Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ben bugün niyetlenemedim.
Akşam.yatarken sahur yapmıştım ama sabah akşam içmem gereken ilacı icmedigimi farketmeden. 2 gün önce de unutmuştum. Baktım duzenim bozulacak oruç tutmadim artık. Pek birşey de yemedim ama akşam.esimden çiğ köfte istedim onu yedim.

Iyi yapmissin cnm.ilacini al.orucluyken kotu oablirsin cnku

Bugün kü menüm
Sabah 2 haşlanmış yumurta kızımda tattı :) bir dilim peynir yarım salatalık yarım domates yarım havuç
İki çay bardağı ıhlamurlu rezene iki dilim ekmek

Ara öğün yapmadm öğlende yemedim kahvaltı 9 daydı
Akşam hamsi ve salata bir dilim ekmek
İki saat sonra iki büyük bardak ıhlamur ve rezene kar8şım çay içtim vede yorgunluktan perişan düşmüşüm annemler gelecek yarın hazırlık temizlik derken birde bebiş yarın ola hayrola inşallah

kizlar gecen haftayla ayni kilom 74.4 bildiririmi bulamadim fark yazan suan yoldayim bu hafta da ofise yardima gidicem okuyamadim da sizi

Dunki menum
Sabah 1 simit genis kahwalti
Oglen dm1 pogaca
Aksam yesilmercimek corbasi yogurt 1 dilim ekmek
Turk kahwesi
1 forma cay

Canım çok üzüldüm ve de şaşırdım.
Bence de bu hafya çok iyiydin.
Yarın tekrar tartıl bakalım. Bir çiğköfte bu kadar etkiler mi bilemedim

Bende kilo bildireyim :)
Rumuz Aytenazmi
İlk geldiğimde 63.9 düm kilo hildirmediğim için ilk hafta takılmışım öyle
Geçen hafta 61.9
Bu hafta 61.2
Boyum 1.60
Hedef 50
Ama kahvaltıdan sonra tartılmak aklıma geldi kahvaltı çıkınca nekadar olur bilemiyorum
Kahvaltıda iki dilim ekmek
Ciğer kavurması yumurtalı
İki bardak çay

Herkese hayırlı sabahlar...

Rumuz: hayal hatun
Başlangıç tarihi: 18 Ekim 2019
Başlangıç kilo: 61.6

Geçen hafta: 59.4
Bu hafta: 58.5
Fark: - 900 g
Yüzde: 1.5
vallahi icimden gecen sayi bu hafta senin 58 leri gorecegini bliyordum cnm masallah sana aynen devam
Kuzim sakin uzulme saefancim aslinda snde cok iyi besleniyorsun diyetisyene gderken de oykeydi peki acana kam tahlili vs yaotirdin mi regl mi var ya da bukgir sisligi olablir 60.0 i gormussun ya da strrst olablir ama gayet iyi gidosun 60 i gorun kuzum sonucta

Canım yaptırdım tahlil diyetisyene giderken.
Herşey normal.
2 haftadır haftada 700 Gr veriyordum ne güzel. Bu hafta niye böyle oldu anlamadım.
Bugün bol.su içiyorum. Yarın yine tartilacagim bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…