bugün böyle başlaman çok iyi olmuş . start vermişsin .Evet kaçtı biraz ama hiç pişman değilim cnm yemesem pişman olurdumtartıldım 1 saat önce artıda değilim şükürki lahana diyetinede start verdim 2 koca kupa lahana çorbası içtim içine peynirde ilave olarak birazdanda mayhoş elmam vardı sade kahve le onu yemeyi planlıyorum
Yok çok yakın bir vesayet arabayla 15-20 dk H. Sonları müsaidlik durumuna göre gidiyoruz biryere gidemezsek 15 tatildede oraya giderizbugün böyle başlaman çok iyi olmuş . start vermişsin .
yemesen pişman olacaksan iyi yapmışsın . her zaman gitmiyorsunuz annelere hem . uzaktı size demi. gidemediğini hatırlıyorum . yanlış mı hatırladım acaba.
Canım çorbayı nasıl yaptın ? Bende bugün yapmayı planliyirumEvet kaçtı biraz ama hiç pişman değilim cnm yemesem pişman olurdumtartıldım 1 saat önce artıda değilim şükürki lahana diyetinede start verdim 2 koca kupa lahana çorbası içtim içine peynirde ilave olarak birazdanda mayhoş elmam vardı sade kahve le onu yemeyi planlıyorum
çok iyiymiş canım . tatile az kaldı zaten . 1 ay var .Yok çok yakın bir vesayet arabayla 15-20 dk H. Sonları müsaidlik durumuna göre gidiyoruz biryere gidemezsek 15 tatildede oraya gideriz
tamam canım .Kendime kahve yapıp eşimi kahvaltıya uyandırayım gelirim yine
günaydın . hoş geldin . neler yedin .günaydınn
eşlerin yanında olmuyor . eşlerin olmadğı yerlerde yiyoruz mamalarımızı. sporumuzu.Günaydın kızlar :) bol eksili haftamız olsun inşaAllah :)
Doğru diyorsunuz yedim bitti önemli olan önüme bakmakeşim cok değişik bir insan hem destek veriyor diyet konusunda hem de yemeyince trip atıyor gündüz yemedim diye söylendi akşam spor yapacağım halim yok dedim aaa aaa a olur mu öyle sporsuz diyet diyor dedim gündüz niye böyle demedin olsun çıktık dışarı yemen lazımdı ben yerken bana mı bakacaktın dedi haklı kendince. Ben o zaman eşimle yiyeyim abartmadan her zaman diyet diyet olmuyor en azından eşim varken biraz serbest bırakayım kendimi
Sarfancım diyet için yaptım çorbayı bilgin olsun aşağıya yazıyorumCanım çorbayı nasıl yaptın ? Bende bugün yapmayı planliyirum
Tadı nasıl gerçi benim troidlerimde dokunuyor ya ikigün yesem ağrı başlıyor.Sarfancım diyet için yaptım çorbayı bilgin olsun aşağıya yazıyorum
Büyük lahananın 4 te 1 parçasını iri iri kıydım, 2 orta kuru soğan, 1 küçük patates, 1 biber, 1 kaşık bulgur, 1 tablet etsuyu, 1 havuç, 1 domates,1 diş sarımsak pul biber, karabiber, tuz üzerini geçecek kadar su koydum yağsız olarak yarım saat düdüklü de pişirdim sonra blender ladım görüntüsü mercimek çorbası nı andırıyor sıcak sıcak içiyorum limon ve parça peynirle küçük bir tencere deneyebilirsin ben bu ölçüde 3-4 lt çorba elde ettim
Geçen haftada yaptım çok güzeldi sıkılmadım içerken sağlığına zararı varsa yapma cnmTadı nasıl gerçi benim troidlerimde dokunuyor ya ikigün yesem ağrı başlıyor.
evet canım onlardan benim kullandığım da. minik minik 7-8 ml’lik kaplarda 10’lu 20’li satılıyor. rastladıkça alıyorum.Canım senin kaynanan da eğitimci olduğu için anlayışlı
Malesef hepsi öyle değil
Bende süt tozu kullanmam.
Sütlü kahve içmek istediğim zaman süt ile kahve yapıyorum.
Bahsettiğin süt kreması bu pastalarda vs kullanılan süt kreması değil demi ?
Seneler önce bir cafenin satın almasından çalışırken numuneler gelmişti. Bu tablet kahve makinelerine takılan tabletler içinde krema vardı. Onlardan mi acaba dediğin ?
lahanaya mı karıştıracaksın canım?Öğlen içinde 2 kupa lahana çorbası 1 kaşık peynir
Bugün pazardan keçi, çeçil,tulum yada Ezine peyniri alıcam çorbam için sizce hangisi yakışır
Chia baya şişiyor ya üzerine bol su iç amaGeçen haftada yaptım çok güzeldi sıkılmadım içerken sağlığına zararı varsa yapma cnm
Geçen hafta çiya almıştım 1 kaşık ekledim içine ben çıtır çıtır setleri severim belki şişer midemde diye yedim
lÖğlen içinde 2 kupa lahana çorbası 1 kaşık peynir
Bugün pazardan keçi, çeçil,tulum yada Ezine peyniri alıcam çorbam için sizce hangisi yakışır
Afiyet olsun canım.Sarfancım diyet için yaptım çorbayı bilgin olsun aşağıya yazıyorum
Büyük lahananın 4 te 1 parçasını iri iri kıydım, 2 orta kuru soğan, 1 küçük patates, 1 biber, 1 kaşık bulgur, 1 tablet etsuyu, 1 havuç, 1 domates,1 diş sarımsak pul biber, karabiber, tuz üzerini geçecek kadar su koydum yağsız olarak yarım saat düdüklü de pişirdim sonra blender ladım görüntüsü mercimek çorbası nı andırıyor sıcak sıcak içiyorum limon ve parça peynirle küçük bir tencere deneyebilirsin ben bu ölçüde 3-4 lt çorba elde ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?