Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

bikaç gündür canımın istediğini yiyorum, şiştikçe şişiyorum, ama biraz da böyle nefsimin çektiklerini yemem lazım bence

psikolojiyi de ayakta tutmaya çalışıyorum, o da aşırı yeme isteği yapıyor maalesef. onu da yeneceğim inşallah. mutsuzken yemek yeme eyleminin yerine spor yapmayı koymaya çalışacağım.

Menümü de yazayım:

Sabah
1/3 simit büyüklüğünde haşhaşlı çörek
3 zeytin
Çok az peynir
Çay

Ara
Latte :)

Öğlen
1 kase yoğurt
2 tabağa yakın kapuska
Az tere

Akşam
1 tabak kelle (çorba/yemek ne derseniz)
1 küçük kuru patlıcan dolması
1 küçük kuru biber dolması
Az salata

Eline sağlık canım.
Etiketlemeler hep doğru niye cikmamis anlamadim

Sağol izolecim, sana çok güveniyorum aslında, azmetsen birden kilo vereceksin diye düşünüyorum.
Canım bir de çabuk alınan kilolar çok ısrarcı olmuyor.
Bende izolenin çabuk vereceğini düşünüyorum.
Ben en son 55 i 3 sene önce görmüştüm. Ondan taşlaşmış kilo artık sanırım, zor veriyorum

evet ben de o yüzden dedim zaten. İzolenin normal kilosu bu değil, hastalık vs derken Böyle oldu

cnm liste icin lerrine saglik birinciligini tebrik ederim burdan bakinca 32 disini gordum sayilir agzin kulaklarinda
Kim derdi ki ilk gelsigi zamanlarda boyle olan hayal smdi listede birinci olacak 2 hafta
Sarfancim onu ben cok yaptim yani hep moralim bozulunca yedim ama kilo birken 2 ye xikiyir bir de insan yarim.kilo alir verir bulgur cok sisirir onemli olan senin beslenmen ve bunu cok iyi yapiyorsun bir duzen otuurdu strest yaoma kuzum engelkiyor o

Sağol.canim.
Bu hafta daha dikkatli olacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…