- 9 Aralık 2016
- 4.040
- 9.392
- 158
Bence de çok değilOlsun canim insanlık halibende bugün yarım Trabzon hurması 1 tane küçük kivi yedim fazlamı geldi acaba ya
Yeme canim yeme dolapta öyle bişey yok farzet dün misafir gelecek diye tatli yapildı misafirlere dagıttım kapı komşumuza verdim gerisini dolapta sağda solda görmeyeyim diyeKızlar nefsimle savaşıyorum şuan irmik helvaları beni bekliyor dolapta ama yemiycem gidip yeşil elm yiyin büyük yarım yiyim yarısını daha sonra yerim akşama doğru :) fındık ceviz koyayım gözüm önüne
Ya erken değil mi bitmesi içinTrabzon hurmasına bende bayılırım canım son gunleri zaten 1 2 hafta sonra bulunmaz bile afiyet olsun cokta degil sanki
Ben önceden yiyeceğim kadar tatlı alır üstüne karabiber tuz ekerdim haha bir çatal alırdım midem kalkardıYeme canim yeme dolapta öyle bişey yok farzet dün misafir gelecek diye tatli yapildı misafirlere dagıttım kapı komşumuza verdim gerisini dolapta sağda solda görmeyeyim diye
Orayi bilmiyorum ama buralarda pek bulunmaz artık bu hafta annem zor bulmuş 1 2 yerde varmiş zaten yarısını içi geçmiş denk gelmişte öyle almış fazla hassas bide zamani gectimi cürüyüp gidiyorYa erken değil mi bitmesi içinkayınbabam Trabzon dan göndermişti sağolsun şimdi kaç ay bekleyeceğiz of of
Afiyet olsun canımKızlar iyi akşamlar
Saat 11 de
3 bardak çay içtim yanında
Eki Görüntüle 2571483
Saat 2.30 da
1 kupa az sütlü tarçınlı türk kahvesi
Yarım Trabzon hurması
1 küçük kivi
Saat 4.30 da
3 büyük kepçe kereviz çorbası
Saat 6.10 da
1 küçük kırmızı pancar (çiğ) 2.5 kaşık yoğurtla yaptığım salata
Yağsız tavada biber ve mantarlı sote
1.5 kaşık patlıcan oturtma
Eki Görüntüle 2571484
Sabah 45 dk leslie yaptım
Saat 10 gibi 1 saat leslie yapacağım
11 de 1 kupa az sütlü tarçınlı türk kahvesi içeceğim
1 kupa yeşil çaylı kayısı çayı içeceğim
1 lt su içtim.
Allah kavuştursun hayırlısıylaBende muffin kalıbında muhallebili ırkı helvası yaptım yarısını yedim başım ağrıdı :) neyse kocişim bolbol yesinbir hafta sonra bedelli askere gidecek kalacağım kızımla tek bilmiyorum ne yapıcam bomboş ev iyice boşalacak
Afiyet olsun ben de ne zamandır yemedim kokoreç tatilde artıkMenüme ilave
Çeyrek ekmek kokoreç
Yemekteyize baktık akşam. Menü de kokoreç vardı, canım istedi deyince eşim hemen ayaklandı gidip yiyelim diye.
Dayanamadım bir küçülme dilim yedim pişmanım ama yedim birazdan da misafirliğe davetliyiz eşim asker olacak diye burdakailer herşeye bir bahane davet içinYeme canim yeme dolapta öyle bişey yok farzet dün misafir gelecek diye tatli yapildı misafirlere dagıttım kapı komşumuza verdim gerisini dolapta sağda solda görmeyeyim diye
Dah yemiycem çünkü zaten dokunuyorYeme canim yeme dolapta öyle bişey yok farzet dün misafir gelecek diye tatli yapildı misafirlere dagıttım kapı komşumuza verdim gerisini dolapta sağda solda görmeyeyim diye
Aslında yeşil çay daha fazla ödem atıyor canım hergün mutlaka bir bardak iç daha fazlada içebilirsin başka bir sorunun yoksaBugün
kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepek ekmek
peynir zeytin
2. öğün
etli türlü
bol yeşillikli şehriye salatası
az önce de form çay içtim ödemimi atsın diye ..Bu aralar her gün içeyim bari..Dr da çok ödemin var dedi
Telafi edersin canım afiyet olsunDayanamadım bir küçülme dilim yedim pişmanım ama yedim birazdan da misafirliğe davetliyiz eşim asker olacak diye burdakailer herşeye bir bahane davet için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?