:)) şafak 18 ev bomboş ya iyiki kızım var tatlı bıdığımCanım bir anarmallik olduğunda zaten sağlık ocağı kontrolünde çıkıyor, kaygı etme.
Nasılsın bu arada, şafak kaç ?
eşin nerede ki . kaçırdım orayı.:)) şafak 18 ev bomboş ya iyiki kızım var tatlı bıdığım
canım benim kız 8 aylık boyu 70 cm, kilo 9 ama hiçbir çocuğu kıyaslamamak gerekiyor zaten anormal bir durum olunca sağlık ocakları bilgi veriyorBebekliğinde nasıldı benim kız şuan 6 aylık 7 ye girecek 6. Ay kontrolünde 68 cm çıktı sence nasıl
Aaa 2 gün önce asker uğurladık sen nasıl kaçırdın :)eşin nerede ki . kaçırdım orayı.
Canım benim kızımı şu an vitamin vermiyorum d vitamini 1 yaşına girince bırak demişti doktor. Kizimda süt alerjisi olduğu için süt ürünü olarak peynir ve yoğurt veriyorum onları da yeni başladım. İnek sütüne başlayacağım 18 aylık olduğundaMaşallah canım geçen ay 3 cm birden uzadı vitaminleri etkiside var galiba sen veriyor musun vitamin d vitamini özellikle kalsiyum için çok önemli
Ayy zor olmuştur sanırım emzirirken nasıl belirti verdi acaba bende yumurta peynir ezip içine kendi sütümden koyup mama gibi yapıyorum kahvaltı olarak öğlen sebze çorbası akşamda geç olmazsa pirinçunlu mama yapıyorum da haftada bir veya iki çok yapmıyorum severek yiyor inşallah alerjisi olmaz yaCanım benim kızımı şu an vitamin vermiyorum d vitamini 1 yaşına girince bırak demişti doktor. Kizimda süt alerjisi olduğu için süt ürünü olarak peynir ve yoğurt veriyorum onları da yeni başladım. İnek sütüne başlayacağım 18 aylık olduğunda
Asker oldu canım:))eşin nerede ki . kaçırdım orayı.
Canım alerjisi olsa bir besine, şimdiye kadar çıkardı. Senin sütünden de geçiyor çünkü.Ayy zor olmuştur sanırım emzirirken nasıl belirti verdi acaba bende yumurta peynir ezip içine kendi sütümden koyup mama gibi yapıyorum kahvaltı olarak öğlen sebze çorbası akşamda geç olmazsa pirinçunlu mama yapıyorum da haftada bir veya iki çok yapmıyorum severek yiyor inşallah alerjisi olmaz ya
Ozaman çok şükür diyimCanım alerjisi olsa bir besine, şimdiye kadar çıkardı. Senin sütünden de geçiyor çünkü.
Canım sürekli ağlıyordu tuvaletini yapmıyordu yapsada çok zorlaniyordu, bir de yoğun mukus (sümüksü) kakası vardı. Vücudunda kuruluk ve döküntü vardı kızarma vardı 40 ı çıktıktan sonra başladı hepsi gelişimi yavaşladı en son da kaka da ipliksi kanlar görünce alerji doktoruna gittik. Ve belirtilerle alerji olduğu çıktı. Zor ve yorucu geçti bizim için aslında kilo almamda ki en büyük etken süt ve süt ürünleri kırmızı ve beyaz et kesinlikle tuketmemem gerekiyordu. Ben de sütüm gitmesin diye tatli tuzlu ne bulduysam yedim.Ayy zor olmuştur sanırım emzirirken nasıl belirti verdi acaba bende yumurta peynir ezip içine kendi sütümden koyup mama gibi yapıyorum kahvaltı olarak öğlen sebze çorbası akşamda geç olmazsa pirinçunlu mama yapıyorum da haftada bir veya iki çok yapmıyorum severek yiyor inşallah alerjisi olmaz ya
Çok geçmiş olsun canım bı ara öyle belirtiler oldu ama kan hariç sonra düzeldi vücudu demkki bir ara tepki verebiliyor öyle ama kızarıklık ta olmadı Kasım'da mukuslanma oldu öncesinde sürekli kabızlık yaşıyordu birde sürekli huysuzdu uyumak istemiyordu emmek istemiyordu çok zordu kimbilir sen ne zorluklar çekmişsindirCanım sürekli ağlıyordu tuvaletini yapmıyordu yapsada çok zorlaniyordu, bir de yoğun mukus (sümüksü) kakası vardı. Vücudunda kuruluk ve döküntü vardı kızarma vardı 40 ı çıktıktan sonra başladı hepsi gelişimi yavaşladı en son da kaka da ipliksi kanlar görünce alerji doktoruna gittik. Ve belirtilerle alerji olduğu çıktı. Zor ve yorucu geçti bizim için aslında kilo almamda ki en büyük etken süt ve süt ürünleri kırmızı ve beyaz et kesinlikle tuketmemem gerekiyordu. Ben de sütüm gitmesin diye tatli tuzlu ne bulduysam yedim.
Neyse ki büyüdükçe geçiyor canım sen de mutlaka yedirdiklerini 3 gün kuraliyla yedir olur mu.Çok geçmiş olsun canım bı ara öyle belirtiler oldu ama kan hariç sonra düzeldi vücudu demkki bir ara tepki verebiliyor öyle ama kızarıklık ta olmadı Kasım'da mukuslanma oldu öncesinde sürekli kabızlık yaşıyordu birde sürekli huysuzdu uyumak istemiyordu emmek istemiyordu çok zordu kimbilir sen ne zorluklar çekmişsindir
Öyle başladım şimdi normal yiyor canımNeyse ki büyüdükçe geçiyor canım sen de mutlaka yedirdiklerini 3 gün kuraliyla yedir olur mu.
Halının dokusu mutlaka önemlidir ama benim orta kalitede halıma neler döküldü çaylar çorbalar hiçbir eser yok:) açık renk bu arada.Kızlar halıya kahve döküldü küçük kızım oyuncakla vurunca boca oldu halım krem beyaz arası renk bulaşık makinesi tableti ve Arap sabunuyla sildim baya sizce geçer mi lekelerşu an ıslak pek anlaşılmıyor
Canım çıkmazsa bulasik makinesi parlaticisiyla dene birde.Kızlar halıya kahve döküldü küçük kızım oyuncakla vurunca boca oldu halım krem beyaz arası renk bulaşık makinesi tableti ve Arap sabunuyla sildim baya sizce geçer mi lekelerşu an ıslak pek anlaşılmıyor
O kesin cikarirCanım çıkmazsa bulasik makinesi parlaticisiyla dene birde.
Aa evet onu ben de duymuştumCanım çıkmazsa bulasik makinesi parlaticisiyla dene birde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?