Fazla bekletmeden iç ılıyınca fazla kaynatma yeşil çayı altını kapatınca köy ozaman tadı kötü olmazCanim hasimato var benden1 kilo gitmesi zor gitse bile geri gelir sanki senin bu detoks suyunu ben yapmistim zaten ama normal yeme duzeninde bir kere maydanozlu yaptim kokusunu ve tadini sevmedigim icin diger sefer maydanozsuz yaptim o daha iyiydi
Yeşil çayı altını kapatınca koymuştum yoksa acilasiyor ben maydanozun tadını sevmiyorum o olmayınca güzel bana goreFazla bekletmeden iç ılıyınca fazla kaynatma yeşil çayı altını kapatınca köy ozaman tadı kötü olmaz
Merhaba canım hoşgeldinMerhaba, aranıza katılabilir miyim?:))
Hoşbuldum canım merhabaMerhaba canım hoşgeldin
Afiyet olsun canım git tabi arkadaşınada moral olur2 yumurtalı biberli lor kavurma yedim.
2 günlük detoks sonucum -400 Gr.
Bugün de devam etmek istiyorum. Ama bir arkadaşım oturmaya davet etti.
arkadaşım önemli bir tedavi geçirdi, aldığı radyasyondan dolayı bir süredir kimseyle gorusmuyordu. Dayanamaz mamalardan yerim diye korkuyorum gitmeye bir yandan da. İnsalah kendimi tutabilirim.
Geçmiş olsun canımEki Görüntüle 2574041
Iyi günler kızlar hastane alışveriş derken 1 gibi bişeyler yedim farenjit olmuşsum boğazımda cok kötü kaşıntı yanma var zor yutkunuyorum hafif midem bulanıyor o yüzden yumurta yemedim meyveleride annem abartılı bir şekilde koydu tabağıma meyve tabağı gibi bişey oldu yarısını anca yiyebildim ıhlamur kekik adaçayı ne bulursam onu içiyorum
Merhaba, aranıza katılabilir miyim?:))
Hosgeldiniz kızlarMraba bende katilabilirmiyim
Ödemdir o fazlalık canım moralini bozma aksam yediklerinle doydun mu canim az geldi gözüme ben mi yanılıyorum kızlarKızlar iyi akşamlar hepinize
Sabah 10.30 da
3 bardak çay
2 kaşık menemen (3 4 minik parça sosis var)
Her zaman ki kahvaltı menüm vardı.
Öğlen 2.30 da
Büyük kase kırmızı pancar çorbası acılı ekşili
İkindi 4.50 de
1 kupa az sütlü tarçınlı türk kahvesi
1 küçük Trabzon hurması
Saat 6 da
4 kaşık nohut
1 kaşık haşlanmış et
4 kasik yoğurt
Eki Görüntüle 2574093
Sabah 1 saat leslie yaptım
Saat 9.30 da 1 saat leslie yapacağım
1 kupa yeşilçay içeceğim
3 kupa sade ıhlamur içtim
1 lt limonlu su içtim
Kızlar regl olmama az kaldı bugün yarın olurum. Karnım şişti sabah tartılıp da +2 kilo çıktımbiliyorum ödem oluştu tartilmamam lazımdı ama tartıldım.
Aytanesii canım yarın senin detoksunu mu yapsam diyorum ne dersin? Yalnız ev de zencefil karabiber tarçın vs toz halinde öyle tüketsem nasıl olur?
Doydum canım aslında salata yapsam iyi olurdu ama erindimÖdemdir o fazlalık canım moralini bozma aksam yediklerinle doydun mu canim az geldi gözüme ben mi yanılıyorum kızlar
Maasallah canım emziriyor musun?İstanbulda yasiyorum 21 yaşındayım 8 aylik oğlum var 92.200 gram kilocugum 165 boyum
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canımanne yüreği işte ne yapsın vitamin al diye yapmış canim afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?