- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
Afiyet olsun.kızlar merhaba.
çok yoğunum .
ilk gün . dersler başladı. öğrenci trafiği
ben kahvaltıda ne yedim .
2 mürdüm erik
1 dilim ekmek
10 tane kadar kara üzüm .
öğlen 400 ml yoğurt
3 dilim ekmek
yarım paket petibor bisküvi
şimdi yazınca farkettim ki çok saçma bi menü olmuş .
pazartesi günleri bazen böyle saçma oluyor .
tatil sonrası yanlış yamalak şeyler yiyorum. evden daha faydalı mamalar getirmeli.
akşama ne yerim bilmiyorum .
şu an çok yoğun midemin durumu. 400 ml yoğurt çok şişkinlik yaptı.
evdekilere ne yaparım . sanıyorum çorba .
hafta sonu tavuk haşladım . suyuna çorba yaptım .
ertesi gün tavuklu pilav yaptım . kuru fasülye. yoğurt
bol bol yedim hafta sonu.
pazar günü kahvaltıya gittik . zaten ikramcı olduğum için ne geldiyse yedim .
baya yedim . kış mevsimi . malum iştah açılıyor .
Cnm eger bir gun yapacaksan saf proteim dedigim yumurta peynir tavuk vs yemen ama asla sebze yememenCanım hangisini yapayım.snce saf proteyinden. Şimdi baktım da baya bilgi.kalabalikligi var nette
Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız canım benim rabbim gönlüne göre versin inşallahSelam canlarım...uzuuuunnn bir aradan sonra gelebildim...Bu sürede modum düşüktü..Tatil güzeldi ama bitince yeni hastaneye taşınmanın verdiği stres hiç bir istek bırakmadı bende..eşimi de yolculadım gene..Allah sağlık versin ne diyelim...Arada uğrarım ..İznim çarşamba günü bitiyor..İstediğim bölüme verilirsem deymeyin keyfime..İnşallah iyi olacak motive olursam tekrar aranıza dönmeyi umuyorum..Hepinizi çok öptüm..
İstanbul'daki arkadaşlarım deprem için hepinize geçmiş olsun..Annemler de Kocaeli'de biliyorsunuz ..Allah beterinden korusun inşallah
Allah omur wwersin canim baya matematik gerek1.ile 2.arası 3 yaş, 2.ile 3. arası 20 ay en küçük olan 5 aylık ise en büyük kaç yaşındadır?
Yaş problemi gibi oldu hepsi küçükler canım uğraşmadan kilo verdiriyorlar
hoş geldin canım .Selam canlarım...uzuuuunnn bir aradan sonra gelebildim...Bu sürede modum düşüktü..Tatil güzeldi ama bitince yeni hastaneye taşınmanın verdiği stres hiç bir istek bırakmadı bende..eşimi de yolculadım gene..Allah sağlık versin ne diyelim...Arada uğrarım ..İznim çarşamba günü bitiyor..İstediğim bölüme verilirsem deymeyin keyfime..İnşallah iyi olacak motive olursam tekrar aranıza dönmeyi umuyorum..Hepinizi çok öptüm..
İstanbul'daki arkadaşlarım deprem için hepinize geçmiş olsun..Annemler de Kocaeli'de biliyorsunuz ..Allah beterinden korusun inşallah
Günaydın canım nasılsın dün naptınGünaydın arkadaslarrrr
Canım kabak yapman iyi olmuş. Akşam da kaçamak olunca dengelemis.Günaydın canım nasılsın dün naptın
Sen dün kabak yapacam deyince bende heveslendim kahvaltıda çeyrek ekmek yemiştim ama olsun öğle ve akşam yaparım dedim ve yaptımda ama akşam tatlı krizine girdim hatta tatlıda değil deli gibi kurabiye istedim birden kurabiye canavarı oldum gözüm diyet falan görmedi karşıdaki pastaneye gittim değişik kurabiyelerden 2şer tane aldım oğlumda ekler istedi onuda aldım çayın yanında 4 ufak kurabiye ve1 ekler yedim o an çok mutluydum çok iyi geldi taa ki sabah +400 g görünce ben şokkyani dün boşuna kabak yaptım bugün birşey yapmayacam sıkı temizlik yapacam ama henüz başlayamadım çocuklarla uğraşıyorum henüz sanırım ben başlayana kadar öğle olacak
Sizede afiyet olsun canım bizim ufaklıkta olunca artık dışarı yemeğe gitme olayı olmuyor gidince 3 çocuk gittiğimize pişman oluyoruz rezil olduğumuzla kalıyoruz ancak özel birgün olacak çocukları kv ye bırakacaz da yemeğe gidecez onun yerine hazır birşeyler alıp parkta falan ayaküstü yemek daha rahatlatıyor stres olmuyorum bide işin maddi boyutu işin içine girince herşey ev işi daha sağlıklı oluyorCanım kabak yapman iyi olmuş. Akşam da kaçamak olunca dengelemis.
Akşam yeni açılan bir restoranta gideceğiz. Ondan ben bugün yapmayacağım.
Sana kolay gelsin canım.
Çok haklısın canım.Sizede afiyet olsun canım bizim ufaklıkta olunca artık dışarı yemeğe gitme olayı olmuyor gidince 3 çocuk gittiğimize pişman oluyoruz rezil olduğumuzla kalıyoruz ancak özel birgün olacak çocukları kv ye bırakacaz da yemeğe gidecez onun yerine hazır birşeyler alıp parkta falan ayaküstü yemek daha rahatlatıyor stres olmuyorum bide işin maddi boyutu işin içine girince herşey ev işi daha sağlıklı oluyor
afiyet olsun safran cığım .Çok haklısın canım.
Bizim kız iştahsız olduğundan hala 2 porsiyon istiyoruz, kız da bizimkinden yiyebildigi kadar yiyor.
Ay Adana mezeleri çok güzel. Yemek gelmeden mezelerle doyuyor insan.
Evet güzel ama ben yediğimden birşey anlamıyorumki sırtımdan ter çıkıyor onun yerine adana kebabı dürüm yaptırıp yanınada marketten kutu içecek alıp bir parka gidip güle oynaya yemek daha güzel oluyor çocuklar daha çok eğleniyor koşturup koşturup yanımıza geldikçe ısıttırıyorum restoranttan çok daha fazla yiyorlar ben gerilmiyorumÇok haklısın canım.
Bizim kız iştahsız olduğundan hala 2 porsiyon istiyoruz, kız da bizimkinden yiyebildigi kadar yiyor.
Ay Adana mezeleri çok güzel. Yemek gelmeden mezelerle doyuyor insan.
Afiyet olsun canım biz artık 4 porsiyon siparişe başladık nasılsa babamız var kimden ne kalırsa o yiyorafiyet olsun safran cığım .
biz de öyle kız için istemieyiz tabak . 1 lokma yer ya da yemez
akşam eve gidince lorlu 1 yumurtalı omlet yedim .
10 tane kadar fındık
1 küçük pankek
bu sabah 51.5 geldi kilo.
ekmek . bisküvi , olayına çok girdim .
bakalım . kiloya yansımıyor . sanıyorum abartmıyorum . ondan .
ara öğün ya da kaçamak yok . öğünümde karnımı sıkı doyuruyorum .
bu sabah çocuklara yoğurtlu çorba pişirdim . tost yaptım çıktım .
kendime bi şey hazırlayamadım .
işe gelince 2 dilim ekmek . 1 mandalina yedim .
birazdan kara üzüm yiyeceğim bi kaç tane.
öğlen için 3 dilim börek .
1 dilim kaşar
3 dilim hindi füme
1 kasecik yoğurt
1 yeşil elma.
bir kaç galeta yerim .
hahahah . canım yaa. babalar genelde öyle .bizim de öyle.Afiyet olsun canım biz artık 4 porsiyon siparişe başladık nasılsa babamız var kimden ne kalırsa o yiyor
Kurabiye canavari seniGünaydın canım nasılsın dün naptın
Sen dün kabak yapacam deyince bende heveslendim kahvaltıda çeyrek ekmek yemiştim ama olsun öğle ve akşam yaparım dedim ve yaptımda ama akşam tatlı krizine girdim hatta tatlıda değil deli gibi kurabiye istedim birden kurabiye canavarı oldum gözüm diyet falan görmedi karşıdaki pastaneye gittim değişik kurabiyelerden 2şer tane aldım oğlumda ekler istedi onuda aldım çayın yanında 4 ufak kurabiye ve1 ekler yedim o an çok mutluydum çok iyi geldi taa ki sabah +400 g görünce ben şokkyani dün boşuna kabak yaptım bugün birşey yapmayacam sıkı temizlik yapacam ama henüz başlayamadım çocuklarla uğraşıyorum henüz sanırım ben başlayana kadar öğle olacak
Haklısın canım pis akrep işte sanki ya hep ya hiç olmalı gibi hissediyorum daimaKurabiye canavari seni
Nadalcim sana 2 yontem onerecegim bence ayda 3 gun ya da haftada 1 gun detoks yapip diger gunler normal beslen ya sa normal.diyet yapmadan detoks yapma istersen cnku once normal.beslenip karnimizi doyuralim mideyi kucultelim ki oyle yapalimben sana inaniorum
Bnde oyleyim cnm yillardir o yuzden hep veremedim ya mukemmeliyetcilik yuzundenHaklısın canım pis akrep işte sanki ya hep ya hiç olmalı gibi hissediyorum daima
Canım benim de temizlik yaptırdığım şirket kampanya yapmış. Koltuk takımını 50 TL ye yıkıyorlarmis. Normalde 100 lira. Benim de koltuklar yeni silindi, kirli olsa yıkayacaktim.Günaydın arkadaslarrrr nasılsınız
Akşam koltuk ve yataklarımı yıkatmak için randevu almıştım ama gelmediler çok sinir oldum az önce aradım beni kendimden şüphe ettirdiler abla sen bizden randevu almadın diyorlar hatta o kadar ikna edici konuştu ki ben bile acaba dedim ama bugün gönderelim dediler ben fiyatları söyledim biz bu fiyatlara yıkamıyoruz biz bir görüşelim 15 dk içinde dönecez dediler şimdi bekliyorum eğer gelmezlerse sarma yapacaktım ama başlasam mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?