Dun pazara gittim cok terledim inanilmaz da firtina wardi kafayi usutmusum yine agzim burnum tikali sabah a kadar oksurdum dr.dayim suan cumaya gitmisler beklicez bakalim saglik ocaginda da cumaya giden dr ilk defa goruyorum sinuzitim azdi yine bu sinuzut icin koruncak hic bisi yok malesef bu hawada sapka takamam ay walla allah hastalarin yardimcisi olsun
Canım ben sana başlayalım dedim ama haftasonu olduğunu unuttum ben sana yarın katılacağım birkaç gündür sütüm azaldı yapmadığım halde sen diyet yapıyorsun çocuğun rızkını azaltıyorsun deyip duruyor bugün onun gözüne sokmayayım hem uzun zamandır balık yemedim bu akşam balık yapacak ama bugünde sağlıklı besleniyorum bide şu tatlı ihtiyacı nolcak bilmem adete az kaldı sanırım ondan inşallah yarın telefonumda gelecek daha rahat girerim
Canım ben sana başlayalım dedim ama haftasonu olduğunu unuttum ben sana yarın katılacağım birkaç gündür sütüm azaldı yapmadığım halde sen diyet yapıyorsun çocuğun rızkını azaltıyorsun deyip duruyor bugün onun gözüne sokmayayım hem uzun zamandır balık yemedim bu akşam balık yapacak ama bugünde sağlıklı besleniyorum bide şu tatlı ihtiyacı nolcak bilmem adete az kaldı sanırım ondan inşallah yarın telefonumda gelecek daha rahat girerim
canım ben aslında sütümün azaldığını düşünmüyorum kız artık büyüdü 5 buçuk aylık oldu yetmemesi çok normal daha çok emiyor depoları sıralı değil aynı anda ikisinide bitiriyor dahha hhiç mama ihtiyacımız olmadı dolaptaki önceden sağdığım sütlerden takviye yapıyorum bugün kafaya koydum başlıyorum şimdi emerken ne kadar zayıflarsam o kadar iyi sonra işim daha zor olacak en geç iki aya kadar safra kesesi ameliyatını olacam sonrasında ne olur bilmiyorum ama emerse 2 yaşına kadar emzirecem inşallah ortancada hevesim kursağımda kaldı bide ben salınca tam salıyorum akşam birsürü cips yedim akşama kadar sorun yoktu
bende şuraya yapabilirsem diye hemen kilomu iliştireyim bu sabahki kilom 82
senin nasıl gidiyor akşam doğum gününde kaçamak oldu mu (muhakkak olmuştur )
aaa bu mesajıını yeni gördüm aferin kız sana ben olsam böyle şeylere dayanamıyom işte bugün misafir gelecek umarım bende kaçamaksız hhallederim zaten pek birşey yapmayacağım gelip gelmeyeceğide kesin değil gelirse arayacak
canım evet . şükür iyiyim . ve bugün işe geldim . gayet iyiyim çok şükür . iştahım açıldı . yiyebiliyorum .
mideme haksızlık etmeyip daha az yemeyi planlıyorum . hunharca yediğim günlere geri dönmem inşallah .
porsiyonları daha küçültüp daha kalorili hale getirirsem başarırım bence.
inşallah.