Yok.canimcanım tatilden yeni döndün ödemde olabilir asıl kilonu cuma günü öğrenirizhem adette gecikmiş bebiş gelmesin kız tatil hediyesi :)
geçmiş olsun canım benim çabuk toparlarsın inşallah bulduğun her ilacı içme hamile olma riskine karşı
Yok canim icmiyor ama benim kide inanilmaz tiryakilik degil sabah kahwesinde ya bi aksam kahwesinde kizimdan bile gizli mutfakta 2 dk icer cikarim paket tasimam kimseye duyurmam o yuzden kiziyorum paketimi sakladi simdi de takmis o yuzden zayiflayamion o yuzden kolestrolun dusmuo falan wallahi bezdimkolay gelsin düzeni oturtmana sevindim bir ben düzen oturtamıyorum ya sürekli hayatla maraton koşuyorum sanki hep bir telaş içindeyim bende çocukları büyütünce rahatlarım inşallah eşinde sigara içiyormu içiyorsa sende ona karış sende sürekli onu eleştir
sag ol canim.@demirleke nasıl oldun ?
Bugün de dinlenmen çok iyi olmuş insallah kendini toparlarsinsag ol canim.
bulanti baya gecti. az da olsa yiyebiliyorum.
ama ishal devam ediyor.
ilaca ragmen
su icmeye de calisiyorum.
bu sabah yine 48.5 geldim.
ishal gecmezse yediklerim de kiloya dönmüyor .
böyle.
bekliyorum. umarim gecer.
bugun de raporluyum.
2 vasita işe gidiyorum.yollarda ne yaparim gecmezse
su içsem bile bağırsaklar aşırı gürültü cikariyor.
hemen mideden geciyor sanirim.
sag ol canim.Bugün de dinlenmen çok iyi olmuş insallah kendini toparlarsin
Sen ne yemek gerektiğini iyi bilirsin ama, kuru kahve ve limon karışımı bir tatlı kaşığı bile ishali geçiriyor. Denemediysen bir de bunu dene
Allah kavuştursun nadalcım, o garip duyguyu tahmin ettim... orada eğleneceği, mutlu olacağı fikrine odaklanmaya çalışırsan daha az hissedeceksin emin ol. Ve bu durumu fırsata çevirmeyi de sakın ihmal etme. Kendine zaman ayır. Enerji biriktir.bu akşam oğlum dedesiyle birlikte istanbula teknofeste gitti 4 gün kalacaklar pazartesi gelecekler ilk defa bu kadar uzağa bensiz gitti hem oğlumun artık büyüdüğünü hissettim hemde içim burkuldu saçma sapan duygular içindeyim
Canım Allah kavustursun, kazasız belasız gidip gelsinler inşallah.bu akşam oğlum dedesiyle birlikte istanbula teknofeste gitti 4 gün kalacaklar pazartesi gelecekler ilk defa bu kadar uzağa bensiz gitti hem oğlumun artık büyüdüğünü hissettim hemde içim burkuldu saçma sapan duygular içindeyim
Allah kavuştursun nadalcım, o garip duyguyu tahmin ettim... orada eğleneceği, mutlu olacağı fikrine odaklanmaya çalışırsan daha az hissedeceksin emin ol. Ve bu durumu fırsata çevirmeyi de sakın ihmal etme. Kendine zaman ayır. Enerji biriktir.
Uçakla mı gittiler bu arada? Orda nerde kalacaklar?
amin kızlar sağsalim gidip gelsinler orada eltimde kalacaklar biliyonuz benim eltim aynı zamanda kuzenim ama hhayalcim kendime zaman ayırma olayı olmuyor iki tane daha minikler var enerjimi somuruyorlarCanım Allah kavustursun, kazasız belasız gidip gelsinler inşallah.
Eminim çok eğlenceli olacaktır.
Benim kız da İstanbul'a gitmek çok istiyor, çünkü TRT çocukta çizgi film karakterlerinin gösteriler İstanbul'da oluyor, onun reklamını duyuyor, izlemek için gitmek istiyor.
Bir ara da kafaya takmış ki, Memet dedem beni İstanbul'a götürecek uçakla diye. Dedesine sorduk, öyle bir konuşma yapmadık dedi. Baya anlattı ama dedemle İstanbul'a gidecez diye, herhalde hayal dünyasındaki gerçek sanıyor.
Yani senin oğlan benim kızın hayalini yaşıyor şimdi :)))))
Maşallah canım ne güzel eğleniyor demek.amin kızlar sağsalim gidip gelsinler orada eltimde kalacaklar biliyonuz benim eltim aynı zamanda kuzenim ama hhayalcim kendime zaman ayırma olayı olmuyor iki tane daha minikler var enerjimi somuruyorlar
sarfancım aynen senin kızının hayallerini yaşıyor istanbula uçakla memet dedesiyle gitti ve trt çocuk kahramanlarının gösterisinede gidecek biraz önce kuzenimle konuştum çok mutluydu dedi gece saat 1 de hhala konuşuyormuş bu sabahta erkenden fuar için yola çıkmışlar :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?