Gerçekten mi sarı tonlarında değil mi saç rengin
Hadi boyadin nasıl kesiyorsun
aha bunu yeni gördüm .Before
Eki Görüntüle 2580460
After
Eki Görüntüle 2580458
Before
Eki Görüntüle 2580461
After
Eki Görüntüle 2580457
Bir buçuk aylık değişimfark 8 kilo
bnce nirmal.beslen cnim yavastan gider yine ama koklu degisiklik yapmak istiyorsan baya bir karakter olarak degismen gerekecek saniyorum ki bu seni korkutmasin degismek yani oyle olmasi gerekiyorsa olacakCanım ne 1 kilosu 4.7 kilo aldım ben
Desteğin için teşekkür ederim zezecim işe yaradı biraz motivasyon sağladı valla:))Bu kilonun kalıcı olmadığını düşünüyorum normal beslen kaçamamışız ama sağlıklı herşeyden ye kısıtlama yapma gözünde doysun miden de kısa sürede verirsin sen
İkisini de yapmak istiyorum canım; hem normal beslenmek hem kendimi değiştirmek.bnce nirmal.beslen cnim yavastan gider yine ama koklu degisiklik yapmak istiyorsan baya bir karakter olarak degismen gerekecek saniyorum ki bu seni korkutmasin degismek yani oyle olmasi gerekiyorsa olacak
Canım 1 saat leslie dediğin 4 mil mi? Ve hangi videodan yapıyorsun paylaşır mısın?İyi akşamlar canlarım☺
Saat 11 de
1.5 yumurta tavada biberli salçalı
4 bardak çay
1 küçük mandalina
Eki Görüntüle 2580674
Saat 3 de
1 kupa az sütlü tarçınlı türk kahvesi
1 orta boy yeşil elma
2.5 kaşık mantı
Saat 6.20 de
4 kaşık tavuk çorbası sebzeli
1.5 kaşık bulgur pilavı
5 kaşık tavuk sote
2.5 kaşık yoğurt
Eki Görüntüle 2580672
Sabah 1 saat leslie yaptım
Saat 9.30 da 1 saat leslie yapacağım
Saat 10.30 da 1 kupa az sütlü tarçınlı türk kahvesi içeceğim
2 lt su içtim
2 kupa yeşilçay içeceğim.
Canım vazgeçme motivasyonunu bozma bugün misafirliğe gittik onca şeye rağmen çay kahve dışında bişey yiyip içmedim dokunmadım bile kendimi şartlandırıyom tatlı tuzludan uzak duracam diyeTartılmayı unutmadım.
Motivasyonumu yitirdim.
Kilo aldım bu defa da paniğe kapıldım. Daha çok almadan, kilolar oturmadan vermeliyim dedikçe saçmalamaya başladım.
Bu sabah da bir ümit 3 mil leslie yaptım.
Öğlen sağlıklı ve kararında yedim.
Akşam misafirliğe davetliyiz günün tüm açığını akşam kapatmaktan korkuyorum.
Kendime inancım bir o kadar da sıfır aslında...
Benim durumum misafirlik değil... en çok yalnızken tıkınıyorum ben. Evde, kimse yokken. İştah olayı değil yani. Ama bir müddet sonra iştahın da artıyor tabii, alışkanlığa dönüşüyor.Canım vazgeçme motivasyonunu bozma bugün misafirliğe gittik onca şeye rağmen çay kahve dışında bişey yiyip içmedim dokunmadım bile kendimi şartlandırıyom tatlı tuzludan uzak duracam diye
Gözün aydın canım misafir iyi hoşta ilk günden niye gelirler günler torbayamı girdiKızlar yarın sabah benimde eşim geliyor :)) tabi misafirde gelmezse olurmu hiççç bu insanlarda herşeye bahane arıyor misafirliğe gitmek için neyse gelsinler napalm kızlara sor oluyor on dk uyumuyor bazen bugün de aynı yatırıyorum kalkıyor arkamdan anlamadm neden bir bıraksada işimi halletsem
Kafada bitirmeye çalış canim tek çaresi buBenim durumum misafirlik değil... en çok yalnızken tıkınıyorum ben. Evde, kimse yokken. İştah olayı değil yani. Ama bir müddet sonra iştahın da artıyor tabii, alışkanlığa dönüşüyor.
Kendini salma aldıysan vermesinide biliriz biz canım aldım diye bırakma sen inat etki gitsin kilolarCanım ne 1 kilosu 4.7 kilo aldım ben
Maşallah canım ben hiç cesaret edemem kötü olursa diye o konularda yeteneklide degilimboyuyorum , kesiyorum .becerikli olmanın hali başka.
Hayatındaki monotonluktan mi sıkıldın belki de canını sıkan biseyler var bilemiyorum ama once onlari halletmelisin halledemiyorsan benim gibi kabullenmelisin bu da bir yolDesteğin için teşekkür ederim zezecim işe yaradı biraz motivasyon sağladı valla:))
3 mil de akşam yaptım. Sporla desteklersem hem daha çabuk gidecek hem psikolojime iyi gelecek inanıyorum
İkisini de yapmak istiyorum canım; hem normal beslenmek hem kendimi değiştirmek.
Sadece yemekle alakalı değil şu anda planlarım, bakalım inşallah başarılı olurum.
Canım ben 5 mil yapıyorum şöyle söyleyeyim ben bu leslie yi 5 yıldır yapıyorum aralıklı olarak yani ezbere video yu ilk zamanlar izlerdim sonra alıştım. Normalde 45 dk felan sürüyordu ben onu 1 saate tamamlıyorum. Önce ki gün dedim indireyim nootbook a videoyu bulamadımCanım 1 saat leslie dediğin 4 mil mi? Ve hangi videodan yapıyorsun paylaşır mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?