- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
İnşallah canım.insallahSafransari canım 60 barajını aşmana sevindim dün boşuna üzülmüşsün hadi darısı başıma bende şu 80i aşayım bu hafta
canım bana sadece yumurta kızartma çikolata ve ağır yemekler yeme dedi annene ne gibi yasaklar var
sağol canım safrakesemi aldırdım çok şükür şimdi iyiyim pazartesiden itibaren başlıyorum haftasonunun tadını çıkarıyorum
cnm bizim hayaller yeme bozuklugumiz var da bi nedenle onu yenmek icin yaoioruz 2. 21 gune gecti hayalcim
N nnnadal cnm seninkinde ayni urum ama sen henuz farkinda degilsin belki de adini cok yedim koydun ama bu bir cesit yeme bosuklugu iradesizlikle.ilgisi oomayan bir durum yani kuzum seninki de oyle ama sen sorunu cok yedim seklinde tanimlamissin
sabah 7-8 gibi kalkıyorum. normalde kahvaltı yapmıyorum. öğlen yemeğine kadar acıkmıyorum. hafta sonu olunca daha geç acıkabiliyorum. dün öğlen 3 gibi acıktım activia yedim. sonra akşam yemeğinde tek öğünde tüm günlük ihtiyacımı almış oldum.allah kawustursun
Sabah kacta kalkiosun aksama kadar kahwelerle nasil durabildin
geçmiş olsun canım. benim yakınımda safra kesesini aldıranlar çok memnun, rahatsızlıklarımızdan kurtulduk diyorlar. onların da yukarıdaki yiyecek yasakları var. yerlerse de hazımsızlık dışında sorun olmuyor.canım bana sadece yumurta kızartma çikolata ve ağır yemekler yeme dedi annene ne gibi yasaklar var
sağol canım safrakesemi aldırdım çok şükür şimdi iyiyim pazartesiden itibaren başlıyorum haftasonunun tadını çıkarıyorum
Canım ben bunu şuanki kilom için demedim sendeki birçok şeyi kendimde buluyorum ama üstünü örtüyorum sanki ben buyum dermişçesine sorun gibi görüyorum yediğimde şuursuzca ne yediğimin önemi saati olmadan buzdolabının kapatmadan 30 snde gömüyorum aradan zaman geçince ben ne yaptım diye sorgulayıp sinirimi bozup o sinirle mutfağa gidip aynı olayı tekrarlıyorum sonrada amaaann boşver yediysem yedim kime ne diyerek üstünü kapatıyorum ama bunu sorun olarak görmüyorum asıl sorunda bu zaten
Mesela bu akşam saat 11den sonra 1 kase pudingle patlamış mısırı birlikte yedim üstüne susamlı çubuk yedim ne gerek vardı aç değildim sadece gözüme takıldılar şimdi çorbayı dolaba koyacam dolabın kapağını açmaya korkuyorum eşime söyleyecem o koysun
Aynen canım çok doğru tarif etmişsin..1 kilo ne olacak ki sonra 2-3 gerisi geliyor..O sınırı bilip hemen toparlamak lazım..Sanırım başlıyorum artık ben de karataya..Haklısınız..Canım kilolar çok. Sinsi
Yavaş yavaş geliyor, bizim gözünüz de yavaş yavaş alisiyor, normalleştiriyiruz
Karatay sana çok iyi gelecek , bir de bu işi gerçekten bilen birisin, serbestleştirilmesi yasakları. Yaparken menü oluştururken hiç zorlanmayacaksin.
Bu diyetin en iyi yönü de sen iyi biliyorsun, tıka basa yemek Hic acikmamak.
Evet canım en uygunu bana karatay dukan..Başlıyorum artık yine..Cnm bnce kesnlikle dukan karatay yaomalisin kesinlikle bnde benzer yapiorum sabah yulafini yiyorum hmde zaten aclikla olmaz bu isler
Dün ben de M.gros ta çorba tadımı vardı hazır pişmiş dondurulmuş kelle paça çok lezzetliydi..Onu aldım hem de çok uygundu 13 tl 3 porsiyon..Bugün onu ısıtıp yiyeceğim..Karataya başladım nasılsa..Menüm:
Kahvaltı (Saat 10.00)
Yarım gözleme (ıspanaklı)
4 zeytin
Çok az peynir
4 tam ceviz
2 tatlı kaşığı pekmez
Çay
Ara
Yarım ayva
İkinci öğün (Saat 15.30)
1 tabak kelle çorbası
1 küçük kuru biber dolması
1 kuru patlıcan dolması (orta boy)
Salata
Akşam (Saat 19.00)
Starbucks orta boy latte
Amin canım ..Ben başlıyorum gene gel yapalım..Hem sende daha etkili oluyor biliyorsun benim meto tırt..Canım Allah kavuştursun inşallah
Bi Karatay iyi giderdi benim için de keşke yapabilsek
Sağol canımallah kawustursun
n
Sende de var demek canım yeme bozukluğu..Zor valla..Ben de aynen böyleyim işte, bir de uykudan uyanıp yiyorum hatta unutuyorum bunu sabah masayı görünce hatırlıyorum, çok kötü sonrası, ama tekrar aynı şeyi yapıyorum
Sersumcum boyle devam bravoKahvaltım aslında hep karataya uygundu benim bugün de aynı
kaşarlı omlet
2-3 zeytin
peynir
salatalık domates
çay çayy
Aynen canım çok doğru tarif etmişsin..1 kilo ne olacak ki sonra 2-3 gerisi geliyor..O sınırı bilip hemen toparlamak lazım..Sanırım başlıyorum artık ben de karataya..Haklısınız..
Evet canım en uygunu bana karatay dukan..Başlıyorum artık yine..
Dün ben de M.gros ta çorba tadımı vardı hazır pişmiş dondurulmuş kelle paça çok lezzetliydi..Onu aldım hem de çok uygundu 13 tl 3 porsiyon..Bugün onu ısıtıp yiyeceğim..Karataya başladım nasılsa..
Amin canım ..Ben başlıyorum gene gel yapalım..Hem sende daha etkili oluyor biliyorsun benim meto tırt..
Sağol canım
Sende de var demek canım yeme bozukluğu..Zor valla..
Sersumcum boyle devam bravo
Ne diyeyim canım hayırlısıEtkili oluyor da ben başlayamıyorum canım
cnm cok dusuncelisin cok tesekkur ederim❤
sersumcum cok tesekkur ederim cnm
Ben de başta Başöğretmen Atatürk olmak üzere şehit olan öğretmenlerimizi saygıyla yad ediyor.
Seninle beraber tüm öğretmenlerimizin gününü kutluyorum
Ne diyeyim canım hayırlısı
menun cok guzel aslinda yarin bir tartil bir gunde belki bkac yuz gram verdirmistir diyecektim ki kestane islatmissinİkinci öğünümle kahvaltım arasında tam 5.5 saat var
kelle paça çorbası
taze fasulye
sarımsaklı yoğurtlu avokado salatası
salata
yoğurt
Arada hiç birşey yemedim karatayın dediği gibi..
Hafta içi de erken yediğim için (kahvaltı 7.30) 3 öğün yapacağım mecburen..
Bakalım nasıl olacak
cnm bnmmmm sagolasin cok tesekkur ederim
Cok dogru bir karar vermissin annenin kilosu varmis yazik ayaklarina iyi baski yapiyordur bnce annene de karatay deneyeblirsin cnm ac kalmaz hemBende bundan sonra menü yazacam artık start verdim annemede yemek yedirmiyorum onuda zayıflatacam sabah basküle bindik ikimizde verdiğini görünce gidincede devam eder inşallah 116 kiloya çıkmış onun bacakta pilatinde takılı çok tehlikeli bir durumda
Canım çorba şu kavanozda olan mi ?Aynen canım çok doğru tarif etmişsin..1 kilo ne olacak ki sonra 2-3 gerisi geliyor..O sınırı bilip hemen toparlamak lazım..Sanırım başlıyorum artık ben de karataya..Haklısınız..
Evet canım en uygunu bana karatay dukan..Başlıyorum artık yine..
Dün ben de M.gros ta çorba tadımı vardı hazır pişmiş dondurulmuş kelle paça çok lezzetliydi..Onu aldım hem de çok uygundu 13 tl 3 porsiyon..Bugün onu ısıtıp yiyeceğim..Karataya başladım nasılsa..
Amin canım ..Ben başlıyorum gene gel yapalım..Hem sende daha etkili oluyor biliyorsun benim meto tırt..
Sağol canım
Sende de var demek canım yeme bozukluğu..Zor valla..
Afiyet olsun canım.İkinci öğünümle kahvaltım arasında tam 5.5 saat var
kelle paça çorbası
taze fasulye
sarımsaklı yoğurtlu avokado salatası
salata
yoğurt
Arada hiç birşey yemedim karatayın dediği gibi..
Hafta içi de erken yediğim için (kahvaltı 7.30) 3 öğün yapacağım mecburen..
Bakalım nasıl olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?