Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

İyiyiz canım şükür.
Biz de bebek odası takımını demonte almıştık
Babam kardeşim eşim 1 gün sabahtan akşama kadar kurmayla ugrasmislardi.

İnşallah sizde Biran önce bitirirsiniz.

Selam kizlar bugun nasil bi gun gecirdim bilmiyorum pazar gecesine kadar da ayni tempoda olucam ama beni sikan sey tempo degil

Bugun soyle birsey yasadim kahwalti ettim 11 de kahwemi ictim 12 de ciktim gittim okula gorewlidim kizin sinifinda saat 2bucuk gibi elim ayagim titredi dudaklarim ugustu isimiz bitti ewe dondum 4 gibi palto uzerimde agzima ne buldusam attim gittim uzandim birden midem bulandi soguk terledim gittim istifra ettim odaya dondugumde migrenim tuttmustu bile atak ilacimi ictim kizi aldim geldim hala yatiyorum kafamda birileri yumruklamis gibi aci war hala

Sekerden mi kolestrolden mi 3 .4saatlik aclik bu hale getirirmi ne yasadim bilmiyorum

Canım migren açlığa hiç gelmiyor.
Okulda ne görevi bu canım ?

Canm kahvaltini neyle yapmistin bu bir ikincisi okulda cok mu agir calistin ucuncusu bnde de mihren var ve 3 gundur 1100 klorilik diyeyle uykum kacti vallahi acliktan migrenim tuttu bestekiz sanirim en iyisi senin icin karatay diyeti 3 ogun bnce disiplinle buna baslamalisin derim ben cnku karbonu ve sekeri seviorsun kessen iyi olur bnce o sekerini yerle bir ediyor

Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
2 lokma simit

Öğlen
2 kase ayran detoksu çorbası

Ara
Bir küçük elma

Akşam
1 küçük lahmacun

Şimdi sütlü kahve

Akşam da detoks çorbası icecektim aslında. Ama üst komsumun eşi iş kazasında ölmüş. Onun haberi geldi. Evde bagrislar aglamalar.cok kötü oldum kendime gelemedim. İstahta kalmadı. Çok sonra açlık şekerim düşünce masanın üstünde bunu hemen attım ağzıma.

35 gibiydi yaşı. 3 çocuğu vardı. Çok çok uzuldum

Önce Menümü yazayım.

Kahvaltı yok.
Sabah 1 ceviz attım ağzıma. İki saat kadar sonra da sütlü neskafe içtim.

Öğlen:
1 büyük kase sebzeli şehriyeli tavuk çorbası
1 kase yoğurt

Akşam
1 kase sebzeli şehriyeli tavuk çorbası
1 kase yoğurt
3-4 kaşık Arnavut ciğeri
2-3 kaşık pilav
2 çatal sütlü bir tatlı adını bilmiyorum

Akşam istediğim gibi olmadı yine
Öğlen daha çok yiyip akşama az yemek istiyorum ama öğlen çabuk doyuyorum. Yoğurdu bile zorla yedim.
akşam da çok yorgun ve aç oluyorum. Yorgunluğumu da yiyerek bastırıyorum onu fark ettim.
İki akşamdır spor yapayım diyorum zamanı ayarlıyorum ama pilim bitik oluyor yapamıyorum...

@sarfansari çok üzücü bir hadise Allah sabır versin. Çok zor...

@demirleke eşyalarınız hayırlı olsun. Odanın son şeklini ben de merak ediyorum

Bir tutam dere otu aç karnına
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 tane domates
7 zeytin
bir dilim peynir

2 bardak çay
2 dilim ekmek

Ara öğün
2 ceviz
2 hurma
5 tane fındık

Öğle yemeği
1 tane tavuk budu
4 kaşık bulgurlu yeşil mercimekli pilav
4 kaşık yoğurt

Bir dilim tahin helvası
Bir parça ekmek

Akşam yemeği salata yapacaktım oızımon diş ağrısı tuttu yeni çıkıyor eşimle biraz yoğurt yedim azıcık ekmekle
2 lt su dahada içerim ama 2 yeterli sanki

Bende menüm yazayım
Sabah midem kötüydü
1 fincan sade nescafe
3-4 tane çizi kraker

Öğle
2 kase ayran çorbası

1 fincan rezene çayı

Akşam
1 kepçe şehriye li tavuk çorbası
1 kepçe kuru fasulye
1 küçük tabak sebzeli bulgur pilavı

3 tane çizi
5 tane çilek
Çay çay
1 fincan sade kahve

Gece gece lessi yaptım :) sanırım ben kilo vermek yerine kas yapıyorum ağırlığın azalmıyor ama sıkılaşıyorum sahuna taytımla kemeride kullanmaya başlıycam lessi ile beraber inşallah incelicem bir tek belim var doğumdan kalan birde minik göbek

Ben yine leslie yapamadm hem ağrım vardı hemde çocuklardan fırsat bulamadım onlar uyuduktan sonra pertim çıkmıştı siz böyle söyledikçe bende yarın kesin yapacam diyorum yine olmuyor inşallah birgün bende spora vakit bulabilirim

Ben de öyleyim canım. Bak üç gün yaptım devamı gelmedi. Hem vakit bulamıyorum hem enerji. İkisini birden nerden bulayım :))

Üzülme senöyle deyince üzüldüm zamanla yoluna girer inşallah

ahh sarfancim cok uzuldum inanki cok uzuldum bnm de patladamda ust komsumun esi esimin de is arkadasi sehit olmustu bliyorsun o aglamalari hepsini duyardim duymama gerek yok zatem ben hungur hundur aglmistim gunlerce kendime gelemedim baslari sagolsum surumlari nasil iyi miydi
hayir hayir hayalcim inanki cok guzel olmus menun hatta harika olmis bnde aksamlari cok acikiorum bu arada

Aa öyle mi diyorsun?
Zaten ne yersem yiyeyim pişman olmamak istiyorum. Şu anda aslında öncelikli hedefim düzgün ve düzenli beslenmek, saçma sapan yemeyi kesmek. Şükür 5-6 gündür iyi gidiyor. Ama işte bir yandan da kilo vermeye takıyorum kafayı. Takmamalıyım. O zaman yasakçı zihniyet devreye giriyor, bir kaçamak yapsam sen zaten başaramazsın diyor içimden bir ses, bu da işte tıkınmaya yol açıyor kısır döngüye giriyorum.

Günaydın kizlar. Dünkü menümü vereyim hemen
Sabah :1 fincan leblebi 1 çay bardağı ceviz ,1 bardak süt,3 hindi füme ,1 domates yarım yumurta
Akşam:1 kase mercimek çorbası,1 bardak ayran, yoğurtlu sebze haşlaması bir tabak

100 ip+40 squat+50 mekik+50 makas+30sn plank yapıldı

Allah sabır versin kuzum . Allah yardımcıları olsun .
ölene Allah rahmet eylesin . mekanı cennet olur inşallah

sizinle tanışmış mıydık . kendini tanıtmış mıydın .
hoş geldin .

Ben de öyleyim canım. Bak üç gün yaptım devamı gelmedi. Hem vakit bulamıyorum hem enerji. İkisini birden nerden bulayım :))
benim kış modumdan dolayı kesinlikle spor yapasım olmaz zaten . bahar ve yaz insanıyım .
bazen belgesellerdeki ayılara çok özeniyorum .
kış geldiğinde yağlı somonları yiyorlar günlerce. yağlanıyorlar ve kış uykusuna yatıyorlar .ohhhh mis yaaa. kış uykusuna yatmak istiyorummmmmmmmmmmm

hoş geldiniz . tanışmış mıydık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…