Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

63 kiloyum

Kilon çok değilmiş umarım kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın ben en son 63 ü gördüğümü bile hatırlamıyorum sanırım 10 yıl oldu
58 ile hamile kalmıştım dah çok almak istemiyorum şuan metobolizmam da hızlıyken versem iyi olacak daha ilk çocuğum ideal kilom 54

58 ile hamile kalmıştım dah çok almak istemiyorum şuan metobolizmam da hızlıyken versem iyi olacak daha ilk çocuğum ideal kilom 54
Sadece 5 kilo kalmış hamilelik öncesine hamilelikte kaç kilo almıştın kusura bakma çok soru soruyorum ama böyle çıtı pıtı bayanlara imreniyorum
Ben 26 kilo aldığım için kafayı nereye vursam bilemedim

58 ile hamile kaldım 72 yi gördüm son günlerde :) 6 ay kilo almdm neredeyse hamile gibi değildim doğumdan sonda deliğini su içtim ödemdi anlaşılan bir ayda 60 kadar indim bir ay öncesine kadar da 60 idim beslenme düzeni değişince işlerde karışıyor galiba ama şu var bir aydır çok yorgun hissediyorum sebebini bilmiyorum detoxa ihtiyacım olabilir diye düşünüyorum

Öyle bir detoks bulursan banada söyle ben kronik yorgun

cnm kizlara katiliyorum baya bir seker yuklu olmis ama zaten yememissin hepsini tebrik ederim
Afiyet olsun cnm ne guzel beslenmissin

Bnde dun sabah bira sari bugday ekmegi zeytin 3 tane ve peynir yedim 2 catal tatli brovni
Ara cok az cevizli sucuk yedim kahve ile
Oglen kuru fasulye ve corba 2 kepce
Aksam
Sucuckli peynirli tost zeytinyagli ve yarim dilim browni yedim
Ara fistik yedim esim yerken 2 3 catal da makarna

Canım çok fazla ekmek yiyorsun bence..Akşam hem makara hem ekmek ve barbunya..Barbunya da karbonhidrattır biliyorsun..Oyyy mercimek gözümden kaçmış şimdi gördüm.. çok fena hepsi karbonhidrat ekmek arası ekmek yemişsin resmen
Neyse ki hepsini yememişsin
Bu sana birişaret canım..Hepimiz için birçok işaret veriyor vücudumuz ve maalesef biz durmuyoruz
OOOooooo maşallah sana hatuuunnnn
Hoşgeldin aramıza canım..Başarılar
Afiyet olsun canım bu gün böyle olsun gün içinde dengelersin bende şimdi kahvaltımı hazırlayacağım fotoğraf atarım
Sağol canımcım..

Son düzenleme:
Afiyet olsun canım.
Dün arkadaşın İzmirli miydi :)

Dün akşam kızımla tiyatroya gitmiştik gelişimiz 23 ü buldu gelip yazamadım akşam öğünümü
Dışarıda yedim ama sağlıklı

Hamsi tava
yarım alabalık
bol salata
1 dilim kepek ekmek
şalgam suyu

Bu arada 12300 adım attım

Aleyküm selam hoşgeldin, mesaj devamlarını okumadan aradan dalıyorum:) ama detoks değil kan değerlerine baktırmam gerekebilir diye düşündüm. Sürekli yorgunluk emzirme sebebiyle depoların boşaldığı için olabilir. Mutlaka bir kan ver derim ben.
Bu arada memlekette aldığın kilo çabuk gider onu kafana takma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…