- 9 Aralık 2016
- 4.040
- 9.392
- 158
Sende benim gibi dereotu koyYeşil çayı altını kapatınca koymuştum yoksa acilasiyor ben maydanozun tadını sevmiyorum o olmayınca güzel bana gore
Olur niye olmasın yanlız benden fazla vermeyin haa ona göreKızlar iyi akşamlar hepinize
Sabah 10.30 da
3 bardak çay
2 kaşık menemen (3 4 minik parça sosis var)
Her zaman ki kahvaltı menüm vardı.
Öğlen 2.30 da
Büyük kase kırmızı pancar çorbası acılı ekşili
İkindi 4.50 de
1 kupa az sütlü tarçınlı türk kahvesi
1 küçük Trabzon hurması
Saat 6 da
4 kaşık nohut
1 kaşık haşlanmış et
4 kasik yoğurt
Eki Görüntüle 2574093
Sabah 1 saat leslie yaptım
Saat 9.30 da 1 saat leslie yapacağım
1 kupa yeşilçay içeceğim
3 kupa sade ıhlamur içtim
1 lt limonlu su içtim
Kızlar regl olmama az kaldı bugün yarın olurum. Karnım şişti sabah tartılıp da +2 kilo çıktımbiliyorum ödem oluştu tartilmamam lazımdı ama tartıldım.
Aytanesii canım yarın senin detoksunu mu yapsam diyorum ne dersin? Yalnız ev de zencefil karabiber tarçın vs toz halinde öyle tüketsem nasıl olur?
Allah iyiliğini versin canımOlur niye olmasın yanlız benden fazla vermeyin haa ona göre
Tabiki canım buyur kaç kilosun kilo bildirmen lazım başlangıç kilonu birde menümü paylaşman lazım hergün ilk sayfayı okursan daha iyi olur evlimisin bu arada çocuk varmı kendini anlatırsanMraba bende katilabilirmiyim
Saol canım sanada geçmiş olsun her yerde salgın var yaM mochachocolate çok geçmiş olsun.
Aynı dertten muzdaribim, boğazımda yanma var. Grip olacak gibiyim. Halsiz ve yorgun hissediyorum
Yaa siz bunlarla nasıl doyuyorsunuz.Eki Görüntüle 2574121
Akşam 18.00
Kereviz salatası yanınada az bişey yoğurt
Canım bişey istemiyor yoğurt iyi geliyor böyle bisey yaptım bende
Saol canım sanada geçmiş olsun her yerde salgın var yakışı bu yüzden sevmiyorum
Afiyet olsum canımKızlar kaynanam çok ısrar etti yemek için geldim tabağı tıkabasa doldurmuş tabak küçük ama
5 kaşık patatesli türlü
Bulgur pilavı 3 kaşık
İkitane köfte
Bir minik kase kayısı kompostosu
İyiki erken yiyorum yoksa bu kadar yemekle al san kilo
Sen bizim menülere sulanıp kendin yemiyorsun yemiş gibi mi hissediyorsun neAfiyet olsum canım
Normalde yanına bişeyler daha yapardım ama bugün iştahım yok ama yinede doyurucu oluyor canım kilo verdikçe midende küçülecek canımYaa siz bunlarla nasıl doyuyorsunuz.
Bak yine ağlama gelecek bana
Midem küçülse de gözüm doymuyor benimNormalde yanına bişeyler daha yapardım ama bugün iştahım yok ama yinede doyurucu oluyor canım kilo verdikçe midende küçülecek canım
Olabilir canım nasıl olsa ilk göz doyması lazım dimeSen bizim menülere sulanıp kendin yemiyorsun yemiş gibi mi hissediyorsun ne
Aynen öyle mantıklıOlabilir canım nasıl olsa ilk göz doyması lazım dime
EmziriyorumMaasallah canım emziriyor musun?
92.200 gram 165 boyum evliyim 1 tane oğlum var emziriyorum istanbulda yasiyorumTabiki canım buyur kaç kilosun kilo bildirmen lazım başlangıç kilonu birde menümü paylaşman lazım hergün ilk sayfayı okursan daha iyi olur evlimisin bu arada çocuk varmı kendini anlatırsan
Menü paylaşmaya yarın başlasam olurmuTabiki canım buyur kaç kilosun kilo bildirmen lazım başlangıç kilonu birde menümü paylaşman lazım hergün ilk sayfayı okursan daha iyi olur evlimisin bu arada çocuk varmı kendini anlatırsan
Çok iyi vermişsin canım maşallah92.200 gram 165 boyum evliyim 1 tane oğlum var emziriyorum istanbulda yasiyorum
1 haftadır diyet yapıyorum 96 tidan 92 ye geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?