Azmış ya üzülme nefsini korlemissin. Olur aradaBen menümü yazarsam ağlayasım tutacak Perşembe günü olacak şeymi gidip detoxumu hazırlayayım bari milletin güninw gitmek zorunda kalmakta zor oluyor yinede yazayım menümü
Sabah iki yumurtalı soğan kavurması
Bir dilim kızarmış ekmek
11 adet zeytin
İki bardak çay
Günde
İki kaşık kısır
İki kaşık patates salatası
Birtane küçük poğaça
Birtane elmalı kurabiye
Birtane tatlı
Minik kurabiye tuzlu
Çayyy
Boyutları küçük tü ama yinede içime oturdu
Aldigin kaloriyicok düşürürsen vücut sinyal verir metabolizma zayıflar veremezsin. Şeker hastalığım için gittiğim diyetisyen benim diyette yedigimden cok yiyecek yazdi. Aman doydum bunu yemeyim acikmadim arayi atlayım dedim 15 günde 500 gram anca gitti. Kızdı dedi herşey yenilecek ve iki haftada 1.5kg sırf yağdan gitti.yok canim ara ogun benim listemde
Walla 1bucuk aydir yedigim ortadabacim ne yag ne tereyag hic bi halt yok artik kalitsal mi zamanla gidermi gorucez hep birlikte
Cumleden iyi aksamlarrrr
Sabah yumurta zeytin peynir 1 cawdar cay
Aksam karnabahar 1 dilim cawdar
Turk kahwesi nescafe 2 litre su
Bu kadarcik menuye gram gitmezse walla buyuk olay cikarcam
yine muhteşem mamalar
canim. karnim acikti bunlari görünce.İyi akşamlar kızlar☺
Sabah doktora gittim kahvaltı yapamadım gelmem 2 yi buldu.
Saat 2.20 de
3 bardak çay içtim
Eki Görüntüle 2577557
Saat 3.40 da
1 kupa az sütlü tarçınlı türk kahvesi
2 küçük yeşil elma
Saat 6.20 de
4 kaşık mantar sote
3 büyük kepçe kereviz çorbası acılı ekşili
1 küçük kırmızı pancar ve 1 büyük havuç 3 kaşık yoğurtla yaptığım salata
Eki Görüntüle 2577549
10.30 da 1 saat leslie yapacağım
11.30 da 1 kupa az sütlü tarçınlı türk kahvesi içeceğim
1 de Aytenazmi nin verdiği detoks suyunu içeceğim.
Afiyet olsun canım kereviz corbası güzel oluyor mu canım bide pancar salatasini yaparken haşlıyonmu pancarı bende yapmak istiyorumİyi akşamlar kızlar☺
Sabah doktora gittim kahvaltı yapamadım gelmem 2 yi buldu.
Saat 2.20 de
3 bardak çay içtim
Eki Görüntüle 2577557
Saat 3.40 da
1 kupa az sütlü tarçınlı türk kahvesi
2 küçük yeşil elma
Saat 6.20 de
4 kaşık mantar sote
3 büyük kepçe kereviz çorbası acılı ekşili
1 küçük kırmızı pancar ve 1 büyük havuç 3 kaşık yoğurtla yaptığım salata
Eki Görüntüle 2577549
10.30 da 1 saat leslie yapacağım
11.30 da 1 kupa az sütlü tarçınlı türk kahvesi içeceğim
1 de Aytenazmi nin verdiği detoks suyunu içeceğim.
Afiyet olsun canımaksam 1 tabak yesil mercimek
1 kase yiurt.
az cikolata.
1 avuç fıstık.cay cay
1adet cevizli çörek. üzerine sarelle sürüdüm.
ondan bundan tırtıkladım.
vs.vs.
Afiyet olsun canım kereviz corbası güzel oluyor mu canım bide pancar salatasini yaparken haşlıyonmu pancarı bende yapmak istiyorum
tatlım benim yaa.Günaydın hanımlar,
Herkes için bol eksili bir gün olsun inşallah.
Ben bugün tartılmayı unuttum. Evden çok apar topar çıktım sabah. Belki iyi oldu, moralim bozulacaktı o kesin (şu anda hiç bozuk değil sanki). Olsun kara listeye bu kiloyla girmek iyi olmazdı Safransari bu hafta bana üzgün bir surat çiz lütfen:)) Ben baktığım zaman anlarım bu hafta neler olduğunu:))
Beslenmeme gelince, pazar akşamından bu yana saçma sapan beslenme modundayım. Bilenler biliyor ara sıra böyleyim ben. Sadece sıklığı ve uzunluğu değişir. Epeydir bu modda değildim. En son yılbaşındaydı işte. Yine sıklaştı gibi arasıonun öncesinde epeydir böyle değildim diyeyim.
Şimdilik 4 gün oldu. Her sabah kalkıp tamam yaa bu sabah sağlıklı beslenmeye geçiyorum artık diyorum. Tabii sabah pek iştah olmayınca kendime inanarak başlıyorum güne ve sonra karşıma çıkan ilk cezbedici yemekte bütün motivasyonumu yitirip o ilk lokmayla birlikte hunharca yemeye geçiş yapıyorum...
Gerçekten midem çok yorgun. Beynim de öyle. Hayır bir de domino taşları gibi bir tanesi devrilince hepsi devrilmeye mahkum bir hayatım var. İbadetlerimden zevk almıyorum, kitap okuyamıyorum, çok yiyorum diye hayatımın diğer alanları da nasibini almak zorunda mı???
A aaadddaaa anlıyorsun beni, mükemmeliyetçi kişilik; ya her şey mükemmel gitmelidir ya da her şey berbat gitmeye mahkumdur. Bir şey tam olamıyorsa o halde hiç olmasın’dır.
Neyse.. sabah sabah kafa şişirmeyeyim
Velhasıl Bugün de kendimden yana umutluyum:)) Tamam yaa sağlıklı beslenmeye geçiş yapıyorum bugüntaam taam
Yaz dostumtatlım benim yaa.
napcaz senle .
iyi olmanı öyle çok istiyorum ki.
miden de beynin de yorgun .nolcak böyle .
psikolojik bir sıkıntı var . ibadetlerimden zevk almıyorum demenden öyle çıkarım yaptım . hem ibadetlerini tam yapıp . hem zevk alamamak . bunun tek anlamı bu.
ilaç şart .
bi reçete yazcam artık sana yaaa. dokhhhtur yazmamış .
günaydın kızçeler
haftanın son günü.
kp evde.
yine çay demledim ve termosa koydum . dün içmiş sevmiş .
dünden yeşil mercimek vardı. onu kaynattım bıraktım sabah .
makarna pişirdim .
çökelekli pide. katmer . cevizli katmer .cevizli çörek , un helvası . streçledim bıraktım .
omlet yaptım . zeytin ,peynir , bal bıraktım masaya
karne günü çocuklar karne alacak .
büyük artık zaten istemiyor da ortanca ile baba ilgilenecek .karne için .
kreşe gidenin karne merasimi saat 15 .00 de ama gitmeyi düşünmüyorm .
En son doğum yaptığım gün yapıldı tam kan sayımı. Canim ben de ileri derece de kansızlık vardı hastane de takviye yapıldı 3 defa serum verildi bir ilaç vardı 3 şişe halinde serumlarla karıştırıp vermişlerdi. Hamilelik dönemimde zor günler yaşadım bu sebepten. B12 de D vit de hep düşüktü onları da iğneyle düzelttiler. Çok sıkıntı var bakma ama artık yoruluyorum doktor doktor gezmekten
Hatta dis etlerim çekildi çok doktora gittim bi çare yok bakalım bu perşembe gideceğim tekrar.
canım benim .Yaz dostum
Valla ben de bilmiyorum ne olacak benim bu halim. Bak aşağıdaki mesaja da bu vesileyle cevap vermiş olayım. Sendeki şu gayret, çalışkanlık, hareket... maşallah... Mesela ben böyle bir insan olamam. Bunlar bende stres sebebi olur. Ne kadar çok iş yaptım diye yasını tutarım bir de:)
İbadet yıllardır zevk almadan yaptığım bir şey. O konuya çok üzülüyorum.
nasıl yapıyorsun . tarif verir misin . kerevizi çok severim de.Ben çok beğeniyorum canım kereviz çorbasını yumuşak bir tadı oluyor ekşi çok yakışıyorpancarı pişmiş olarak iki defa yedim bir tanesi mayonezlidi o güzeldi ikincisi mayonezsizdi onu beğenmedim malum diyet yapınca mayonez olmuyor çiğ tavsiye ediyorum o yüzden sen yine de ikisini de dene pişmiş çiğ hangisi hoşuna giderse onu yersin ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?