Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kızlar iyi akşamlar iyi hafta sonları

Sabah 10.30 da ekmeksiz 3 bardak çayla yaptım kahvaltımı.

Saat 2.30 da
1 kupa az sütlü tarçınlı türk kahvesi
1 orta boy Trabzon hurması

Saat 4 de
5 büyük kepçe kereviz çorbası acılı ekşili

Saat 5.40 da
Yarım kase pırasa çok az bulgurla pişti
3 kaşık yoğurt

Sabah 1 saat leslie yaptım
Saat 10 da 1 saat leslie yapacağım
11.30 gibi 1 kupa az sütlü tarçınlı türk kahvesi içeceğim
1.5 lt su içtim

Dün dediğim gibi ekmek ve pilav yemeyecektim. Sabah ekmek yemedim akşam yemeğin de yemeğin içinde bulgur vardı onu da az yedim zaten.

Kızlar bende yazayım bugün kusuruma bakmayın menü menoye benzemesi misafirlikteydim
sabah iki dilim tahin helvası
iki dilim ekmek
iki bardak çay

Akşam
Bir kase çorba
Bir kaşık pilav
Bir dilim küçük börek
Birtane etli sarma
İki kaşık türlü
İki kaşık hoşaf
3 kaşık salata

İki saat sonra da iki dilim pasta küçük

Canım keşke 1 dilim yeseydin pastayı n
Yarın telafi edersin

Selam kızlar
Dün sabahı yazmıştım akşam domates çorbası,tavuk şinitzel,semizotu salatası,kek,çay
Bu sabah Menemen,yumurtalı patates,peynir,zeytin,meyve suyu
Öğlen birkaç kestane ceviz kaymak ayva
Akşam tavuk ızgara brokoli salata

A aaadddaaa canım ellerine sağlık liste için

Hoşbulduk canim karatay diyeti yapıyorum bende 3 hafta oldu 70den 66.3 oldum şuan 50 55 olsam onada razıyım

70 kiloyla başladım canım 3 hafta oldu 66.3 yim şuan hedefim 50 55 arası olsam yeter
Ah canım ya ben de 70.3 kiloyla başladım bu Cuma 65.9 u gördüm aynıyız yani inşaAllah hep beraber azim gayret ve motivasyonla başaracağız benim de 18 gün oldu kendi diyet programım var onu uyguluyorum emzirirken zorlanıyorum çok şükür.

Iki kez alıntı yapmışsım ya düzeltemedimdeOo maşallah cok iyi vermişsiniz Allah bağışlasin kendinize uygun diyet yapmanız iyi olmuş emzirirken zorlanmazsanız

Iki kez alıntı yapmışsım ya düzeltemedimdeOo maşallah cok iyi vermişsiniz Allah bağışlasin kendinize uygun diyet yapmanız iyi olmuş emzirirken zorlanmazsanız
Olsun canim önemli değil Amin bütün evlatlarımızı korusun Rabbim önceden aç kalarak verdim kilo ama zorlandım haddinden fazla şimdi kendimi düşünürken çocuğumun hakkına giremezdim birşey söyleyeyim mi sağlıklı beslenmeye başladığımdan beri sütüm de çoğaldı kızım 16 aylık olacak yakında uzun uzun süt edebiliyor mutluyum memnunum

Amin canım aç kalarak verilince iki misli olarak geri döndü banada hicbirişe yaramıyor o yüzden en iyisi yavaş yavaş saglıklı bir şekilde vermek daha iyi kahvaltımı akşam yemegimi doyana kadar yiyorum yasaklı şeyler hariç 8den sonrada cay kahve hariç bisey yemiyorum rahatladım sonunda vücudum dinlendigini iyi geldigini hissediyorum ne eziyet etmişim meger kendime allah dahada artırsın maşallah kendimize dikkat edince ne kadar faydali oluyor canım

Dimi am doğru beslenince sütte oluyor kilolarda gidiyor :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…