ficans canım tebrik ediyorum bizim yarış bu hafta başlıyor haydi bismillah 3 adım arkandayım ama korkmuyorum önümüzdeki hafta ilk raunt senin olur ama sonra yetişçem sana
Kızlar hepinizi tebrik ediyorum maşallah ne güzel kilo veren bir topik olduk ne mutlu bize
hayal_hatun canım yine bu rauntu aldın tebrikler Safransari canım üzülme elbet seninde alacağın günler gelecek
Ellerine sağlık canım. ve geçmiş olsun.Tavuk suyuna çorba iç iyileşmeni hızlandırır
Bi de bu yönden mi yarışsanız naapsanız
Sağolasın canım inşallah hep beraber güzel güzel zayıflatır
Canım yaa çok sağol. İnanılmaz motive ediyorsun.cnm liste icin lerrine saglik birinciligini tebrik ederim burdan bakinca 32 disini gordum sayilir agzin kulaklarinda
Kim derdi ki ilk gelsigi zamanlarda boyle olan hayal smdi listede birinci olacak 2 hafta
Sarfancim onu ben cok yaptim yani hep moralim bozulunca yedim ama kilo birken 2 ye xikiyir bir de insan yarim.kilo alir verir bulgur cok sisirir onemli olan senin beslenmen ve bunu cok iyi yapiyorsun bir duzen otuurdu strest yaoma kuzum engelkiyor o
Canım her geçen gün daha iyiyim bugün urfadan kardeşim geldi ama yarın akşam dönecek çocuklarıda getirttim evde tam curcuna vardı çocuklar beni çok özlemiş gelip gelip sarılıp öpüyorlar seni seviyorum lar çok özledimler havada uçuşuyor rabbim kimseyi evlatlarından ayırmasın pazartesi den sonra beslenmeyide düzene koyarsam güzel olacak çok şükür bunuda atlattıkCanım bugün nasılsın ?
Canım senin beslenmeni kendime çok benzetiyorum nedir bizim bu tost ve karbonhidrat sevdamız acaba bitecekmi birgünBugun ki menum
Sabah tost keoek ekmekli sade nescafe
Kahwe
Oogle 1 pogaca
Aksam mantar sote 1 dilim ekmek yogurt
Hemen pes etmek yok benim ameliyat senin düğün misafir derken bu hafta böyle oldu ama haftaya verecez inşallah ama işimi kolaylaştırmışsın 2 adım kaldı yakında yanındayımMerhaba kızlar
Bu ara gelemedim okul tatili çocuklar evde , kuzenim evlendi, ya misafir geldi ya biz gittik, hiç dikkat edemedim maalesef ve 1. Olduğum haftanın ertesi hafta gene sonuncuyum
Sabah tartıldım ama hemen çıkıp biraz önce geldiğim için bu saate sarktı bildirim
Geçen hafta 77.1
Bu hafta 78.2
Fark ++++1100 gr
Haftaya inşallah diyorum
Çok güzel gidiyorsun canım o kadar yol katettinki eminim yeme bozukluğuna nokta koyacağız korkma mücade ediyorsun benim gibi kabullenmeyip mücadeleden kaçanlar korksunCanım yaa çok sağol. İnanılmaz motive ediyorsun.
Evet sen yazınca fark ettim iki hafta üst üste iyi gittim, normalde zikzaklar çizmem gerekirdi:))
Gerçekten diyete odaklı değilim, menülerim nasıl görünüyor bilmiyorum ama gayet doyuyorum, kalorili de olsa tatlarına bakıyorum, şu anda bulunduğum kiloya hiç takılmıyorum. Yeme düzeni oluşturmaya çalışıyorum. Yemeği amaç olmaktan çok araç olarak algılamak istiyorum. Keyif alma, eğlenme ya da içimdeki boşluğu doldurma şekli olarak görmek istemiyorum. Evet biraz korkuyorum çünkü bitti gitti diyecek noktada değilim. Ama düşsen de kalkacaksın hayal sana inanıyorum diyorum. Bakalım birlikte göreceğiz yeme bozukluğumla mücadelemde nasıl bir noktaya geleceğimi.
Evet bence de buraya ilk başladığın zamana göre çok gelişme var. Böyle böyle düzen oturuyor ümitsiz olma, güzel gidiyorsun.Selam kizlar birincimizi tebrik ediyorum oncelikle. ...
Yerimde saymakta bir mutluluk tabiki cunku duzensiz ve zor bi hafta gecti tatil de menuler cok acimasizdi tempo gezmeklerden olusuyordu ....
Bu hafta da full ofisteyim yine duzensiz olucak aslinda fuzen oturtmak benim elimde ama yapamiyorum kolaya kaciyorum useniyorum sanirim cok iradesizim bunun sebebi sadece benim kendimim kimse degil ....
Elime bi pogaca almak bi tost yapmak daha kolay gelio..
Ewet yeme seklim inanin ki cok degisti ekmeklerim tam cawdat cayim kahwem sekersiz porsiyonlarimda az ama bi tik uzerine 1aydir cikamiyorum
Kabullenmek bu süreçte gösterdiğim en büyük başarı. Evet bir sorun var ve ben bunun farkındayım, kabul ettim.Çok güzel gidiyorsun canım o kadar yol katettinki eminim yeme bozukluğuna nokta koyacağız korkma mücade ediyorsun benim gibi kabullenmeyip mücadeleden kaçanlar korksun
Ben senin menüleri okurken hep aklımda diyorum :)) emziren bir annesin çünkü. Burda şunu yemeseydin iyiymiş diyerek seni üzmek hiç istemem (gerçi ben genel olarak menülere yorum yazmıyorum ama okurken kendi kendime yorum yaparım :))Bu akşam hariç benim menülerinde sorun varmı birde önerisi olan varmı emziriyorum ya sütü azaltmasın diye hemde daha kilo vereyim diye
Peki hocam :) ondan demedim de sütün tadını falan bozmayan çaylardan olabilir önerisi olan varsa yazsın ben alınmam ders alırım dizim rahatsız yüriyemiyorum bile pek ağrıyor şuan bile sabahtan beridir koşturmuşum temizlik yemek derken yemeye bile zaman bulamamışım ama günde üç öğün yiyince sanki sadece akşama kadar yemek yiyor gibi hissediyorum ya metobolizma için iyi birşey tabi az ve sık yemek hem baya sütünde arttı bu sayede ben süt olsun diye herşeyi yerdim iyiki çok almdm kiloda zaman8nda dur dedim hem besleyici hemde duyuruslcu olması yeterli olacak menülerini görünce senin için şöyle daha iyi olur diyebilirsiniz yapabileceğim.birşeyse yaparım elim geldiğinceBen senin menüleri okurken hep aklımda diyorum :)) emziren bir annesin çünkü. Burda şunu yemeseydin iyiymiş diyerek seni üzmek hiç istemem (gerçi ben genel olarak menülere yorum yazmıyorum ama okurken kendi kendime yorum yaparım :))
Öncelikle sütünün durumunu en iyi sen biliyorsun. Sanırım onu kendine göre ayarlarsın. Ama Bana sorarsan ben hiç risk almazdım. Sınırlı zaman zaten, emme döneminde emdi emdi başka yok. Ha oturup patates kızartması yemenin alemi yok ama kendini sakın aç bırakma. Sağlıklı şeylerle doyur hep karnını. Yani bunları genel yazıyorum sen böyle yapmıyorsun diye değil. Sordun diye yazasım geldi galiba :))
Hoca tökezledi şu anPeki hocam :) ondan demedim de sütün tadını falan bozmayan çaylardan olabilir önerisi olan varsa yazsın ben alınmam ders alırım dizim rahatsız yüriyemiyorum bile pek ağrıyor şuan bile sabahtan beridir koşturmuşum temizlik yemek derken yemeye bile zaman bulamamışım ama günde üç öğün yiyince sanki sadece akşama kadar yemek yiyor gibi hissediyorum ya metobolizma için iyi birşey tabi az ve sık yemek hem baya sütünde arttı bu sayede ben süt olsun diye herşeyi yerdim iyiki çok almdm kiloda zaman8nda dur dedim hem besleyici hemde duyuruslcu olması yeterli olacak menülerini görünce senin için şöyle daha iyi olur diyebilirsiniz yapabileceğim.birşeyse yaparım elim geldiğince
Diyet demiyelimde sağlıklı beslenme desek:)Hoca tökezledi şu an
Ben hiç çay may içmedim çünkü.
Aslında şunu demek istemiştim: emzirme döneminde çok acıkıyor insan. Yani ben öyleydim gece bir uyanırdım açlıktan midem kazınıyor. Şimdi kilo vermek isteyen bir insanın gece yemek yemesi hiç önerilmez. Ama sen ye bence yani:)) sadece ne yediğine dikkat et demek istedim. Dolapta duran tatlıyı gömmek var, dur şurdan iki hurma iki ceviz yiyeyim demek var:)) Buydu kast ettiğim. Yoksa bence diyet yapma zaten emzirirken
Ok tavsiye diye buna derim ben işte teşekkür ederim canom maksat çok yerine besleyici yemek işte azı karar çoğu zarar demişler ben çok yiyince rahatsız oluyorum dengeli beslenirken çok iyi ve zindeyim hem kendime hemde kıza yetebiliyorum buda yeterli kızımda öbür zaten bıraksam akşama kadar benle yatar yer yani :)Aytanesii bir de üç öğün yiyeceğim diye kendini zorlama. Ben onu kahvaltı için yaptım. Kahvaltı günün en önemli öğünü, kahvaltı yapmazsam aç kalırım diye şartlamışım kendimi. Sonra ne olduysa kahvaltı yapamadan işe gittim birkaç gün. Baktım gayet iyiyim. Yanıma birşeyler alıyorum çok açlık hissedersem atıştırıyorum. Ama illa yumurta yemem lazım süt de içeyim vs kırdım bu kalıbı. Bazen de sabah iştahım oluyor yiyorum. Kahvaltı yapmak zorunda olmadığım gibi yapmamak zorunda da değilim:) kendini dinle açsan yersin değilsen yemezsin. Üç ana üç ara öğün diye şartlama bence.
cnm menulerine ben cok.bakiorum.ve imrwniorum.ben suam gercekten aciktigim.icin senden fasla.yiyorum.mesela.ama.sen gayet makul.ve az yiyorsun onemlinooan doyman yani menulerin cok.iyi gorunuyor disaridan masallahCanım yaa çok sağol. İnanılmaz motive ediyorsun.
Evet sen yazınca fark ettim iki hafta üst üste iyi gittim, normalde zikzaklar çizmem gerekirdi:))
Gerçekten diyete odaklı değilim, menülerim nasıl görünüyor bilmiyorum ama gayet doyuyorum, kalorili de olsa tatlarına bakıyorum, şu anda bulunduğum kiloya hiç takılmıyorum. Yeme düzeni oluşturmaya çalışıyorum. Yemeği amaç olmaktan çok araç olarak algılamak istiyorum. Keyif alma, eğlenme ya da içimdeki boşluğu doldurma şekli olarak görmek istemiyorum. Evet biraz korkuyorum çünkü bitti gitti diyecek noktada değilim. Ama düşsen de kalkacaksın hayal sana inanıyorum diyorum. Bakalım birlikte göreceğiz yeme bozukluğumla mücadelemde nasıl bir noktaya geleceğimi.
Cnm ben emzirme donemi.blmiorum ama.hayalin dedigi.gibi tatli yerine hurma.ceviz veya sut ice lirsin kizartma karbon pagaca kekten uzak.durablirsin bunlar bnce hcbir anneye yaramazOk tavsiye diye buna derim ben işte teşekkür ederim canom maksat çok yerine besleyici yemek işte azı karar çoğu zarar demişler ben çok yiyince rahatsız oluyorum dengeli beslenirken çok iyi ve zindeyim hem kendime hemde kıza yetebiliyorum buda yeterli kızımda öbür zaten bıraksam akşama kadar benle yatar yer yani :)
İnanırmısın hepside rahatsız ettiği için yiyemiyorum tatlı normalde kan şekerini oynatıyor kızartma desen mideme dokunuyor hiçbir zaman iştahla yiyememişimdir cipsi bile yiyemem midem kalkarcnm menulerine ben cok.bakiorum.ve imrwniorum.ben suam gercekten aciktigim.icin senden fasla.yiyorum.mesela.ama.sen gayet makul.ve az yiyorsun onemlinooan doyman yani menulerin cok.iyi gorunuyor disaridan masallah
Dedim icimden hayal icin yemek.resmen sebep degil.sonucmus aslimda.senin hic yemekle.ilgin yok rahat ol.bu konudadedigin gbi onemli olan duzen olusturmak.bnce de cnm
Cnm ben emzirme donemi.blmiorum ama.hayalin dedigi.gibi tatli yerine hurma.ceviz veya sut ice lirsin kizartma karbon pagaca kekten uzak.durablirsin bunlar bnce hcbir anneye yaramaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?