Cevizli çörek şekerli yapılmıyor bizde. Siz nasıl yapıyorsunuz?Demirle canim ciregin harika gorunuyor bnde corek yapayim.eve gidince bak aklima soktun ustelik sekersiz yapacagim
Canım sen acuka gibi yapıyon dime bizde çok severiz ben yiyemiyorum tabiYa sorma canım favorim oldudediğin gibi yapıyorum baharat ve cevizle daha çemen gibi oluyor ekmekleri de kızartıp üstüne sürüyorum
Canım acuka hiç yemedim hayatım da o yüzden sen benzettiysen doğrudurCanım sen acuka gibi yapıyon dime bizde çok severiz ben yiyemiyorum tabi
ben tahinli yaptim heo cevizle ama hashasli ve cevizli yaoablirim diye dusunuyorum.benzerler sonucta ama tahinli efso guzeldiCevizli çörek şekerli yapılmıyor bizde. Siz nasıl yapıyorsunuz?
Canım biz onun hashaslisini yaparız cevizli hashaslisi da oluyorben tahinli yaptim heo cevizle ama hashasli ve cevizli yaoablirim diye dusunuyorum.benzerler sonucta ama tahinli efso guzeldi
Evet biraz benziyor afiyet olsun canım dokunmuyorda diyetteyim diye yemiyorum malum kaloriside baya fazla gram gram zor veriyom zaten o yüzden yaniCanım acuka hiç yemedim hayatım da o yüzden sen benzettiysen doğrudurçok seviyorum ben salçayı 1 hafta da 600 700 gr arası bitiyor bizim ev de eşimde benden haha yemeklerimiz bol salçalı olur ☺ sen niye yiyemiyorsun canım dokunuyor mu
Kalorisine hiç bakmamıştımEvet biraz benziyor afiyet olsun canım dokunmuyorda diyetteyim diye yemiyorum malum kaloriside baya fazla gram gram zor veriyom zaten o yüzden yaniyarın birgün biter bizdede annem yaza kadar yapmaz büyük ihtimal yemesinler zaten ben diyetteyken
Kalori olarak bilmiyorum ama yağ konuyor salcadada yağ var baya kalorisi vardır illakiKalorisine hiç bakmamıştımsahi kaç kalori ki
Hazir salcalara baya koyuyorlar o zamanKalori olarak bilmiyorum ama yağ konuyor salcadada yağ var baya kalorisi vardır illaki
acukada bol sivi yag olur. ayrica findik ve ceviz koyanlarda var. birindwn biri konur yaniHazir salcalara baya koyuyorlar o zaman
Ahh canımSafransari arada uğra, ses ver canım.
Tatil nasıl geçiyor?
Bugün yarıştan bahsedilince aklıma geldi, 1 Şubatta 55 olacaktık hedefimiz buydu hatırladın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?