olsa tabiki daha iyi olurCnmcm bildirimlerde alintiladigini görünce korka korka açtım fırça yedim diye neyseki fircalamamissin hala diyet modunda değilim üzgünüm gecen senede boyle olmuştu kasım 2018de başlamıştım iki ileri bir geri devam ediyorum
Kolay gelsin cnm kurs ozelmi acicaksin yoksa okuldami @demirleke nin edisi kaça geçti 5 e diye tahmin ediyorum merak ettim neden 5.sınıf
Haha ben sen annesinin tepkisini olcmek ostiyor demek bnde cok guldum vallaGünaydın kızlar dün okuldan gelince oğlumu gördüğümde şok oldum öğretmen görmeden 2 arkadaşının eline pastel boyaları vermiş ayak parmaklarından tepesine kadar kendini boyatmış ama hiç boşluk bırakmadan öğretmeni gördüğünde temizlemek istemiş ama oğlum temizletmemekte direnmiş annemin tepkisini merak ediyorum demiş öğretmen zorla yüzünü temizlemiş oğlum eve gelmeden öğretmen aradı durumu anlattı ama bu kadarını beklemiyordum öğretmen tshirt ü değiştirmiş eve gelince hemen banyoya soktum tshirt ü çıkardımki meğer altınıda boyamış bidaha yapmasın diye oğluma kızdım ama içimden kahkaha attım akşam eşime anlattım oda biraz konuştu çocuğu odasına gönderdikten sonra o halini görmek isterdim diyo kendi kendimize güldük
Hani okuldan gelince oğlum okul nasıl geçti dersin ya ben acaba bugün nasıl bir vukuat gelecek diyorum 2 gündür her kapıyı açtığımda noldu sana diyorum pazartesi dilini dudağını patlattı salı boya içinde geldi bakalım bugün ne görcem
Macera peşinde afacanGünaydın kızlar dün okuldan gelince oğlumu gördüğümde şok oldum öğretmen görmeden 2 arkadaşının eline pastel boyaları vermiş ayak parmaklarından tepesine kadar kendini boyatmış ama hiç boşluk bırakmadan öğretmeni gördüğünde temizlemek istemiş ama oğlum temizletmemekte direnmiş annemin tepkisini merak ediyorum demiş öğretmen zorla yüzünü temizlemiş oğlum eve gelmeden öğretmen aradı durumu anlattı ama bu kadarını beklemiyordum öğretmen tshirt ü değiştirmiş eve gelince hemen banyoya soktum tshirt ü çıkardımki meğer altınıda boyamış bidaha yapmasın diye oğluma kızdım ama içimden kahkaha attım akşam eşime anlattım oda biraz konuştu çocuğu odasına gönderdikten sonra o halini görmek isterdim diyo kendi kendimize güldük
Hani okuldan gelince oğlum okul nasıl geçti dersin ya ben acaba bugün nasıl bir vukuat gelecek diyorum 2 gündür her kapıyı açtığımda noldu sana diyorum pazartesi dilini dudağını patlattı salı boya içinde geldi bakalım bugün ne görcem
Pardon cnm yanlış hatirlamisimyok kuzum . ediz 3. sınıfa başladı bu sene.
Geçmiş olsun cnm umarım önemli bir seyi yoktur yinede için rahat etsin tabidün akşam dışarıdaydım . işimiz vardı. çocuklarlaydım .
yarım simit yedim . simitçi komşumuz var . onları gördüm . simit aldık .
forma eksikleri alındı , okul için
saatlerimi tamir için bırakmıştım . onları aldım .
ediz e foto çekildi. kayıt için .
bügün oğlen çıkıyorum .
12 de .
işleri halletmek için . eşim de benimle birlikte olacak .
aslında her işi o halledecekti de . ben de izin aldım .
büyük oğlumuzun maç yaptığında olan göğüs ağrıları için randevu aldım .
önce çocuk doktoru görecek . gerekli görürse kardiyologa yollayacak ki ben yollaması için konuşacağım .
ipek in geniz eti kontrolu var . tam göremiyordu . sürekli burun ödemli . alerjileri çok demiş doktor . ilaca rağmen ödemli burun .
Hoşgeldin cnm kilolarına verirsin sen azimlisin bebisin be tatlıdır simdi op yerime iyi bak kendine vakit buldukça gel yaz cnmİyiyiz çok şükür.
Arada girip okuyorum sizi.
Bayağı yogunsun maşallah.
Ben de öpüyorum prensesi .
Aldığımız kiloları vermeye çalışıyoruz.
Limonlu cheesecake baylırımAra
Bir avuç leblebi
Akşam
Ara
Tadı çok güzel ama sadece yarısını yedim. Abartmamak adına. Tatlı krizime çözüm olsun dedim
Eki Görüntüle 2306583
ooo . mis mis .Ara
Bir avuç leblebi
Akşam
Eki Görüntüle 2306584
Ara
Tadı çok güzel ama sadece yarısını yedim. Abartmamak adına. Tatlı krizime çözüm olsun dedim
Eki Görüntüle 2306583
taze fasülye yemeği.Şimdi patlıcan ve kabak musakka yaptım yanınada akşamdan kalma domatesli makarna var sizde ne yemekler var kızlar
Hamarat kadının hali bir başka oluyor maşallah ben evdeyken bu kadar yemek yapamıyorum yarın tavuk yapacamtaze fasülye yemeği.
zeytinyağlı ıspanak yemeği
mantarlı türlü. mantar kalmıştı evde öyle kullandım. mantarı bol.
sabah biraz patates yemeği yaptım . 3 patatesten .
bu yemekleri bitiririz inşallah
yeşil mercimek yemeği yapmak istiyorum yine. güzel yiyor çocuklar . ortanca hariç. o yemez .
zayıflamak istiyorumyeni topiğimiz hayırlı olsun bebişim
kolay gelsin düzeni oturtmana sevindim bir ben düzen oturtamıyorum ya sürekli hayatla maraton koşuyorum sanki hep bir telaş içindeyim bende çocukları büyütünce rahatlarım inşallah eşinde sigara içiyormu içiyorsa sende ona karış sende sürekli onu eleştirSelam kizlar starti wermis durumdayim hayirli ugurlu olsun cuma yapamadigim kilo bildirimim
Gecen hafta
74.5
Bu hafta 73.5
Aradaki fark 1 kilo
Sabahlari kolestrol icin cewiz suyu yapiyorum bi gun yuruyosam bi gun dinleniyorum
Cewiz suyumu bu kadar etkili yoksa sitresten mi werdim hic bi fikrim yok.cok sikilmistim bu hafta drlar tahliller babamlar kiloma esim uykuma ve sigarama takmis durumda surekli birileri ogut werio suan yasamaktan zewk alamaz hale geldim.
Neyse bugun yeni bir gun saatimi 10 a kurdum uyandim cewizimi yedim suyunu ictim
1 haslanmos yumurta zorla yedim simdi kahwe icip kizi okula birakip lohusa mewlutune gidicem.
Aksama taze fasulye we makarna yaptim gelince de yesillik salatasi yaparim fasulye salata yogurt yerim die dusuniyorum bugun bidaha yuruyuse cikamam die kajweden sonrada 50 mekik dusunuyorum
canım tatilden yeni döndün ödemde olabilir asıl kilonu cuma günü öğrenirizhem adette gecikmiş bebiş gelmesin kız tatil hediyesi :)Günaydınlar
Güncel kilom 63.4
Tatile 61.5 la gitmiştim. 20 günde 2 kilo almışım
Hemen yağa dönüşmeden vermem gerek.
Adetim 2 gün gecikti, onunda şişliği var diye teselli arıyorum kendime.
Şu an evde yiyecek birşey yok. 9 olunca markete gidip kahvaltılık alacağım. 500 ml lik suyumu içiyorum şu an.
geçmiş olsun canım benim çabuk toparlarsın inşallah bulduğun her ilacı içme hamile olma riskine karşıKulağım da tıkalı Çarşamba gününe randevu aldım yıkanacak, o günü iple çekiyorum, hep bir baskı var kulağımda
Dün gripte oldum, burnum da tıkalı. İnşallah bu hafta kendime gelebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?