Form çay kayısılı içiyorum tadı güzel..Şu yeşil çayın tadını bir sevemedim ondan yaniiAslında yeşil çay daha fazla ödem atıyor canım hergün mutlaka bir bardak iç daha fazlada içebilirsin başka bir sorunun yoksa
İkisini karıştır canım ben öyle yapıyorum çok daha lezzetli oluyorForm çay kayısılı içiyorum tadı güzel..Şu yeşil çayın tadını bir sevemedim ondan yanii
Hımm güzel fikir..İkisini karıştır canım ben öyle yapıyorum çok daha lezzetli oluyor
Canım bu kadar tatlıyla Cuma günü yine fazla çıkacaksın gibime geliyor hoş ben de fazla çıkabilirim tatildeydik sonuçta ama dikkat etmeye çalıştım bu hafta yine tatlıyı fazla kaçırmaya başladın sanki yanılıyor muyumMisafirlikte yemekliymiş üç kaşık ayran çorbası üç kaşık ta mantı
Burtanede kadayıf dolması
Evet maalesef inşallah öyle olmazCanım bu kadar tatlıyla Cuma günü yine fazla çıkacaksın gibime geliyor hoş ben de fazla çıkabilirim tatildeydik sonuçta ama dikkat etmeye çalıştım bu hafta yine tatlıyı fazla kaçırmaya başladın sanki yanılıyor muyum
Canım hayırlısı ile gitsin Allah kavuştursunBende muffin kalıbında muhallebili ırkı helvası yaptım yarısını yedim başım ağrıdı :) neyse kocişim bolbol yesinbir hafta sonra bedelli askere gidecek kalacağım kızımla tek bilmiyorum ne yapıcam bomboş ev iyice boşalacak
Günaydın canımHerkese günaydın
Forum ahalisi nerdesiniz ??? bugün normal yeme düzenimize geçelim artik tartima acil pil almaliyim
Eksiden geçtim bari kilo almış olmayayım aldıysam da azcik olsunGünaydın canımRabbim yarın bol eksili bir gün yaşatsın hepimize ☺
Ben sanki normal yeme düzenine geçiyor gibiyim bugün. Ama sağım solum belli olmaz her an dengeler değişebilirHerkese günaydın
Forum ahalisi nerdesiniz ??? bugün normal yeme düzenimize geçelim artik tartima acil pil almaliyim
Hadi inşaAllah canımEksiden geçtim bari kilo almış olmayayım aldıysam da azcik olsun
Aaa niye değişsin ki sağ da senin sol daBen sanki normal yeme düzenine geçiyor gibiyim bugün. Ama sağım solum belli olmaz her an dengeler değişebilir
Kendime geldim gelmesine de kendime güvenmiyorumAaa niye değişsin ki sağ da senin sol datamam artık yeter cozuttugun her güzel şeyin bi sonu var ama demi önemli olan cozuttugun yerde yeniden başlamayı bilmek ye ye nereye kadar silkelen kendine gel canım
Canım gayet iyi gidiyorsun geçenlerde kilom sabit diyordun var mi bir değişiklikTünaydın kızlar
Uyanınca
Ilık limonlu su
Sade sodalı kahve
Kahvaltı 11.30
10 tane zeytin
Peynir
1 yumurtayla tereyağlı omlet
1 dilim greyfurt
3 dilim elma
Tere
Maydanoz
Marul
Dereotu
Eki Görüntüle 2571782 Yeşilçay
Salı gününe kadar bakmayacam moralim bozuluyor canım salı gunüde eksilerde degilsem vay halimeCanım gayet iyi gidiyorsun geçenlerde kilom sabit diyordun var mi bir değişiklik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?