Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Yok.canim
Kardeşçe geçti tatilimiz :)

Yok canim icmiyor ama benim kide inanilmaz tiryakilik degil sabah kahwesinde ya bi aksam kahwesinde kizimdan bile gizli mutfakta 2 dk icer cikarim paket tasimam kimseye duyurmam o yuzden kiziyorum paketimi sakladi simdi de takmis o yuzden zayiflayamion o yuzden kolestrolun dusmuo falan wallahi bezdim

Hala diyete odaklanamadim
Market alışverişini yaptık geldik, eksikleri aldım, inşallah bundan sonra daha uygun şeyler yerim

Kahvaltı
10 çubuk patates
1 dilim ekmek
Peynir
Form çayı

Ara
Türk kahvesi
1 gün kurusu

Öğlen
1 dilim ekmek
İçine köy peyniri

Ara
Yeşil çay
Eşim 2 fındık ve minik çikolata tikistirdi ağzıma

Akşam
Siyah paça çorbası 3 tek birini kızım yedi.
1 dilim ekmek
Yeşillik

Yarım halka tatlı

sag ol canim.
bulanti baya gecti. az da olsa yiyebiliyorum.
ama ishal devam ediyor.
ilaca ragmen
su icmeye de calisiyorum.
bu sabah yine 48.5 geldim.
ishal gecmezse yediklerim de kiloya dönmüyor .
böyle.
bekliyorum. umarim gecer.
bugun de raporluyum.
2 vasita işe gidiyorum.yollarda ne yaparim gecmezse
su içsem bile bağırsaklar aşırı gürültü cikariyor.
hemen mideden geciyor sanirim.

Bugün de dinlenmen çok iyi olmuş insallah kendini toparlarsin

Sen ne yemek gerektiğini iyi bilirsin ama, kuru kahve ve limon karışımı bir tatlı kaşığı bile ishali geçiriyor. Denemediysen bir de bunu dene

Bugün de dinlenmen çok iyi olmuş insallah kendini toparlarsin

Sen ne yemek gerektiğini iyi bilirsin ama, kuru kahve ve limon karışımı bir tatlı kaşığı bile ishali geçiriyor. Denemediysen bir de bunu dene
sag ol canim.
evet onu yapiyorum.1 saat once yedim hatta

sabah yarim muz .6 tane kestane yedim
az once 2 kasik pilav .3 kasik ev yogurdu.
doktorun onerdikleri bunlar zaten.
ama daha gecmedi malesef

dun 4 km yurudum menu yazmayi unutmusum dun 4 km yurumemin sebebi gunden geliyor olmam ama cok hamur isi yoktu zaten 2 dilim borekle marul salatasi yedim

Bugun sadece supurge yaptim aksama kofte karicam bakalim buzluktan kiyma cikardim kahwemi ictim iste boyle

Sabah yumurta ekmek salatalik domates zeytin cay
Ogle taze fasulye bi dilim ekmek
Aksam 3 kofte 2 kasik yogurt
1 kupa herbelife cay
Sabah ve aksam sekersiz turk kahwe
Sabah ac karnina cewiz siyu 1 bardak

bu akşam oğlum dedesiyle birlikte istanbula teknofeste gitti 4 gün kalacaklar pazartesi gelecekler ilk defa bu kadar uzağa bensiz gitti hem oğlumun artık büyüdüğünü hissettim hemde içim burkuldu saçma sapan duygular içindeyim

sabah
2 ısırık tost
1 fincan nescafe

öğle
dün dolma yapmıştım çok az içi kaldı oyduğum 4 kabağın içinide kattım pişirdim üzerine yoğurt koydum bana bugün öğle yemeği oldu
az yufka ekmek

2 dilim şeftali
1 mor erik

1 bardak soğuk sütlü nescafe

akşam yemeği yemedim

1 fincan sade türk kahvesi
4 kare bitter çikolata %60
2 dilim şeftali

1 tane soda içesim var belki yatmadan içerim

Allah kavuştursun nadalcım, o garip duyguyu tahmin ettim... orada eğleneceği, mutlu olacağı fikrine odaklanmaya çalışırsan daha az hissedeceksin emin ol. Ve bu durumu fırsata çevirmeyi de sakın ihmal etme. Kendine zaman ayır. Enerji biriktir.

Uçakla mı gittiler bu arada? Orda nerde kalacaklar?

Canım Allah kavustursun, kazasız belasız gidip gelsinler inşallah.
Eminim çok eğlenceli olacaktır.

Benim kız da İstanbul'a gitmek çok istiyor, çünkü TRT çocukta çizgi film karakterlerinin gösteriler İstanbul'da oluyor, onun reklamını duyuyor, izlemek için gitmek istiyor.

Bir ara da kafaya takmış ki, Memet dedem beni İstanbul'a götürecek uçakla diye. Dedesine sorduk, öyle bir konuşma yapmadık dedi. Baya anlattı ama dedemle İstanbul'a gidecez diye, herhalde hayal dünyasındaki gerçek sanıyor.

Yani senin oğlan benim kızın hayalini yaşıyor şimdi :)))))

amin kızlar sağsalim gidip gelsinler orada eltimde kalacaklar biliyonuz benim eltim aynı zamanda kuzenim ama hhayalcim kendime zaman ayırma olayı olmuyor iki tane daha minikler var enerjimi somuruyorlar
sarfancım aynen senin kızının hayallerini yaşıyor istanbula uçakla memet dedesiyle gitti ve trt çocuk kahramanlarının gösterisinede gidecek biraz önce kuzenimle konuştum çok mutluydu dedi gece saat 1 de hhala konuşuyormuş bu sabahta erkenden fuar için yola çıkmışlar :)))

Maşallah canım ne güzel eğleniyor demek.
Kalacakları yer de yabancı değil.
Güzel bir deneyim olacak inşallah

Bu tatilde AVM ye gittiğimizde arı mayanın gösterisi vardi, ona katıldı. İyi oldu onun için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…