Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

bugün böyle başlaman çok iyi olmuş . start vermişsin .
yemesen pişman olacaksan iyi yapmışsın . her zaman gitmiyorsunuz annelere hem . uzaktı size demi. gidemediğini hatırlıyorum . yanlış mı hatırladım acaba.

Yok çok yakın bir vesayet arabayla 15-20 dk H. Sonları müsaidlik durumuna göre gidiyoruz biryere gidemezsek 15 tatildede oraya gideriz

Canım çorbayı nasıl yaptın ? Bende bugün yapmayı planliyirum

Günaydın kızlar :) bol eksili haftamız olsun inşaAllah :)

Doğru diyorsunuz yedim bitti önemli olan önüme bakmak eşim cok değişik bir insan hem destek veriyor diyet konusunda hem de yemeyince trip atıyor gündüz yemedim diye söylendi akşam spor yapacağım halim yok dedim aaa aaa a olur mu öyle sporsuz diyet diyor dedim gündüz niye böyle demedin olsun çıktık dışarı yemen lazımdı ben yerken bana mı bakacaktın dedi haklı kendince. Ben o zaman eşimle yiyeyim abartmadan her zaman diyet diyet olmuyor en azından eşim varken biraz serbest bırakayım kendimi

Yok çok yakın bir vesayet arabayla 15-20 dk H. Sonları müsaidlik durumuna göre gidiyoruz biryere gidemezsek 15 tatildede oraya gideriz
çok iyiymiş canım . tatile az kaldı zaten . 1 ay var .
sanıyorum kv gelecek bize 15 tatilde.
Kendime kahve yapıp eşimi kahvaltıya uyandırayım gelirim yine
tamam canım .
günaydın . hoş geldin . neler yedin .
eşlerin yanında olmuyor . eşlerin olmadğı yerlerde yiyoruz mamalarımızı. sporumuzu.

Canım çorbayı nasıl yaptın ? Bende bugün yapmayı planliyirum
Sarfancım diyet için yaptım çorbayı bilgin olsun aşağıya yazıyorum
Büyük lahananın 4 te 1 parçasını iri iri kıydım, 2 orta kuru soğan, 1 küçük patates, 1 biber, 1 kaşık bulgur, 1 tablet etsuyu, 1 havuç, 1 domates,1 diş sarımsak pul biber, karabiber, tuz üzerini geçecek kadar su koydum yağsız olarak yarım saat düdüklü de pişirdim sonra blender ladım görüntüsü mercimek çorbası nı andırıyor sıcak sıcak içiyorum limon ve parça peynirle küçük bir tencere deneyebilirsin ben bu ölçüde 3-4 lt çorba elde ettim

Tadı nasıl gerçi benim troidlerimde dokunuyor ya ikigün yesem ağrı başlıyor.

Tadı nasıl gerçi benim troidlerimde dokunuyor ya ikigün yesem ağrı başlıyor.
Geçen haftada yaptım çok güzeldi sıkılmadım içerken sağlığına zararı varsa yapma cnm

Geçen hafta çiya almıştım 1 kaşık ekledim içine ben çıtır çıtır setleri severim belki şişer midemde diye yedim

evet canım onlardan benim kullandığım da. minik minik 7-8 ml’lik kaplarda 10’lu 20’li satılıyor. rastladıkça alıyorum.

sabah: 1 türk kahvesi
kahveyi azaltıyorum

öğlen:
yarım kase sebze çorbası
bir buçuk porsiyon kaşarlı tavuk
iki porsiyon pırasa
3 bardak ayran

proteinimi, sebzemi yedim.

akşama açlık krizi yaşamazsam hafif yemeye çalışacağım.

geçen hafta hep açlık krizi geldi. yedim yedim doymadım. dengeyi iyice bozdum

Chia baya şişiyor ya üzerine bol su iç ama

Afiyet olsun canım.
Ben kalan lahananın 4 te biriyle kıymalı kapuska yaptım şimdi. Bu daha doyurucu olur gibi geldi. Niyetli olmdigim bir gün de senin tariften yapayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…