- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Ben de hafta sonu yaptım ıspanağı bugün bezelye yapıcam öğle arası yetiştirebilsem akşama hazır olurtebrik ederim canım .
nasılsın .
akşamları dikkat et . sebze ye çoğunlukla.
benim de en saçmaladığım her şeyden ağzıma tıkıştırdığım öğün akşamdır.
çikalolatadan ısırık alırım . elmadan . muz . fıstık . reçel .
her şeyin tadına bakarım .
çılgın gibi oluyorum akşamları. ama idare ediyorum . mümkün olduğunca az tutmaya çalışıyorum kopardığım parçayı. yediğim saçma aburcuburu.
bu akşam ıspanak pişireceğim . yıkandı süzgeçte . unutmazsam inşallah . dün akşam yapacaktım unuttum .
iç bezelye diyet için uygun bi sebze olmuyor canım . az yemen lazım bundan . 1 kaşık bezelye ile 1 kase yoğurt yiyebilirsin akşama.Ben de hafta sonu yaptım ıspanağı bugün bezelye yapıcam öğle arası yetiştirebilsem akşama hazır olur
Benim de dondurucuda domatesim var menemen yapıyım soğanlı biberli bu mevsim ne yiyeceğimizi şaşırıyoruzbu sabah 1 avuç dolusu 25 tane kadar çiğ fıstık .
tadımlık çikolatataa
yarım bardak ballı süt ile kahve. türk kahve.
işe gelince su içtim . şimdi çay içiyorum .
öğlen için 3 domates ile 2 yumurtalı omlet . çok sıcaktı cam kavanoza koyduğumda. kapağı kapatınca vakumlandı. sıcak kalır öğlene kadar muhtemelen .
genelde öyle oluyor.
1 yeşil elma var
onun dışında leblebi. bitter . kuru üzüm çekmecemde her zaman var . atıştırmalık olarak yiyorum .
İç bezelye havuç patates tavuklu yaparım bana kalsa yemek yapmam hep kahvaltı yaparım da çoluk çocuk yapıyorum işteiç bezelye diyet için uygun bi sebze olmuyor canım . az yemen lazım bundan . 1 kaşık bezelye ile 1 kase yoğurt yiyebilirsin akşama.
ama iç bezelye değilse o zaman yenir . onda sıkıntı yok . yani tanelenmeden oluyor ya . baharda çıkıyor daha çok . taze fasülye gibi olduğu dönem .
evet canım . ben de menemen aşığıyım . yazın domatesi 10 kg olarak tek başıma haftalık tüketirim . burda bilirler beni . her öğünde olur . ya menemen . ya domates yemeği. ya salatası. çok severim . senin gibi yazdan atarım buzluğa .Benim de dondurucuda domatesim var menemen yapıyım soğanlı biberli bu mevsim ne yiyeceğimizi şaşırıyoruz
tamam canım . anladım .İç bezelye havuç patates tavuklu yaparım bana kalsa yemek yapmam hep kahvaltı yaparım da çoluk çocuk yapıyorum işte
02.03.2020 Kahvaltı | Kalori |
1 Dilim Ekmek | 69 |
1 Dilim Peynir | 85 |
2 Yeşil Zeytin | 14 |
Öğle Yemeği | |
1 Haşlanmış Yumurta | 78 |
Çeyrek Simit | 69 |
Domates salatalık | 34 |
Akşam | |
Yarım Lahmacun | 110 |
1 Bardak Ayran | 76 |
Zeytinyağlı Yumurta | 78 |
Yarım Portakal | 50 |
Yarım Havuç | 20 |
Toplam Alınan Kalori | 683 |
çok iyi maşallah .Dün yediklerim;
02.03.2020 Kahvaltı Kalori1 Dilim Ekmek 691 Dilim Peynir 852 Yeşil Zeytin 14Öğle Yemeği 1 Haşlanmış Yumurta 78Çeyrek Simit 69Domates salatalık 34Akşam Yarım Lahmacun 1101 Bardak Ayran 76Zeytinyağlı Yumurta 78Yarım Portakal 50Yarım Havuç 20Toplam Alınan Kalori 683
Artık kendime tabak falan ayırmıyorum sofrada çocuklarda kalanlar baktım öğle de akşamda yiyorum sabah yürüyüşten sonra da canım istemiyor iyice azalttım sadece çay içebilmek için yiyorum öğleye kadar 4 kupa açık şekersiz çay
Birkaç poşet buzluğa atmıştım bir kaç kavanoz da konserve yaptım bu yaz daha çok yaparım kızım seçici de oğlum seviyor değişik şeyler yemeyievet canım . ben de menemen aşığıyım . yazın domatesi 10 kg olarak tek başıma haftalık tüketirim . burda bilirler beni . her öğünde olur . ya menemen . ya domates yemeği. ya salatası. çok severim . senin gibi yazdan atarım buzluğa .
bütün olarak attığım da oluyor . yıkayıp poşetleyip .
Amaaa kilom yine 69.70 maalesef pazar lahana çorbasını yaptım 2 gündür yemedim yine yemem lazım ki yediklerimi çıkarabileyimçok iyi maşallah .
toplam kalori olarak .
canım kilo aynı kalsa da beden olarak değişiyor olabilirsin .Amaaa kilom yine 69.70 maalesef pazar lahana çorbasını yaptım 2 gündür yemedim yine yemem lazım ki yediklerimi çıkarabileyim
İlkbahar geldi çıkar yine 1 aya kadar bende denk gelirse alıcamiç bezelye diyet için uygun bi sebze olmuyor canım . az yemen lazım bundan . 1 kaşık bezelye ile 1 kase yoğurt yiyebilirsin akşama.
ama iç bezelye değilse o zaman yenir . onda sıkıntı yok . yani tanelenmeden oluyor ya . baharda çıkıyor daha çok . taze fasülye gibi olduğu dönem .
Bütün olarak koyduklarının kabuklarını soydunmu ve çıkarınca tadı değiştimievet canım . ben de menemen aşığıyım . yazın domatesi 10 kg olarak tek başıma haftalık tüketirim . burda bilirler beni . her öğünde olur . ya menemen . ya domates yemeği. ya salatası. çok severim . senin gibi yazdan atarım buzluğa .
bütün olarak attığım da oluyor . yıkayıp poşetleyip .
canım ben de o taze halini çooook seviyorum . hastasıyım onun . çıkar yakında . yeriz inşallahİlkbahar geldi çıkar yine 1 aya kadar bende denk gelirse alıcam
Bütün olarak koyduklarının kabuklarını soydunmu ve çıkarınca tadı değiştimi
afiyet olsun canım . ben de ara leblebi yedim 1 avuç . çay .Günaydın
Kahvaltim
1 haşlanmış yumurta
2 marul yaprağı
1 kaşık lor peyniri
Ara
Kahve 1 gün kurusu
Iyi yapılıp vakumlanırsa hiçbirşey olmuyor canım açtımı mis gibi kokuyorİlkbahar geldi çıkar yine 1 aya kadar bende denk gelirse alıcam
Bütün olarak koyduklarının kabuklarını soydunmu ve çıkarınca tadı değiştimi
Afiyet olsun canım bizde izliyoz bu insanlar şaşırmış herhalde herkes birbirini kaçıyor yazık bu insanlar kimden cesaret alıyor hiç korku vicdan kalmamışGünaydın kızlars
Limonlu su
Sabah 8.30-9 arası leslie
4 kaşık yoğurda 7 hurma 2 tam ceviz, birer çay kaşığı tarçın, zencefil, zerdeçal, çörekotu serptim yedimbirazdan kahvemi yapar mügeyi izlerim evi toparladım
Canım tüm gün attığım adım 11000, ama kısa süreli yürüyüşlerde var çocuğu okuldan aldım markete gittim hepsi dahilMaaşallah11000 adım süre olarak ne kadar yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?