Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

geçmiş olsun canım sinüzit varsa keşke hiç pazara gitmeseydin o havada allah yardımcın olsun

Selam napiosunuz bakalim nasil gidio haftasonu

Sabah 1 dilim borek 2 bardak cay
Oglen yarim elma 2salatalik
Aksam taze fasulye marul salatasi
Turk kahwesi
1 dilim islak kek regl yaklasio dayanamadim yedim pismanmiyim bilmiyorum

Selam napiosunuz bakalim nasil gidio haftasonu

Sabah 1 dilim borek 2 bardak cay
Oglen yarim elma 2salatalik
Aksam taze fasulye marul salatasi
Turk kahwesi
1 dilim islak kek regl yaklasio dayanamadim yedim pismanmiyim bilmiyorum
Ben kaçırdım bugün baya
Sabah kahvaltıya davetliydim, sonra evde de ipin ucu kaçtı.

Gel BESTEKIZ kabak detoksu yapıyoruz N nnnadal la sende katıl bize.

Yarın hazir misin N nnnadal

Canım ben sana başlayalım dedim ama haftasonu olduğunu unuttum ben sana yarın katılacağım birkaç gündür sütüm azaldı yapmadığım halde sen diyet yapıyorsun çocuğun rızkını azaltıyorsun deyip duruyor bugün onun gözüne sokmayayım hem uzun zamandır balık yemedim bu akşam balık yapacak ama bugünde sağlıklı besleniyorum bide şu tatlı ihtiyacı nolcak bilmem adete az kaldı sanırım ondan inşallah yarın telefonumda gelecek daha rahat girerim

Canım sütünde zaten azlık varsa yapma bu aralar.
Daha çok azalmasin sütun.

Ben de akşam doğum gününe gideceğim. İnsalah kaçamak olmaz.

Canım sütünde zaten azlık varsa yapma bu aralar.
Daha çok azalmasin sütun.

Ben de akşam doğum gününe gideceğim. İnsalah kaçamak olmaz.
canım ben aslında sütümün azaldığını düşünmüyorum kız artık büyüdü 5 buçuk aylık oldu yetmemesi çok normal daha çok emiyor depoları sıralı değil aynı anda ikisinide bitiriyor dahha hhiç mama ihtiyacımız olmadı dolaptaki önceden sağdığım sütlerden takviye yapıyorum bugün kafaya koydum başlıyorum şimdi emerken ne kadar zayıflarsam o kadar iyi sonra işim daha zor olacak en geç iki aya kadar safra kesesi ameliyatını olacam sonrasında ne olur bilmiyorum ama emerse 2 yaşına kadar emzirecem inşallah ortancada hevesim kursağımda kaldı bide ben salınca tam salıyorum akşam birsürü cips yedim akşama kadar sorun yoktu

bende şuraya yapabilirsem diye hemen kilomu iliştireyim bu sabahki kilom 82

senin nasıl gidiyor akşam doğum gününde kaçamak oldu mu (muhakkak olmuştur )

Çok mutluyum doğum günü kacamaksiz geçti.
1 yaprak sarma yedim.
Kızımın da yarım böreğini yedim. Küçük bir parcaydi
aaa bu mesajıını yeni gördüm aferin kız sana ben olsam böyle şeylere dayanamıyom işte bugün misafir gelecek umarım bende kaçamaksız hhallederim zaten pek birşey yapmayacağım gelip gelmeyeceğide kesin değil gelirse arayacak

@demirleke A aaadddaaa günaydın canlar nerdesiniz bakim çok mu yoğunsunuz demirleke canım iyileştinmi bugün çalışıyor musun
canım evet . şükür iyiyim . ve bugün işe geldim . gayet iyiyim çok şükür . iştahım açıldı . yiyebiliyorum .
mideme haksızlık etmeyip daha az yemeyi planlıyorum . hunharca yediğim günlere geri dönmem inşallah .
porsiyonları daha küçültüp daha kalorili hale getirirsem başarırım bence.
inşallah.

bu sabah kahvaltım . az önce yaptım .
2 bardak ayran .
3 dilim ekmek

öğlen
3 dilim tost ekmeği arasına 2 haşlanmış yumurta.
marul. djhon hardalı
salatatık.
zeytinyağı

akşamı bilmiyorum . balık kızartacağım .
ondan yerim sanıyorum . akşam genelde planıma uymuyorum . canım o an ne isterse onu yiyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…