Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ben de hafta sonu yaptım ıspanağı bugün bezelye yapıcam öğle arası yetiştirebilsem akşama hazır olur

Ben de hafta sonu yaptım ıspanağı bugün bezelye yapıcam öğle arası yetiştirebilsem akşama hazır olur
iç bezelye diyet için uygun bi sebze olmuyor canım . az yemen lazım bundan . 1 kaşık bezelye ile 1 kase yoğurt yiyebilirsin akşama.
ama iç bezelye değilse o zaman yenir . onda sıkıntı yok . yani tanelenmeden oluyor ya . baharda çıkıyor daha çok . taze fasülye gibi olduğu dönem .

Benim de dondurucuda domatesim var menemen yapıyım soğanlı biberli bu mevsim ne yiyeceğimizi şaşırıyoruz

İç bezelye havuç patates tavuklu yaparım bana kalsa yemek yapmam hep kahvaltı yaparım da çoluk çocuk yapıyorum işte

Benim de dondurucuda domatesim var menemen yapıyım soğanlı biberli bu mevsim ne yiyeceğimizi şaşırıyoruz
evet canım . ben de menemen aşığıyım . yazın domatesi 10 kg olarak tek başıma haftalık tüketirim . burda bilirler beni . her öğünde olur . ya menemen . ya domates yemeği. ya salatası. çok severim . senin gibi yazdan atarım buzluğa .
bütün olarak attığım da oluyor . yıkayıp poşetleyip .

İç bezelye havuç patates tavuklu yaparım bana kalsa yemek yapmam hep kahvaltı yaparım da çoluk çocuk yapıyorum işte
tamam canım . anladım .
ev insanları ile kendime ayrı yemek yapıyorum .
aynı yemekleri yemiyoruz biz .
ben ayrı dünyaların insanıyım .

Dün yediklerim;
02.03.2020 Kahvaltı
Kalori
1 Dilim Ekmek
69​
1 Dilim Peynir
85​
2 Yeşil Zeytin
14​
Öğle Yemeği
1 Haşlanmış Yumurta
78​
Çeyrek Simit
69​
Domates salatalık
34​
Akşam
Yarım Lahmacun
110​
1 Bardak Ayran
76​
Zeytinyağlı Yumurta
78​
Yarım Portakal
50​
Yarım Havuç
20​
Toplam Alınan Kalori
683​

Artık kendime tabak falan ayırmıyorum sofrada çocuklarda kalanlar baktım öğle de akşamda yiyorum sabah yürüyüşten sonra da canım istemiyor iyice azalttım sadece çay içebilmek için yiyorum öğleye kadar 4 kupa açık şekersiz çay

çok iyi maşallah .
toplam kalori olarak .

Birkaç poşet buzluğa atmıştım bir kaç kavanoz da konserve yaptım bu yaz daha çok yaparım kızım seçici de oğlum seviyor değişik şeyler yemeyi

İlkbahar geldi çıkar yine 1 aya kadar bende denk gelirse alıcam
Bütün olarak koyduklarının kabuklarını soydunmu ve çıkarınca tadı değiştimi

Günaydın kızlars
Limonlu su
Sabah 8.30-9 arası leslie
4 kaşık yoğurda 7 hurma 2 tam ceviz, birer çay kaşığı tarçın, zencefil, zerdeçal, çörekotu serptim yedim birazdan kahvemi yapar mügeyi izlerim evi toparladım

İlkbahar geldi çıkar yine 1 aya kadar bende denk gelirse alıcam

Bütün olarak koyduklarının kabuklarını soydunmu ve çıkarınca tadı değiştimi
canım ben de o taze halini çooook seviyorum . hastasıyım onun . çıkar yakında . yeriz inşallah

bütün koyuyorum .
buzluktan çıkarınca biraz bekleyince zaten ilk yumuşayan kısım kabuk olyudğundan hemen soyuluyor . az bi bıçak değdirsen yetiyor soyulmaya.
gayet memnunum .
mesela kuru fasülye nohut tavuk vs gibi yemeklere öylece bütün at . sonra kabuk kalıyor zaten tencerenin üstünde. alıyorsun kabuğu falan .
gayet iyi oluyor . zahmetsiz . zaten zahmetsiz işlere bayılılımmm

Afiyet olsun canım bizde izliyoz bu insanlar şaşırmış herhalde herkes birbirini kaçıyor yazık bu insanlar kimden cesaret alıyor hiç korku vicdan kalmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…