Gozun aydin canimSadece pubc olsa iyi canter strike ve adını bilmediğim birsürü oyun kulaklıklar kulakta kahkahalarla söylediğim hiçbirşeyi duymuyor ben deliriyorum ama akşam kocama bir haller oldu birden divan şiirleri dinler oldu tüm gece Hayati İnanç sohbetlerini programlarını dinler olduk rastgele facede denk gelmiş çok hoşuna gitmiş akşam evimiz edebiyat kokuyordu
Galiba bir gecelik hevesti bu akşam yine bilgisayar başında yine oyun açık oğlum çok istedi diye açtı ama payitaht izliyor bakalım haftasonu nolcak bende merak ediyorum hiçbirşey demeden sadece gözlem yapıyorumGozun aydin canim
Hafta sonu bizim ki full calisiomus aksam 6 da ewe gelicek muhtemelen bu hafta sonu oyunla geciremicek ne kadar uzgunum anltamamGaliba bir gecelik hevesti bu akşam yine bilgisayar başında yine oyun açık oğlum çok istedi diye açtı ama payitaht izliyor bakalım haftasonu nolcak bende merak ediyorum hiçbirşey demeden sadece gözlem yapıyorum
Çalışması gerektiğinde sorun değil ama evdeyken bana faydası olmuyorsa çocuklarla vakit geçirmiyor tüm gün uyuyup tüm gece bilgisayarda oturuyorsa bana o zaman batıyor bu akşam çocuklarla çok oynadı şuan bilgisayarda kendi oynuyor o yüzden sinirlenmiyorum ama yarın tüm gün uyursa benden çekeceği varHafta sonu bizim ki full calisiomus aksam 6 da ewe gelicek muhtemelen bu hafta sonu oyunla geciremicek ne kadar uzgunum anltamam
Cok haklisin canim insallah huzurunuzu bozcak bisi yapmaz guzel bi hafta sonu gecirirsin kac yas wardi senin cocuklarin arasindaÇalışması gerektiğinde sorun değil ama evdeyken bana faydası olmuyorsa çocuklarla vakit geçirmiyor tüm gün uyuyup tüm gece bilgisayarda oturuyorsa bana o zaman batıyor bu akşam çocuklarla çok oynadı şuan bilgisayarda kendi oynuyor o yüzden sinirlenmiyorum ama yarın tüm gün uyursa benden çekeceği var
1.ile 2.arası 3 yaş, 2.ile 3. arası 20 ay en küçük olan 5 aylık ise en büyük kaç yaşındadır?Cok haklisin canim insallah huzurunuzu bozcak bisi yapmaz guzel bi hafta sonu gecirirsin kac yas wardi senin cocuklarin arasinda
Ben hesapladim :))))1.ile 2.arası 3 yaş, 2.ile 3. arası 20 ay en küçük olan 5 aylık ise en büyük kaç yaşındadır?
Yaş problemi gibi oldu hepsi küçükler canım uğraşmadan kilo verdiriyorlar
Hissettik depremi cnm pek korkmadim ama bina eski oğlan için endiselendim esimde evdeydi cgumbur gumburdu ocağın üstündeki çaydanlık tıkır tıkır ses çıkarıyordu c.makinası sıkarken sallanır ya öyleydi eşim dışarı çıktı millet sokağa dökülmüştü gittik kızı aldık okuldan oda korkmamis eşim korktu bizde bitek :))) Rabbim bi daha yasatmasin
Bilemedin oturBen hesapladim :))))
5-3-0,5
Tekrar geçmiş olsun canım.Hissettik depremi cnm pek korkmadim ama bina eski oğlan için endiselendim esimde evdeydi cgumbur gumburdu ocağın üstündeki çaydanlık tıkır tıkır ses çıkarıyordu c.makinası sıkarken sallanır ya öyleydi eşim dışarı çıktı millet sokağa dökülmüştü gittik kızı aldık okuldan oda korkmamis eşim korktu bizde bitek :))) Rabbim bi daha yasatmasin
Günaydın canım napıyorsun bugün kabak yapacak mısınGünaydın hanimlar
Canım dün yapacaktım aslında.Günaydın canım napıyorsun bugün kabak yapacak mısın
Canm kabak detoksundan skildiysan baska detokslae yapablorsim mesela 3 gunljk proyein detoksu var ya da 1 gun saf protein yap cok etkili oluyorCanım dün yapacaktım aslında.
Öğlen kabak yedim. Akşam da yiyecektim ki, komşum 1 tabak kısır getirdi. Mısırın içinde acayip çok maydonoz vardı. Eşim ve kızım yemez. Ben de çöpe atmaya kıyamadım akşam yemeği olarak onunyenim bir tabak yoğurtla
Bugün kabak detoksu yapacaktım ki. Sabah kendime yumurta başlamaya üşendim, sucuklu yumurta yedim eşimle 1 dilim ekmekle. Sabah detoksa uygun olmadı ama, öğlen ve akşam uyacam inşallah.
İnşallah istediğin bölüm olur canım.Selam canlarım...uzuuuunnn bir aradan sonra gelebildim...Bu sürede modum düşüktü..Tatil güzeldi ama bitince yeni hastaneye taşınmanın verdiği stres hiç bir istek bırakmadı bende..eşimi de yolculadım gene..Allah sağlık versin ne diyelim...Arada uğrarım ..İznim çarşamba günü bitiyor..İstediğim bölüme verilirsem deymeyin keyfime..İnşallah iyi olacak motive olursam tekrar aranıza dönmeyi umuyorum..Hepinizi çok öptüm..
İstanbul'daki arkadaşlarım deprem için hepinize geçmiş olsun..Annemler de Kocaeli'de biliyorsunuz ..Allah beterinden korusun inşallah
Canım hangisini yapayım.snce saf proteyinden. Şimdi baktım da baya bilgi.kalabalikligi var netteCanm kabak detoksundan skildiysan baska detokslae yapablorsim mesela 3 gunljk proyein detoksu var ya da 1 gun saf protein yap cok etkili oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?