İki yada üç dışı var onlarda gidici gibi ama doktor dayandığı kadar dursun dedi sende önlemini al sakın bırakma kekiği dene lütfen babama yaptım hergünde babam uzun yol şöförüydü istediğim gibi dikkatli yapamadı düzenliAyy benim de aynı sadece sallanmiyor canım 2 ay önceye kadar koyu pembeydi şimdi mor renk oldu diş etlerim benim hamileliğim de başladı bu illet o zaman tedavi olamadım doğum yaptım emzirdiğim için yine tedavi olamadım kızım neredeyse 1.5 yaşında artık yeteri kadar süt aldığı için dedim başlayayım tedaviyepeki babanın dişleri takmami yoksa monte mi canım
Sanırım aynı sık sık tekizletiyormusun dişleriniAyy benim de aynı sadece sallanmiyor canım 2 ay önceye kadar koyu pembeydi şimdi mor renk oldu diş etlerim benim hamileliğim de başladı bu illet o zaman tedavi olamadım doğum yaptım emzirdiğim için yine tedavi olamadım kızım neredeyse 1.5 yaşında artık yeteri kadar süt aldığı için dedim başlayayım tedaviyepeki babanın dişleri takmami yoksa monte mi canım
Maşallah canım.Kızlar kızım yeni hareketlerini görseniz yersiniz kızımı diyanet TV bin yaptığı bir çizgi film var harfler köyü diye Kur'an alfabesinin harflerinden yapmışlar bayıldı kızomda öyle onun müziğini söylüyor nanana diyor oynuyor :)) çocuklarınıza izleyebilirsiniz ben deneme amaçlı açtım ama bayıldı hanımefendi zaten 7 dk lık birşey ama şimdi onu izlemesede müziği ile kendi kendine oynuyor söylüyorda çok şaşırdım anlayınca
Ooo maşallah yabancılar yapıyor da bizim neyimiz eksik dimi ama ben bile çok beğendim birde tecvitleri negüzel islemisler hayran kaldım isteyince ywpılabiliyormuş demekki öperim ne demek öptüm gitti :)Maşallah canım.
Op benim için kızını
Kızım da izliyor o çizgi filmi.
Kuran öğrenmeye başladığında acmistim, eğlenceli olsun diye.
Maşallah şimdi hatim e başladı. 4. Cuzde.
Ham çalışıp hemde 3 çocuk kolay gelsin sana canım tebrik ederimgünaydın .
dün menüm .
sabah 1 elma. yarım muz
işe gelince öğlen yemeği yiyemedim . yoğunluktan .
1 elma , 1 portakal . 2 kornişol turşu, 3 kuru kayısı . 2 kurabiye.
akşam yemeğim .
1 büyük kase mercimek çorbası.
2 kaşık ceivizli kereviz salatası
çocuklara pizza yaptım . ucundan tadına baktım . ama ıııhhıı
adaaa nın dediği gibi artık noronlarım bu yiyecekleri hiç istemiyor .
bu sabah kalkınca yine 1 elma , yarım muz . el altında bunları buluyorum . koşturmacadan oturup kahvaltı vaktim yok .
yeşil m ercimek yemeği pişirdim .
kp için çay demledim . termosa koydum .
sever içer belki diye .
kahvaltılık hazırladım . peynir zeytin . bal . katmer , cevizli çörek , ıspanaklı börek . memleketten gelenleri koydum .
büyük oğlan için portakal sıktım kahvaltıya.
ve çöpü çıkarış . maraton , koş durağa . servisi kaçırma.
öğlen için yemeğim yok . mercimek çorbayı hazırlamıştım ama unuttum . almadım yanıma.
işe geldim çay demledim . öncesinde 1 kahve içtim .
limonlu suyumu içtim .
böyle.
öğlen için 1 dilim ekmek , 1 portakal . 1 elma. turşu . kurukayısı . bunlar benim mamalar .
bir kaç gündür böyle beslenmek zorunda kalıyorum .
şikayetçi miyim . hayır . Elhamdülillah.
Canım sen deyince farkettim ben hep olumluyu düşüneyim diye verdiğim kilolara odaklandım belkide o yüzden olmuyor bir türlü motive olamıyorum dur ben bunu bir düşüneyimkuzucum .
haklısın . çok kaçmış olabilir . hepimizin oluyor.
benim de saçma sapan yediğim zamanlar var .
yazıyorum . sanki yazınca üzerimden yükü atmış oluyorum . hissiyatim öyle.
geçer canım .
güzel kilo verdin bence o yüzden bi boşluk olmuştur .
tekrar motive olmak için verdiğin kilolara odaklanma.
vermem gereken kilolar var diye odaklan.
öyle canım . kesinlikle bu konu üzerine düşün .Canım sen deyince farkettim ben hep olumluyu düşüneyim diye verdiğim kilolara odaklandım belkide o yüzden olmuyor bir türlü motive olamıyorum dur ben bunu bir düşüneyim
yok canim ara ogun benim listemdeGeçmiş olsun ara öğün yapmiyormusun
canım kızçemize çok geçmiş olsun . acil şifalar inşallah .
senin de inisülin düşmüş . maşallah . çok sevindim . ilaç kesmişsin .
kolesterol için de tereyağı , et yağlı peynir yemezsen sanıyorum kolesterol düşer . yani kafadan atmış gibi olmayayım da hayvansal gıdaların kolesterolu artıtrdığını biliyorum . annemde de var . yumurta da çıkarır diye biliyorum .
sen araştır etraflıca.
sebze ve meyveye yönel benim gibi. ne kolesterol ne tansiyon , elhamdülillah.
TeşekkürlerGeçmiş olsun.
Reflüsü vardı ve son zamanlarda çok iştahı kesildi ve zayıfladı bişeyde pek yetmiyordu bu yüzden farklı bir dr a götürdüm çok şükür sonuçlar güzel çıktı ama reflıyu takip etcez dedi dr inşallah çabucak iyleşir ve biraz kendini toparlarGeçmiş olsun canım neyi var
az az yemişsin nolucak, hiç kafana takmaBen menümü yazarsam ağlayasım tutacak Perşembe günü olacak şeymi gidip detoxumu hazırlayayım bari milletin güninw gitmek zorunda kalmakta zor oluyor yinede yazayım menümü
Sabah iki yumurtalı soğan kavurması
Bir dilim kızarmış ekmek
11 adet zeytin
İki bardak çay
Günde
İki kaşık kısır
İki kaşık patates salatası
Birtane küçük poğaça
Birtane elmalı kurabiye
Birtane tatlı
Minik kurabiye tuzlu
Çayyy
Boyutları küçük tü ama yinede içime oturdu
şok diyet listesi gibi menü, kuş kadar yemişsin, kilolar gitmezse bence de olay çıkaryok canim ara ogun benim listemde
Walla 1bucuk aydir yedigim ortadabacim ne yag ne tereyag hic bi halt yok artik kalitsal mi zamanla gidermi gorucez hep birlikte
Cumleden iyi aksamlarrrr
Sabah yumurta zeytin peynir 1 cawdar cay
Aksam karnabahar 1 dilim cawdar
Turk kahwesi nescafe 2 litre su
Bu kadarcik menuye gram gitmezse walla buyuk olay cikarcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?