- 10 Eylül 2017
- 2.896
- 7.131
- 88
Bana uyar canım bende atacam bundan sonra fotograftamamdir canim bende foto atmayi dusunuyordum hatta tarti fotolarida paylasalim derim tabi tmm derseniz hanimlar motive edelim birbirimizi ins saglikli bir sekilde kurtuluruz fazlaliklarimizdan
Maşallah canım Allah'ım herkesin evladını esirgesin bağışlasınbir de çocukların yaşını öğrenemedim . nadal sormuştu ama yazdın da görmedim mi ki.
benimkiler 13- 9- 4 buçuk yaşında.
Hayat zor canım hem iş hem ev Allah kolaylık versin canımZor zor hem ev hem iş hayatımız koşturmacayla geçiyor
Evet canım gercekten şart bende yağmur yağmadıktan sonra bişey çıkmazsa yürürüm gidilecek yerlere acil degilse geç kalmadıysam müzik dinleye dinleye giderim ne kadar hareket o kadar iyi canım bazen yazmayı unutuyom burayaNe yersen ye yürüyüş şart
Eki Görüntüle 2597017
Iyi akşamlar kızlar
Sabah 11.00
Zeytin
Peynir lorpeynir birazda 2 dilim kaşar peyniri
Közbiber
Ceviz fındık fıstık
Muz çilek görünce canım çekti 2 tane yiyeyim dedim
Tere çay
Öglen
Türk kahvesi
Eki Görüntüle 2597018
Akşam 18.00
Fırında balık
Salata
Domates
Tere
Turp
Lahana turşusu
Yarım bardak turşu suyu içtim
Yemekten sonra
Yeşilçay
Bugün öglen 1.5 saat akşam yemekten sonrada 1 saat yürüyüş yaptım 11 gibide lesli yapacam inş
sağlıklı gitmişsin canım . beğendim yedikleriniKızlar dün menümü bildirmedim.şimdi aklıma geldi bugünkü nü yazayım dünküler aklımda yok
Sabah bir dilim peynir
11 adet zeytin
Bir buçuk yumurtadan omlet
Azıcık Sarelle
İki dilim ekmek
Çay
Akşam üstü
Bir bardak süt
Akşam yarım porsiyon dan az mantı eşime kakaladm yesin diye işimi bitiremedm mantı yapmaktan yoksa pırasa yemeği vardı ısıtmaya kalkamadım
Dünden aklıma gelenler
Peynir
Zeytin
Sarelle
Birdilim ekmek
Çay
Ara öğün yarım nar
3 adet kayısı
Bir avuç fındık
Yarım porsiyon pırasa kavurması
Yoğurt
Çay fındık
Maaşallah benim de oğlum öyle canı sıkılınca mama ver diyorOlur cnm bugun hurma aldım 5 gün ok. Yarım yağlı yoğurtta var hurmalar yumuşak zaten suda bekletmeye gerek yok gibi benimde regl 2.gün oda bitmiş olur hemde
Ayy sorma kuzum bende o civarlardatım tam net bilmiyorum tartılmadım ama pantolonumdan anlıyorum sen yeni aldın o kiloyu daha çabuk verirsin
Çubuk kraker yerdin ezmeyle bıraktınmı
Birde akşam yumurta yiyorsun ne güzel yemeği beklemeye sabrın kalmıyordur
Aynen cnm benim kızımda 14 yaşına giricek çocukken iştahsızdı psikolojim bozulmuştu resmen çevre faktörlere sebep şuan iştahı çok iyiseçiciliği ufak tefek
Oğlumun maşallah ı var ne versen yiyor 5 yaşında hatta birşeyler yicem der gün içinde sık sık
İdeal kiloya ulaşınca belki yenebilir o da bir dilim özellikle de benim gibi pilav makarna yiyosanBenimde çevremde var ekmek yemeden olur mu yok ondan yok bundan bir dilim ye bişey olmaz diyenler ben anlatmayı bıraktım artık
Günaydın cnm ağ çekme ne (örümcek ağlarını fırça ile çekme migünaydın hanımlar .
bu sabah ağ çekme yaptıktan sonra 2 avuç fıstık yedim .
evdekilere tost yaptım .
kek çıkardım .
beslenmeleri koydum
çöpü çıkardım ve koşmadan evden çıktım . hava nefis . bahar geliyor az kaldı. .
Teşekkür ederimHayat zor canım hem iş hem ev Allah kolaylık versin canım
Pazartesiden itibaren sabahları 1 saat yürüyorum akşama kadar koşturmacam da 1 saati buluyor otobüse binmiyorum eve gidip gelirkenEvet canım gercekten şart bende yağmur yağmadıktan sonra bişey çıkmazsa yürürüm gidilecek yerlere acil degilse geç kalmadıysam müzik dinleye dinleye giderim ne kadar hareket o kadar iyi canım bazen yazmayı unutuyom buraya
ay yok yanlış olmuş . yağ çekme . geçen video attıydım demi buraya .Günaydın cnm ağ çekme ne (örümcek ağlarını fırça ile çekme mi)
Mamalar güzel görünüyor afiyet olsun kaplar ile taşımak zor olmuyor dimi☺
Bugün burada lodos var kurum attı sobadünden uyardılar lodosu vapur seferleri içinde uyardılar ada gidebildimi acaba
Maşallah maşallah benim kızım öğlenci bu hareket bizim evde12-1 arası oluyorgünaydın hanımlar .
bu sabah ağ çekme yaptıktan sonra 2 avuç fıstık yedim .
evdekilere tost yaptım .
kek çıkardım .
beslenmeleri koydum
çöpü çıkardım ve koşmadan evden çıktım . hava nefis . bahar geliyor az kaldı. .
En zoru da bunları taşımak sonunda bir sırt çantası alıcamEki Görüntüle 2597109
bu sabah mamalar getirdim yine. dökme yeşil cay .
tuzlu leblebi .atıştirmalik.
elma.
tuperde ise 1 tavuk göğsü ile salata. biraz yogurt .az rende kereviz. 1 haşlanmış patates ile hazırladım ve içindeki baharatlar ; karabiber , kimyon , kişniş, sarımsak tozu, acıka baharatı.
bugün bunlar var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?