Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

stat tv de uzman diyetisyen var ve kırmızi eti tavsiye etmiyor
benim de bu konu hoşuma giiyor.
cunkü sevmiyorummmmm.
Canm bnde izliorum smdi selahattin donmezi ama benim ailemde kolon kanseri riski var o nedenle ben yemiorum siz yiyin dedi onemli dedi

sabah trabzon hurma
omlet
peynir
roka salatasi.
bir kaç patates kızartma.azcik
kasarli sucuklu tava böreği .azcik.kahve
cay cay cay

aksama mezgit yapacak arkaalar
ailecek oradayiz
tatliyi eşim alacak
baska ne mama olur bilmem orfa
tahminim ckrba salata
arkadasin evinde verandaa kuzine var.
orda yapmisti gecen yil hamsi
yine kuzinede yapacakmis
kalabalik olacagiz
5 aile
20 kisi cocuklarla.

benim kaynana da oyle ama bi yerden sonra fenalik geldi ve sustum cevap vermedim. ama yemedim.
tamam yiycem dedim. ama tabakta biraktim
konusmaya baslarsa crvap vermedim
iyetteyim yemiyiecegim dersen daha cok ısrar ederler .bu bir gercek
Aynen öyle inan insanı bezdiriyorlar istedikleri yere gidiyorum bari gerisini zirlamasalarl mesela kpss ye çalışılan nasıl bende bilmiyorum biliyor ki Ayten gelmedi bizimi istemiyor diyorlardı arkamdan duydumda iyi bir puan için tabiki eve kalan çalışmak lazım eşim bedelli gidecek ocakta misafir gelecekmi ama ona yarlama yappyorlar bir komşuları kpss ye çalışıyor bebek görmesine gelecekleri kabul etmemiş arkasından demedik bırakmıyorlar bende dedim sis bir gittiğiniz yere bir kere ile kalmıyorsunuz ki napsın kazanmak istiyorsa kabı etmiycek kusura bakmayın ama kendime gelince birşey diyememk kötü

Canım mesafeli durmak istiyorsan mesafeli dur, 1-2 daha gel derler sonra ugrasmazlar. Tabi eşin de arkanda olması gerek, eşinden yüz bulmasinlar.

Zamanla ilişkileriniz oturur inşallah.

Canım mesafeli durmak istiyorsan mesafeli dur, 1-2 daha gel derler sonra ugrasmazlar. Tabi eşin de arkanda olması gerek, eşinden yüz bulmasinlar.

Zamanla ilişkileriniz oturur inşallah.
İnşallah tek isteğim bu yönde alan sınavım zor olmasa sorun etmiycem dini sınav cidden zor oluyor herşeyde ayrıntılı çalışmam lazım buda zaman istiyor kpss bizde %30 etkili alan sınavı%70 pür dikkat çalışmadan olmuyorum malesef bı konuşmam lazım kaynanamla çağarmayın beni demeliyim

Bugün sabah
Mantarlı yüksek
Bir kaşık pekmez
İki bardak çay
Ekmeğe fazla kaçırdım galiba yazmayın bugün elime yemeyim bari yemeğide erken yiyip suya dayanayım
Kızlaubende demir ekşi var çayı fazla içmeye başladım bu aralar farkındaysanız eksikliğini sahada artıracak gibi içine limon atıp içsem sizce yararlı olurmu gerçi suyu fazla içersen çay aramıyorum pek inşallah düzene girecek

hahha
evet
aynen
kendi beslenme zevkimi size de aşılamaya çalışıyorum.
ben kpss ye cakisirken kv dem hicbir sekilde rahatsiz etmemisti hatta eden olursa o kizardi bnce de sinavina odaklan ve mesafe koy cnm bnce de zamanla oturur
Sen de mi ilahiyatcisin yoksam benim gbi

Kremalı olanı nasıl yapıyorsun?
Sen listene kahveleri sıralayınca canım çekiyor valla :))
gerçek süt kreması ile yapıyorum canım. migros’ta ve bim’de satılıyor. 7 ml’lik minik ambalajlarda sıvı süt kreması.

toz kahve beyazlatıcıları almıyorum, onların içeriği glikoz şurubu ve palm yağı maalesef

ben kpss ye cakisirken kv dem hicbir sekilde rahatsiz etmemisti hatta eden olursa o kizardi bnce de sinavina odaklan ve mesafe koy cnm bnce de zamanla oturur

Sen de mi ilahiyatcisin yoksam benim gbi
Canım senin kaynanan da eğitimci olduğu için anlayışlı
Malesef hepsi öyle değil

Bende süt tozu kullanmam.
Sütlü kahve içmek istediğim zaman süt ile kahve yapıyorum.

Bahsettiğin süt kreması bu pastalarda vs kullanılan süt kreması değil demi ?

Seneler önce bir cafenin satın almasından çalışırken numuneler gelmişti. Bu tablet kahve makinelerine takılan tabletler içinde krema vardı. Onlardan mi acaba dediğin ?

Sağol canım bakıcam marketlere
İnşallah canım sende :)
sagol cnm ben ogretmenlikte 8 yillik oldum artik darisi sana insallah
Sarfancim anladgim kadariyla normal cog kremedan bahsediyor bimde var bulablirsin
Kv calisiyor diye bnce de o da bana surekli atanmam konusinda baski yapti o nedenle rahat birakti allah bir yerden alip baska bir sorun veriyor kv ler konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…