Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Afiyet olsun.
Öğrenciler ilk.haftayi tamamladım yoğunluk.azalir sanırım.
Fırsat yarat yine yaz buraya günlük

Canım hangisini yapayım.snce saf proteyinden. Şimdi baktım da baya bilgi.kalabalikligi var nette
Cnm eger bir gun yapacaksan saf proteim dedigim yumurta peynir tavuk vs yemen ama asla sebze yememen
Eger 3 gun yapacaksan o zaman sabah yumurt 2 dilim peynir oglem ve aksam et salata yiyosun 3 gun ayni

Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız canım benim rabbim gönlüne göre versin inşallah

Kahvaltı
1 dilim ekmek
Kıyma kavurma, yumurtalı

Türk kahvesi
1 kare çikolata (komşu kahveye geldi, eşlik ettim)

Öğlen
Kavak kavurma,
4 kaşık yoğurt

Ara
Çok acıktım. 1 dilim ekmek, peynir zeytin yedim.
1 elma

Akşam
1 kase tarhana çorbası
Avucum kadar pide

Yeşil cay

hoş geldin canım .
hayırlısı olsun senin için . inşallah istediğin bölüme geçersin .
keyfin yerine gelmiş şükür .
önce sağlık . önemli değil üni yerleştirmeleri vs .

Günaydın arkadaslarrrr
Günaydın canım nasılsın dün naptın

Sen dün kabak yapacam deyince bende heveslendim kahvaltıda çeyrek ekmek yemiştim ama olsun öğle ve akşam yaparım dedim ve yaptımda ama akşam tatlı krizine girdim hatta tatlıda değil deli gibi kurabiye istedim birden kurabiye canavarı oldum gözüm diyet falan görmedi karşıdaki pastaneye gittim değişik kurabiyelerden 2şer tane aldım oğlumda ekler istedi onuda aldım çayın yanında 4 ufak kurabiye ve1 ekler yedim o an çok mutluydum çok iyi geldi taa ki sabah +400 g görünce ben şokk yani dün boşuna kabak yaptım bugün birşey yapmayacam sıkı temizlik yapacam ama henüz başlayamadım çocuklarla uğraşıyorum henüz sanırım ben başlayana kadar öğle olacak

Canım kabak yapman iyi olmuş. Akşam da kaçamak olunca dengelemis.
Akşam yeni açılan bir restoranta gideceğiz. Ondan ben bugün yapmayacağım.

Sana kolay gelsin canım.

Canım kabak yapman iyi olmuş. Akşam da kaçamak olunca dengelemis.
Akşam yeni açılan bir restoranta gideceğiz. Ondan ben bugün yapmayacağım.

Sana kolay gelsin canım.
Sizede afiyet olsun canım bizim ufaklıkta olunca artık dışarı yemeğe gitme olayı olmuyor gidince 3 çocuk gittiğimize pişman oluyoruz rezil olduğumuzla kalıyoruz ancak özel birgün olacak çocukları kv ye bırakacaz da yemeğe gidecez onun yerine hazır birşeyler alıp parkta falan ayaküstü yemek daha rahatlatıyor stres olmuyorum bide işin maddi boyutu işin içine girince herşey ev işi daha sağlıklı oluyor

Çok haklısın canım.
Bizim kız iştahsız olduğundan hala 2 porsiyon istiyoruz, kız da bizimkinden yiyebildigi kadar yiyor.
Ay Adana mezeleri çok güzel. Yemek gelmeden mezelerle doyuyor insan.

Çok haklısın canım.
Bizim kız iştahsız olduğundan hala 2 porsiyon istiyoruz, kız da bizimkinden yiyebildigi kadar yiyor.
afiyet olsun safran cığım .
biz de öyle kız için istemieyiz tabak . 1 lokma yer ya da yemez

akşam eve gidince lorlu 1 yumurtalı omlet yedim .
10 tane kadar fındık
1 küçük pankek
bu sabah 51.5 geldi kilo.
ekmek . bisküvi , olayına çok girdim .
bakalım . kiloya yansımıyor . sanıyorum abartmıyorum . ondan .
ara öğün ya da kaçamak yok . öğünümde karnımı sıkı doyuruyorum .

bu sabah çocuklara yoğurtlu çorba pişirdim . tost yaptım çıktım .
kendime bi şey hazırlayamadım .
işe gelince 2 dilim ekmek . 1 mandalina yedim .
birazdan kara üzüm yiyeceğim bi kaç tane.
öğlen için 3 dilim börek .
1 dilim kaşar
3 dilim hindi füme
1 kasecik yoğurt
1 yeşil elma.
bir kaç galeta yerim .

Çok haklısın canım.
Evet güzel ama ben yediğimden birşey anlamıyorumki sırtımdan ter çıkıyor onun yerine adana kebabı dürüm yaptırıp yanınada marketten kutu içecek alıp bir parka gidip güle oynaya yemek daha güzel oluyor çocuklar daha çok eğleniyor koşturup koşturup yanımıza geldikçe ısıttırıyorum restoranttan çok daha fazla yiyorlar ben gerilmiyorum

Afiyet olsun canım biz artık 4 porsiyon siparişe başladık nasılsa babamız var kimden ne kalırsa o yiyor

Afiyet olsun canım biz artık 4 porsiyon siparişe başladık nasılsa babamız var kimden ne kalırsa o yiyor
hahahah . canım yaa. babalar genelde öyle .bizim de öyle.
biz de 4 kişilik spariş veriyoruz . ben genelde pek bitiremiyorum . ipek de benden abilerden tırtıklar . ama öyle çok bi yiyemiyor tabi .
büyük oğlan baya güzel yiyor bizim . 1 büyük pideyi yiyor .
ortanca da 2 lahmacun yiyor maşallah .

kızçen de büyür . 5 porsiyon verirsiniz spariş . inşallah .
dışarıda yerken artık sıkıntı çıkarmıyor bizimkiler bi kaç aydır . şükür .
yine de özel bi yemeğe gidilmez onlarla. tartışmaya başlıyorlar . itişme . bağırma. ağlama vs . özellikle kızımız .

Kurabiye canavari seni
Nadalcim sana 2 yontem onerecegim bence ayda 3 gun ya da haftada 1 gun detoks yapip diger gunler normal beslen ya sa normal.diyet yapmadan detoks yapma istersen cnku once normal.beslenip karnimizi doyuralim mideyi kucultelim ki oyle yapalim ben sana inaniorum

Haklısın canım pis akrep işte sanki ya hep ya hiç olmalı gibi hissediyorum daima

Günaydın arkadaslarrrr nasılsınız
Akşam koltuk ve yataklarımı yıkatmak için randevu almıştım ama gelmediler çok sinir oldum az önce aradım beni kendimden şüphe ettirdiler abla sen bizden randevu almadın diyorlar hatta o kadar ikna edici konuştu ki ben bile acaba dedim ama bugün gönderelim dediler ben fiyatları söyledim biz bu fiyatlara yıkamıyoruz biz bir görüşelim 15 dk içinde dönecez dediler şimdi bekliyorum eğer gelmezlerse sarma yapacaktım ama başlasam mı acaba

Canım benim de temizlik yaptırdığım şirket kampanya yapmış. Koltuk takımını 50 TL ye yıkıyorlarmis. Normalde 100 lira. Benim de koltuklar yeni silindi, kirli olsa yıkayacaktim.

Sizin orda kaça yapıyorlar?

Son aradığın kayıtlıdır , ekran fotosunu çek, adamlara yolla, bakın bu tarihte konuştuk bu fiyata anlaştık herşeyi inkar ediyorsunuz de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…