Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Menüm:

Kahvaltı (Saat 10.00)
Yarım gözleme (ıspanaklı)
4 zeytin
Çok az peynir
4 tam ceviz
2 tatlı kaşığı pekmez
Çay

Ara
Yarım ayva

İkinci öğün (Saat 15.30)
1 tabak kelle çorbası
1 küçük kuru biber dolması
1 kuru patlıcan dolması (orta boy)
Salata

Akşam (Saat 19.00)
Starbucks orta boy latte

Harika sen zayıflama sırlarını paylaşmaya başla birinciler yer değiştirsin

Kızlar ameliyat tan çıktım iyiyim çok şükür

Canım çok geçmiş olsun annem de yeni oldu bayağı yasakları var safra koruma diyeti verdiler senin de vardır ona uyarsan şikayetlerin bayağı azalır canım hem kilo da verdi annem bu ara

Coo sevindim cnm inanki cok icten sevindim buna buyuk bir basari kendine guven her zaman smdiki hedef 42 sonra da 63 yapiorsun ve bitiyor yani aslinda 3 tane 21 yapiliyor

Bu nedir adacım 21 günlük kürler ne için

İnşallah canım kendimize gelelim yarışımızı da yapalım

Maşallah canım

Canım Allah kavuştursun inşallah
Bi Karatay iyi giderdi benim için de keşke yapabilsek

22:00 gibi 2 bardak süt içtim.

şimdi de kafeinsiz filtre kahve içiyorum. bu saatten sonra uykum kaçmasın dedim

allah kawustursun
Sabah kacta kalkiosun aksama kadar kahwelerle nasil durabildin

canım bana sadece yumurta kızartma çikolata ve ağır yemekler yeme dedi annene ne gibi yasaklar var
N nnnadal ameliyat mı oldun? geçmiş olsun
sağol canım safrakesemi aldırdım çok şükür şimdi iyiyim pazartesiden itibaren başlıyorum haftasonunun tadını çıkarıyorum

Benim annemede yagli ve agir yemekler yeme dedi okadar ozel bir peyriz listesi wermedi

Safransari canım 60 barajını aşmana sevindim dün boşuna üzülmüşsün hadi darısı başıma bende şu 80i aşayım bu hafta
Ben de 70 den inmeden hep bi ileri iki geri yapicam sanirim disimi sikip 70 6li rakamlara inmek zorundayim bu aksam eski resimlere baktim da yeni dogum yaptigimda bile daha zauifmisim genc kiz gibi

Ben de 70 den inmeden hep bi ileri iki geri yapicam sanirim disimi sikip 70 6li rakamlara inmek zorundayim bu aksam eski resimlere baktim da yeni dogum yaptigimda bile daha zauifmisim genc kiz gibi
Hayır bi ileri iki geri yapmayacaksın yeise düşmeden hep ileri inşallah ama yavaş ama hızlı hep birlikte zayıflayacağız ve burdan kopmak yok o kadar

Bugün yediklerim hiç diyetsel birşey değildi neyse annemler var diye am yinede az yiyorum ekmeksiz dengelemeye çalışsamda zor oldu bugün
Sabah kahvaltısı sucuklu yumurta 4 tane yumurta ile yaptım 5 kişi yedik bir dilim peynir küçük dilim bir dilim helva tahin helvası biraz ekmek ve çay kalabalık olunca koşturmaca da fazla yemeye vaktim kalmıyor am simdirim sorunu yaşıyorum bu aralar
Neyse kahvaltı saat 10 u geçmişti
Akşam 6 ,7 gibi akşam yemeği hazïlamaya başladım ezogelin yaptım birde mantı bir porsiyon mantı yerim bir kase çorba ile ekmek yemedim sonra ma küçük dilim ikitane kedi dili tatlısı vede ikitane elmalı kurabiye yarın alışveriş yapıcaz dolanırken yakarım inşallah

Canım ben bunu şuanki kilom için demedim sendeki birçok şeyi kendimde buluyorum ama üstünü örtüyorum sanki ben buyum dermişçesine sorun gibi görüyorum yediğimde şuursuzca ne yediğimin önemi saati olmadan buzdolabının kapatmadan 30 snde gömüyorum aradan zaman geçince ben ne yaptım diye sorgulayıp sinirimi bozup o sinirle mutfağa gidip aynı olayı tekrarlıyorum sonrada amaaann boşver yediysem yedim kime ne diyerek üstünü kapatıyorum ama bunu sorun olarak görmüyorum asıl sorunda bu zaten
Mesela bu akşam saat 11den sonra 1 kase pudingle patlamış mısırı birlikte yedim üstüne susamlı çubuk yedim ne gerek vardı aç değildim sadece gözüme takıldılar şimdi çorbayı dolaba koyacam dolabın kapağını açmaya korkuyorum eşime söyleyecem o koysun

Zayıflama sırrı demişsin ya, öyle bir sır yok bende:) Kilo versem de maalesef geri alıyorum. Alıyorum veriyorum sürekli bir zikzak halinde ilerliyor kilo durumum. Çünkü bir çeşit yeme bozukluğum var. Psikolojik durumuma bağlı olarak yeme atakları yaşıyorum. Bu ataklar bazen maalesef günlerce hatta haftalarca sürebiliyor. İşte o zamanlarda zayıflama sırrı şurda dursun normal insanların “çok yedim” dedikleri durumdan bile çok çok çok fazla yiyorum.

Aytanesii şaşırmışsın ama bak burda anlatılanlar işte tam benim sorunum

Evet canım bu tablo tam da binge eating’i tanımlıyor. Aslında şunu da fark ettim görünürde çok büyük bir psikolojik sorunun olmasına gerek yok bunu yaşamak için. Bazan bir sıkıntı sonrası rahatlama ile de bu atağı yaşayabiliyorsun. Eğer bunun üstünü örtüyorsan yine de çok derinleşmemiş demektir. Çünkü benimki üzerini örtemeyeceğim kadar büyük. Ben 4 ayda 10 kilo alıp sonraki 4 ayda bu 10 kiloyu verdim mesela bir dönem.Özellikle alt bedenim iki beden fark etti. Kısa bir zaman diliminde hem 42 hem 38 beden giyince insan afallıyor. Yani istesem de kapatamıyorum üzerini.

cnm bizim hayaller yeme bozuklugumiz var da bi nedenle onu yenmek icin yaoioruz 2. 21 gune gecti hayalcim
Ozman ben bilmeden karatay yapiomusum
N nnnadal cnm seninkinde ayni urum ama sen henuz farkinda degilsin belki de adini cok yedim koydun ama bu bir cesit yeme bosuklugu iradesizlikle.ilgisi oomayan bir durum yani kuzum seninki de oyle ama sen sorunu cok yedim seklinde tanimlamissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…