Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

ay bende 74 gordum stop yeter dedim 10 kilo aldim en son bi kot pantolon siparis verdim ve bana suan dar inadina degistirmicem diyete basladim suan eski kilomda olsaydim cok shik dururdu uzerimde pantolonun hevesine diyete basladim
Aaaaaaa ben hiç almıyorum 52 kiloyken giydiğim pantolonlar 3 yıldır beni bekliyoor inşallah eskimemişlerdir

Aaaaaaa ben hiç almıyorum 52 kiloyken giydiğim pantolonlar 3 yıldır beni bekliyoor inşallah eskimemişlerdir
çalışmak iyidir . ben de evde olsam sıkıntıdan sürekli yiyorum diyemem de içiyorum . kahve , çay , bitki çay , sütlü bi şeyler . smothhiiler . illa boş durmayacak bardağım .
yediğim de oluyor tabi ama yemek değil de daha çok fıstık ,fındık , çikolata , meyve , ya da memenem , omlet .
sevdiğim şeyler belli ya . genelde onlara yöneliyorum .
sebze yemeğini kışın çok yiyorum .
zayıf olduklarında sık hasta oluyor çocuklar .
sağlıklı beslenip zayıf olsalar daha iyi tabi.
benim çocukların kilosu normal , ama büyük oğlum çok sık hasta olurdu küçükken . bağışıklığı düşüktü. çünkü iştahsızdı. peşinde tabakla gezerdim . zor günlerdi .

çok acıktım ama yiyecek bi şey kalmadı çekmecelerde.
kuru üzüm vs var ama onları da canım istemiyor . tuzlu bi şeyler yemek istiyorum . eve gidince domatesli yumurta yapacağım .
acil olarak
illa ayaküstü yerim yine bi şeyler . çünkü aç giriyorum eve.

burdaki market tadilata girmiş . kapandı sandım bi kaç gün önce. gittiğimde bütün malzemeler toplanmıştı . içi karışıktı çok . kapandı sandım. ama yarın açılıyormuş yeniden . neyin tadilatıydı bilmiyorum ama sevindim . bi şeyler almak istediğimde yakın hiç olmazsa . iyi oluyordu.

evdekilere sabah pilav pişirdim . tavuk suyuna . dün akşam haşlamıştım tavuğu , bizimkiler tavuk suyu ve taviuktan yemeyi çok seviyor . öylece. bol karabiber atıp yiyorlar ekmekle. dün akşam öyle yediler . ama tabi suyu vardı hala. sabah pilav pişirdim . bu akşam yanına tavuk da didikleyip yoğurtla yesinler diye düşünüyorum .
başka bi şey yapmam . bi salata olabilir . ama yoğurt varken onu da aramazlar sanırsam.

Sanırım ilk çocuklar hep öyle 7 yaşında hala zorla yediriyorum

Alışveriş yaparken bir kaç tane form bisküvilerden al şu bildiğimiz eski tatsız tuzsuz olanlardan

Biz de tavuklu pilav yedik akşam kızım çok sever

Olur cnm bugun hurma aldım 5 gün ok. Yarım yağlı yoğurtta var hurmalar yumuşak zaten suda bekletmeye gerek yok gibi benimde regl 2.gün oda bitmiş olur hemde
Ayy sorma kuzum bende o civarlardatım tam net bilmiyorum tartılmadım ama pantolonumdan anlıyorum sen yeni aldın o kiloyu daha çabuk verirsin

Çubuk kraker yerdin ezmeyle bıraktınmı
Birde akşam yumurta yiyorsun ne güzel yemeği beklemeye sabrın kalmıyordur
Sanırım ilk çocuklar hep öyle 7 yaşında hala zorla yediriyorum
Aynen cnm benim kızımda 14 yaşına giricek çocukken iştahsızdı psikolojim bozulmuştu resmen çevre faktörlere sebep şuan iştahı çok iyiseçiciliği ufak tefek
Oğlumun maşallah ı var ne versen yiyor 5 yaşında hatta birşeyler yicem der gün içinde sık sık

canım evet aç olduğumdan sabrım kalmıyor pamuğum .

onu bile beklerken bi şeylerden ısırıyorum

o ezmeli şeyden burda yok .yani o ezmeyi bimm den alıyordum ama burda bim yok . çok uzakta.
öğlen arası markete gidince iyi oluyordu o .

az önce miray ın dediği formlardan yarım paket buldum çekmecede onu yedim .
ama yetmedi bugün . bi açlık durumu var .
eve gidince hemen domatesli omleti yapacağım v e güpletcem .

Regl sen yada yakınsa ondanda olabilir hormonlar farklılaşıyor

Saol canım gel beraber olsun aman ihmal etme baktır canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…