- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
İyiyiz canım şükür.işlerim yoğun .
baktım . ama zaten yazan da olmamış diye işlere devam .
mobilyalar geldi . hafta sonu .onları kurduk . ranza yı gece 2 ye kadar bitirebildik .
ertesi gün diğer şifonyer vs .
gardrop sökme işi . koltuğu çıkaramadık daha evden . odalarında duruyor ortada. böyle
iyiyiz . kızçe biraz hasta oldu. az ateş . ağrı vs yoktu. bugün kreşe gitti. aradım söyledim . resim atıyorlar gayet iyi diye.
çok şükür .
siz nasılsınız . herkes iyi mi.
Canım migren açlığa hiç gelmiyor.Selam kizlar bugun nasil bi gun gecirdim bilmiyorum pazar gecesine kadar da ayni tempoda olucam ama beni sikan sey tempo degil
Bugun soyle birsey yasadim kahwalti ettim 11 de kahwemi ictim 12 de ciktim gittim okula gorewlidim kizin sinifinda saat 2bucuk gibi elim ayagim titredi dudaklarim ugustu isimiz bitti ewe dondum 4 gibi palto uzerimde agzima ne buldusam attim gittim uzandim birden midem bulandi soguk terledim gittim istifra ettim odaya dondugumde migrenim tuttmustu bile atak ilacimi ictim kizi aldim geldim hala yatiyorum kafamda birileri yumruklamis gibi aci war hala
Sekerden mi kolestrolden mi 3 .4saatlik aclik bu hale getirirmi ne yasadim bilmiyorum
Canm kahvaltini neyle yapmistin bu bir ikincisi okulda cok mu agir calistin ucuncusu bnde de mihren var ve 3 gundur 1100 klorilik diyeyle uykum kacti vallahi acliktan migrenim tuttu bestekiz sanirim en iyisi senin icin karatay diyeti 3 ogun bnce disiplinle buna baslamalisin derim ben cnku karbonu ve sekeri seviorsun kessen iyi olur bnce o sekerini yerle bir ediyorSelam kizlar bugun nasil bi gun gecirdim bilmiyorum pazar gecesine kadar da ayni tempoda olucam ama beni sikan sey tempo degil
Bugun soyle birsey yasadim kahwalti ettim 11 de kahwemi ictim 12 de ciktim gittim okula gorewlidim kizin sinifinda saat 2bucuk gibi elim ayagim titredi dudaklarim ugustu isimiz bitti ewe dondum 4 gibi palto uzerimde agzima ne buldusam attim gittim uzandim birden midem bulandi soguk terledim gittim istifra ettim odaya dondugumde migrenim tuttmustu bile atak ilacimi ictim kizi aldim geldim hala yatiyorum kafamda birileri yumruklamis gibi aci war hala
Sekerden mi kolestrolden mi 3 .4saatlik aclik bu hale getirirmi ne yasadim bilmiyorum
Ben yine leslie yapamadm hem ağrım vardı hemde çocuklardan fırsat bulamadım onlar uyuduktan sonra pertim çıkmıştı siz böyle söyledikçe bende yarın kesin yapacam diyorum yine olmuyor inşallah birgün bende spora vakit bulabilirimGece gece lessi yaptım :) sanırım ben kilo vermek yerine kas yapıyorum ağırlığın azalmıyor ama sıkılaşıyorum sahuna taytımla kemeride kullanmaya başlıycam lessi ile beraber inşallah incelicem bir tek belim var doğumdan kalan birde minik göbek
Ben de öyleyim canım. Bak üç gün yaptım devamı gelmedi. Hem vakit bulamıyorum hem enerji. İkisini birden nerden bulayım :))Ben yine leslie yapamadm hem ağrım vardı hemde çocuklardan fırsat bulamadım onlar uyuduktan sonra pertim çıkmıştı siz böyle söyledikçe bende yarın kesin yapacam diyorum yine olmuyor inşallah birgün bende spora vakit bulabilirim
Üzülme senöyle deyince üzüldüm zamanla yoluna girer inşallahBen yine leslie yapamadm hem ağrım vardı hemde çocuklardan fırsat bulamadım onlar uyuduktan sonra pertim çıkmıştı siz böyle söyledikçe bende yarın kesin yapacam diyorum yine olmuyor inşallah birgün bende spora vakit bulabilirim
ahh sarfancim cok uzuldum inanki cok uzuldum bnm de patladamda ust komsumun esi esimin de is arkadasi sehit olmustu bliyorsun o aglamalari hepsini duyardim duymama gerek yok zatem ben hungur hundur aglmistim gunlerce kendime gelemedim baslari sagolsum surumlari nasil iyi miydiKahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
2 lokma simit
Öğlen
2 kase ayran detoksu çorbası
Ara
Bir küçük elma
Akşam
1 küçük lahmacun
Şimdi sütlü kahve
Akşam da detoks çorbası icecektim aslında. Ama üst komsumun eşi iş kazasında ölmüş. Onun haberi geldi. Evde bagrislar aglamalar.cok kötü oldum kendime gelemedim. İstahta kalmadı. Çok sonra açlık şekerim düşünce masanın üstünde bunu hemen attım ağzıma.
35 gibiydi yaşı. 3 çocuğu vardı. Çok çok uzuldum
hayir hayir hayalcim inanki cok guzel olmus menun hatta harika olmis bnde aksamlari cok acikiorum bu aradaÖnce Menümü yazayım.
Kahvaltı yok.
Sabah 1 ceviz attım ağzıma. İki saat kadar sonra da sütlü neskafe içtim.
Öğlen:
1 büyük kase sebzeli şehriyeli tavuk çorbası
1 kase yoğurt
Akşam
1 kase sebzeli şehriyeli tavuk çorbası
1 kase yoğurt
3-4 kaşık Arnavut ciğeri
2-3 kaşık pilav
2 çatal sütlü bir tatlı adını bilmiyorum
Akşam istediğim gibi olmadı yine
Öğlen daha çok yiyip akşama az yemek istiyorum ama öğlen çabuk doyuyorum. Yoğurdu bile zorla yedim.
akşam da çok yorgun ve aç oluyorum. Yorgunluğumu da yiyerek bastırıyorum onu fark ettim.
İki akşamdır spor yapayım diyorum zamanı ayarlıyorum ama pilim bitik oluyor yapamıyorum...
@sarfansari çok üzücü bir hadise Allah sabır versin. Çok zor...
@demirleke eşyalarınız hayırlı olsun. Odanın son şeklini ben de merak ediyorum
Aa öyle mi diyorsun?ahh sarfancim cok uzuldum inanki cok uzuldum bnm de patladamda ust komsumun esi esimin de is arkadasi sehit olmustu bliyorsun o aglamalari hepsini duyardim duymama gerek yok zatem ben hungur hundur aglmistim gunlerce kendime gelemedim baslari sagolsum surumlari nasil iyi miydi
hayir hayir hayalcim inanki cok guzel olmus menun hatta harika olmis bnde aksamlari cok acikiorum bu arada
Allah sabır versin kuzum . Allah yardımcıları olsun .Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
2 lokma simit
Öğlen
2 kase ayran detoksu çorbası
Ara
Bir küçük elma
Akşam
1 küçük lahmacun
Şimdi sütlü kahve
Akşam da detoks çorbası icecektim aslında. Ama üst komsumun eşi iş kazasında ölmüş. Onun haberi geldi. Evde bagrislar aglamalar.cok kötü oldum kendime gelemedim. İstahta kalmadı. Çok sonra açlık şekerim düşünce masanın üstünde bunu hemen attım ağzıma.
35 gibiydi yaşı. 3 çocuğu vardı. Çok çok uzuldum
sizinle tanışmış mıydık . kendini tanıtmış mıydın .Günaydın kizlar. Dünkü menümü vereyim hemen
Sabah :1 fincan leblebi 1 çay bardağı ceviz ,1 bardak süt,3 hindi füme ,1 domates yarım yumurta
Akşam:1 kase mercimek çorbası,1 bardak ayran, yoğurtlu sebze haşlaması bir tabak
100 ip+40 squat+50 mekik+50 makas+30sn plank yapıldı
benim kış modumdan dolayı kesinlikle spor yapasım olmaz zaten . bahar ve yaz insanıyım .Ben de öyleyim canım. Bak üç gün yaptım devamı gelmedi. Hem vakit bulamıyorum hem enerji. İkisini birden nerden bulayım :))
Bazen diyorum ki telefon gibi bizimde şarj kablomuz olsa hemde hızlısından şöyle takıp 10 dakikada enerji bulsamBen de öyleyim canım. Bak üç gün yaptım devamı gelmedi. Hem vakit bulamıyorum hem enerji. İkisini birden nerden bulayım :))
hoş geldiniz . tanışmış mıydıkGece gece lessi yaptım :) sanırım ben kilo vermek yerine kas yapıyorum ağırlığın azalmıyor ama sıkılaşıyorum sahuna taytımla kemeride kullanmaya başlıycam lessi ile beraber inşallah incelicem bir tek belim var doğumdan kalan birde minik göbek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?