Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Geri dönüş yapmadılar ben aradım yatakları yıkamıyoruz koltuğuda 100 e yaparız dedi sizin niyetiniz yok dedim kapattım başka yerden randevu aldım bugün 5ten sonra gelecekler koltukları 70 e çift kişilik yatağı 60 tek kişilik yatakta 40 a yıkayacaklar

İyi canım ikisi de yıkanan yer olması daha iyi olmuş. Hem daha uciz

Selam kizlar
Kiz hasta geldi okuldan kaninda idrarin da enfeksiyon cikti kusuyor kis gelmeden hastaliklar geldi walla napicaz bilmiyorum

Ahh
Selam kizlar
Kiz hasta geldi okuldan kaninda idrarin da enfeksiyon cikti kusuyor kis gelmeden hastaliklar geldi walla napicaz bilmiyorum
canim çok.gecmis olsun.
Biraz evde dinlensin.bakalim.
Ben benim kıza balık yağı başladım.
Hatta bugünden itibaren pekmez de vermeye başladım.
Tavsiyem balık yağı baslaman mutlaka.
Bağışıklığı güçlenir, sınıfta birileri mutlaka hasta oluyor, hemen bulaşmaz hastalik

İnşallah istediğin bölüm olur canım.
Allah kolaylık.versin sanada.

Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız canım benim rabbim gönlüne göre versin inşallah

hoş geldin canım .
hayırlısı olsun senin için . inşallah istediğin bölüme geçersin .
keyfin yerine gelmiş şükür .
önce sağlık . önemli değil üni yerleştirmeleri vs .

Ben de tam ondan bahsedecektim ..yeni beslenme şeklim...
Selam kizlar
geçmiş olsun..Benim kızım da yine hasta ..ishal ve mide bulantısı...

Selam kızlar...
Sanırım artık gelmeye hazırım...Bölümüm belli oldu ve çok şükür istediğim yer oldu diş çekimi yapacağım ve belimi zorlamadan çalışacağım..

Veee ben yeni bir beslenme şekline başladım..rahmetli Demirel bulmuş ve şimdi çok moda..5:2 diyeti yada sosyal diyet deniyor..Osman Müftüoğlu da öneriyor..ve bana çok mantıklı geldi..1 haftayı bitirdim bugün 2. oruç günüm ve çok rahat geçti işe gitmeme rağmen..Altta link atıyorum isterseniz bir bakın..
Bence bu diyet tam bana göre..Çünkü artık sürekli diyet yapmaktan sıkıldım..Haftanın 5 günü serbestim haftanın gün aşırı 2 günü 16 saat aç kalıp 500 kalorilik besleniyorum..Mesela bu akşam 6 da yemek yedim ve oruç günüm yarın ise yarın saat 10 a kadar sıvı(su ve şekersiz çay)dışında hiç bir şey yemeyerek 16 saat aç kalıyorum.son 8 saatte ister tek öğün ister 2 öğün 500 kalorilik besleniyorum..Açlığın büyük bölümü de uykuda geçmiş oluyor..ben Demirel gibi pazartesi ve perşembe oruç günü yaptım ama değiştirilebilir..

Bugün öğlen

tavuk sote
ayran
mantar çorbası

arada çay yanında 1 ceviz ve1 gün kurusu

akşam

2 köfte
salata
ayran

toplamda 600 kalori kadar oldu..Yarına serbestim..Bunun mutluluğu bile yetiyor bana..Hergün onu yeme bunu yeme derdi yok..En fazla 1 gün sabrediyorsun bu bana en büyük ödül

Yarına kilo bildirip başlıyorum hadi hayırlısı

Çok güzel canım ama ben bunu yapamam çünkü diyetsiz yaşam anlayışım farklı sanırım ben kontrolsüz olursam çığrımdan çıkıyorum bugün uzun süreden sonra ilk defa sosyalleştim ve arkadaşıma gittim börek kek salata derken dünyayı yedim eve gelince menemen yaptım eşimde gelirken tazecik ekmek aldı kahvaltılık menemen karpuz derken birsürü ekmekte yedim eminim sabah en az bir kilo fazla çıkacağım işte kontrolü bıraktığım gün böyle cozutuyorum o yüzden sürekli kendimi frenlemem gerekiyor Allah bana bir iştah vermiş manda şifası derler ya o cinsten birşey
Ama sana uyuyorsa yap tabiki seni gözlemleyeceğim diğer günlerde ne yediğini yaz aşağı yukarı aynı kilolardayız göreyimde biraz feyz alayım ben aaadddaaa nın dediği gibi haftada 1 gün detoks yapıp diğer günler kontrollü gideceğim bidaha ki yaza bari zayıflamış girelim bu yaz kıyafet bile almadım zayıflayacam diye bidaha ki yaza inşallah kışında yeni birşey almayacam zayıflayıp eskileri giyecem inşallah

Selam kizlar
Çok geçmiş olsun canım bizimkilerde bugün çok öksürmeye başladı yatmadan şurup verdim gece ateşlenip daha ilerlemesin diye dua ediyorum

Çok geçmiş olsun canım bizimkilerde bugün çok öksürmeye başladı yatmadan şurup verdim gece ateşlenip daha ilerlemesin diye dua ediyorum

Tesekkurler kizlar allah hepimizin ewladini korusun.Acilde mide bulantisi icin igne wurdular ilk gecryi guzel atlattik fakat antibiotigi iciremiyorum iciriyorum kiz direk kusuyor yarin ilaci degistirmege gidicem bakalim...

Bide durunun antibiotik igne alerjisi war herzeyi kullanamiyoruz ay iste boyle....

Dogru durust bisi yiyemedim fakat ewde bi iki egzersiz yaptim insallah sabah tartilmayi unutmam.

cnmcim haklisin ihmal.ediyorum bu aralar burayi inanki cok yogunum bir de benm.hastane isleri var bliyorsum cok.sk.degisen pskilojim.var diyett hic yaomiorum.hatta uzun zamandir bir diyet ve konrtol etme.hissi beni bnden aliyor tek kelimeyle.nefret ediyorum o nedenle geldgim zaman sizin hos.sohnetinize katiliyorum menu paylasmama.sebebim bu ama ihmal.sebebim heo.yogunluk
Selam kizlar
cnm cok gecmis olsun cok hemde
Sersumcum ben bunu bliorum bu diyeyi yani cok iyi yapmissin gercekten insan nefret ediyor diyey yapmaktan

Geçmiş. Olsun canım. Geceniz nasıl geçti ?
Benim kızımın da antibiyotiği icmeme huyu var. Hatta bu yüzden ilk ve tek dayagini bile yemiştir
Biz çilekli bir antibiyotik var, artık çözümü onda bulduk onu alıyoruz. Sende dene istersen canım.

Canım hayırlı olsun yeni bölümün
Yeni diyet maceranın ise, sabırsızlıkla bekliyorum sonucu.

sersum cum hoş geldin . artık buralardasın inşallah
diş mi çekeceksin . anneeciiiğğğğmmmm

Allah kolaylık versin .
istediğin bölüm olmuş hem .
hayırlı olsun .

bu demirel diyetini hiç duymadım . rahmetli demirel de tontiş adamdı . nasıl diyet yaptı ki o . hiç zayıf değildi.

bu paylaştığın dr un bazı tv programlarına denk geldim . aşağı kantine çay almaya indiğimde falan . açık olan tv den .
haftada 1 kez 500 kalori alın diyordu.

1 kez 500 kalori almak insanı hastalıklardan koruyormuş . öyle demişti.

dün sabah 50,8
bu sabah 51.0 kilom
yaklaşık aynı oluyor . pek değişmiyor .

Canım büyük olana verdiğim öksürük şurubu işe yaradı öksürük kesildi küçüğe vermedim sadece dolven vermiştim küçük gece çok huysuzdu 1 buçuktan 4 buçuğa kadar uyumadı burnu çok tıkalıydı sabah ikisinide aile hekimine götürdüm iburamin yazdırdım antibiyotiklik bir durum yok üst solunum yollarında sıkıntı var küçük hastalığı daha çabuk atlatıyor anne sütü nün bağışıklık sistemine çok etkisi olduğunu düşünüyorum büyük olan sadece 4 ay anne sütü almıştı küçük olan 15 ay aldı bide yiyen çocuk daha hızlı toparlıyor büyük olana herşeyi zorla yediriyorum kızada bulaşacak diye korkuyorum havalar çok dengesiz bu ara bugün salona halı serecem hep yerlerdeler üşütüyorlar herhalde

Ay biz yorgana geçtik. Siz halıyı yeni seriyorsunuz

Çok ileri gitmeden düzelir inşallah canım.
Sen de balık yağı al ver çocuklara
Bugünlerde balık yağı reklamcisi gibi oldum

Ay biz yorgana geçtik. Siz halıyı yeni seriyorsunuz

Çok ileri gitmeden düzelir inşallah canım.
Sen de balık yağı al ver çocuklara
Bugünlerde balık yağı reklamcisi gibi oldum
Aslında bizde henüz halı bile fazla ama çocuklar yerlerde olduğu için sereceğim yorgan için daha 1 ay var
Balık yağı olayına eşim pek sıcak bakmıyor onun yerine her hafta balık yedirmek ona daha mantıklı geliyor ama vitamine başlayacağım canım

Evet canım orda balık bulmak daha kolay
Burda balık bulmak zor ancak kışın oluyor.

Canim sen kendini nasil hissediyorsun ben bunu merak ediyorum masallah oyle guzel yetisiyorsun herseye ama kendini nasil hissettigini bilmek istiyorum bnde cok sey yapiorum ama tukeniorum aniden olmadik bir zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…