Saol canim uygulama yükleyecek alanım bile yok indiremiyorum o yüzdenNe guzel fotograflarin azmini tebrik ederim uygulamadan mi yukluosun fotolari yoksa gogleden siteden mi giriosun
Saol canım sanada afiyet olsunOrtu we tabagin guzelligi afiyet olsun
idolümsünben zaten fit ve güzelim.
evet canım gerçek gerçek bir uyuzumuz eksiktigerçek miymiş o salgın
hadi inşallah güzel bildirimler alırsın bugün canımcım .Kızlar liste sırası bende hepinizden güzel güzel verilmiş kilolar bekliyorum alanlar kısmı olmasın inşallah
olur canım . sıkma , üzme kendini. öyle olmanın sana faydası yok . değişitirebileceğin şeyler var . o da zamanla olur . beslenme alışkanlıklarına bol sebze yemeği ekleyip çoğu yediğin şeyi menüden çıkararak bunu başarırsın .alintilayamadigim arkadaslarimada tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin ewet bir anda oldu adet sancimla geldi hepsi birden.benim rahim kalinlasmam war di 15 sene ewwel oparesyon gecirmistim tekrar oyle agrilarim oldu tansiyon seker hepsi dustu sabah ac karnina olunca geldi gecti ama kizim cok korkmus dedesini babasini o aramis ben bayilinca falan allah beterinden saklasin...
Walla bende hastalikla da beraber iyice modumu dusurmus waziyetteyim hele ki su insanlarla kendimi kiyaslamasam ölurum bende okadar morel bozucu ki bak kucuk cocugu war bak 3 tane dogurmus bak 50 yasinda ama hepsi benden zayif benden gram gram giden kilolar cok cok uzuluyorum kendimi sewmiyorum 20 kilodan wazgectim 10 kilo wersem 65 olsam yeter
geçmiş olsun . ağır olmuş hastalık ki 1000 mg vermiş doktor . dikkat et kendine.Sabah yumurta nescafe
Oglen kek findik
Aksam menemen 1 dilim ekmek
Cok usutmusum hastanede serum yerken bugun saglik ocagina gittim 1000lik antibiotik werdi dr.
Yani aralarimda turk kahwesi yerine bi suru ilac war bugun ay ne oluo bole sirkelenmemiz lazim ama nasil zayiflamak istiyorum once lutfen ya sabaha kadar yazabilirim bunu totem yapsam tutar mi acaba
idol .mucuk . me to.idolümsün
evet canım gerçek gerçek bir uyuzumuz eksikti
Geçmiş olsun ben atlamışım o kısmı kusura bakma. Tüm mesajları okuyamıyorum artık. Allah şifa versin inşallah.alintilayamadigim arkadaslarimada tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin ewet bir anda oldu adet sancimla geldi hepsi birden.benim rahim kalinlasmam war di 15 sene ewwel oparesyon gecirmistim tekrar oyle agrilarim oldu tansiyon seker hepsi dustu sabah ac karnina olunca geldi gecti ama kizim cok korkmus dedesini babasini o aramis ben bayilinca falan allah beterinden saklasin...
Walla bende hastalikla da beraber iyice modumu dusurmus waziyetteyim hele ki su insanlarla kendimi kiyaslamasam ölurum bende okadar morel bozucu ki bak kucuk cocugu war bak 3 tane dogurmus bak 50 yasinda ama hepsi benden zayif benden gram gram giden kilolar cok cok uzuluyorum kendimi sewmiyorum 20 kilodan wazgectim 10 kilo wersem 65 olsam yeter
Canım ben bu hafta da bildirim yapmıyorum. Beni bekleme yani...Kızlar liste sırası bende hepinizden güzel güzel verilmiş kilolar bekliyorum alanlar kısmı olmasın inşallah
vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaEki Görüntüle 2580443
Rumuz= ertugrulunhalimesi
Başlangıç tarihi= 10.12.2019
Başlangıç kilom= 70.3
Önce ki hafta kilom= 63.1
Bu hafta kilom= 62.3
Fark= -800 gr
Yüzde= % -1.26
Eki Görüntüle 2580441
2 bardak ılık sirkeli su
Günaydın kızlar
Sabah 10.00
Tereyağlı omlet
Zeytin
Peynir
Ceviz fıstık
3 dilim elma küçük mandalina
Yer elması 2 tane
Yoğurt
Ihlamur
Şimdide türk kahvesi içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?