Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canım ne 1 kilosu 4.7 kilo aldım ben
bnce nirmal.beslen cnim yavastan gider yine ama koklu degisiklik yapmak istiyorsan baya bir karakter olarak degismen gerekecek saniyorum ki bu seni korkutmasin degismek yani oyle olmasi gerekiyorsa olacak

Bu kilonun kalıcı olmadığını düşünüyorum normal beslen kaçamamışız ama sağlıklı herşeyden ye kısıtlama yapma gözünde doysun miden de kısa sürede verirsin sen
Desteğin için teşekkür ederim zezecim işe yaradı biraz motivasyon sağladı valla:))
3 mil de akşam yaptım. Sporla desteklersem hem daha çabuk gidecek hem psikolojime iyi gelecek inanıyorum
bnce nirmal.beslen cnim yavastan gider yine ama koklu degisiklik yapmak istiyorsan baya bir karakter olarak degismen gerekecek saniyorum ki bu seni korkutmasin degismek yani oyle olmasi gerekiyorsa olacak
İkisini de yapmak istiyorum canım; hem normal beslenmek hem kendimi değiştirmek.
Sadece yemekle alakalı değil şu anda planlarım, bakalım inşallah başarılı olurum.

İyi akşamlar canlarım☺

Saat 11 de
1.5 yumurta tavada biberli salçalı
4 bardak çay
1 küçük mandalina

Saat 3 de
1 kupa az sütlü tarçınlı türk kahvesi
1 orta boy yeşil elma
2.5 kaşık mantı

Saat 6.20 de
4 kaşık tavuk çorbası sebzeli
1.5 kaşık bulgur pilavı
5 kaşık tavuk sote
2.5 kaşık yoğurt

Sabah 1 saat leslie yaptım
Saat 9.30 da 1 saat leslie yapacağım
Saat 10.30 da 1 kupa az sütlü tarçınlı türk kahvesi içeceğim
2 lt su içtim
2 kupa yeşilçay içeceğim.

Canım 1 saat leslie dediğin 4 mil mi? Ve hangi videodan yapıyorsun paylaşır mısın?

Bende menümü paylaşayım
Sabah yaklaşık 5 kaşık menemen
Yarım salatalık
9 âdet zeytin
İki ince dilim ekmek
İki çatal bal kaymak

Akşam tavuklu yeşil mercimekli salata
Sabahtan beri temizlik yapıyorum çok yoruldum kızda uyumuyor malum

Canım vazgeçme motivasyonunu bozma bugün misafirliğe gittik onca şeye rağmen çay kahve dışında bişey yiyip içmedim dokunmadım bile kendimi şartlandırıyom tatlı tuzludan uzak duracam diye

Ay saka gibi 100 gram almisim gecen hafta 71.9 du simdi 72 olmusum ya hu eksi 100 gram olsa sewincem yinede sewincem hani gram gramda olsa gidio die allah askina hangi listeye eklenir ki bu

Sabah yumurta elma 1 cawdar

Ogle 1 halley 2 awuc findik

Aksam barbunya yogurt

2 litre su 1 nes cafe 1 turk kahwesi

Canım vazgeçme motivasyonunu bozma bugün misafirliğe gittik onca şeye rağmen çay kahve dışında bişey yiyip içmedim dokunmadım bile kendimi şartlandırıyom tatlı tuzludan uzak duracam diye
Benim durumum misafirlik değil... en çok yalnızken tıkınıyorum ben. Evde, kimse yokken. İştah olayı değil yani. Ama bir müddet sonra iştahın da artıyor tabii, alışkanlığa dönüşüyor.

Gözün aydın canım misafir iyi hoşta ilk günden niye gelirler günler torbayamı girdi

Hayatındaki monotonluktan mi sıkıldın belki de canını sıkan biseyler var bilemiyorum ama once onlari halletmelisin halledemiyorsan benim gibi kabullenmelisin bu da bir yol
kendime su an durum bunu gerektiriyor yapacak bisey yok cunku benim degistirebilecegim seyler degil ama zaman gelince hersey duzelecek diyorum nacizane tavsiyemdir

Canım 1 saat leslie dediğin 4 mil mi? Ve hangi videodan yapıyorsun paylaşır mısın?
Canım ben 5 mil yapıyorum şöyle söyleyeyim ben bu leslie yi 5 yıldır yapıyorum aralıklı olarak yani ezbere video yu ilk zamanlar izlerdim sonra alıştım. Normalde 45 dk felan sürüyordu ben onu 1 saate tamamlıyorum. Önce ki gün dedim indireyim nootbook a videoyu bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…