Anladım canım :)Ada çalışıyor canım, öğretmen kendisi.
İnşallah canım bu şartlarda biraz zor olsada nasip diyelimsagol cnm ben ogretmenlikte 8 yillik oldum artik darisi sana insallah
Sarfancim anladgim kadariyla normal cog kremedan bahsediyor bimde var bulablirsin
Kv calisiyor diye bnce de o da bana surekli atanmam konusinda baski yapti o nedenle rahat birakti allah bir yerden alip baska bir sorun veriyor kv ler konusunda
Bime bakacağım evet.Bime gittiğimde bende bakayım süt kremasina
Sanirim en dogru bilgiyi izole verecek yineBime bakacağım evet.
Ama ben süt kreması değil de kahve kreması olarak anladım. Tek kullanımlık, sıvı, internetten görseline baktım.
3 yıllık evliyim canımAytanesii sen kaç yıllık evlisin canım?
Kv ile hep mi böyleydi? Yoksa yeni gelinsin diye mi çağırıyorlar seni. Bazı yörelerde yeni gelinler gezdirilir ilk zamanlar. Ama işte 6 aylık çocuğun var çok da yeni değilsindir diye sorayım dedim:)
Cok is yapip cok ac kaldgin icin kan sekerin dusmus olablir cnm yarim ekmek o nedenle fazla olmisKızlar bende akşam
İki domatesten
Bir küçük soğan
Birtane de yumurtadan menemen yaptım yarım ekmek yedim
Yemiycektim güya temizlik falan yaptım çok yorulmuştum birde acıkınca öyle oldu
İki küçük bardak çay içtim daha bir lt su içebildim
Kaç adım attım bilmiyorum telefon üzerimde değildi kızım makine sesinden çok korkuyor bende pış pış sesini telefondan açtım koydum tanıya uyuyordu duymasın dedim
Yarım ekmekmi yazmışım cidden kafam gitmiş yarım dilim olacak :))))Cok is yapip cok ac kaldgin icin kan sekerin dusmus olablir cnm yarim ekmek o nedenle fazla olmis
Bu iyi haber cunku baya kacmis diyecektimYarım ekmekmi yazmışım cidden kafam gitmiş yarım dilim olacak :))))
Valla kafa bir milyon olmuş ne yazdığımı görmemişimBu iyi haber cunku baya kacmis diyecektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?