Canm bnde izliorum smdi selahattin donmezi ama benim ailemde kolon kanseri riski var o nedenle ben yemiorum siz yiyin dedi onemli dedistat tv de uzman diyetisyen var ve kırmızi eti tavsiye etmiyor
benim de bu konu hoşuma giiyor.
cunkü sevmiyorummmmm.
Kendisi veteterjan veya vegandır ben yemiyorsam kimse yemesinstat tv de uzman diyetisyen var ve kırmızi eti tavsiye etmiyor
benim de bu konu hoşuma giiyor.
cunkü sevmiyorummmmm.
Canım birazdan kv ye gidecez gece dönecez yarından sonra evde istediğim gibi beslerim bugün zorhaklisin. kati gidayi azaltip bugun bol mercimek cirbasi icirebilirsen iyi olur
yemeklerine 1 corba kasısğı zeytin yağı ekle bir kaç gün. wc için.
Bizimki nasıl anlamak istiyorsa öyle anlamış o zamanCanm bnde izliorum smdi selahattin donmezi ama benim ailemde kolon kanseri riski var o nedenle ben yemiorum siz yiyin dedi onemli dedi
Aynen öyle inan insanı bezdiriyorlar istedikleri yere gidiyorum bari gerisini zirlamasalarl mesela kpss ye çalışılan nasıl bende bilmiyorum biliyor ki Ayten gelmedi bizimi istemiyor diyorlardı arkamdan duydumda iyi bir puan için tabiki eve kalan çalışmak lazım eşim bedelli gidecek ocakta misafir gelecekmi ama ona yarlama yappyorlar bir komşuları kpss ye çalışıyor bebek görmesine gelecekleri kabul etmemiş arkasından demedik bırakmıyorlar bende dedim sis bir gittiğiniz yere bir kere ile kalmıyorsunuz ki napsın kazanmak istiyorsa kabı etmiycek kusura bakmayın ama kendime gelince birşey diyememk kötübenim kaynana da oyle ama bi yerden sonra fenalik geldi ve sustum cevap vermedim. ama yemedim.
tamam yiycem dedim. ama tabakta biraktim
konusmaya baslarsa crvap vermedim
iyetteyim yemiyiecegim dersen daha cok ısrar ederler .bu bir gercek
Canım mesafeli durmak istiyorsan mesafeli dur, 1-2 daha gel derler sonra ugrasmazlar. Tabi eşin de arkanda olması gerek, eşinden yüz bulmasinlar.Aynen öyle inan insanı bezdiriyorlar istedikleri yere gidiyorum bari gerisini zirlamasalarl mesela kpss ye çalışılan nasıl bende bilmiyorum biliyor ki Ayten gelmedi bizimi istemiyor diyorlardı arkamdan duydumda iyi bir puan için tabiki eve kalan çalışmak lazım eşim bedelli gidecek ocakta misafir gelecekmi ama ona yarlama yappyorlar bir komşuları kpss ye çalışıyor bebek görmesine gelecekleri kabul etmemiş arkasından demedik bırakmıyorlar bende dedim sis bir gittiğiniz yere bir kere ile kalmıyorsunuz ki napsın kazanmak istiyorsa kabı etmiycek kusura bakmayın ama kendime gelince birşey diyememk kötü
İnşallah tek isteğim bu yönde alan sınavım zor olmasa sorun etmiycem dini sınav cidden zor oluyor herşeyde ayrıntılı çalışmam lazım buda zaman istiyor kpss bizde %30 etkili alan sınavı%70 pür dikkat çalışmadan olmuyorum malesef bı konuşmam lazım kaynanamla çağarmayın beni demeliyimCanım mesafeli durmak istiyorsan mesafeli dur, 1-2 daha gel derler sonra ugrasmazlar. Tabi eşin de arkanda olması gerek, eşinden yüz bulmasinlar.
Zamanla ilişkileriniz oturur inşallah.
hahha
evet
aynen
kendi beslenme zevkimi size de aşılamaya çalışıyorum.
ben kpss ye cakisirken kv dem hicbir sekilde rahatsiz etmemisti hatta eden olursa o kizardi bnce de sinavina odaklan ve mesafe koy cnm bnce de zamanla otururAynen öyle inan insanı bezdiriyorlar istedikleri yere gidiyorum bari gerisini zirlamasalarl mesela kpss ye çalışılan nasıl bende bilmiyorum biliyor ki Ayten gelmedi bizimi istemiyor diyorlardı arkamdan duydumda iyi bir puan için tabiki eve kalan çalışmak lazım eşim bedelli gidecek ocakta misafir gelecekmi ama ona yarlama yappyorlar bir komşuları kpss ye çalışıyor bebek görmesine gelecekleri kabul etmemiş arkasından demedik bırakmıyorlar bende dedim sis bir gittiğiniz yere bir kere ile kalmıyorsunuz ki napsın kazanmak istiyorsa kabı etmiycek kusura bakmayın ama kendime gelince birşey diyememk kötü
Sen de mi ilahiyatcisin yoksam benim gbiİnşallah tek isteğim bu yönde alan sınavım zor olmasa sorun etmiycem dini sınav cidden zor oluyor herşeyde ayrıntılı çalışmam lazım buda zaman istiyor kpss bizde %30 etkili alan sınavı%70 pür dikkat çalışmadan olmuyorum malesef bı konuşmam lazım kaynanamla çağarmayın beni demeliyim
Eveeet :))))ben kpss ye cakisirken kv dem hicbir sekilde rahatsiz etmemisti hatta eden olursa o kizardi bnce de sinavina odaklan ve mesafe koy cnm bnce de zamanla oturur
Sen de mi ilahiyatcisin yoksam benim gbi
gerçek süt kreması ile yapıyorum canım. migros’ta ve bim’de satılıyor. 7 ml’lik minik ambalajlarda sıvı süt kreması.Kremalı olanı nasıl yapıyorsun?
Sen listene kahveleri sıralayınca canım çekiyor valla :))
Insallah hayirrlisiyla atanirsin cnmEveeet :))))
Sağol canım bakıcam marketleregerçek süt kreması ile yapıyorum canım. migros’ta ve bim’de satılıyor. 7 ml’lik minik ambalajlarda sıvı süt kreması.
toz kahve beyazlatıcıları almıyorum, onların içeriği glikoz şurubu ve palm yağı maalesef
İnşallah canım sende :)Insallah hayirrlisiyla atanirsin cnm
Ada çalışıyor canım, öğretmen kendisi.İnşallah canım sende :)
Canım senin kaynanan da eğitimci olduğu için anlayışlıben kpss ye cakisirken kv dem hicbir sekilde rahatsiz etmemisti hatta eden olursa o kizardi bnce de sinavina odaklan ve mesafe koy cnm bnce de zamanla oturur
Sen de mi ilahiyatcisin yoksam benim gbi
Bende süt tozu kullanmam.gerçek süt kreması ile yapıyorum canım. migros’ta ve bim’de satılıyor. 7 ml’lik minik ambalajlarda sıvı süt kreması.
toz kahve beyazlatıcıları almıyorum, onların içeriği glikoz şurubu ve palm yağı maalesef
Sağol canım bakıcam marketlere
sagol cnm ben ogretmenlikte 8 yillik oldum artik darisi sana insallahİnşallah canım sende :)
Sarfancim anladgim kadariyla normal cog kremedan bahsediyor bimde var bulablirsinCanım senin kaynanan da eğitimci olduğu için anlayışlı
Malesef hepsi öyle değil
Bende süt tozu kullanmam.
Sütlü kahve içmek istediğim zaman süt ile kahve yapıyorum.
Bahsettiğin süt kreması bu pastalarda vs kullanılan süt kreması değil demi ?
Seneler önce bir cafenin satın almasından çalışırken numuneler gelmişti. Bu tablet kahve makinelerine takılan tabletler içinde krema vardı. Onlardan mi acaba dediğin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?