Evet canım ben yarın tekrar tartılıp. Bizim kara listeyi öyle yazayım.
Bnm de beni meselaahbeder cigkofte karnim 5 aylik hamile gbi olur baya dokunur bnahazır çiğköfteye çin tuzu konuyor. o inanılmaz ödem yapar. ben ne zaman yesem gözlerim yüzüm elim ayaklarım şişiyor.
Canım bugün nasılsın ?hayal_hatun yine çok iyisin canım tebrik ederim Safransari üzülme canım beslenmen çok güzel keşke bende senin gibi beslenebilsem
Eline sağlık canım.İşte bu haftanın listesi
Kilo verenler:
1. @hayal_hatun % 1,5
2. @Aytenazmi % 1,13
Aynı kalanlar:
@BESTEKIZ
@nnnadal
Kilo alanlar:
@izole
@sarfansari
Korumada olanlar
@aaadddaaa
@demirleke
Bildirim yapmayanlar
@sersum
@ficans
@Pamuk92
tebriklerİşte bu haftanın listesi
Kilo verenler:
1. @hayal_hatun % 1,5
2. @Aytenazmi % 1,13
Aynı kalanlar:
@BESTEKIZ
@nnnadal
Kilo alanlar:
@izole
@sarfansari
Korumada olanlar
@aaadddaaa
@demirleke
Bildirim yapmayanlar
@sersum
@ficans
@Pamuk92
Sağol izolecim, sana çok güveniyorum aslında, azmetsen birden kilo vereceksin diye düşünüyorum.
Canım bir de çabuk alınan kilolar çok ısrarcı olmuyor.Sağol izolecim, sana çok güveniyorum aslında, azmetsen birden kilo vereceksin diye düşünüyorum.
Başlangıç kilonu bildir canım bu hafta. Haftaya cuma da bildirim yaparsın.Merhabalar
Ben de kilo bildirimi yapayım mı?
evet ben de o yüzden dedim zaten. İzolenin normal kilosu bu değil, hastalık vs derken Böyle olduCanım bir de çabuk alınan kilolar çok ısrarcı olmuyor.
Bende izolenin çabuk vereceğini düşünüyorum.
Ben en son 55 i 3 sene önce görmüştüm. Ondan taşlaşmış kilo artık sanırım, zor veriyorum
cnm liste icin lerrine saglik birinciligini tebrik ederim burdan bakinca 32 disini gordum sayilir agzin kulaklarindaMenümü de yazayım:
Sabah
1/3 simit büyüklüğünde haşhaşlı çörek
3 zeytin
Çok az peynir
Çay
Ara
Latte :)
Öğlen
1 kase yoğurt
2 tabağa yakın kapuska
Az tere
Akşam
1 tabak kelle (çorba/yemek ne derseniz)
1 küçük kuru patlıcan dolması
1 küçük kuru biber dolması
Az salata
Sarfancim onu ben cok yaptim yani hep moralim bozulunca yedim ama kilo birken 2 ye xikiyir bir de insan yarim.kilo alir verir bulgur cok sisirir onemli olan senin beslenmen ve bunu cok iyi yapiyorsun bir duzen otuurdu strest yaoma kuzum engelkiyor oKahvaltı
Kilom fazla çıkınca canım sıkıldı, kendimi yemeğe verdim biraz.
Menemen
Bal kaymak
Çeyrek pide
Akşam
1 tavuk kalça
1 kase tarhana çorbası
Salata
Bugün mümkün olduğu kadar su bitki çayı yeşil çay içiyorum.
Sağol.canim.cnm liste icin lerrine saglik birinciligini tebrik ederim burdan bakinca 32 disini gordum sayilir agzin kulaklarinda
Kim derdi ki ilk gelsigi zamanlarda boyle olan hayal smdi listede birinci olacak 2 hafta
Sarfancim onu ben cok yaptim yani hep moralim bozulunca yedim ama kilo birken 2 ye xikiyir bir de insan yarim.kilo alir verir bulgur cok sisirir onemli olan senin beslenmen ve bunu cok iyi yapiyorsun bir duzen otuurdu strest yaoma kuzum engelkiyor o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?