- 9 Aralık 2016
- 4.040
- 9.392
- 158
Harika sen zayıflama sırlarını paylaşmaya başla birinciler yer değiştirsin2 yumurta
2 yemek kaşığı pekmez
2 yemek kaşığı tahin (evde olmadığı için 1 kaşık tereyağ koyuyorum ben)
1 su bardağı keçiboynuzu unu
1 su bardağı ceviz
Ben bundan kurabiye yapıyorum. 12 adet çıkıyor, tanesi 85 kalori :)
Harika sen zayıflama sırlarını paylaşmaya başla birinciler yer değiştirsin
Kızlar ameliyat tan çıktım iyiyim çok şükür
Coo sevindim cnm inanki cok icten sevindim buna buyuk bir basari kendine guven her zaman smdiki hedef 42 sonra da 63 yapiorsun ve bitiyor yani aslinda 3 tane 21 yapiliyor
Canım her geçen gün daha iyiyim bugün urfadan kardeşim geldi ama yarın akşam dönecek çocuklarıda getirttim evde tam curcuna vardı çocuklar beni çok özlemiş gelip gelip sarılıp öpüyorlar seni seviyorum lar çok özledimler havada uçuşuyor rabbim kimseyi evlatlarından ayırmasın pazartesi den sonra beslenmeyide düzene koyarsam güzel olacak çok şükür bunuda atlattık
Canım senin beslenmeni kendime çok benzetiyorum nedir bizim bu tost ve karbonhidrat sevdamız acaba bitecekmi birgün
Hemen pes etmek yok benim ameliyat senin düğün misafir derken bu hafta böyle oldu ama haftaya verecez inşallah ama işimi kolaylaştırmışsın 2 adım kaldı yakında yanındayım
Eki Görüntüle 2558096
Dün 60.6 çıkmıştım.
Baya su içtim. 2 kez yeşil çay içtim. Form çayı ictim derken 700 Gr vermişim şükür.
60 i kırmak benim kilit noktamdi. Bayadir altına inememistim, ondan çok mutluyum bugün
Günaydın canlarım
Malum geçen hafta eşim geldi ondan gelemedim..Bugün 8 uçağıyla Adanaya uçtu şimdi de otobüsle Hataya doğru yol almaktaAllahım sağlıkla yine kavuştursun inşallah...
Sizler umarım iyisinizdir... N nnnadal canım ameliyatın nasıl geçti .Umarım iyisindir..Ağrın falan yoktur..
Ben de hiç dikkat edemedim tabii sanırım 800 gr falan aldım..
A aaadddaaa aklıma girdin kızacaba yine dukan karatay karışımı yapsam mı demeye başladım..
22:00 gibi 2 bardak süt içtim.sabah: filtre kahve
öğlen:
kremalı filtre kahve
2 fincan türk kahvesi
2 activia yoğurt
akşam: (yemeğim hazır)
iki porsiyon haşlanmış tavuk
haşlanmış sebzeler
iki dilim ekmek
tavuk suyuna mercimek çorbası
su: 1 litre oldu. daha içerim
hava soğuk, yürüyüş mü yapsam evde egzersiz mi yapsam karar veremedim.
Nasiii
Normal halimi bilmediğin için hüsnüzannını makul karşılıyorum
Ozman ben bilmeden karatay yapiomusumVar hamgisini istiorsan yiyebkirsin cnm
allah kawustursunGünaydın canlarım
Malum geçen hafta eşim geldi ondan gelemedim..Bugün 8 uçağıyla Adanaya uçtu şimdi de otobüsle Hataya doğru yol almaktaAllahım sağlıkla yine kavuştursun inşallah...
Sizler umarım iyisinizdir... N nnnadal canım ameliyatın nasıl geçti .Umarım iyisindir..Ağrın falan yoktur..
Ben de hiç dikkat edemedim tabii sanırım 800 gr falan aldım..
A aaadddaaa aklıma girdin kızacaba yine dukan karatay karışımı yapsam mı demeye başladım..
Sabah kacta kalkiosun aksama kadar kahwelerle nasil durabildinsabah: filtre kahve
öğlen:
kremalı filtre kahve
2 fincan türk kahvesi
2 activia yoğurt
akşam: (yemeğim hazır)
iki porsiyon haşlanmış tavuk
haşlanmış sebzeler
iki dilim ekmek
tavuk suyuna mercimek çorbası
su: 1 litre oldu. daha içerim
hava soğuk, yürüyüş mü yapsam evde egzersiz mi yapsam karar veremedim.
canım bana sadece yumurta kızartma çikolata ve ağır yemekler yeme dedi annene ne gibi yasaklar varCanım çok geçmiş olsun annem de yeni oldu bayağı yasakları var safra koruma diyeti verdiler senin de vardır ona uyarsan şikayetlerin bayağı azalır canım hem kilo da verdi annem bu ara
Bu nedir adacım 21 günlük kürler ne için
İnşallah canım kendimize gelelim yarışımızı da yapalım
Maşallah canım
Canım Allah kavuştursun inşallah
Bi Karatay iyi giderdi benim için de keşke yapabilsek
sağol canım safrakesemi aldırdım çok şükür şimdi iyiyim pazartesiden itibaren başlıyorum haftasonunun tadını çıkarıyorum
Benim annemede yagli ve agir yemekler yeme dedi okadar ozel bir peyriz listesi wermedicanım bana sadece yumurta kızartma çikolata ve ağır yemekler yeme dedi annene ne gibi yasaklar var
sağol canım safrakesemi aldırdım çok şükür şimdi iyiyim pazartesiden itibaren başlıyorum haftasonunun tadını çıkarıyorum
Ben de 70 den inmeden hep bi ileri iki geri yapicam sanirim disimi sikip 70 6li rakamlara inmek zorundayim bu aksam eski resimlere baktim da yeni dogum yaptigimda bile daha zauifmisim genc kiz gibiSafransari canım 60 barajını aşmana sevindim dün boşuna üzülmüşsün hadi darısı başıma bende şu 80i aşayım bu hafta
Hayır bi ileri iki geri yapmayacaksın yeise düşmeden hep ileri inşallah ama yavaş ama hızlı hep birlikte zayıflayacağız ve burdan kopmak yok o kadarBen de 70 den inmeden hep bi ileri iki geri yapicam sanirim disimi sikip 70 6li rakamlara inmek zorundayim bu aksam eski resimlere baktim da yeni dogum yaptigimda bile daha zauifmisim genc kiz gibi
Canım ben bunu şuanki kilom için demedim sendeki birçok şeyi kendimde buluyorum ama üstünü örtüyorum sanki ben buyum dermişçesine sorun gibi görüyorum yediğimde şuursuzca ne yediğimin önemi saati olmadan buzdolabının kapatmadan 30 snde gömüyorum aradan zaman geçince ben ne yaptım diye sorgulayıp sinirimi bozup o sinirle mutfağa gidip aynı olayı tekrarlıyorum sonrada amaaann boşver yediysem yedim kime ne diyerek üstünü kapatıyorum ama bunu sorun olarak görmüyorum asıl sorunda bu zatenKabullenmek bu süreçte gösterdiğim en büyük başarı. Evet bir sorun var ve ben bunun farkındayım, kabul ettim.
Bu benim için ilk ve en önemli adımdı. Ama bir adım atmak hedefe ulaşmak için yetmiyor malum.
Seninki tam olarak benimki gibi mi bilemedim.
Gebelik doğum vs derken şimdi de ameliyat oldun. Bu süreçte ancak bu kadar olabilirdi canım.
Zayıflama sırrı demişsin ya, öyle bir sır yok bende:) Kilo versem de maalesef geri alıyorum. Alıyorum veriyorum sürekli bir zikzak halinde ilerliyor kilo durumum. Çünkü bir çeşit yeme bozukluğum var. Psikolojik durumuma bağlı olarak yeme atakları yaşıyorum. Bu ataklar bazen maalesef günlerce hatta haftalarca sürebiliyor. İşte o zamanlarda zayıflama sırrı şurda dursun normal insanların “çok yedim” dedikleri durumdan bile çok çok çok fazla yiyorum.
Nasiii
Canım ben bunu şuanki kilom için demedim sendeki birçok şeyi kendimde buluyorum ama üstünü örtüyorum sanki ben buyum dermişçesine sorun gibi görüyorum yediğimde şuursuzca ne yediğimin önemi saati olmadan buzdolabının kapatmadan 30 snde gömüyorum aradan zaman geçince ben ne yaptım diye sorgulayıp sinirimi bozup o sinirle mutfağa gidip aynı olayı tekrarlıyorum sonrada amaaann boşver yediysem yedim kime ne diyerek üstünü kapatıyorum ama bunu sorun olarak görmüyorum asıl sorunda bu zaten
Mesela bu akşam saat 11den sonra 1 kase pudingle patlamış mısırı birlikte yedim üstüne susamlı çubuk yedim ne gerek vardı aç değildim sadece gözüme takıldılar şimdi çorbayı dolaba koyacam dolabın kapağını açmaya korkuyorum eşime söyleyecem o koysun
cnm bizim hayaller yeme bozuklugumiz var da bi nedenle onu yenmek icin yaoioruz 2. 21 gune gecti hayalcimCanım çok geçmiş olsun annem de yeni oldu bayağı yasakları var safra koruma diyeti verdiler senin de vardır ona uyarsan şikayetlerin bayağı azalır canım hem kilo da verdi annem bu ara
Bu nedir adacım 21 günlük kürler ne için
İnşallah canım kendimize gelelim yarışımızı da yapalım
Maşallah canım
Canım Allah kavuştursun inşallah
Bi Karatay iyi giderdi benim için de keşke yapabilsek
Ozman ben bilmeden karatay yapiomusum
N nnnadal cnm seninkinde ayni urum ama sen henuz farkinda degilsin belki de adini cok yedim koydun ama bu bir cesit yeme bosuklugu iradesizlikle.ilgisi oomayan bir durum yani kuzum seninki de oyle ama sen sorunu cok yedim seklinde tanimlamissinkizz sen cok karbon aliosun bazen ama.onda hic yok 1 dilim ekemk bilem yok
Canım ben bunu şuanki kilom için demedim sendeki birçok şeyi kendimde buluyorum ama üstünü örtüyorum sanki ben buyum dermişçesine sorun gibi görüyorum yediğimde şuursuzca ne yediğimin önemi saati olmadan buzdolabının kapatmadan 30 snde gömüyorum aradan zaman geçince ben ne yaptım diye sorgulayıp sinirimi bozup o sinirle mutfağa gidip aynı olayı tekrarlıyorum sonrada amaaann boşver yediysem yedim kime ne diyerek üstünü kapatıyorum ama bunu sorun olarak görmüyorum asıl sorunda bu zaten
Mesela bu akşam saat 11den sonra 1 kase pudingle patlamış mısırı birlikte yedim üstüne susamlı çubuk yedim ne gerek vardı aç değildim sadece gözüme takıldılar şimdi çorbayı dolaba koyacam dolabın kapağını açmaya korkuyorum eşime söyleyecem o koysun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?