Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kızlar ya az önce dayanamadım kizima noodle makarna yaptım 2 catal yedim bir misketten bile küçük crunch yedim tam cuma öncesi
Sende çok verme az vermiş ol :)) canım fazla yemiyordum zaten akşama kadar dikkat et bol su hop gittiler ben napıcam tüm hafta nasıl beslendiğim ortada vermeyi bırak almazsam çok mutlu olucam

Telafisi edermi bilmem ama detox suyu hazırladım 1.5 lt acıkırsam elma var ikitane kabuğu soyulmuş onu yerim çokta acıkırsam yumurta yerim naplım telafi olurmu ki

Sende çok verme az vermiş ol :)) canım fazla yemiyordum zaten akşama kadar dikkat et bol su hop gittiler ben napıcam tüm hafta nasıl beslendiğim ortada vermeyi bırak almazsam çok mutlu olucam
Ya ben de heyecanlıyım çünkü tartılmadım daha sabahı bekliyorum :) inşaAllah almazsınız canım

Ya ben de heyecanlıyım çünkü tartılmadım daha sabahı bekliyorum :) inşaAllah almazsınız canım
Alırsakta önceki gibi veriruk napalm sonunda ölüm yok ya eşim askere gidince rahatım tatlı yapmam her hafta iki detoxla hallederim inşallah karısanda olmaz derken misafir gelecek birgün okadar ozamanda koşuşturmaca ile geçer zaten

Telafisi edermi bilmem ama detox suyu hazırladım 1.5 lt acıkırsam elma var ikitane kabuğu soyulmuş onu yerim çokta acıkırsam yumurta yerim naplım telafi olurmu ki
İnşaAllah ise yarar canım ben detoks yapamıyorum migrenim var ne zaman yapsam baş ağrısı çekiyorum 3 4 gün de zor geçiyor.

Kızlar selam...
Listeyi yeniledim..Kaydediniz lütfen..Unutanlar 1. sayfada kayıtlı bakabilirler... Başka yeni gelen var mıydı hatırlayamadım..varsa hatırlatın ekleyeyim...
Ben listeye bir süre girmiyorum sizleri izleyeceğim...Ama kilo verdikçe ben de sizi bilgilendiririm
Ben bugün yeni yerime temelli başladım inşallahO kuleden bu kuleye başım döndü valla...
Sabah

omlet
peynir yeşillik

öğlen

1 kaşık bulgur pilavı
haşlama et
salata
mantar çorbası

akşam

hamsi tava
salata
şalgam suyu
1 içli köfte

2 top dondurma

İnşaAllah ise yarar canım ben detoks yapamıyorum migrenim var ne zaman yapsam baş ağrısı çekiyorum 3 4 gün de zor geçiyor.
Benm de oyle okur migrenim var cnm ilk zamanlar axliktan oldgunu blmiordum dr soyleyince bir baktim ki mahvoluyorum acken

Kızlar iyi akşamlar yarın liste sırası benim sizden ricam kilo bildirimi yaptığınızda beni etiketleyerek yapabilir misiniz sayfalar arası kaybolmasın ☺

Sabah 10.30 da
3 bardak çay içtim
Ekstra 1 kaşık menemen

Saat 2.40 da
1 kupa az sütlü tarçınlı türk kahvesi
Yarım Trabzon hurması
1 küçük kivi
Çok çok minik crunch ucundan yedim
2 çatal noodle makarna

Saat 6.10 da

2.5 kaşık kırmızı pancar ve 2.5 kaşık yoğurtla salata çiğ
4 mantar dan sote yağsız tuzsuz
1 kaşık patlıcan oturtma ( yarısını küçük kızım yedi )
1 ısırık nagıt

Sabah 1 saat leslie yaptım
Az sonra 20 dk leslie yapacağım( ekstra yediklerim için )
Saat 10 da 1 saat leslie yapacağım
11 gibi 1 kupa az sütlü tarçınlı türk kahvesi içeceğim
Sonra da yeşil çay kayısıyla karışık içeceğim.
3 büyük bardak limonlu ılık su içtim
1 lt su daha içtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…