Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

O burukluklari cok ii bilirim seni anliyorum ewde kalanlar olmasa benim gibi kahweyle kutla hemen derdim ama senin 2 tane daha war orda mutlu olduguna eminsen allaha emanet edicen napcan allah kawustursun

ben bu sabah tartılmayı unuttum yarım l suyumu içtim çeyrek yufka ekmeğinden arasına sucuk ve kaşar koyarak dürüm yaptım onu yedim yanındada büyük fincan sade nescafe mi içtim aklım başıma geldi sonra tartıldım

geçen hafta 82,3
güncel kilom 82,2 (yediklerime rağmen)

ama kilo verdiğimi hissediyorum aynaya bakınca bile farkediyorum belim ortaya çıkmaya başladı kendime hedef koydum hhaftaya cuma 80,... olacağım sizede söylersem kendimi daha çok mecbur hissederim bugün çok enerjiğim dünün aksine

Canım hiç istikrarlı değilim. 1 senedir 60 altını görmedim daha

Yarın kabak alıp kabak detoksu yapacağım. Yoğurt yoktu evde süt aldım onu mayaladim. Yoksa gelir gelmez yapmak istiyordum. Bende cumaya 60 olmak istiyorum . Benim hedefim de burada dursun bakalım. Ayın 15 ine kadar kendimce uğraşacağım. 15 ine kadar 60 a sabitlenmezsem yeniden diyetisyene başlayacağım. Öyle karar verdim kendime

tamam o zaman yarın beraber başlayalım benimde evde kabağım var ama yoğurdum yok bu akşam marketten alırım öğleden sonra veli toplantısı var oraya gideceğim sonrada lavanta bahçesine gideceğim gezmelerdende kusur kalmıyoruz :)

Lavanta bahçelerinden resim at bize canım.

Bizim de veli toplantımız var saat 3 te. Kızı bırakırken söylediler, aşure yapmışlar onu ikram edeceklermis. Benim bugün de yalan oldu diyet, kaçamak olacak artık.

canım telefonum yok olsa atardım bende merak ediyorum ama anlatırım

Gecen hafta 73.50
bu hafta 73.50
sabit

E buda birsey tabi almaktansa yerimizde saymak...

Dun pazara gittim cok terledim inanilmaz da firtina wardi kafayi usutmusum yine agzim burnum tikali sabah a kadar oksurdum dr.dayim suan cumaya gitmisler beklicez bakalim saglik ocaginda da cumaya giden dr ilk defa goruyorum sinuzitim azdi yine bu sinuzut icin koruncak hic bisi yok malesef bu hawada sapka takamam ay walla allah hastalarin yardimcisi olsun

Dengele aksama canim

Lawanta bahcesimi imhhhh kiskandim bizim yerimizede gez

Akşam yemeği
2 küçük karnıyarık (fırında pişirdim patlıcanları kizartmadim)
Salata
1 bardak ayran
Biraz ekmek

Evde dilimli çavdar tam tahılli ekmek kalmayınca beyaz ekmek yedim. Onun da porsiyonu tam belli olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…