Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Yumurta sucuk pastırma salam sosis bulgur mercimek fasulye nohut kızartma pul biber kuru yemişler gazlı asitli içecekler VS gibi bunlara 2 ay dikkat edilecek
İlk 1 hafta da çiğ sebze meyve yemeyecek idi meyveleri komposto şeklinde tüketti domates biberi az yağda soteliyordu kahvaltıda
Tüm sebze yemekleri ve az yağlı tüm süt ürünleri serbest et tavuk balık serbest ama suları yasak makarna pilav az yağlı ve ölçülü serbest

Çikolata kahve Kakao tahin yasak bal ve reçel ölçülü

Darısı bana diyelim o zaman canım

Son düzenleme:
allah kawustursun

Sabah kacta kalkiosun aksama kadar kahwelerle nasil durabildin
sabah 7-8 gibi kalkıyorum. normalde kahvaltı yapmıyorum. öğlen yemeğine kadar acıkmıyorum. hafta sonu olunca daha geç acıkabiliyorum. dün öğlen 3 gibi acıktım activia yedim. sonra akşam yemeğinde tek öğünde tüm günlük ihtiyacımı almış oldum.

ben iki öğünle besleniyorum canım. böyle beslenince kan şekeri düzeyim daha düzenli oluyor. aralarda acıkmıyorum. sık aralıklarla yersem, kan şekerim sürekli düşüyor, sürekli acıkıyorum.

intermittant fasting deniyor benim beslenme şeklime.

geçmiş olsun canım. benim yakınımda safra kesesini aldıranlar çok memnun, rahatsızlıklarımızdan kurtulduk diyorlar. onların da yukarıdaki yiyecek yasakları var. yerlerse de hazımsızlık dışında sorun olmuyor.

Ben de aynen böyleyim işte, bir de uykudan uyanıp yiyorum hatta unutuyorum bunu sabah masayı görünce hatırlıyorum, çok kötü sonrası, ama tekrar aynı şeyi yapıyorum

Aynen canım çok doğru tarif etmişsin..1 kilo ne olacak ki sonra 2-3 gerisi geliyor..O sınırı bilip hemen toparlamak lazım..Sanırım başlıyorum artık ben de karataya..Haklısınız..
Cnm bnce kesnlikle dukan karatay yaomalisin kesinlikle bnde benzer yapiorum sabah yulafini yiyorum hmde zaten aclikla olmaz bu isler
Evet canım en uygunu bana karatay dukan..Başlıyorum artık yine..
Dün ben de M.gros ta çorba tadımı vardı hazır pişmiş dondurulmuş kelle paça çok lezzetliydi..Onu aldım hem de çok uygundu 13 tl 3 porsiyon..Bugün onu ısıtıp yiyeceğim..Karataya başladım nasılsa..
Canım Allah kavuştursun inşallah
Bi Karatay iyi giderdi benim için de keşke yapabilsek
Amin canım ..Ben başlıyorum gene gel yapalım..Hem sende daha etkili oluyor biliyorsun benim meto tırt..
allah kawustursun
n
Sağol canım
Ben de aynen böyleyim işte, bir de uykudan uyanıp yiyorum hatta unutuyorum bunu sabah masayı görünce hatırlıyorum, çok kötü sonrası, ama tekrar aynı şeyi yapıyorum
Sende de var demek canım yeme bozukluğu..Zor valla..

Etkili oluyor da ben başlayamıyorum canım

İkinci öğünümle kahvaltım arasında tam 5.5 saat var

kelle paça çorbası
taze fasulye
sarımsaklı yoğurtlu avokado salatası
salata
yoğurt

Arada hiç birşey yemedim karatayın dediği gibi..

Hafta içi de erken yediğim için (kahvaltı 7.30) 3 öğün yapacağım mecburen..
Bakalım nasıl olacak

Bende bundan sonra menü yazacam artık start verdim annemede yemek yedirmiyorum onuda zayıflatacam sabah basküle bindik ikimizde verdiğini görünce gidincede devam eder inşallah 116 kiloya çıkmış onun bacakta pilatinde takılı çok tehlikeli bir durumda

A aaadddaaa canım öğretmenler gününü kutluyorum
cnm cok dusuncelisin cok tesekkur ederim❤

Ben de başta Başöğretmen Atatürk olmak üzere şehit olan öğretmenlerimizi saygıyla yad ediyor.
Seninle beraber tüm öğretmenlerimizin gününü kutluyorum
Ne diyeyim canım hayırlısı
sersumcum cok tesekkur ederim cnm
menun cok guzel aslinda yarin bir tartil bir gunde belki bkac yuz gram verdirmistir diyecektim ki kestane islatmissin yemeeeeee 5 ay snra yersin yemeeeeee
A aaadddaaa canım öğretmenler günün kutlu olsun
cnm bnmmmm sagolasin cok tesekkur ederim
Cok dogru bir karar vermissin annenin kilosu varmis yazik ayaklarina iyi baski yapiyordur bnce annene de karatay deneyeblirsin cnm ac kalmaz hem
Dikkat ettim de isteyince menukerin ne kadar guzel oluyor ama heoimizin sorununu tam istememek

Canım çorba şu kavanozda olan mi ?

Afiyet olsun canım.
Bizim kelle kurbanın kellesiydi annem getirmiş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…