63 kiloyumMerhaba aleyküm selam hoşgeldin bende 6 ay önce doğum yaptım çok şükür doğumdan sonra almadım hep verme eğrisinde oldum ben bol suya dikkat ediyorum düzenli yemek ve bol su içmek gerekiyor ayrıca yeşilliğide çok tüketmek gerekiyor ben ona çok dikkat edemiyorum kuru meyvelerde sütü arttırıyor memlekete gidince muhakkak vücut dengesi değişiyor bende her gittiğimde 3 kiloyla geri dönüyorum malesef ama o kilolar kısa sürede alındığı için vücutta oturmadan hızlı gidiyor canını sıkma şimdi kaç kilosun
Kilon çok değilmiş umarım kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın ben en son 63 ü gördüğümü bile hatırlamıyorum sanırım 10 yıl oldu63 kiloyum
58 ile hamile kalmıştım dah çok almak istemiyorum şuan metobolizmam da hızlıyken versem iyi olacak daha ilk çocuğum ideal kilom 54Kilon çok değilmiş umarım kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın ben en son 63 ü gördüğümü bile hatırlamıyorum sanırım 10 yıl oldu
Sadece 5 kilo kalmış hamilelik öncesine hamilelikte kaç kilo almıştın kusura bakma çok soru soruyorum ama böyle çıtı pıtı bayanlara imreniyorum58 ile hamile kalmıştım dah çok almak istemiyorum şuan metobolizmam da hızlıyken versem iyi olacak daha ilk çocuğum ideal kilom 54
58 ile hamile kaldım 72 yi gördüm son günlerde :) 6 ay kilo almdm neredeyse hamile gibi değildim doğumdan sonda deliğini su içtim ödemdi anlaşılan bir ayda 60 kadar indim bir ay öncesine kadar da 60 idim beslenme düzeni değişince işlerde karışıyor galiba ama şu var bir aydır çok yorgun hissediyorum sebebini bilmiyorum detoxa ihtiyacım olabilir diye düşünüyorumSadece 5 kilo kalmış hamilelik öncesine hamilelikte kaç kilo almıştın kusura bakma çok soru soruyorum ama böyle çıtı pıtı bayanlara imreniyorum
Ben 26 kilo aldığım için kafayı nereye vursam bilemedim
Öyle bir detoks bulursan banada söyle ben kronik yorgun58 ile hamile kaldım 72 yi gördüm son günlerde :) 6 ay kilo almdm neredeyse hamile gibi değildim doğumdan sonda deliğini su içtim ödemdi anlaşılan bir ayda 60 kadar indim bir ay öncesine kadar da 60 idim beslenme düzeni değişince işlerde karışıyor galiba ama şu var bir aydır çok yorgun hissediyorum sebebini bilmiyorum detoxa ihtiyacım olabilir diye düşünüyorum
Bulursam neden olmasınÖyle bir detoks bulursan banada söyle ben kronik yorgun
cnm kizlara katiliyorum baya bir seker yuklu olmis ama zaten yememissin hepsini tebrik ederimKizlar baktim acikiyorum boyle bi tabak yaptim ama hepsini yemem die dusunuyorum onume doldurayim da baska bisi almiyim yaptim sanirim offff hepsi saglikli seyler ama fazlasi zarar tabi yarim elma 2 buyuk dilim aywa ince dogradim 2 cewiz ici 1 mandalina 3..5 tane beyaz nohut 1 incir kurusu 1 hurma
Eki Görüntüle 2546375
Afiyet olsun cnm ne guzel beslenmissinBugünkü menüm:
Sabah
Yarım elma - 25
1 sb süt - 120
Öğlen
1 kase erişteli yeşil mercimek yemeği - 190
1,5 kase yoğurt - 165
Akşam
1 kase yoğurt - 110
1 boyoz - 260
1 tane elmalı kurabiye- 150
2 kaşık un helvası - 180
2 kahve- 20
Hesaplamalarıma göre 1220 kalori ediyor, yuvarlak hesap 1300 kalori almışım bugün. Dünü de hesapladım, 800 kalori.
Afiyet olsun canım bu gün böyle olsun gün içinde dengelersin bende şimdi kahvaltımı hazırlayacağım fotoğraf atarımKahvaltım biraz ödüllü ve kalabalık oldu bugün. Ama haftasonundan haftasonuna olunca özlüyor insan.
Canım çok fazla ekmek yiyorsun bence..Akşam hem makara hem ekmek ve barbunya..Barbunya da karbonhidrattır biliyorsun..Sabah
1 cirpma yumurta 1 dilim peynir 5 zeytin 3 lokma patates
2 dilim siyezli tam bugday 2 bardak sekerziz cay
Ara sade turkkahwesi
Oglen 1 dilim siyezli tambugday ekmegi uzerine 1 dilim peynir
Ara sekersiz turk kahwesi
Aksam 1 tabak mercimek corbasi 2 dilim siyezli tambigday ekmegi
1 tabak icine 3 yemek kasigi makarna 3 yemek kasigi barbunya
Ara herbelife cay 2 bardak
1lt su
1lt dekoslu su
Aksam yemegim okadar fazla geldi ki sirf gece acikmamak icin bitirdim diyebilirim bu hap ii gelcek sanirim bana suyu 3 litreye bi turlu cikaramadim ya 3 lt icebilen warmi ben hic cis tutamiyorum daha fazla icersem bildgin tualette yasicam die korkuyom walla...
Neyse ki hepsini yememişsinKizlar baktim acikiyorum boyle bi tabak yaptim ama hepsini yemem die dusunuyorum onume doldurayim da baska bisi almiyim yaptim sanirim offff hepsi saglikli seyler ama fazlasi zarar tabi yarim elma 2 buyuk dilim aywa ince dogradim 2 cewiz ici 1 mandalina 3..5 tane beyaz nohut 1 incir kurusu 1 hurma
Eki Görüntüle 2546375
Bu sana birişaret canım..Hepimiz için birçok işaret veriyor vücudumuz ve maalesef biz durmuyoruzTokat gibi bir sok daha yasadim suan ve iyi ki wazgecmemisim diyorum her ne kadar aklima 2. Cocuk yaparmiydik fikri gelince kalbim sikissada bu kg wermek zorundayim kg werirsem de bidaha bu bedeni bozamiyim bilemiyorum
Tokat gibi soka gelncede goz altim da beyaz minicik minicik noktalar war siwilcemi yag bezesimi bilemedim cogaldi gibi geldi bi baktim internete sebebi kolestrol vucuttaki zararli yag birikintisi yan etkisimis resmen tokat gibi yuzume carpti kolestrolum yuksek ewet busekilde karsima cikacagini hic dusunmemistim yillardir neyapmisim ben bu bedenime kendi kendimi ölduruyormusum
OOOooooo maşallah sana hatuuunnnnBugünkü menüm:
Sabah
Yarım elma - 25
1 sb süt - 120
Öğlen
1,5 kase yoğurt - 165
Akşam
1 kase yoğurt - 110
1 boyoz - 260
2 kaşık un helvası - 180
2 kahve- 20
Hesaplamalarıma göre 1220 kalori ediyor, yuvarlak hesap 1300 kalori almışım bugün. Dünü de hesapladım, 800 kalori.
Hoşgeldin aramıza canım..BaşarılarMerhabalar selamun Aleyküm cümleten ben yardım almak istiyorum geçmişi çok okuyamadım 4 ay önce doğum yaptım kilomu koruyordum ama memelekte gidince düğüne koruma bozuldu 20 günde 3 kilo aldım aslında almamam vermem gereken kilolar var dengeli beslenmeye çalışsamda olmuyor istediklerimi çıkıp alamıyorum kızdan dolayı lessi ile 3 mill videosu ile egzersiz yapmaya çalışıyorum birde bu günlerde vücudum çok yorgun emzirenlerin yapabileceği detox varsa önerilere açığım sütün tadını bozmayan olmalı miniğim etkilenmesin önerilerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim inşaallah hedeflerinize ulaşırsınız
Sağol canımcım..Afiyet olsun canım bu gün böyle olsun gün içinde dengelersin bende şimdi kahvaltımı hazırlayacağım fotoğraf atarım
Afiyet olsun canım.Bugünkü menüm:
Sabah
Yarım elma - 25
1 sb süt - 120
Öğlen
1,5 kase yoğurt - 165
Akşam
1 kase yoğurt - 110
1 boyoz - 260
2 kaşık un helvası - 180
2 kahve- 20
Aleyküm selam hoşgeldin, mesaj devamlarını okumadan aradan dalıyorum:) ama detoks değil kan değerlerine baktırmam gerekebilir diye düşündüm. Sürekli yorgunluk emzirme sebebiyle depoların boşaldığı için olabilir. Mutlaka bir kan ver derim ben.58 ile hamile kaldım 72 yi gördüm son günlerde :) 6 ay kilo almdm neredeyse hamile gibi değildim doğumdan sonda deliğini su içtim ödemdi anlaşılan bir ayda 60 kadar indim bir ay öncesine kadar da 60 idim beslenme düzeni değişince işlerde karışıyor galiba ama şu var bir aydır çok yorgun hissediyorum sebebini bilmiyorum detoxa ihtiyacım olabilir diye düşünüyorum
Yok canım değildiAfiyet olsun canım.
Dün arkadaşın İzmirli miydi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?