- 9 Aralık 2016
- 4.040
- 9.392
- 158
Kızımı okula 83 aylık göndermiş biri olarak benim rengim belli :))Kızlar benim kızım da 53 aylık okullar açılınca anaokulu gidecek sonra ki yıl da 1. Sınıfa sizi okuyunca tedirgin oldum açıkçası göndersem mi beklesem mi?
Oo afiyet olsun şimdiden.
Canım çocuk doğduğu da 3 aylık 5 aylık deniyor değil mi ?6 olmuyormus canım 6 bitiyormus 7 den gün aliyormus herkes öyle diyor
Canım ben çok araştırdım ve 2 tane sınıf öğretmeni arkadaşım var. Onların fikirlerini onemserim. Onlardam fikir aldım.Kızlar benim kızım da 53 aylık okullar açılınca anaokulu gidecek sonra ki yıl da 1. Sınıfa sizi okuyunca tedirgin oldum açıkçası göndersem mi beklesem mi?
Canım senin kız şimdi 53 aylıksa 61 aylık anaokuluna gidecek 73 aylık olduğunda 1.sınıfa gidecek bende küçük göndermeme taraftarıyım ama seninki tam zamanı olacağını düşünüyorum benim oğlanda 2014 temmuz doğumlu şimdi anaokuluna gidiyor önümüzdeki sene 1.sınıf olacak yani 74 aylık olacakKızlar benim kızım da 53 aylık okullar açılınca anaokulu gidecek sonra ki yıl da 1. Sınıfa sizi okuyunca tedirgin oldum açıkçası göndersem mi beklesem mi?
Canım nasıl oldunuz ?Canım senin kız şimdi 53 aylıksa 61 aylık anaokuluna gidecek 73 aylık olduğunda 1.sınıfa gidecek bende küçük göndermeme taraftarıyım ama seninki tam zamanı olacağını düşünüyorum benim oğlanda 2014 temmuz doğumlu şimdi anaokuluna gidiyor önümüzdeki sene 1.sınıf olacak yani 74 aylık olacak
afiyet olsun cnm ufakligin dogum nu kutlu olsun smdiden pasta tabiki yiyecksin boyle bir gundeSenin kabak büyükmüş sanırım benim iki kabaktan da bu kadar cıktı ama ben üstüne çorba ve 3 kaşık yemek yedim
Bnm esim de o sekilde seviyir canim aynenEşim sever benim meze olarak. Üstüne biberli yağ takıyorum meze olarak güzel oluyor.
Ama benim yemek yerine yememe.hayret ediyor.
Bugün de Tarhana günümüydü ne :))Iyi akşamlar kızlarEki Görüntüle 2573335
Akşam 18.30
2 kepçe tarhana çorbası
3 kaşık kereviz yemeği
Ispanaktan salata gibi bisey yaptım limonlu
Limonlu Mor lahana
Psikolojik olarak derdimi yazdın benim kızım da minyon 105 cm boyunda. Henüz anaokulu almıyor 4.5 yaşında devlet anaokulu 5 yaş başlatıyor kızım 1. Sınıfa başladığında 73 aylık olacak çok muallakta kaldım ezilir düşer başına birşey gelir diye korkuyorumOo afiyet olsun şimdiden.
Canım çocuk doğduğu da 3 aylık 5 aylık deniyor değil mi ?
Doğduğu günden hemen 1 den gün alıyor denilmiştir.
Bir yıl sonra 1 yaşında oluyor.
Ben bu gün alma hesabını anlamıyorum mantıksız geliyor.
72 yaşında kızın yani 6 yaşında.
Canım ben çok araştırdım ve 2 tane sınıf öğretmeni arkadaşım var. Onların fikirlerini onemserim. Onlardam fikir aldım.
Okul açıldığında 72 üstü aylık alıyorsa gitmesi makul. Ama 71 aylık bile olsa 1 sene erteleyin diyorlar.
Tabi bu çocuktan çocuğa değişir.
Benim ablam seneye 70 aylıkken okula başlayacak. Kizi ablam çalıştığı için 3 senedir kreş anasınıfına gidiyor, gelişimi çok iyi hem zeka olarak hem boy olarak.
Zeka olarak benim kizim da başlayabilir belki ama devlet okulunda olacak, tenefuse tek başına çıkacak girecek minyon tipli ezilsin istemedim.
Yani buna sen karar vereceksin canım.
73 bence uygun aslında.Psikolojik olarak derdimi yazdın benim kızım da minyon 105 cm boyunda. Henüz anaokulu almıyor 4.5 yaşında devlet anaokulu 5 yaş başlatıyor kızım 1. Sınıfa başladığında 73 aylık olacak çok muallakta kaldım ezilir düşer başına birşey gelir diye korkuyorumokul olayı şimdiden yıprattı beni
Aynn canım kışın vazgeçilmeziBugün de Tarhana günümüydü ne :))
Bugün daha iyiydik canım büyüğü doktora götürdüm çok şükür tüm gün ishal kusma yaşamadık küçükte toparlamaya başladı en kötüsü benim ama en mutlusuda ben oldum kendimi daha iyi hissediyorum çok şükürCanım nasıl oldunuz ?
Çok geçmiş olsun canım sen de atlatırsın inşallahBugün daha iyiydik canım büyüğü doktora götürdüm çok şükür tüm gün ishal kusma yaşamadık küçükte toparlamaya başladı en kötüsü benim ama en mutlusuda ben oldum kendimi daha iyi hissediyorum çok şükür
doğum günüsü kutlu olsun . nice nice yaşları olsun inşallah.Ev halkina hashasli revani yaptim ama yemicem yarın kızın doğum günü yarın izinli olurum müsadenizle pasta yerimartık
gelmiş ve gitmiş kardeşin .Dun evimi bir temizlemisimm missss seklini de degstrdim esim cok bgendi
Kardesim geldi bu gce gdio ama
Dun misafir vardi 1 iki isirik ktmer ve bir parca cikolata yedim bnde ertugrulunhalimesi gbi allah afffetsin
ayyyyy. nefisssssReglimin yoğun günü bugün..sabah 59.5 geldim. Bunla detoksu başladım bakalım.
Sizlerle de paylaşacağım yediklerimin
KahvaltimEki Görüntüle 2573156
Aslında detoksta sütlü kahve yok ama 5 kilo kaynattim şimdi, sütlü kahve içmeden olmazdı
Eki Görüntüle 2573157
harika görünüyor kısır .Başım çok ağrıyor. Her reglin yoğun olduğu günler olduğu gibi.
Ondan öğlen dolaptaki karnıbahar kisirini yemeği tercih ettim 8 kaşık. 3 kasıkta yoğurtEki Görüntüle 2573203
kıyamam kuzum. hasta mı çocuk.Benim ev fena durumda şimdi çocukları uyuttum toparlamaya başlayacam ellerine sağlık ağız tadıyla temizlik yapmayı bile özledim ben
tabaktaki renklerin çeşitliliği gözlerimi kamaştırdı. güneş gözlüğü takmak lazım buna bakarken .Kusura bakmayın kızlar temizlik yaptığımdan geç yazıyorum
Eki Görüntüle 2573235
Sabah uyanınca
ılık limonlu su
Sade türk kahvesi
Sabah 12.30
Tereyağlı yumurta( yazın yaptığımız menemenlik konserveden yaptım)
10 tane zeytin
Peynir
1 tane mandalina
2 dilim greyfurt
2 tane ceviz 4 tane fıstık 3 tane fındık
3 4 dal dereotu ıspanak kuzukulağı
Çay
Tarçınli su yaptım gün boyuda onu içerim
en sevdiğimmmmm.Akşam.yemegim
1 büyük kabak rendeleyip söyledim
3 kaşık yoğurt, naneEki Görüntüle 2573286
Eşime ıspanaklı gözleme yaptım, ben bunu yedim.
Hayat diyet yapanlar için gerçekten çok zor
ayyyyyyyyyyyyİyi akşamlar ccaaanım kızlar
Sabah 9.45 de
3 bardak çay içtim
Eki Görüntüle 2573284
Öğlen 2.15 de
Sebzeli tavuk çorbası bol ekşi ve acılı. Evde herkes hasta modunda 1 aydır ne iyiyiz ne kötü, iyi oluyor tavuk çorbası içimizi ısıtıyor.
(Soğan, havuç, patates, sarımsak, yeşil biber, tavuk kalçası, az un)
Eki Görüntüle 2573283
Saat 4.45 de
1 kupa sütsüz tarçınlı türk kahvesi
1 küçük Trabzon hurması
1 küçük kivi
Saat 5.45 de
1 küçük kereviz ve 3 kaşık yoğurtla yaptığım salata, 1 tatlı kaşığı ceviz
2 kaşık bulgur pilavı
1 mantar
1 biber
Eki Görüntüle 2573282
Öğlen 1 saat leslie yaptım
Saat 10 da 1 saat leslie yapacağım
2 kupa kuşburnu, ıhlamur, limon, yeşilçay, kayısı çayı karışımı içtim
Saat 11 gibi 1 kupa az sütlü tarçınlı türk kahvesi içeceğim☺
yaaa ben de çok merak ediyorum bu şeyi.aynen canım ben de haftasonu kaç tane migros gezdim. yok.
internetinde var, bu bu gidişle ordan alacağım.
kesinlikle öyle yap.Anladım canım.
O zaman 6 yaşında yani 72 aylık oldu.
Benim kızım da 1. Ay doğumlu.
Seneye 9. Ayda 68 aylık oluyor. Bizde 1 sene sonra göndereceğiz ondan.
herkes çok biliyor .6 olmuyormus canım 6 bitiyormus 7 den gün aliyormus herkes öyle diyor
hayır hiç zayıf , ezilir diye düşünme. hepsini parmağında da oynatır böyle minyon olanlar . canını sıkma.Psikolojik olarak derdimi yazdın benim kızım da minyon 105 cm boyunda. Henüz anaokulu almıyor 4.5 yaşında devlet anaokulu 5 yaş başlatıyor kızım 1. Sınıfa başladığında 73 aylık olacak çok muallakta kaldım ezilir düşer başına birşey gelir diye korkuyorumokul olayı şimdiden yıprattı beni
canım benim . sen neden kötü oldun .Bugün daha iyiydik canım büyüğü doktora götürdüm çok şükür tüm gün ishal kusma yaşamadık küçükte toparlamaya başladı en kötüsü benim ama en mutlusuda ben oldum kendimi daha iyi hissediyorum çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?