- 9 Aralık 2016
- 4.040
- 9.392
- 158
Sarfancim ne gusel menuler davette olmana ragmen ayy siz hayalle cok iyisiniz masallah ben doymuyorum ya cok acikiorum buni yeme bagimliligindan haric soyluyorum yani karnim acikiyor resmen napacaguuuikk bana yaSabah öğlen birlikte oldu kahvaltı davetindeydim.
2 küçük borek
Fırında mücver
Peynir
3 zeytin
Bir kaç firinda patates
Yarım dilim çikolatalı kek
Akşam
Izgara tavuk
Salata
Çeyrek lavaş ekmek
Bir kaç kaşık nar.
Sendeki kurabiye yaptın gemide elmalı benimki fena olmuşe ağızda dağılımı resmen ama baş ağrısı yapıyor tatlı yinede yiyor insanTüm gün menüm bu akşam misafir vardı cozuttum yine
Sabah
1 küçük domates
1 kibrit kutusu beyaz peynir
2 dilim kızarmış ekmek
6 siyah 3 yeşil zeytin
1 dilim kaşar
Ara
1 sade nescafe
1 avuç çiğ fıstık
Öğle
1 kase buğday çorbası
1 yumruk büyüklüğünde karnıbahar
4 tane çilek
Akşam
1 kase çorba
3 kaşık yoğurtlu ıspanak
2 kaşık pirinç pilavı
2 tane elmalı kurabiye
1 küçük tuzlu kurabiye
Çay çay çay
Canım ben de tıka basa doymuyorum aslında.Sarfancim ne gusel menuler davette olmana ragmen ayy siz hayalle cok iyisiniz masallah ben doymuyorum ya cok acikiorum buni yeme bagimliligindan haric soyluyorum yani karnim acikiyor resmen napacaguuuikk bana ya
cok asiri degil cnm yarin hemen telafi etmeye calis kuzumTüm gün menüm bu akşam misafir vardı cozuttum yine
Sabah
1 küçük domates
1 kibrit kutusu beyaz peynir
2 dilim kızarmış ekmek
6 siyah 3 yeşil zeytin
1 dilim kaşar
Ara
1 sade nescafe
1 avuç çiğ fıstık
Öğle
1 kase buğday çorbası
1 yumruk büyüklüğünde karnıbahar
4 tane çilek
Akşam
1 kase çorba
3 kaşık yoğurtlu ıspanak
2 kaşık pirinç pilavı
2 tane elmalı kurabiye
1 küçük tuzlu kurabiye
Çay çay çay
Tika basa degil cnm nirmalinden doymuorum bu ara sanirim.regl.oldum ondan olablir birde cok ayaktayim ondan mi acepCanım ben de tıka basa doymuyorum aslında.
Şu anda kendimi dinlesem açım mesela ama dinlemiyorumşimdi uyuyacağım zaten:)
Erken yatmak bir çözüm galiba.
Sen sofrada mı doymuyorsun onu mu demek istedin yoksa bilemedim
Canım protein ağırlıklı beslen.cok asiri degil cnm yarin hemen telafi etmeye calis kuzum
Tika basa degil cnm nirmalinden doymuorum bu ara sanirim.regl.oldum ondan olablir birde cok ayaktayim ondan mi acep
Eh biraz öyle olmuş ama haftasonu olur böyle şeyler deyip unutalım gitsinAnnemlerle kahvaltıyla kaynanama davetliydik kahvaltıdan çok herşey vardı bir kaşık ciğer kavurması yumurtasız ,üçtane zeytin ,bir dilim helva kaşık kadar dı dilim ikitane simit poğaça iki kaşık kısır ,iki kaşık patates haşlaması dah sürekli çay doldurmaya kalkınca devam edemedim üç bardak çay içtim
Biraz geç vakitte akşama kadın birşeyler yemedim
akşam biraz patatesli köfte vardı ondan çatalladım öyle oturup yemedim uzunca iki dilimde elmalar kurabiye yedimbir yarım ayva tatlısı yedim başka birşey yemedim çokmu oldu bilemedim
Ya senin haşhaşlı çörek yazını okudukça benim ağzım sulanıyor.Sabah kahvaltıda yarım haşlanmış yumurta, 1 zeytin, 2 lokma peynir, 1 ceviz, 1 tatlı kaşığı pekmez ve de 1/3 simit kadar haşhaşlı çörek yedim annem sayesinde:))
Yidim ama 4 tane ..Güyaa eşime yapıcam diye ıslatmıştım unutmuşum..O olsaydı biterdi..Kısmet değilmiş..Ben de kokmasınlar diye pişirdim mecburen...Ama aldığımı verdim kesin eminim..800 gr gelmişti gitti yanii..Bu bile kardırcnm cok dusuncelisin cok tesekkur ederim❤
sersumcum cok tesekkur ederim cnm
menun cok guzel aslinda yarin bir tartil bir gunde belki bkac yuz gram verdirmistir diyecektim ki kestane islatmissinyemeeeeee 5 ay snra yersin yemeeeeee
cnm bnmmmm sagolasin cok tesekkur ederim
Cok dogru bir karar vermissin annenin kilosu varmis yazik ayaklarina iyi baski yapiyordur bnce annene de karatay deneyeblirsin cnm ac kalmaz hem
Dikkat ettim de isteyince menukerin ne kadar guzel oluyor ama heoimizin sorununu tam istememek
Evet canım kavanozda olan..Dondurulmuş ben çözdüm dün yedim ilk..Ama sarımsağı az geldi ben kendim ayrıca sarımsaklı sirke yapıp koydum yerken..Güzel yanii..Etleri bol...Canım çorba şu kavanozda olan mi ?
Seninki organikmiş canım..Sana da afiyet olsun..Afiyet olsun canım.
Bizim kelle kurbanın kellesiydi annem getirmiş:)
Ben olsam dayanamam yerdim bravossBenim menüm de şöyle:
Kahvaltı
3-4 kaşık ıspanak kavurması (yumurtalı)
3-4 zeytin
1 kk peynir
2 tam ceviz
Avcum kadar haşhaşlı gözleme
Çay
Ara
Çayla çok az kuruyemiş
Akşam
1 tabaktan az çorba
3 tane lahana sarması
Salata
Annem sayesinde kilo veriyorum galiba. Hep karbonhidrat ağırlıklı şeyler yapıyor, az az alıyorum sayesinde midem küçüldü
Aaaa duymadım hiç..lotus bisküvi..baktım google amcadan karamelize bisküvi diyor...Bnde yazayim sabah 2 dilim peynir 1 yumurta 1 simit ve 3 zeytin ile bir tatli kasigi recel
Aksam
1 adet karnibah koftesi azcik tavuk haslama 3 adet yulafli biskuvi bir de 1 tatli kasigi lotus lotusu bilen var mi inaniomaz lezzetli biseydir yulafli biskuvi ezmesi esim ogretmenler gunu hediyesi almis bna
Ehh bayaa bi çok olmuş..Ama sonrasında toparlarsan etkisi geçer..Annemlerle kahvaltıyla kaynanama davetliydik kahvaltıdan çok herşey vardı bir kaşık ciğer kavurması yumurtasız ,üçtane zeytin ,bir dilim helva kaşık kadar dı dilim ikitane simit poğaça iki kaşık kısır ,iki kaşık patates haşlaması dah sürekli çay doldurmaya kalkınca devam edemedim üç bardak çay içtim
Biraz geç vakitte akşama kadın birşeyler yemedim
akşam biraz patatesli köfte vardı ondan çatalladım öyle oturup yemedim uzunca iki dilimde elmalar kurabiye yedimbir yarım ayva tatlısı yedim başka birşey yemedim çokmu oldu bilemedim
Ayy ben de çok severim haşhaşlıyı..Aynı senin gibi dayanamam diye yapmıyorumYa senin haşhaşlı çörek yazını okudukça benim ağzım sulanıyor.
Çok çok severim.
Evde de haşhaş var ama. Yapınca yedikce yiyesim geliyor diye yapmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?