Üzülme kız bugün yine niyetindeyim hem bak niyet bile yetiyor galiba bugün tartıda inmişim bide yapsam neler olur bilmemÜzülme senöyle deyince üzüldüm zamanla yoluna girer inşallah
ben de işte yoğun olsam da eve geçince oturmak yok .Bazen diyorum ki telefon gibi bizimde şarj kablomuz olsa hemde hızlısından şöyle takıp 10 dakikada enerji bulsam
canım belirli kiloda belirli alışkanlıklar oluyor . yani biri 50 kilodaysa daha uzun süre aç kalabilir . sık yeme , ya da az yeme alışkanlıkları olduu içinSelam kizlar bugun nasil bi gun gecirdim bilmiyorum pazar gecesine kadar da ayni tempoda olucam ama beni sikan sey tempo degil
Bugun soyle birsey yasadim kahwalti ettim 11 de kahwemi ictim 12 de ciktim gittim okula gorewlidim kizin sinifinda saat 2bucuk gibi elim ayagim titredi dudaklarim ugustu isimiz bitti ewe dondum 4 gibi palto uzerimde agzima ne buldusam attim gittim uzandim birden midem bulandi soguk terledim gittim istifra ettim odaya dondugumde migrenim tuttmustu bile atak ilacimi ictim kizi aldim geldim hala yatiyorum kafamda birileri yumruklamis gibi aci war hala
Sekerden mi kolestrolden mi 3 .4saatlik aclik bu hale getirirmi ne yasadim bilmiyorum
Evet canım sekin komşunun da hatırlıyorumahh sarfancim cok uzuldum inanki cok uzuldum bnm de patladamda ust komsumun esi esimin de is arkadasi sehit olmustu bliyorsun o aglamalari hepsini duyardim duymama gerek yok zatem ben hungur hundur aglmistim gunlerce kendime gelemedim baslari sagolsum surumlari nasil iyi miydi
hayir hayir hayalcim inanki cok guzel olmus menun hatta harika olmis bnde aksamlari cok acikiorum bu arada
Ablam da işte dinleniyorum der.ben de işte yoğun olsam da eve geçince oturmak yok .
akşam yemeği. ortalık toplama. sonra eşim gelir ona mama hazırla. tekrar topla. yıka kaldır . akşam süt getirmiş . kaynatırken taştı. sil süpür . iğğğğğğğ. yoğurt yap . tencereyi yıka .
bulaşık mak. boşalt . çay demle ve içeri geç . saat oldu sana 10 . biraz otur .çocukların yatma zamanı. yatırmaya uğraş ama becereme. yanıma yat diyen . çişi gelen . susayan . ayağım ağrıyor diyen . ağrı kesici şurup al . içir . geri yatır . 11 e doğru uyusunlar , sonra sen az daha otur . koltukta uyukla. ve saat 6 yı çeyrek geçe yine uyan .
işim rahat . ne kadar yoğun olsam da bedenim dinleniyor .
haha. o taştan bende yıllardır var ki. 5-6 kez kullanmışımdır sanırım . elim gitmiyor ona.Ablam da işte dinleniyorum der.
Demirleke geçen züccaciye de süt taşı gördüm. Bu ne işe yarıyor dedim. Süt kaynatorken içine konuluyormus tasmiyirmus.
Ben süt kaynatirken ocağın alarmını 18 dk ya ayarlarim. 18 dk da kopuklenme başlamış olur sonra başında bekleyerek kaynatirdim taşımamak için.
Bu taşı aldığından beri 2 kez kaynattim 2 sinden de her ihtimale karşı başında bekledim ama hiç tasma olmuyor. Şiddetle tavsiye ederim. 5 liralık bir taş.
zor gerçekten . Allah yardımcıları olsun . adda nın da komşusunu hatırlıyorum . mekani cennet olsun inşallahEvet canım sekin komşunun da hatırlıyorum
Canım adamcağız neredeyse 1 senedir issizdi. Yurt dışına işçi olarak gidiyordu dönemlik inşaat işçisi. Uzun zamandır evdeydi. 2 hafta önce İstanbul'da iş bulmuş gitmisti. Dün de böyle haberi geldi işte.
Mekanı cennet olsun inşallah.
Merhaba evet ben geldiğimde siz yoktunuz tanisamadik ben çabuk kilo alan bir insanim çok değil 3 ay öncesi 58.6 kg idim 40gunde 10 kg alarak 68 e sonra da 70e çıktım ve start verip diyete başladım kendi cabamla 65lere geldim şimdi yine eski kiloma dönmek için çabalıyorum :)sizinle tanışmış mıydık . kendini tanıtmış mıydın .
hoş geldin .
çok hızlı almışsın . 40 günde nasıl başardın 10 kg almayı. farkedip, gidişe dur diyemedin sanıyoru .Merhaba evet ben geldiğimde siz yoktunuz tanisamadik ben çabuk kilo alan bir insanim çok değil 3 ay öncesi 58.6 kg idim 40gunde 10 kg alarak 68 e sonra da 70e çıktım ve start verip diyete başladım kendi cabamla 65lere geldim şimdi yine eski kiloma dönmek için çabalıyorum :)
yaş . çocuk . çalışma durumu nedirMerhaba evet ben geldiğimde siz yoktunuz tanisamadik ben çabuk kilo alan bir insanim çok değil 3 ay öncesi 58.6 kg idim 40gunde 10 kg alarak 68 e sonra da 70e çıktım ve start verip diyete başladım kendi cabamla 65lere geldim şimdi yine eski kiloma dönmek için çabalıyorum :)
Canım sen çalıştığın için öyledir ben birkaç sene sonra biraz rahatlarım diye hayal ediyorum 3 çocuklu hayat hepmi yoğunben de işte yoğun olsam da eve geçince oturmak yok .
akşam yemeği. ortalık toplama. sonra eşim gelir ona mama hazırla. tekrar topla. yıka kaldır . akşam süt getirmiş . kaynatırken taştı. sil süpür . iğğğğğğğ. yoğurt yap . tencereyi yıka .
bulaşık mak. boşalt . çay demle ve içeri geç . saat oldu sana 10 . biraz otur .çocukların yatma zamanı. yatırmaya uğraş ama becereme. yanıma yat diyen . çişi gelen . susayan . ayağım ağrıyor diyen . ağrı kesici şurup al . içir . geri yatır . 11 e doğru uyusunlar , sonra sen az daha otur . koltukta uyukla. ve saat 6 yı çeyrek geçe yine uyan .
işim rahat . ne kadar yoğun olsam da bedenim dinleniyor .
Canım sen çalıştığın için öyledir ben birkaç sene sonra biraz rahatlarım diye hayal ediyorum 3 çocuklu hayat hepmi yoğun
İşte bunun fiziksel bir açıklaması yok bence. Tamamen psikolojik. Çeken bilirçok hızlı almışsın . 40 günde nasıl başardın 10 kg almayı. farkedip, gidişe dur diyemedin sanıyoru .
Geçmiş olsun canım..Fena olmuş..Selam kizlar bugun nasil bi gun gecirdim bilmiyorum pazar gecesine kadar da ayni tempoda olucam ama beni sikan sey tempo degil
Bugun soyle birsey yasadim kahwalti ettim 11 de kahwemi ictim 12 de ciktim gittim okula gorewlidim kizin sinifinda saat 2bucuk gibi elim ayagim titredi dudaklarim ugustu isimiz bitti ewe dondum 4 gibi palto uzerimde agzima ne buldusam attim gittim uzandim birden midem bulandi soguk terledim gittim istifra ettim odaya dondugumde migrenim tuttmustu bile atak ilacimi ictim kizi aldim geldim hala yatiyorum kafamda birileri yumruklamis gibi aci war hala
Sekerden mi kolestrolden mi 3 .4saatlik aclik bu hale getirirmi ne yasadim bilmiyorum
Ayy çok üzüldüm Allah sabır versinKahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
2 lokma simit
Öğlen
2 kase ayran detoksu çorbası
Ara
Bir küçük elma
Akşam
1 küçük lahmacun
Şimdi sütlü kahve
Akşam da detoks çorbası icecektim aslında. Ama üst komsumun eşi iş kazasında ölmüş. Onun haberi geldi. Evde bagrislar aglamalar.cok kötü oldum kendime gelemedim. İstahta kalmadı. Çok sonra açlık şekerim düşünce masanın üstünde bunu hemen attım ağzıma.
35 gibiydi yaşı. 3 çocuğu vardı. Çok çok uzuldum
Ben yine leslie yapamadm hem ağrım vardı hemde çocuklardan fırsat bulamadım onlar uyuduktan sonra pertim çıkmıştı siz böyle söyledikçe bende yarın kesin yapacam diyorum yine olmuyor inşallah birgün bende spora vakit bulabilirim
Ben de hep niyetleniyorum ama sonrası yok...Ben de öyleyim canım. Bak üç gün yaptım devamı gelmedi. Hem vakit bulamıyorum hem enerji. İkisini birden nerden bulayım :))
Günaydın kizlar. Dünkü menümü vereyim hemen
Sabah :1 fincan leblebi 1 çay bardağı ceviz ,1 bardak süt,3 hindi füme ,1 domates yarım yumurta
Akşam:1 kase mercimek çorbası,1 bardak ayran, yoğurtlu sebze haşlaması bir tabak
100 ip+40 squat+50 mekik+50 makas+30sn plank yapıldı
Ahh keşkeBazen diyorum ki telefon gibi bizimde şarj kablomuz olsa hemde hızlısından şöyle takıp 10 dakikada enerji bulsam
Üzülme kız bugün yine niyetindeyim hem bak niyet bile yetiyor galiba bugün tartıda inmişim bide yapsam neler olur bilmemBESTEKIZ
Canım ben de kaynatırken porselen fincan tabağımdan koyuyorum içine aynı görevi görüyor..Para vermene gerek yok..Ablam da işte dinleniyorum der.
Demirleke geçen züccaciye de süt taşı gördüm. Bu ne işe yarıyor dedim. Süt kaynatorken içine konuluyormus tasmiyirmus.
Ben süt kaynatirken ocağın alarmını 18 dk ya ayarlarim. 18 dk da kopuklenme başlamış olur sonra başında bekleyerek kaynatirdim taşımamak için.
Bu taşı aldığından beri 2 kez kaynattim 2 sinden de her ihtimale karşı başında bekledim ama hiç tasma olmuyor. Şiddetle tavsiye ederim. 5 liralık bir taş.
İşte bunun fiziksel bir açıklaması yok bence. Tamamen psikolojik. Çeken bilir
Ya onların olacağını tahmin ediyorum ben kız çocuğu olmama rağmen bu anlattıklarının hepsini yapıyordum ama şuan alt değiştirirken sıraya giriyorlar yemekte aynı şekilde kendilerini kollamayı bilmiyorlar 1 makina çamaşırı bile sererken 15 dk geçiyor hatta şuan kız kucağımda sermeye bile gidemiyorum kulaklarımda hep ağlama sesleri psikolojik olarak çöküyorum akşam uyuyana kadar çok geç oluyor sonra yerimden kalkamıyorum başım çatlıyorkısaca nadal ım .
erkek çocukları büyüdükçe daha hareketli oluyor . çatışmaları daha fazla oluyor .
göze göz , dişe diş
bunun yanında inat oluyorlar .
çok fazla dikleniyorlar .
daha fazla fiziksel zararları oluyor .
sürekli bi şeyler kırılıyor . karyola , dolap kapağı , mobilya .
afedersin hayvan gibi atlıyorlar sağa sola.
göz görüyor . gönül katlanmak zorunda...
Yani detaya çok fazla girmek istemiyorum aldım işte bir şekilde.çok hızlı almışsın . 40 günde nasıl başardın 10 kg almayı. farkedip, gidişe dur diyemedin sanıyoru .
Yaş 20 çocuk yok hem okuyup hem çalışıyorum suanlikyaş . çocuk . çalışma durumu nedir
Aynenİşte bunun fiziksel bir açıklaması yok bence. Tamamen psikolojik. Çeken bilir
Canım çayla yediğin bisküvi gofret tarzı şeyler yerine çiğ kuruyemiş yesen? Ya da şekerli istiyorsan kuru kayısı erik filan? Sadece kaloriye odaklanma sağlıklı olması da önemli.Günaydın kızlar..
Dün akşam 620 kaloride dur diyecekken fazladan 200 kalori alarak 820 kalori ile kapadım yine günü..600 kalori bile az geliyor bana bünye daha tam alışamadı heralde ki sürekli başım ağrıyor aç günlerimde
Spora gelince şuanda sadece mesaiye gidip gelmek bile beni mahfediyor.1.5-2 saatim yolda geçiyor iş yerinde de en az 7000 adım atıyorum..Eve gelince pert tabii..
Bu sabah(saat 7 de)
Kaşarlı omlet
roka salatalık domates
peynir zeytin
İş yerine gelince çayla 4 hoşbeş(saat:9.30)..Toplamda 407 kalori
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?