bu akşam oğlum dedesiyle birlikte istanbula teknofeste gitti 4 gün kalacaklar pazartesi gelecekler ilk defa bu kadar uzağa bensiz gitti hem oğlumun artık büyüdüğünü hissettim hemde içim burkuldu saçma sapan duygular içindeyim
Ara sıra kopukluk oluyor canım.ya canlarım sizi özledimm ama resmen gelemiyorum
maşallah canım azcık dikkat etsen hemen verebiliyorsun tebrik ederim bana göre hem az yiyorsun hem sağlıklı besleniyorsun sağlıklı beslenmeyi kendine hhayat tarzı edinmiş siz güzel hatunların önünde saygıyla eğiliyorumGeçen hafta 63.5
Bu hafta 62.9
maşallah canım azcık dikkat etsen hemen verebiliyorsun tebrik ederim bana göre hem az yiyorsun hem sağlıklı besleniyorsun sağlıklı beslenmeyi kendine hhayat tarzı edinmiş siz güzel hatunların önünde saygıyla eğiliyorum
Canım hiç istikrarlı değilim. 1 senedir 60 altını görmedim dahaben bu sabah tartılmayı unuttum yarım l suyumu içtim çeyrek yufka ekmeğinden arasına sucuk ve kaşar koyarak dürüm yaptım onu yedim yanındada büyük fincan sade nescafe mi içtim aklım başıma geldi sonra tartıldım
geçen hafta 82,3
güncel kilom 82,2 (yediklerime rağmen)
ama kilo verdiğimi hissediyorum aynaya bakınca bile farkediyorum belim ortaya çıkmaya başladı kendime hedef koydum hhaftaya cuma 80,... olacağım sizede söylersem kendimi daha çok mecbur hissederim bugün çok enerjiğim dünün aksine
tamam o zaman yarın beraber başlayalım benimde evde kabağım var ama yoğurdum yok bu akşam marketten alırım öğleden sonra veli toplantısı var oraya gideceğim sonrada lavanta bahçesine gideceğim gezmelerdende kusur kalmıyoruz :)Canım hiç istikrarlı değilim. 1 senedir 60 altını görmedim daha
Yarın kabak alıp kabak detoksu yapacağım. Yoğurt yoktu evde süt aldım onu mayaladim. Yoksa gelir gelmez yapmak istiyordum. Bende cumaya 60 olmak istiyorum . Benim hedefim de burada dursun bakalım. Ayın 15 ine kadar kendimce uğraşacağım. 15 ine kadar 60 a sabitlenmezsem yeniden diyetisyene başlayacağım. Öyle karar verdim kendime
Lavanta bahçelerinden resim at bize canım.tamam o zaman yarın beraber başlayalım benimde evde kabağım var ama yoğurdum yok bu akşam marketten alırım öğleden sonra veli toplantısı var oraya gideceğim sonrada lavanta bahçesine gideceğim gezmelerdende kusur kalmıyoruz :)
canım telefonum yok olsa atardım bende merak ediyorum ama anlatırımLavanta bahçelerinden resim at bize canım.
Bizim de veli toplantımız var saat 3 te. Kızı bırakırken söylediler, aşure yapmışlar onu ikram edeceklermis. Benim bugün de yalan oldu diyet, kaçamak olacak artık.
Dengele aksama canimLavanta bahçelerinden resim at bize canım.
Bizim de veli toplantımız var saat 3 te. Kızı bırakırken söylediler, aşure yapmışlar onu ikram edeceklermis. Benim bugün de yalan oldu diyet, kaçamak olacak artık.
Lawanta bahcesimi imhhhh kiskandim bizim yerimizede geztamam o zaman yarın beraber başlayalım benimde evde kabağım var ama yoğurdum yok bu akşam marketten alırım öğleden sonra veli toplantısı var oraya gideceğim sonrada lavanta bahçesine gideceğim gezmelerdende kusur kalmıyoruz :)
ya canlarım sizi öz
Ara sıra kopukluk oluyor canım.
Yoğunluk bitince bekleriz
Çok geçmiş olsun canım.Selam kizlar fena usutmusum leylahal yatiorum 1000 lik antibiotik basladi dr
Saol canim iyi yapmisssin takwiye onemliÇok geçmiş olsun canım.
Tam mevsim geçişi, dikkat etmek gerekiyor.
Bende kızdan korkuyorum, hem havalar serinledi hem krese basladi.
Balık yağına başladım, vitamin de başlamak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?